Zigge <3

 


Du kommer alltid att finnas hos oss!


Skit!!! Tusen miljarder gånger om!

Skit!!! Tusen miljarder gånger om!


Här spelar vi risk för fullt. Att komma ih...

2011-01-29_20_31 (MMS)

Här spelar vi risk för fullt. Att komma ihåg: ha mycket tid och tålamod, det är ett killspel! Blaaaaaaaa!


20. Hälsa för mig

Att ha en god hälsa är för mig väldigt viktigt. Det behöver inte bara ha att göra med att alltid äta bra och sunt utan även att  träna aktivt 2-3 ggr i veckan, röra på sig mellan de passen, äta bra men inte hypernyttigt (man behöver få i sig av alla ämnen, vitaminer och mineraler) och inte minst unna sig ibland. Man måste kunna unna sig men ändå känna var gränsen går, vilket jag har blivit mycket bättre på de senaste åren. Men det är dessvärre väldigt mycket lättare att lägga på sig kilon än att bli av med dem.

Hur jag har levt fram till idag och hur jag lever idag utgör ju grunden för hur jag kommer att klara av mina dagar på ålderns höst sen. Alltså är hälsa, och att ha god hälsa, något jag prioriterar högt. Jag vill ju klara av att springa runt med mina barnbarn sen någon gång i framtiden.

Ett starkt hjärta är väl det vi alla vill ha! :)

+ att kärlek gör underverk för hälsan!


18. En fredagskväll unnar jag mig...

... att slappna av först och främst! Men jag äter helst ost, kex, frukt och dricker rödvin till.

Så himla gott och hur mysigt som helst!

17. Mitt motto

Tror nog inte att jag följer något så där slaviskt eller in i minsta detalj. Men något som jag har börjat lära mig att göra och faktiskt känner att jag är ganska bra på är att, klyschigt eller ej,
"leva i nuet och planera för morgondagen".

Att inte hålla på att längta till saker hela tiden utan att njuta av varje minut. Jag vet, det låter väldigt cheesy men det är faktiskt sant. Förr gick jag och längtade efter saker hela tiden och tog inte vara på alla vakna timmar på dygnet. Självklart är det inget fel att längta till saker och man får ju helt klart önska sig saker, det gör ju jag med meeeen ta ett extra djupt andetag och fundera på stunden just nu.

Så kan det va. Nu ska jag sova, god natt!


Hur kunde jag veta?

Ja, se på det här...

Min klänning som jag köpte på slutrean på MQ vintern 09/10.

Klänning från nelly.com som syntes i ett nyhetsmail i början av januari.

SLUTSATS: Jag ligger lite före ibland. Bra, då kan jag använda den klänningen i sommar igen!

Fly förbannad

Hela dagen har varit piss. Jag vaknade ganska ok, eller lite sur tror jag om jag tänker tillbaka men det var nog mest för att jag inte somnade förrän efter tolv igår. Men sen har det bara gått utför!

Jag har försökt att uppgradera min telebobo till Android 2.2, vilken lögn! Jag har ringt Samsungs kundservice typ 4ggr under dagen och frågat tusen frågor. Och fortfarande har det inte löst sig... lagom irriterande. Svaret på en av frågorna blev till slut att "... ja just ja, det här går ju bara att göra i Android 2.2, undrar hur man gör då?". Jag höll på dö, skön kundtjänst.

Sen har jag laddat ända sen i söndagskväll på att få köra Zumba idag med min favoritledare. Kom dit 15min och då fick jag stå på väntelistan, TROTS att jag hade bokat innan och bokningssystemet meddelat att jag hade en plats och att jag var tvungen att hämta ut den 10min innan passets början. När jag väl kom dit och inte fick någon biljett blev jag oxtokig. Såg rött där för en 5min. Hon bakom disken såg lite ledset på mig och ursäktade det inträffande. Jag tappade suget helt och gjorde därför ett halvbra pass i gymmet istället.

Dagen har iaf bestått av en positiv sak och det är att jag ÄNTLIGEN har fått mina lurar :D

Supernice!

16. Favoritlivsmedel

Varje gång jag går och handlar blir jag alltid lika sugen, varje gång jag kommer hem från träning blir jag alltid lika sugen, varje gång jag vill ha något litet och äta blir jag alltid lika sugen, varje gång vi ska äta middag blir jag alltid lika sugen, varje gång det inte finns i affären blir jag ännu mer sugen, varje gång de är dåliga blir jag ännu mer sugen...... På vad kan man undra?!



JO, på AVOKADO!!! Så förbaskat gott!!!
- det funkar till förrätt
- till mellanmål
- som pålägg
- i sallader
- guacamole
- gratinera
- au naturel
- osv...


15. Då tränar jag allra helst

När jag verkligen ser fram emot att träna så tränar jag allra helst. Dvs. när jag har sovit gott och är utvilad samt när jag har ätit ordentligt under dagen så att jag har energi att ta i. Jag måste känna att jag har ork att ta i ordentligt, en träning som bara är halvljummen kan jag strunta helt i. Allt eller inget är det som gäller!

Om jag sedan ska lägga till en aspekt så tränar jag hemskt gärna på måndagar. Det gör att veckan får en sådan bra start! Då har man iaf gjort något bra om hela veckan sedan skulle skita sig totalt.

14. Favoritmellis

Eftersom jag jobbar hela dagarna och äter på lite varierande tider på helgerna så blir det faktiskt inte särskilt mycket mellisätande. När jag gick i skolan var ju mellis en ofta förekommande måltid men det har blivit mycket mindre av det iom att jag har börjat jobba 8-17.

Jag gör alltså aldrig mellis men en och annan frukt åker ner varje dag så jag får säga att FRUKT i alla dess former är mitt favoritmellis.


Kvällen

Här har det varit full fart. Massor med dans och dricka :)


Plugg-dagen

Kakan kom ju hit igår som sagt. Vi käkad en massa hemlagad sushi och drack vin. Hade det riktigt trevligt, som alltid.

Idag har det pluggats för fullt. SPCS är riktigt tråkigt. Förstår inte att 1,5hp kan bestå av en sådan stooor och omfattande uppgift. Varken jag eller Kakan är ju redovisningsekonomer så det tar ju mer tid för oss att redovisa alla transaktioner. Men galet vad bra vi blir på det, kanske skulle byta karriärbana?

Nu har pluggandet lagts ner och dags för vinsippande först och sedan Teriyakilax med edamame bönor och sallad. Gott gotti gott gott! Får väl se vad kvällen bjuder på sen.... kanske utgång eller bara ett glas vin på nåt ställe.


Ha en bra lördagskväll för det ska vi ha det!


13. Mitt bästa kosttips

Jag säger nog i princip samma sak som Emma:
Ät allt du vill, MEN med måtta!

Mums mums!


12. Favoritidrott

Idrott som jag själv tyckte var jättekul att utöva men som jag då tyvärr inte har fortsatt med, det är handboll. Fartfyllt och strategiskt, riktigt kul att både spela och titta på. Jag spelade i två lag och utan att de två tränarna visste något så satte de mig på samma position. Jag som alltid har varit (fram tills nu då när jag nästan är kort i min vänkrets) så har jag setts som lång och kraftig, så det kanske har fallit sig naturligt att jag ska jobba på linjen. Snacka om att jag hade riv- och blåmärken efter alla våra matcher, men kul var det.

Tyvärr så har jag lagt ner med alla de sporter jag har hållit på med förutom då golf och utförsåkning (klassas det som en sport?).

En riktigt cool handbollsspelare, Dalibor Doder! Tänk om man skulle ha blivit som han...


Lite mosig sådär

Egentligen så är jag ganska deppig. Det här har verkligen varit en skitvecka, både för mig och killen. Hade besiktning av bilen idag och den gick typ genom. Parkeringsljusen fungerade inte (jag som hade typ kollat och bytt massor med lampor på bilen) men det ansågs inte som så grovt att jag måste ombesiktiga den. Så nu måste vi byta dem också. Jag är iaf glad att det inte var något annat som var problemet (förutom antennen då så klart).

Förresten så fick jag plus poäng för upptejpningen av den löst hängande antennen. Alltid något!

Har slängt in två maskiner med tvätt, ska bara hämta dem om typ en halvtimme och sen bege mig till body pump passet. Behöver verkligen skingra tankarna. Usch och blä, tur att Kakan kommer imorrn!

Jag och Kakan sommaren 2009.

11. Favoritkonditionsträning

Ja, kondition är ju inte den roligaste varianten av träning jag vet men det går ju faktiskt att träna konditionen utan att typ springa som en dåre eller snurra benen på en spinningcykel. Om det är någon som har följt min blogg ett tag så vet nog de personerna att jag gärna går på Aerobics eller Dance. Det är så himla kul, det blir liksom som att man inte tänker på att man tränar konditionen för hela hjärnans kapacitet används till att komma ihåg alla stegen och göra dem i rätt tid. Nej Aerobics och Dance är skitkul helt enkelt och det ger en helt galen adrenalinkick när man får till hela rutinen korrekt!!!

Lagom svettig efter ett träningspass!


Byxdress/Jump suit


Jeane Blush, nelly.com, 459 kr
Jag är typ kär i jump suits för tillfället, men vetisjutton om jag kan bära upp den. Jag har provat några stycken men antingen är de för korta i grenen eller så för höga i midjan. Men det är sååå snyggt! Skulle vilja ha en snygg enkel som man kan använda till vardags. Den här kanske vore nåt?!


p.s förresten vad hände igår? jag hade helt plötsligt 64 läsare på en dag, jag som alltid bara har typ 20... mysko, men kul om det nu stämmer. d.s


10. Då mår jag som bäst

Det här var ju en svår rubrik. Ska man relatera det till träning och friluftsliv eller ska man bara relatera det till när man verkligen mår som bäst, hmm. Efter lite fundering så har jag kommit fram till att jag kör på att det ska vara relaterat till träning/hälsa/friluftsliv.

Vad jag varje år verkligen längtar till så är det att vara uppe i fjällen. Jag är inte alls en sådan person som tycker det är jobbigt med kyla och att klä på sig fem lager med kläder. Jag tycker det är hur härligt som helst att ha på sig både underställ, fleecedress och överdragskläder. Att stå längst upp i backen i Sälen och se ner på stugan och tänka nu kör vi, och veta om att värsta adrenalinkicken kommer att komma. Det är livet, hur härligt som helst!


Sälen förra året, hur grymt känns inte det här då?!!


Mad men

Undrar om jag kommer bli lika fast som alla andrar verkar vara?!


9. Mina inspirationskällor

Jag har faktiskt, tro det eller ej, varit särskilt intresserad av att träna. Det enda som var kul var att spela matcher och vinna. Träningarna däremellan såg jag mest som måsten och gick jag gick dit för att hänga och ha kul med tjejerna. Men det där har ju ändrats ganska radikalt. Nu mår jag ju dåligt och får dåligt samvete om jag inte tränar på några dagar. Jag tycker att det är bland det bästa som finns att genomföra att hårt slitigt pass.

Och de/det som får mig att gå till gymmet är kompisar. Jag inspireras väldigt mycket av om kompisar har provat något nytt pass eller träningsform/övning. När kompisar berättar att de har varit och tränat blir jag extra taggad och känner att jag ska var minst lika bra. Jag läser inga tidningar eller böcker om träning men däremot googlar jag en del saker och det kan verkligen göra att jag blir inspirerad och vill sticka till gymmet.


I löööv!


H&M 399kr


8. Favoritmat


Jag älskar fräscha sallader och "blöt fisk" som jag sa när jag var liten. Menade egentligen gravad lax. Jag älskar lax i alla dess former men är även en stooor sucker för grekisk sallad. Jag äter ofta grekisk sallad ute och jämför dem med varandra och förundras ofta hur dåliga de är. Bästa grekiska salladen åt jag, tro det eller ej, i Sydafrika på en restaurangkedja som jag inte kan komma på vad den heter nu. De var helt underbart goda!

Sen på senare år har jag ju skapat mig en craving efter sushi. Dock, efter att ha fått äta många olika sushi på ett x antal ställen, så är sushi-restaurangerna i Sverige såååååå förbaskat dåliga! Det är nästan pinsamt att de serverar den sushin de gör, men men om man bara har det att tillgå så är det väl inget att göra åt. Tur att jag är brand manager för Blue Dragon så att jag kan göra egen sushi istället och prova på många olika varianter. 

Gårdagen

Vi hade en mycket trevlig dag igår. Först tog jag och killen en välbehövlig sovmorgon för att sedan tas oss ner på stan för att köpa biljetter till Handbolls VM som går här i Norrpan. Eller en av grupperna spelar här, dock varken Sverige eller Kroatien men Island och Japan istället.

Vid halvfyra kom killen syster. Vi lagade lite käk och sen drog vi till Himmelstalundshallen och var där fram till halv elva någonting. Vi såg slutet av matchen mellan Norge-Ungern, hela Japan-Österrike och hela Brasilien-Island. Eftersom vi inte såg hela första matchen har jag inte så mycket att säga om den förutom att när vi kom in i hallen så slutade typ Island göra mål och Ungern tog över matchen och vann. Däremot var matchen mellan Japan och Österrike ascool. Spelare nr 7 i Japan var GRYM! Helt galen handboll spelade han. Riktigt kul att se! Vi sket dessutom i våra 200kr platser och snodde åt oss 3 platser i sektionen där de kostade 600kr istället. Så bra ;)

Idag har vi tagit ett varv på stan, kört killen syrra till stationen, bytt billampor, gjort klart kakeldekor i köket (nästan, saknar några svarta dekorer), skurat i köket och nu blir det slappande. Hade tänkt ta ett varv till gymmet men jag är inte sugen idag plus att jag drack alkohol igår så träningen ger ju inte 100% ändå.

Måste ladda för ännu en arbetsvecka nu!

7. Favoritövning

Jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Det varierar så väldigt mycket med vilket humör jag är på och vilken övning som jag känner just nu gör mest resultat. Men om jag måste säga någon så tycker jag det är superskönt att träna magmusklerna. Jag har aldrig haft platt mage, så går jag till gymmet och bara kör mage så är jag så nöjd, för lite mer fett på armar och ben kan jag leva med men magen vill jag ska vara platt.

Alltså blir svaret att träna magen liggandes på en pilatesboll är en favorit och det kan jag hålla på med länge.


Handbolls VM, oh yes! Hela eftermiddagen/k...

2011-01-15_17_29 (MMS)

Handbolls VM, oh yes! Hela eftermiddagen/kvällen. Nu kör vi :)


6. Mål med träningen

När jag var liten så tränade jag mest för att ha kul och umgås, men självklart även för tävlandets skull. Jag har ju som man kan se i inlägget om min idrottbakgrund hållit på med ganska många sporter. Jag är ingen dålig förlorare men jag vill alltid visa att jag kan. "Kan bäst själv!" brukar det heta och det gäller nästan allt, fråga min mor :)

Till saken. Mitt mål med träningen består av tre delar:
- tappa några extrakilon som inte behöver sitta på min kropp
- göra kroppen starkare och smidigare
- skapa en grundläggande motionsnivå/hälsa (heter det så?) för att ha en bättre och mer motståndskraftig kropp i framtiden

Taggad? Oh ja! För kroppen i tiden!

En dagens

Jag är ju rätt dålig på att lägga upp bilder men här kommer en på mig själv idag.

Innan jag och killen storhandlade på Maxi igår smet vi in på MQ, sisådär bra idé för plånboken. Hittade den här sjalen som råkade åka med hem. Hur skönt som helst att ha en runt halsen när det är lite svalt inne. Kommer bli superbra att ha till lite färggladare kläder som jag har hört kommer till våren. Jag behöver verkligen fylla min garderob med lite färg. Är så dålig på att hitta kläder som inte är svart, vita eller beiga.

Nej, nu är det fredag och dags att ta det lugnt. Vi stack nämligen till gymmet efter jobbet idag, trots att vi båda två fortfarande är lite krassliga. Jag gick, ja alltså observera, JAG GICK på bandet i 10min och jag höll på att dö. Hur anfådd som helst och helt svettig. Så dålig kondis har jag inte så det är nog förkylningen som spökar fortfarande. Men det var skönt att röra på sig, men nu ska det slappas framför TVn.

5. Favoritmuskel

Eftersom jag inte har tränat ordentligt på drygt en månad utan bara någon gång här och där så är inte mina muskler de mest vältränade så jag tänker inte fota och visa själv vilken min favoritmuskel är. Inte för att det är hur vältränade som helst när jag tränar heller men de syns iaf mer.

Men min favoritmuskel är, trots att jag är tjej, lårmuskeln. (tråkig bild, i know) Det är så snyggt med formade ben. MEN jag håller med om att för pumpade lår som många får av spinning inte är det snyggaste. Det blir lite för mycket tyngd ner till när de är fööör pumpade. Body pump är alldeles lagom för att få lårmuskeln snyggt formad.


Inbjudan

Hej hej hej! Jaa, vad ska man säga om dagen egentligen. Mest fylld med möten så jag har inte hunnit göra särskilt mycket av det som var tänkt. MEN jag och killen storhandlade idag. Blev en hel del, men det behövdes fyllas på i skåpen. Så nu har vi mat för ett tag framöver.

Fick förresten en inbjudan idag. Kanske inte är min målgrupp vad gäller min egen ålder men affärsmässigt så är det min målgrupp. Jag och en tjej till på jobbet ska gå, kan nog bli kul trots att vi nog kommer vara yngst där.

Det bästa med alltihop är nog nagellacken. Urläckra färger! Den rosa "Candy Pink" kommer jag garanterat använda nu fram till våren.

Nu ska det käkas, är vrålhungrig. Handbollen är ju i full fart nu så det måste vi titta på. Är ju en ganska enkel match idag, Chile ska inte var något motstånd.

4. I min träningsväska

Ja, låt se. Här har vi hänglås - måste man ju ha för att kunna ha sina kläder i säkert förvar medan jag tränar, vattenflaska - ett måste, svettband - för att kara av aerobicspass när svetten är överallt, liten handduk - att använda på body pump pass och i gymmet, träningsskor, mp3-spelare - det går inte att träna utan musik, lypsyl - annars får jag sjukt torra läppar, hårsnoddar i massor och hårspännen, tuggummi - för att inte lukta snusk när man flåsar på löpbandet eller i ansiktet på någon när man kör box-pass. Sen har jag ju självklart mitt träningskort däri.

Tror att jag ska uppgradera min väska snart. Den här köpte jag när jag gick i 7:an men den är så bra. Någon som har något bra tips på snygg väska?


Tvättdag

Idag är det onsdag vilket nästan alltid slutar med att vi tvättar. Det finns inga bra pass på gymmet så då är det lika bra att få lite rena kläder. Inte för att jag bör träna heller, hostar som en tok. Gör mig frisk nu!!!

Vet inte, har inte så mycket att rapportera. Fick reda på att en av mina jobbarkompisar ska sluta nästa onsdag. Tråkigt tråkigt tråkigt! Men kul för henne för hon har fått nytt jobb. Men det kommer att bli tomt för vi snackar en del, vem ska jag nu tjöta med? För det andra så lär medelåldern stiga med sisådär 5 år igen :)

Hmm, sitter och funderar på vad jag kommer att få till middag idag. Jag har nämligen inte fått reda på det och killen jobbar för fullt i köket. (och jag tänker inte hjälpa till) Lagar man mat så sällan som han gör så får han göra det själv helt enkelt. Ska bli spännande och se vad det blir. Vem vet, jag kanske aldrig kommer till jobbet imorgon...

Kroatien 2010.
Jag är sååå sugen på att åka nu nu nu! Värme och sol - Ja tack!


3. Ett fint idrottsminne

Det här är kanske inte riktigt ett idrottsminne i den bemärkelsen att jag faktiskt utövade sporten, MEN jag kommer ihåg det så väl och jag var så stolt över mig själv.

Jag var nog 6-7 år och vi var uppe i Sälen. Jag hade gått i skidskola sedan jag var typ 4-5 år och hade även varit med på de olika cuperna i slalom som anordnades varje år för ungar i den åldern. Men då när jag var typ 6 år (tror faktiskt att det var då) så körde jag så himla bra. Vi var säkert 20-25 ungar som tävlade och jag kom fyra. Snopet kan man kanske tycka men jag var så nöjd för jag hade slagit den coola tjejen som var bäst i skidskolan. Hon kom på sjätte plats. Det var tom en mindre prisutdelning på discot på kvällen där även jag som fyra fick pris. Jag var så himla nöjd och jag vet att jag pratade om det ganska mycket när jag väl kom tillbaka till skolan.

Förresten så glömde jag ju skriva upp att jag åker både skidor och bräda på måndagens punkt på listan. Men äh, nu vet ni!

Full fart med att försöka laga antennen på...

2011-01-11_21_22 (MMS)

Full fart med att försöka laga antennen på bilen. Reparationsboken i högsta hugg! Har googlat en del för att försöka hitta något om hur man kan laga den där förbaskade saken. Finns typ ingen info om det alls, så tröttsamt. Ahhh! Blir tokig Försöker även lära mig hur man byter bakljusen. Killen glor på TV, ni förstår fördelningen va? ;-) Tack Angie för mysigt samtal! Måste gå och lägga mig i tid idag. Så, over and out.


2. I mina öron när jag tränar

Jag kör på med listan :)

När jag tränar har jag två musiksmaker som jag varierar mellan. Eller det blir kanske fler eftersom jag rätt ofta kör pass och då kan jag ju inte påverka musiken. Men om jag får välja helt fritt blir det rock eller techno/dance. En ny favorit är Robyn som jag ganska ofta lyssnar på när jag styrketränar. Rock är grymt skönt att springa till, sjukt bra att hålla tempot till. Jag lyssnar då helst på The Hellacopters vilket är ett grymt band som tyvärr inte finns längre. Annars blir det Lenny Kravitz, Guns and Roses eller GreenDay plus en massa annat... Beror ju helt och hållet vilket humör jag är på!
 
 


Apa!

Jag som tänkte spara lite pengar till att gå till frisören i slutet av månaden och göra mig själv snygg i håret åtminstone. Men nejdå, idag pajade antennen på bilen så nu måste jag fixa den omgående så att det inte regnar eller snöar in under karossen. Hur tråkigt är inte det???! NORGE OCKSÅ (som vi brukar säga på jobbet).... behöver nog bara säga: nytt affärssystem - norska kontoret har bestämt att alla ska rätta sig efter dem

Förbaskade bil och nästa vecka har jag besiktning! Jag vet ju vad jag ska göra innan dess iaf. I höstas bytte jag ju kamrem och några andra remmar, jag tyckte det räckte med spenderingar på bilen nu. Blä!!!

Nej nu ska jag börja med Emmas lista, så först ut är:
1. Min idrottsbakgrund
Oj, var ska jag börja någonstans. Jag har nog aldrig fastnat för något 100%. Den större delen har jag slutat med mer för att laget inte har varit det bästa och då menar jag sammanhållningen mellan tjejerna eller deras sätt att vara mot varandra. Alltså tjejer kan verkligen vara så lömska!

Hmm... först började jag iaf med golf vid 7 års ålder vilket jag har gjort från och till sen dess, men nu har tagit upp det på allvar igen (spelar alltså för att jag tycker det är kul). Sedan blev det dans, mestadels bugg, och sedan fotboll ett kort varv. Spelade sedan handboll. Gör en vanlig lista istället i kronologisk ordning:
- Golf
- Dans
- Fotboll
- Handboll
- Basket
- Handboll (igen)
- Innebandy

Men om jag ska välja något som jag verkligen tyckte om så blir det nog handboll. Jag har alltid ångrat att jag slutade så tidigt för det var verkligen något jag tyckte om. Tjejerna som jag umgicks med och som jag började handbollen tillsammans med svek mig big time och det gjorde att jag slutade.

På tal om handboll så börjar ju VM på torsdag och jag VILL se någon match. Några av lagen ska ju liksom tom spela här i Norrpan. Vore coolt att se handboll på så hög nivå, annars blir det ju en del handboll på nationell nivå eftersom killen är domare. Får väl se om det blir av, men jag hoppas :)


Hos päronen

Nu är jag överskyfflad till päronen för killen måste plugga. Det där lät nästan lite negativt men det är det inte, alltid lika trevligt att komma hit. Har busat med kissekatten som mår 1000 gånger bättre än han gjorde för bara någon vecka sen. Så himla skönt att se. Han busar ju tom och attackerar sina leksaker. Wihoo, blir så glad!

Igår träffade jag som sagt upp Emma på stan för lunch och sedan en sväng på stan, som varje gång vi ses. Jag kände mig lite kräsen igår så jag köpte faktiskt ingenting men Emma fick med sig lite hem. Äh, jag ska spara ihop pengarna till ett ordentligt frisörbesök i slutet av månaden. Färgning och klippning måste göras omgående, har börjat se riktigt risigt ut nu. Inte bra!

Madde kom sedan med förslaget om bio på kvällen så vi såg "Svinalängorna". Visste inte så mycket om den förutom att den har fått riktigt bra kritik och att Noomi och Ola spelar mot varandra. Den var riktigt bra men extremt sorglig. Fällde några tårar under filmen, men man är ju inte mer än mänsklig. Hade dock en klump i magen resten av kvällen igår, en lite olustig känsla som jag inte förstod vad den grundade sig på. Man ska verkligen vara glad över att man har haft det som man har!

Nu ska jag käka lite lunch och sedan ta en promenix med mummie!


Waiting for Mappie!

Oh yes! Här sitter vi och väntar på mina pääääron. De ska ta oss den fantastiska vägen ända hem till Västerås, det ni. Galet va? Haha, vi ska få åka Audi istället för Volvo. Tjoohoo! Lätt att jag ska byta bil så fort jag får lite mer pengar. Vem kör Volvo liksom, nope inget för mig!

Imorgon ska jag på fika med Emma. Trevlig värre! Sen måste jag till IKEA (eftersom Norrpan inte har något) och köpa lite saker till lägenheten, får se om jag får med mig någon dit kanske. Ser faktiskt fram emot att nya IKEA ska öppna i Västerås för det affären som finns nu är inget vidare, dock så tycker jag att det är synd att de flyttar det till andra sidan stan. Hela Hälla kommer ju att dö ut ju, plus att ICA Maxi som ligger på Hälla är fasen så mycket bättre och har trevligare personal. Inget snack om saken!

Nej, packa det sista för att sedan dra till Vås!

Tjing tjing!


p.s Kanske skulle hänga på Emmas lista som hon har gjort, för att jämföra med henne. Det vore nåt! d.s

Jag är så bra!

Nu har jag städat heeeela lägenheten själv (ok, förutom avloppet i duschen det tog killen sig an). Nu är allt så himla fint och jag är sjukt nöjd. Det var ett bra tag sen som jag dammsög OCH skurade golven, men idag är ingen vanlig dag för jag drog fram moppen också.

Plus att jag har bakat kakor. Drömmar blev det och de fick godkänt av en kritisk kille. Han tyckte iaf att de var bättre än de man köper i affären och då är jag nöjd. Förstår faktiskt inte varför man skulle köpa drömmar i affären när de är så lätta att göra. Tänk alla E-nummer och skit man får i sig, blä!

Som jag skrev igår blev det även en sväng ner på MQs rea. Jag var där någon minut efter elva och då var hela butiken helt galet full med folk. Fanns massor på rean men inget direkt som lockade. Jag hittade ändå ett brunt smalt läderskärp att ha utanpå stora skjortor eller koftor, en mörk nästan svartblå Levi's skjorta och en tätstickad nästan kavaj-tröja. Alltihopa till halva priset = nice!

Nu ska jag vika tvätt och sedan är det nog dags med middag. Jobb imorgon igen och sen helg, wohooo!

Halv dag men väldigt hel

Eftersom det är trettondagsafton idag så gick vi halvdag på jobbet. Hur skönt som helst, tiden bara sprang förbi. Stack hem snabbt för att tvätta. Det blev hela 8 (!!!) maskiner. Tvättade fyra maskiner med bara lakan och handdukar, helt galet!

Har även varit duktig och rensat i garderoben. En påse med kläder att skänka till någon välgörande organisation och två kassar att slänga. Garderoben drog en lättnandes suck! Jag med, så skönt att slänga bort gammalt som ändå inte används.

Imorgon är det storstädning som gäller, meeen först blir det ett varv på MQs VIP-rea och innan de sooooovmorgon.

Sååå, ses imorgon!

Nu blire lite nyår

Ja, nu tänkte jag visa lite hur nyår var. Får se hur många bilder jag verkligen orkar ladda upp. Datorn eller internet är ju inte direkt snabbt. Samlade ihop några bilder som togs på nyåret. Vi var så fina!

Alla var sååå stiliga!

Jag & Madde

Min älskling

Knasboll :)

Och grabbarna firade stort!

Jag lever!

Jisses, nu var det några dagar sen som jag tog mig tid och skrev lite här. Har varken haft ork eller tid till det de senaste dagarna. När vi var i Vässan i helgen hade vi inte internet så det blev inget av och sen har jag bara inte orkat.

Världens dunderförkylning bröt ut på nyårsdagen så både jag och killen låg däckade i helgen. Ont i hela kroppen i lördags och sen kom snorandet och ont i halsen, ingen bra combo alls. Jag mår väl hyffsat nu. Ont i halsen är tillbaka men jag snorar inte alltför mycket. Killen däremot låter som att han ska dö typ om nätterna, eller så är bara killar lite vekare?! ;)

Får väl lägga upp någon bild senare från nyåret som firades i trevligt sällskap. God mat, roliga lekar och en massa snack och skumpa så klart!

Nu - dags för jobb!

RSS 2.0