'Roses are red...'

shot_12858790699 (MMS)

'Roses are red...'


Best ever!

Shoppade faktiskt lite när vi åkte till Gatwick/London förra veckan. Köpte inte bara till mig själv utan hittade även några presenter. Syrran fick en snygg BH/top i spets och killen en ny parfym som doftade gudomligt. Så nu kan jag snuffa på honom för jämnan ;) Dolce & Gabbana "The One" hette den, inte helt fel må jag säga!

MEN till mig själv köpte jag lite ansiktsvård. Nämligen några små flaskor från Dermalogicas hudvårdsserie. Har aldrig testat dem förut men jag har bara hört gott om dem innan. Det stod tom på förpackningen att om du inte hade använt de här produkterna förut kommer du hädanefter inte kunna köpa några andra produkter. Det "värsta" är att det är sant. De är superbra! Fast det ännu värre är att priset är ju inte så humant, men de är dryga. Får se till att flyga mer så att jag kan köpa på mig utomlands för det var stor skillnad i pris.

Grymma grejor!!! Rekommenderas varmt.
Ska alldeles strax iväg till gymmet. Hade tänkt att gå på body pump idag eftersom det här är första veckan utan några andra inplanerad kvällaktiviteter så jag tänkte gå efter mitt gamla vanliga schema. Tji fick jag! Vaknade med en värkande axel, inte bra. Jag vet precis vad det beror på; jag sov konstigt inatt och jag slet verkligen i vikterna på passet i måndags. Inte alls bra! Det får helt enkelt bli ett lite lugnare gympass istället, men det skadar ju inte.

Imorgon bär det av till Västerås. Har inte så mycket planer för helgen. Imorgon är det middag hos mina föräldrar, lunch med Emma på lördag, hjälpa till att stänga poolen för vintern på söndag... det finns helt klart tid över till att göra annat. Vad händer lördagkväll t ex?

Orkar inte Nej jag gör faktiskt inte de...

2010-09-26_13_41 (MMS)

Orkar inte Nej jag gör faktiskt inte det, skriva något mycket alltså. En körig dag slutade med tvätt och sura miner från min sida. Så nu ska jag mys ner mig med kilen I soffan, och dricka favoritteet; chai. Burrigt kallt var det idag. Börjar vintern redan komma?


Presentation - Check!

Gud så skönt! Nu är presentationen över. Stack mot Sthlm vid åtta imorse och lagade upp de produkter vi skulle presentera. Fick lite assistans av vår kock på Food Service, riktigt bra back-up. Det var jättebra att han följde med, skulle inte ha klarat av det själv med vår KAM. Jag har ju trots allt inte all erfarenhet som behövs för att göra ett sådant här möte galant. Än så länge är man ung och grön, men den blir ljusare i nyansen för varje dag. Nu återstår det bara att se om de listar på produkterna, vore grejt för då är det bara att tuta och köra! :)

Kände mig helt matt efter presentationen när jag kom tillbaka till kontoret. Tog det rätt lugnt för att ladda inför Aerobics-passet senare. Men innan dess tog jag och killen en sväng på stan för att kolla på jeansskjorta och på skor till honom. Inga skor blev det men en ny fräsch jeansskjorta hänger nu i garderoben, nice!

Nej nu ska jag titta klart på filmen på kanal5 och sedan dunsa i säng, är megatrött i varenda muskel. Imorgon blir det vila för tvättmaskinerna väntar.  

Men Jesus

Jösses Amalia, det där body pump passet var inte att leka med. De flesta övningarna var ok i senaste releasen men INTE axlar. Såå fruktansvärt jobbigt, brände riktigt extremt i musklerna. Fast det är nog värt det för axlarna är något jag inte alls tycker om att träna. Får väl se om jag kan borsta håret imorgon ;)

Har liksom varken orkat eller haft tid att blogga i helgen. Kände bara för att vara med syrran och ha det superskoj, för det hade vi det på "Ladies Night". Gratisbiljetterna kanske gjorde en del av stämningen. Brolle var helt klart kvällens heting, så grym! Vi stack sen till Grand jag, Ulle, Ullis och Ullen. (kan man hitta fler smeknamn på Ulrica?) Knasigt nog var det jag och tre Ulrica, så vanligt namn är det ju inte ändå.

Jag och bästa syrran innan vi stack ut. Vi ser rätt knasiga ut på den där bilden, haha!
Imorgon bär det av till Stockholm över dagen för att presentera produkter för en av våra kunder. Jag är faktiskt lite nervös. Har inte gjort något sådant ordentligt någon gång. Jag har varit med en gång förut och det gick bra så jag hoppas de inte hänger oss imorgon, jiax!

Ska plugga på min presentation nu så att jag vet vad jag ska säga imorgon. Kan ju vara positivt.

p.s Grattis Angie till jobbet! Du är så värd det :D d.s

Grym han e! O en aaaning snygg;)

2010-09-25_22_09 (MMS)

Grym han e! O en aaaning snygg;)


Hem ljuva hem! Klockan är 2 och jag ligge...

Hem ljuva hem! Klockan är 2 och jag ligger äntligen I min egen säng. Gud så skönt:) lång dag på resande fot börjar gå mot sitt slut. Är faktiskt inte speciellt trött men kroppen är mör. Imorrn bär det av till linkan för att hämta syrran och köpa tv-bänk. Sen blir det 'Ladies Night' på kvällen, haha! Sov gott!


Jeans on jeans

Vettisjutton vad jag ska skriva idag. Jobbet är ju alltför tråkigt att skriva om varje dag, för det har ju inte hänt något nytt i alla fall.

Kände mig tjock i halsen när jag vaknade imorse. Ohoohohoooo, inte bra! Struntade därför i att träna idag och stack ner på stan istället. Tänkte kolla på en vinterjacka på MQ som jag hittade i söndags. Tyvärr fanns inte min storlek kvar men de hängde undan en i systerbutiken så den ska jag hämta imorgon. Tror att den kan bli riktigt bra i vinter.

Hämtade även mina nya skor som jag hade beställt. Hmm, jaaa inte vet jag, men det var inte riktigt de jag hade tänkt mig. Det är samma modell som jag hade provat men denna är liksom i rå mocka och hårt borstade på tårna och hälen så att de blir blanka där. Faktiskt snyggare än vad jag tyckte när jag såg dem först. Gick runt lite i dem och de är faktiskt helt ok, vad tycks? Undrar om jag ska behålla dem?

Ikväll blir det TV för hela slanten plus lite packning inför resa imorgon. Sticker till Gatwick/London imorgon för möte och sen tillbaka på fredag kväll. Väldans fläng men jag ska tydligen åka dit med "opened mind & positive approach". Kommer säkert bli spännande!

Dagens outfit blev väldigt mycket jeans, men det var riktigt snyggt trots att jag tvekade imorse.

Dags för middag och sen Idol!

Indiskt

Har precis smällt i oss lite mat, faktisk indisk mat. Hade ingen fantasi så jag tog med mig lite prover hem från jobbet. Jag jobbar ju med ett varumärke som heter Patak's, riktigt goda grejor. Vi gjorde lite Korma, pappadums och åt naanbröd till. Gottigott tyckte jag men killen höll på att spy efter att ha provat pappadums. Han satt och gjorde en massa konstiga ljud vid bordet och jag skrattade mest. Snacka om olika smaklökar!

Dagen har varit riktigt skön, eller mitt humör har iaf varit bra. Glad och full av energi. Tappade dock den på eftermiddagen. Men äh, jag körde ett aerobicspass ändå. Som tur var, var det en bra ledare! :)

Jag håller stenkoll på min mail eftersom jag väntar på att mina beställda skor ska komma. Jag vill ha dem nu! :)
Tänkte lägga upp en bild på hur de ser ut men nu verkar det inte som att brandos.se har kvar dem. Skumt! Jag har iaf fått mail på att de är utlevererade ur deras lager så jag hoppas på det, annars är ju srewed på fredag! :/

Ska umgås med killen nu. Han sticker uppåt landet imorgon och kommer inte tillbaka förrän på söndag. Känns ibland som att vi är mer isär nu än när vi bodde på två olika håll.


Hösten kan faktiskt vara mysig

Jahapp, då var det måndag igen! Suck, helgerna går så fort och veckodagarna så långsamt ;)

Hmm, låt se. Vad har jag framför mig? Rapportering till leverantör, produktpresentationer (gånger typ 4), konferensplanering, budgetgenomgång (inte några siffror direkt!) och englandsresa med leverantörsmöte i Kent. Ska bli spännande och se vad de hittar på. Vi behövde nämligen inte förbereda någonting och det är rätt ovanligt när det gäller sådana möten, skönt för jag har så mycket annat att göra som synes.

Annars så börjar Zigge-Zoo (alltså katten) bli bättre efter ett x antal besök hos veterinären. Lättnadens suck måste jag säga. Har haft ett orosmoln i magen sedan har blev dålig, men nu verkar det vända lite men vi ska inte ropa hej än.

Det är killen sista vecka som "ledig". Ska bli skönt att båda två jobbar och att han slipper sitta hemma och uggla.

Pappa berättade att jag måste byta kamremmar i bilen, skoj..... INTE! Där gick de tusenlapparna, fasen också. Men hellre det än en bil med pajad motor, som det skulle bli om jag inte byter dem. Får snacka med lite killar på jobbet och se om jag kan få ett bra pris någonstans.

Vi tog en springtur mellan tvättningarna idag. Riktigt skönt men det är tungt att springa när det är kallt. Snoret rinner och saliven blir tjock i halsen, inte alls kul men vi tog oss runt.

Nu ska vi ladda batterierna igen; soppa och varma mackor framför TVn. Gott gott!

Lugn och ro

Vi har tagit en lugn och skön dag i höstvädret. Sov till tio och åt sedan frukost innan vi rörde oss ner på stan för en vända. Killen skulle kolla på skor men hittade inga, fanns inte i hans storlek snopet nog. Däremot hittade han ett par gympaskor och det var ju inte en dag för snart. Ni skulle förstå mig om ni såg dem. De har liksom "lufthål" överallt, speciellt på sidorna. Men nu så hoppas jag att han går ner och köper de där imorgon så de andra kan fara och flyga ;)

Innan vi tänkte gå till Visualiseringscenter tog vi en mysig fika på Fräcka Frökens. Jag tog en morotskaka som var lika stor som en mindre tårta, herregud vad stor den var. Det fick liksom bli lunch också, var helt proppmätt efter den. Sen gick vi till Visualiseringscenter för att upptäcka lite nytt. Tyvärr så hade de bara en film kvar för dagen som var riktad till barn så hon i kassan rekommenderade inte den för oss. Vi gick ändå in och tittade på alla häftiga utställningsobjekt, eller vad man nu ska kalla dem. Vi körde "Mindball" vilket man vinner genom att tänka så lite som möjligt, inte riiiktigt min gren. Killen vann totalt, jag är riktigt dålig på att tömma hjärnan tydligen.

Till middag ska det bli hemmagjort potatis- och purjolökssoppa, mums! Orkade inte laga något annat så det får duga. Lite "valvaka" kanske det blir också, vi är ju lite splittrade här hemma så det kan bli intressant.

Mys :)

2010-09-18_20_57 (MMS)

Mys :)


Städning till max

Åkte som sagt var ut till Ingelsta för att kolla på skor men hittade inga. Var inne på Åhléns igår och hittade ett par skor i märket "sixtyseven" men de fanns inte i min storlek, tusan också jag som hade 20% rabatt. Gick till Scorett idag och då visade det sig att de hade samma sko men bara i storlek 41, liiite stor va. Blev inga där heller alltså, men sen kom jag på den klipska idéen att kolla på nätet efter dem och jepp där fanns de. Kostade tom 150kr mindre dessutom, så jag satte mig på en av sofforna i köpcentrumet (utanför Scorett) och klickade hem dem! Så nu var det fixat :)

Gick även till Hemtex för att se om jag kunde hitta en ny duk till soffbordet, men det fick bli en kökshandduk istället att ha där. Syns ju inte ens att det är en handduk istället för en duk. Tog en vända till en blomaffär som hade utförsäljning, fyndade en växt och en kruka för 45kr! En spansk peppar blev det, såg cool ut och den passar perfa i köksfönstret.

Kom hem och sedan har jag bara städat och plockat grejor. Så nu är det renbäddat, nya handdukar i badrummet och kliniskt rent överallt ;) Jag hoppas killen blir nöjd. Han kommer halv åtta och då blir det mysmiddag, har inte setts sedan onsdag morgon.

Sååå, tjingeling tills vidare!

Röst-dags

Är riktigt pigg efter body pump passet imorse. Jag orkade upp!!! Helt otroligt, gud så skönt det var efteråt. Men benen är lite darriga nu, bra tecken på att jag tog i :)

Nu sticker jag ut till Ingelsta för att glutta på skor och lite annat. Ska ta mig för att förtidsrösta också, OCH jag har nu helt 100 bestämt mig för vad jag ska rösta på. Efter ett litet snack med Angie igår så löste vi det, tack för det.

Dagens outfit, ready for take off!

Änglavakt

Nu har nästan hela fredagen gått, bara 3 timmar kvar. Jag som har längtat hela veckan efter denna dag; fredag = helg! Men äh, helgen ligger ju framför mig.

Skulle träna idag men jag orkade inte plus att det inte fanns något bra pass, bara spinning och det är inget för mig. Så jag tänker nog köra imorgonbitti istället. Halv tio blir det body pump, om jag nu orkar upp ;) Men jag MÅSTE, har ju ändå inget annat för mig. Killen är ju i Vässan och kommer tillbaka imorgon kväll så det ska städas i lägenheten och shoppas lite skor.

Nu blir det film för hela slanten och lite choklad, mumsig mörk choklad med sesame. Best ever!

Får se hur bra den här är, jag gillar ju svenska filmer :)

'Dressed in black'. Dagen till ära så ä...

'Dressed in black'. Dagen till ära så är jag faktiskt det. Tänkte faktiskt inte på det när jag klädde på mig imorse, men det kanske fanns en underliggande mening med det som inte jag la märke till. Mina tankar får till några andra idag.


En supergod öl! Hade aldrig provat den för...

2010-09-16_21_09 (MMS)

En supergod öl! Hade aldrig provat den förut men riktigt god, björnbärsöl - mums! En öl ute med jobbet, alltid lika trevligt. Fast jag tror inte att afro-passet jag gick på innan var så mycket värt;)


Grym

Hela den här dagen har liksom betonats av ett enda ord, eller jag väljer att benämna dagen som grym i en massa olika bemärkelser.
- GRYM träningsvärk idag med, mycket värre än igår. De säger ju att det alltid är värst andra dagen, oh yes it is!
- GRYMt mycket att göra på jobbet och det kommer bara mer och mer. Förstår inte riktigt hur jag ska få ihop det; göra presentationer hit, siffror att sammanställa dit, kolla upp lagersaldon hit, ringa dit, svara på frågor hit och fylla i underlag dit. Helt enkelt galet mycket att göra!
- GRYMt besked fick killen idag som jag blev superglad över. Tänk att allt löser sig tillslut, helt fantastiskt. Får väl bara se om det kan lösa sig för mig med, vore ju toppen!
- GRYMt fort gick det att sticka till Linkan efter jobbet. Hade bestämt middag med härliga Perrine. Har inte träffat henne sen förra hösten, så typ ett år sedan. Så kan vi inte fortsätta, fungerar inte alls att ses så sällan. Hon var på jobb i Ödeshög så vi möttes upp på hälften av vägen, alltså Linkan. Åt goda dumplings, misosoppa och sushi på Kikkobar. Ett gammalt lite "stammisställe" när vi bådde där, gott-i-gott-gott. Pratade en massa och skrattade en hel del. Allt var som det alltid har varit. Vilket tecken på en bra kompis, så himla underbart :) Efteråt gick vi till Caramello och tog en varm choklad med marshmallows, för att sedan ta en promenad runt stan. En hel del hade ändrats på det 1,5 år sedan vi flyttade därifrån. Galet egentligen att vi har spenderat 4,5år av våra liv där. Vilka minnen!

Perry och jag för typ 2 år sen på Ekonomernas Årsbankett, tjusiga värre! ;)

Vilket köp! Nu jan jag fixa egna snygga na...

2010-09-14_22_13 (MMS)

Vilket köp! Nu jan jag fixa egna snygga naglar med fransk manikyr:) 25 kr på kicks, super! Underlättade avsevärt, inget kladd alls!


80-åring

Ohhh herregud vilken träningsvärk jag har! Kände inte av det särskilt mycket imorse men det började komma vid lunch och nu kan jag ju knappt röra mig. Eller jag kan ju gå normalt men sätta mig, gå i trappor och böja mig ner gör helt sjukt ont. Jag ser ut som en gammal tant som skulle behöva rullator!

Hade tänkt att köra Aerobics idag men det blev en promenad med killen istället. Hade ont under hela den rundan så det var nog klokt att skippa Aerobicsen, plus att jag inte tycker hon som skulle ha passet gör det bra. Var ju tvungen att skylla på nåt förutom träningsvärk för mig själv ;)

Nästa vecka ska jag till Kent i England för leverantörsbesök och det har då visat sig att jag inte har några snygga svarta skor att ha på mig så det MÅSTE jag fixa i helgen. Jag har kärat ner mig ett par boots från Acne men jag har nog inte råd med 3000kr för dem. Men sjuuukt snygga är dem! Får se till att hitta några som påminner om dem.

Bara 2 995kr, suck!

Myshöst

Idag kändes det verkligen som hösten hade kommit på riktigt. Kanske inte så mycket för kylan, för det var ju riktigt skönt ute idag men imorse när vi stack mot Norrpan igen så var det så gult på vissa ställen i skogen. En hel del löv hade ramlat av grenarna och vissa var tom röda. Höstens färger är så härliga, speciellt när solen skiner och löven bara glimmar i dess prakt.

Lite dålig bild blev det. Tog den från bilen medan killen tog kisspaus.

Körde body pump idag, första gången på drygt en månad tror jag. Jag är verkligen en periodare. Under sommaren har det mest blivit gym och springrundor, men nu är det för kallt för att springa. Eller min hals tycker uppenbarligen det eftersom jag får blodsmak i munnen efter typ 500m, inte kul alls. Body pumpen idag var riktigt tuff. Faaast, jag klarade av alla övningar förutom utfallen som verkligen tar kol på benen. Snacka om mjölksyra! Men lika härligt är det efteråt ändå, så nu lär det nog bli fler gånger.

Nu ska jag kolla på "Lite Sällskap" på kanal5, himla kul program. Lite charmigt och det liksom knyter sig i magen för det är pinsamt. Skoj skoj!

Va det fest igår eller? ;) Hade det ri...

2010-09-12_13_51 (MMS)

Va det fest igår eller? ;) Hade det riktigt skoj med tjejerna igår kväll. Lite sen men god middag och sen en del drickande innan vi drog ner på stan. Mötte upp grabbarna och gick till Circus. Kul kul! Nu ska vi piggna till lite innan promenad;)


Hoffmaestro = grymma live


Så himla grym låt. Jag har den som väckningssignal på morgonen. Jag är ju lite sådär på att lyssna på texten utan brukar alltid fastna för melodin. Sen har jag ju lyssnat på texten och den är rätt cool, inte annat så är musikvideo riktigt häftig; gjord av 11 000 stillbilder.


Jobba hemifrån går riktigt bra, eller oför...

2010-09-10_12_14 (MMS)

Jobba hemifrån går riktigt bra, eller oförskämt bra:) Fast jag längtar ändå till klockan slår fem, då är det helg!


Laddade hem en, vad jag tycker, cool app. ...

shot_12832766488 (MMS)

Laddade hem en, vad jag tycker, cool app. Retro Camera heter den, gör riktigt tuffa bilder. Med min nya mobil kan jag verkligen göra massa roliga saker:) Cool bild på syrran fullt koncentrerad!


Hmm, hur blev det nu då!

Vaknade faktiskt med fullt krut i brallan, eller kan man säga så? Det jag ville säga var iaf att jag var pigg och redo för att fightas lite idag.

Möte typ hela dagen, så skönt för tiden går fort. Det är faktiskt ganska jobbigt att veta att killen sitter där hemma ensam och inte gör säkert mycket. Skulle ju hellre åka hem till honom. Håller alla tummar och tår jag har för att han snart får jobb!

Blev sen lunch så jag hängde med jobbarkompisarna ut till Hageby på lunchen, trots att jag hade med mig låda. Åt på "Fräcka Fröken", vilket för övrigt är en riktigt bra kedja med allt från chokladbollar till grillspett. Helt ok priser också. Hängde sedan med Lotta till Clas Olson för att kolla på ramar, sen råkade vi gå förbi "Bellbox" så jag råkade köpa lite hårspray som luktade mumma och verkade riktigt bra :)

(dålig bild, jag vet) Denna bok fick vi inne på "Fräcka Fröken". Det är Zoegas bok med lite goda recept med kaffe.

Blev denna hårspray från "Bead Head - Tigi". Har deras lilla lila och gröna pumpflaska med thickener sm är asgrym så jag hoppas lite på den här nu också! Mitt hår är sämst, riktigt tunt skandinaviskt hår som är lite halvlockigt. Blä!

Dags för en ny arbetsdag! Möte om fem minu...

shot_12836076909 (MMS)

Dags för en ny arbetsdag! Möte om fem minuter, dags att gå. Ha det gott!


Seg måndag

Började med bilfärd mot Norrköping. Strax söder om Katrineholm började jag bli riktigt pömsig men va sjutton några slag på kinderna så var det löst (för 10min kanske).

Lååång och seg dag på jobbet avslutade jag i tid. Killen och jag stack ut i spåret när jag kom hem. Jag hade tänkt att gå på body pump men det var helt fel ledare så jag var inte så sugen. Sen tänkte jag dra till gymmet iaf men sen så övertygade killen mig att vi skulle springa. Det blev 5,5km-spåret. Har inte sprungit på länge länge så jag orkade inte ta milen. Killen startade efter mig och det var ingen skön känsla direkt, att vara jagad hela varvet runt. Strax efter 4km kom han i kapp mig, jag var helt galet slut. Hade spurtat på ordentligt plus att det var riktigt svalt i luften vilket gjorde att blodsmaken i munnen var enorm. Så äcklig känsla!

Nu är jag helt slut och ska nog bara slappa ner mig framför TVn.

Söndagen är över

Känner att mitt dåliga humör gjorde sig till känna igår. Var bara tvungen att avreagera mig lite. Sånt man behöver göra ibland.

Vi hade middag här i killens lägenhet med Zandra, Madde och Lars igår. Jättekul hade vi det. Spelade "Utan tvekan" och "Värsta Språket". Tyvärr så vann killarna, men nästa gång så :)

Idag hade vi lite to-dos. En snabbvisit till IKEA för att inhandla en ny badrumsmatta (som hade blivit förstörd av kattbesöket) och nya huvudkuddar eftersom de börjar bli lite dåliga och gamla. Så nu har vi investerat i lite dyrare kuddar, typ knappt 100kr. Jämfört med de vi har idag, som kostade 30kr, så är detta en verklig investering :)

Blev ett besök hemma hos mamma o pappa för att hämta lite grejor som syrran hade glömt. Hon flyttade ju till Linkan igår, plus lite saker som jag glömde igår när jag var där. Tog en fika och snackade av oss en del om mamma o pappas semester och om hur släkten mår. Fick ju ett till kusinbarn i juni så jag ville veta hur den lille parveln mådde. Han var tydligen hur gullig och lydig som helst. Men så har han ju coola föräldrar också :)

Nu i eftermiddags så var tanken att det bara var killen och hans pappa som skulle gå på derbymatchen i fotboll, Syrianska-VSK. Det slutade med att jag också gick. Lite kyligt måste jag säga men det var faktiskt riktigt underhållande. En värmade kaffe och korv i pausen gjorde susen!

Nu blir det rester av tacos från igår och någon film på TV.

Inse

Om man väljer att skriva om sitt liv på nätet där hela världen kan läsa det så får man också förstå att alla kan kommentera den (såvida man inte har lösenordsskyddad sida). Alla är olika och tycker olika vilket gör att man kommer att få både negativ och positiv kritik. Ju större blogg man skaffar eller lyckas få desto mer kommentarer både åt det bättre och sämre hållet kommer det att bli. Det är inte alla i världen som håller med dig och vad du skriver, det är bara att inse. I Sverige har vi dessutom yttrandefrihet vilket gör att man får säga vad man vill, stark som svag åsikt.

Jag tycker det är alltför många bloggare, både små och stora, som hela tiden klagar på att de får negativa kommentarer. So? Du skriver öppet för allmänheten så vad hade du förväntat dig? Självklart finns det ju en gräns för personangrepp, men när någon enbart kommenterar något som du har gjort på ett visst sätt betyder ju inte det att hela världen tycker så, och att du absolut inte kan göra om samma sak. Ska man skriva så måste man vara stark och våga stå för sina åsikter och val. Alla "skrivande" personer har sina egna starka åsikter och de får kritik både från höger och vänster. Det klart, det är inte alltid kul men det är sådant man får ta för att man skriver vad man själv tycker. Så är livet, alla kan inte hela tiden hålla med.

Kan man inte låta de negativa kommentarerna rinna av en eller lära sig något av dem så kan man likväl lägga ner bloggen. Sluta klaga och ta tag i det istället! Livet är inte en dans på rosor, motgångar är bra för att få lite perspektiv på sake och ting och tänka till en extra gång. Vill du enbart ha positiva kommentarer så får du skriva neutralt och allmängiltigt! Så bestäm dig!

"What doesn't kill you, makes you stronger"


Ledsen, men jag blir så trött på folk som inte kan ta kritik på ett konstruktivt sätt. Jag kanske är lite hård i vad jag skrev här ovanför men "den som ger sig in i leken, får leken tåla", helt enkelt. Dock så är inte personangrepp något som jag stödjer på något sätt, det är bara svagt från den som skrivit eller sagt det.

Skum helg

Lite sisådär knasigt planerad helg är det just nu som ligger framför mig. Zigge åkte hem till mamma o pappa idag, och jag och killen stack lite senare också till Västerås. Har inte det blekaste vad jag ska göra i helgen. Eller, jag tror att planeringen är helknasig varvid den känns vek.

Imorgon ska jag hjälpa syrran att packa släpet med hennes grejor som ska ner till Linkan igen. Sen ska jag vara kattvakt eftersom han helst inte ska vara ensam en hel dag. Fast jag tänkte nog ta mig ner på stan för att klippa mig kanske, får se om det är något bra ställe som har en ledig tid. Killen dömer handboll i Eskilstuna så han är inte tillbaka förrän vid sju-åtta.

Dagarna utanför kontoret har varit riktigt bra. Jag har fått tillbaka mitt humör, känns så iaf. Kanske ska höra med killen vad han tycker. Så skönt att slippa sitta i min lilla bur på kontoret. Vi bodde på en härlig herrgård ute i bushen, hade superdålig täckning så det blev inte många telefonsamtal eller mailskickande. Igår sken solen härligt så vi, med lite skumpa i kroppen, badad vedeldad tunna. Vi var lite för många men det var riktigt skönt. Tog tom ett dopp i havet. Tro det eller ej men Söderköping ligger väldigt nära Östersjön (eh, hav och hav, jag vet inte). För mig är havet på västkusten ;)

Hade en marknadsplan jag inte ens hade börjat på så den har börjat arta sig och de andra tre ligger i lä så länge. Jag har iaf börjat med dem så det finns ju något att säga om dem. Deadline nästa fredag så det kommer att bli en hektisk vecka. Men nu ska jag inte tänka på det, för nu är det HELG!!!

Helt slut

På jobbet var det första dagen med vintertid idag, vilket betyder att vi jobbar till kl17 istället för 16. Och det kändes som en evighet till kl fem, var helt sjukt trött när klockan var halv fem. Egentligen förstår jag inte varför för jag brukar alltid behöva stanna till klockan halv fem-fem och då är jag ju inte trött. Skumt, kroppen var inte inställd på kl 17 helt klart.

Imorgon bitti sticker vi på marknadsavdelningen till Husby Säteri för fullt fokus på marknadsplaner. Ska bli skönt men jag har en hel del annat som skulle behöva skötas innan jag kan fokusera på det här. Men men, det kommer nog bli skönt och trevligt att slippa kontoret för två dagar.

Fick hem mitt mobilskal till nya mobben idag också. Sådär nöjd, det var alldeles för hårt så jag kan inte trycka in av/på knappen. Det kommer bli riktigt störigt i längden så jag ska nog skicka tillbaka den.

När jag ändå satt på nätet så råkade jag klicka hem en ny tröja från Nelly också. Jag gillar verkligen märket "Rut m.fl." som de har. Helt humana priser och snygga grejor. Mer sånt tack :)

199kr, riktigt överkomligt för en sådan snygg kofta. Jag behöver verkligen långärmade tröjor, har alldeles för få för att klara av vintern.

Måste rusa i säng nu! Natti natti!

RSS 2.0