Illröd

Måndag igen och jag var riktigt utvilad när jag vaknade imorse. Hade fortfarande en ensamkänsla i magen men eftersom jag vet att killen kommer imorgon så står jag ut. Bara gå upp och möta dagens utmaningar. Jobbet har gått riktigt bra idag. Har suttit med marknadsplanen för ett av mina lite knepigare varumärken, men den har gått till första korr iaf. Får se om den ser ok ut, chefen fäller domen.

Pratade lite m Angie nu på eftermiddagen och det visade sig att hon kommer hit på onsdag och stannar till torsdag för att åka till Västerås med mig och killen. Så kul! :) Jag blir så glad när kompisar kommer och hälsar på, här finns det alltid en bäddsoffa ledig. Har inte träffat och pratat med Angie sedan påsk typ, så det ska bli riktigt kul. Ska försöka att inte störa killen för mycket också för han har tenta på fredagmorgon (när han fyller år! så typiskt!).

Skulle ha sprungit med Beata idag men hon var lite krasslig så vi kom överens om att hon inte borde springa, men jag körde ändå. Det gick lite segt i början men jag tog mig runt, sjukt nöjd efteråt! :) Undrar om man nu ska vila sig i form till på torsdag då Vår Ruset går av stapeln eller om man vågar sig ut på en runda till? Kanske bara ska köra en promenad, kan nog var lika bra så att jag är fräsch i benen på torsdag.

Så här fräsch är man efter dryga 5km, underbart!

Det bara blev så

Jag sa ju till mig själv att jag inte skulle spendera pengar på mig själv den här månaden, iaf inte särskilt mycket pengar. Jag råkade hitta ett par nya sandaler, som får ersätta mina gamla fina från Frankrike som jag hade sönder förra året. Alltså behövde jag dem. Idag hittade jag en billig bikini som jag tänkte att jag står ut i tills jag hittar den jag verkligen vill ha. Har önskat mig pengar till det i födelsedagspresent. Har dock märkt att om man är lite större bystad och inte direkt har kanonkulor till bröst och inte vill ha tantmotiv eller tantmodell så är det inte världslätt att hitta någon som sitter bra. Man får nöja sig med mindre dåligt helt enkelt, så tråkigt!
 
Braiga sandaler från Indiska och billig bikini från Gina Tricot.

Soool!

Så himla skönt att vakna till fåglarnas kvitter (samt duvorna jag har i luftgenomsläppet i vardagsrummet) och se solstrålar tränga sin in genom gliporna i gardinen. Härlig morgon! Käkade lite frukost och begav mig sen ut på promenad. Finns en jättehärlig slinga att gå mitt inne i stan runt strömmen. Känns som om man är ute på landet och går. Man passerar även en liten trädgård med massor av rododendron, de blommade så det så himla vackert!

Gick ju på ensambio igår. Kändes inte så märkligt förrän jag kom in i biosalongen och hamnade bredvid ett tjejgäng på min högra sida som mest satte och glodde på mig och viskade. Sååå töntigt! Kan man inte få gå på bio själv och slippa blickar? Jaja, jag stod ut iaf. Ljudet på filmen var dock rätt lågt så jag hörde tjejernas ständiga dryga kommentarer hela filmen genom. Ska man sitta och snacka sådär kan man väl se filmen hemma?

Slut på klagandet :) Jag tyckte iaf att SATC 2 inte var någon kioskvältare men det var en skön film, en riktig må-bra film. Många sköna kommentarer och en hel del scener som fick iaf mig att fundera på vad jag vill med mitt liv egentligen, är allt så självklart? Faaast det allra bästa med filmen var alla kläder. Jag har en hel del indiska blusar/klänningar som jag nu har fått lite självförtroende att använda i sommar. Jag har alltid tyckt att det varit fint men det är ju lite speciellt, men nu så. Måste nog köpa mig några shorts och sen kör vi :)

Hehe, uppgiften i externredovisning som jag skulle göra sket sig totalt igår. Kom ingen vart och jag fattar nada. Så det har blivit lite tvättande, shoppande och städande istället. Inte så dumt ändå! Längtar till tisdag nu när killen kommer hit!!!

Ensambio

En lugn halvsolig morgon med LA Ink på TV. Kan det bli bättre? Ja, det klart det kan. Killen kunde ju ha varit här, men men nu är det som det är.

Ska ta mig ut på en promenad tror jag innan jag sätter mig ner och försöker börja med inlämningsuppgiften. Ska nog gå förbi bibblan också och låna lite böcker om Externredovisning. Som tur är kommer jag ju ihåg vilken bok vi använde i kursen så jag ska nog ta och låna den. Det var inte direkt igår jag läste kursen så det kan nog vara bra.

Jag bokade precis en egen biljett till SATC 2 ikväll. Kommer nog kännas lite konstigt att gå på bio själv men någon gång ska man ju göra det för första gången också. Jag tror jag överlever, SATC är ju kanon. Får väl se vad jag tycker om den. Jag har alltid varit lite emot filmer som baseras och utgör en fortsättning av en serie, men förra filmen var bra så vi får väl se hur den här är.

Men eftersom jag går själv så struntar jag nog i det där med att ha på sig något speciellt. Verkar som det är några som har kört med klädkod. Är ju inte jättebekvämt att sitta i en tajt klänning i 2,5 timme.

Ingen bra start!

Har precis gjort lite käk och har satt mig vid TVn, och här kommer jag spendera hela kvällen i min ensamhet. Har inte känt efter om jag tycker den här helgen kommer att bli ensam och deppig men nu känns det fruktansvärt deppigt. Jag vet att jag behöver den här ensamheten för jag kommer inte vara särskilt rolig ändå. Har en ensam poäng kvar till jag kan ta ut min civilekonomexamen och det ska vi fixa i helgen. Har EN inlämningsuppgift kvar i Externredovisning som skulle varit klar för 5 år sen, men nu sjutton ska jag komma någon vart med den. Jag hoppas få lite hjälp av killen att kolla på den innan jag lämnar in den, eftersom han har pluggat sånt här. Externredovisning var nog mitt sämsta ämne, iaf ämnet jag gillade minst.

Massor att göra idag på jobbet som vanligt. Orkar inte skriva något om det. Stack och tränade efter klockan slog 17. Body pump stod på schemat. Redan efter uppvärmningen kände jag att jag var grymt trött i varenda muskel, konstigt nog. Men jag klarade mig genom en timmes pina. När vi tränat klart och skulle lägga tillbaka vikterna är jag så klantig att jag klämmer tummen mellan en viktplatta och stången vilket resulterar i att nageln spräcks från kanten och rakt in över tumman. Fy satan va ont det gjorde och fortfarande gör! Den klämdes ordentligt. Fast det värsta är nu att jag kan fastna i med nageln och då kommer jag SKRIKA!

Jahapp, vad ska jag göra nu då? Sortera tvätt, diska, dammsuga eller plocka grejor??? Hmmm, njae en dusch och sen "Så ska det låta" :)

Grått

Är fruktansvärt hungrig just nu men jag har inte direkt någon ork att laga mat. Vill egentligen bara ta ett täcka lägga mig i soffan och glo på TV, iofs så ska jag ju göra det men jag måste ha käk i magen först.

Har nu haft konferens i dagarna två. Har gått riktigt bra. Grillfesten igår var trevlig. Riktigt god mat gjort av vår superduktiga kock. Tjejerna hade ordnat med en tipsrunda och den var inte lätt. En massa konstiga frågor kring vetande som jag nog inte tror någon hade koll på; typ hur många flaskor säljer Bacardi i sekunden? Vem kan sånt? Så kul att prata med kollegor som man annars nästan enbart snackar jobb med.

Jag höll min presentation idag och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med den. Fick tom lite beröm för att jag hade utvecklats och blivit mycket lugnare i mitt sätt att hålla föredrag. Bara den lilla kommentaren gjorde min dag. Jag har alltid (och gör fortfarande) snackat alldeles för fort, vilket är riktigt jobbigt som lyssnare. Fast det är ju sjukt svårt att träna bort det. Ett steg i rätt riktning iaf :)

Så här har jag suttit i två dagar i streck typ, mycket givande.
Stack ner på stan efter jobbet för att fixa lite födelsedagspresenter. Tror nog att jag är nöjd med presenterna. En av dem är jag riktigt nöjd med medan den andra kan bli intressant att se reaktionen till senare. Det var tyvärr marknadsdagar på stan idag. Eller tyvärr och tyvärr, bra reor men för mycket folk. Eftersom jag lovat mig själv att lägga pengarna på andra den här månaden så köpte jag typ ingenting.

NU ska jag glo på TV, blir antagligen ESC vid nio. Jag och syrran kommenterade semifinalen i tisdags tillsammans så det kanske blir en repris på det!

Jade

Ännu en dag som bara har rusat fram. Vet inte riktigt vad jag har åstadkommit, eller jo det vet jag om jag verkligen tänker efter. Men det har blivit lite av varje; lite presentation, lite marknadsplan, lite korrläsande av reklammaterial osv. Helt enkelt en produktiv dag men bara med lite touchar här och där.

Imorgon börjar konferensen med säljkåren samt sommarfest med hela kontoret på kvällen. Ska prova de nya Caj P produkterna tror jag, mumsigt! Innan konferensen är det alltid sjukt mycket att göra. Allt ska var i ordning för säljkåren att börja jobba med på måndag. Känns som om jag har glömt nåt, men det lär väl visa sig imorgon när frågorna börjar hagla in :)

Nu är alla räkningar och överföringar av pengar avklarade. Förra månaden hade jag inte en chansen att spara lite men det ser ljusare ut den här månaden. Ska nog försöka hålla i pengarna till att vara givmild den här månaden. Så många som fyller år framöver, och då vill jag inte hålla igen (om jag kommer på vad jag ska köpa dvs.).

Hittade en artikel i Tara idag. Vi får alla dessa trevliga vecko- och månadstidningarna till jobbet så det finns massor att läsa, plus att vi måste göra det för att vara uppdaterade kring nya produkter som konkurrenterna kommer med samt hålla koll på om det är någon som har skrivit om våra. Jag hittade iaf följande och blev helt kär. Tänk vad fina!

Riktigt dålig bild (tog med mobilen vilken inte är den bästa). Men det är Jade Jagger för Indiska, så himla fina. Muggarna kostar 99kr/3-pack. Tallriken kommer jag inte ihåg. Födelsedag, yes sir! :)


Craving

Jag vet inte vad det är men jag känner mig riktigt glad. Helgen har varit mysig och inget stressande överallt. Jag och killen har liksom bara tagit det lugnt och gjort det som fallit oss in, så skönt. Dock så har jag massor att göra den här veckan så det är ju tur att jag har ork att vara positiv och glad.

När jag kom till Västerås i fredags väntade killen i dörren och han hade köpt en present till mig, bara så där! Jag blev superglad. Det var ett par jeans som jag hade provat några veckor innan men som jag inte tyckte att jag hade råd med. Han tyckte jag var värde dem efter att ha hjälpt honom med både det ena och det andra. Jag är absolut inte van vid att få presenter så där så det var riktigt kul, och snällt så klart :)

Jag är en riktig baggy-jeans tjej. T-shirt och jeans är absolut bäst!
Fick ett mycket trevligt erbjudande i brevlådan idag. 3 erbjöd mig 20% rabatt på min räkning om jag förlänger mitt abonnemang, och det tänkte jag göra i vilket fall som. Nu gäller det bara att se om jag kan få en ny telefon också. Just nu använder jag jobbtelefonen till både mitt privata och jobbnummer. Så jag kan inte ta emot eller skicka MMS, så segt! Nej, ny mobil måste det bli.

Vår Ruset here I come!

Rendez-vous

Enbart en dag kvar av denna arbetsvecka. Det var som sjutton vad tiden går fort ibland! Två dagar i Båstad gjorde ju verkligen att denna vecka bara försvann. Jag har inte hunnit med många knop idag heller. Typ bara möten hela dagen, men jag var faktiskt riktigt effektiv den sista 1,5 timmen. Hade personalsamtal idag som gick helt ok, eller om jag ska benämna det bra. Jag vet inte, känns som om det jag ville säga kom fram iaf.

I helgen drar jag till Västerås igen. Har ingenting planerat och det är sista helgen innan löningen vilket i mitt system skriker: FATTIG! Det får nog bli en lugn helg med mys. Får väl se om killen är med på noterna. I vilket fall som så lär den nog innehåll en del jobb-arbete, tyvärr. Smällar man får ta ibland. Har konferens nästa vecka så det gäller att få allt klart.

Efter jobbet idag bestämde jag mig för att ta årets första springrunda utomhus. Hade hört mig för med Beata på jobbet om var jag kunde springa så jag fick hjälpa att hitta till Vrinneviskogen. När jag väl kom dit visade det sig finnas hur många olika spår som helst, plus att de var typ märkta med samma färg. Väääldigt användarvänligt för en nybörjare. Fast med tanke på hur länge jag sprang så måste jag ha hittat rätt till 5km-spåret :) Kändes faktiskt helt ok efteråt. Det var riktigt skönt att inte kunna spåret i förhand för då kände jag liksom att jag inte kunde planera mitt springande vilket jag gärna gör i ett spår där jag har sprungit förut. Så nästa gång blir det att springa åt andra hållet.

5km närmare Vår Ruset! Två veckor kvar och några rundor till måste det allt bli. Vi kommer få så himla snygga tröjor! Måste ta kort på dem sen när de är klara :)

Movie making

Nu är jag äntligen hemma efter en lång tågresa genom hela Småland och alla små stationer vars namn man knappt har hört. Har åkt Krösatågen för första gången mellan Halmstad och Nässjö, det var ingen hit. De går så kopiöst långsamt och varje rälsskarv hörs. Faktiskt värre än Sala-Norrköping tåget.

Det har varit två riktigt roliga dagar. Vi bodde på Hotell Skansen i Båstad precis vid centercourten, fräckt! Det är något speciellt med västkusten. Kanske är för att jag har spenderat varje sommar i Halmstad (?). Naturen är så härlig och doften av tång ger en somrig känsla i magen.

Vi filmade från 12 till 12 igår. Det blev mycket gjort men energin började verkligen tryta vid sju på kvällen, hade ju varit uppe sen halv sex. Men filmerna kommer bli grymma. Anders, vår kock, är helt galet duktig på sitt yrke men även hans kompis, och vår filmare, Palle. Det var riktigt kul att få vara med och se hur det går till och ha möjligheten att tycka till. Kommer bli spännande och se hur första klippen ser ut om typ en månad.

Idag blev det lite lugnare eftersom vi jobbade så sent igår. Gjorde lite kompletteringar och fotade. Jag har blivit grymt sugen på att köpa en systemkamera nu, shit också! Har inte pengar för sånt just nu.

Jag och Lotta på stationen i Båstad igår.

Jag pratandes med killen utanför stationen i Båstad.

Lite sushi "on the go" innan hemfärd idag.

Full fart framåt

Sitter på tåget söderöver och solen skiner faktiskt! Gött! Åker X2000 och fick (för en gångs skull) åka framåt så jag mår helt ok. Har annars lite svårt för dessa tåg. Tänk om vi skulle kunna få några minuter att få njuta i solen innan vi ska börja filma. Kommer att bli en spännande dag och morgondag i Båstad!

Testade min webcamera också, hyffsad kvalitet måste jag säga!

Syrran! Nya tishan är på och den är super :)

Nuts

Helgen är över :( Känns rätt trist. Den var så j-kla bra, ville inte att den skulle ta slut! Så nu längtar jag till semestern, vilken infaller om typ två månader. Guuud så lång tid! Men men, jag trivs som fisken i vattnet ändå på jobbet så det är ganska lugnt, men ledigt är alltid NAJS!

Vet inte om jag orkar rabbla upp allt som jag har haft för mig. Har nog gjort lite ytterligheter. I fredags meckade jag med bilen med pappa; bytte olja (eller försökta åtminstone), bytte lampor, tvättade den och fixade. Kände mig rätt "karlig", slitna skor, jeans och en skitig tröja. Riktigt hett, haha! Men har man bil måste den ju underhållas. I lördags då så var det ju ferre. Alltså klänning och lockat hår, lite mer feminint. Fast min lite killigare outfit i fredags gör ju att man njuter desto mer i klänning och smink :)

Festen var i vilket fall GRYM! Syrran har kommit hem, behöver inte säga mer :D

Imorgon bär det av till Båstad för lite jobb. Har inte varit där på länge så det ska bli mysigt. Det som är lite mindre mysigt är ju dock att tåget går 6.35 imorgon bitti. Jag gick upp 6.20 imorse så det blir inga sovmorgnar här heller. Kanske tar mig en lur på tåget.

Nu ska jag måla naglarna och käka lite nötter. Missa inte sista "Svenska Hollywoodfruar".

Party party

Håller på och storstädar killen lägenhet, väldigt kul... INTE men väldigt välbehövligt. Ska ha en massa vänner på besök ikväll så det behövdes minst sagt. Ska bli riktigt skoj, jag är sjukt taggad!

Har försökt varit ute en stund i det härliga vädret men det fanns lite andra saker som behövde göras. Nej nu är pausen slut. Måste skynda på. Ska käka, göra mig ordning, hämta syrran och några andra kompisar och sen kör vi!

syster-häng

Ledighetens första dag börjar lida mot sitt slut. Har hunnit med en hel del idag. En stillsam frukost med killen och ut till mor och far (och syster så klart). Har fixat till topparna och slingat håret lite. Blev riktigt naturligt snygg och blont, alltså inte platinablondt. Scwartzkopf Poly Blonde är grymt om man är blond från början och känner för att ljusa upp håret någon nyans (kanske funkar för de som har mörkare hår också, vad vet jag?).
 Använder alltid den här och den är grym, blir aldrig några konstigheter!

Är fortfarande hos mina föräldrar eftersom killen pluggar duktigt till tenta han har imorgon, men ska nog snart röra mig hem till honom. Imorgon ska jag och far min vara så duktiga och byta olja på min bil. Skoj va? Det skulle egentligen ha gjorts förra året men blev aldrig av. Alltså är det hög tid för det. En sväng ut till Hälla blir det nog också med syrran för att sedan möta upp några kompisar på Tabazco. Låter som en bra dag i mina öron!

Sov så gott!

Grattis pappa!

Idag är det min kära fars födelsedag så jag får bara bocka och buga och säga:
Grattis på födelsedagen pappa! :)

Vädret har varit kanon idag men till skillnad från många andra, verkar det som, har jag inte haft en minut ute i solen idag. Den grymma nackdelen med att jobba på kontor med fasta 8-17 tider. Får se fram emot juni när vi bara behöver jobba till 16 antar jag.

Stack till gymmet direkt efter jobbet. De hade ställt in mitt favvo-pass med Bett så det fick bli gymmet istället. Började gå i rask takt på löpbandet och efter ett tag ökade jag tempo till att springa. Den första kilometern gick riktigt segt, kände mig trög i benen. Men efter den kilometern kutade benen på så det blev hela 5km!!! Nu kanske många inte anser detta vara någon lång distans men för mig är det det. Jag är skitnöjd rent ut sagt! :)

Imorgon bär det av till Västerås för långledigt! Gud så skönt. Har typ hela ledigheten inrutad. Fira pappa, hänga med syrran, klippa och slinga håret, hänga på balkong (om vädret tillåter?), festa och gå på fot-spa. Inte så dumt va? Jag lääängtar. Ska försöka komma iväg från jobbet lite tidigare imorgon också. Vore skönt att inte komma hem fööör sent.

En liten fråga: Varför måste "Äntligen Hemma" visa hela rummet de har gjort om i reklamen innan programmet sänts? Man blir ju inte direkt supersugen på att se hur de har gjort det.


Klara, färdiga, GÅ!

Oh yes! Nu är vi inbokade till Vår Ruset den 3 juni. Känns som om det är hög dags att börja träna springbenen. Det är ju 5km det där loppet och då är det ju vissa som klämmer ur sig "oj, är det så kort?". Herregud, tänker jag. Jag är nöjd om jag tar mig runt det. Jag har aldrig varit den som sprungit för skoj skull. Jag verkligen avskyr det. Men att springa, eller jogga är det väl egentligen, med några andra tjejer kan nog bli roligare. Vi har dessutom ett superbra namn!

Pratade med syrran precis. Guuud vad jag har saknat det när hon har varit borta; att bara ringa när som och snacka lite. Hon hade nada att göra så vi dödade 1,5h i telefon. Slutade även med att vi beställde hem varsitt par skor från Nelly, Ooooops!!! Ha, det går ju att skicka tillbaka dem om jag får riktigt dåligt samvete.

Dessa blev det, syrran köpte likadana. Haha!
Nu ska jag titta klart på "Svenska Hollywoodfruar" och sen blir det nog sängen. Är rätt trött faktiskt, trots att helgen har varit riktigt lugn.

Streetstyle Norrköping

Helgen har varit grymt lugn! Fredagskvällen var det mycket snack och skratt. Blev en hel del vin också så jag kände mig nog lite rund under fötterna när skjutsen hem kom vid tolv. Men trevligt hade vi det och många nya ansikten att lära känna.

Gårdagen var ju så himla trist. Regnade bort helt enkelt! Jag tog iaf en sväng ner på stan för att köpa födelsedagspresent till pappa, vilket jag fixade samt en påse till mig själv också. Kunde ju inte låta bli när kläderna satt super och det var rea :) Fikade med killen när jag kom hem. Han har varit riktigt dukig och pluggat mestadelen av helgen. Jag är imponerad, trodde inte att han skulle ha sådan disciplin.

Morgonen startade långsamt med en sen frukost och SvD i köket. Mysigt! Glodde lite på TV och gick sedan ut för en promenad eftersom gudarna inte kissar på oss idag. Fotade med min mobilkamera som jag måste säga är riktigt bra. Tog en ny sväng som vi inte har gått förut. Stannade till för lunch på Fräcka frökens och nu är vi hemma igen. 
  
Lite graffiti, riktigt snyggt! Hittade vi på en vägg under promenadens gång.

Killen i sina nya glajjer, ser riktigt sofistikerad ut!

Redo för avfärd!

Nu ska jag alldeles strax åka på knytiskväll med en massa tjejer eller damer, vet inte riktigt var gränsen går :) Min skjuts ska vara här när som helst!

Ha det gott!

Tittut i stugan!

Positivt är väl dagens känsla. Både gårdagen och dagen har jag haft lite vårspritter i benen. Hur härligt som helst! Fint väder fast kallt som satan. Men man ska inte klaga, solen skiner (för det ska den verkligen inte göra imorgon såg jag). Typiskt! Jag är hembjuden till en kollega på tjejkväll med grillning, känns lite segt när det ska ösregna.

Det hände en annan rolig sak idag som jag liksom inte riktigt kan blir glad över fullt ut men det är himla kul ändå! Min syster a.k.a sista', syrra, Wullie, Ylle och inte minst Ulle kom hem!! (bara 2 veckor försenad!) Tjollahopp vad kul :D Fem månader borta utan att kunna krama och fnittra med ordentligt. Jag ska ju dock inte hem till Västerås i helgen, men det är ju kort vecka nästa vecka så då ska vi bannemej hänga. Så det så Ulle, ställ in dig på det! Killen ska plugga så jag är gräsänka ;)

Meine Schvester (eller hur det stavas)!
Fast det roligaste med hennes hemkost var nog kuppen vi gjorde mot hennes kompis Linda som inte hade en aning om att hon skulle komma hem idag. Hon trodde att Ulle skulle komma hem nästa vecka. Tror nog hon blev ganska paff när Ulle plingar på dörren. Jag fick bara som svar tillbaka på FB (jag och Linda snackade där för att Ulle och jag skulle se till att hon var hemma) "Jag haaaaatar dig". Haha, så går det när man har med oss att göra!

Jag lyckades dra igång ett lag till Vårruset på jobbet. Så bra att ha ett mål med träningen! Ska bli riktigt kul.

Nu ska jag glutta på TV och mysa ner mig i soffan, är helt slut efter gympasset!


Vårrus

Har varit en riktigt skön dag idag. Har hunnit med en hel del och snackat något enormt mycket med folk på jobbet.

Stack till Erikshjälpen efter jobbet för att titta lite efter om jag kunde hitta några fynd. Hittade inte direkt några kläder eller sånt men lite möbler hade de som var intressanta. Jag har letat efter en armstödslös 40-50-tals fotölj med fina kurviga former. Hittade en men jag tyckte att den var lite liten. Skulle helst vilja ha en Emma-fåtölj--->

De är så himla fina. Tänk er den här men med ett storblommigt tyg, typ svenskt tenn. Så snyggt! Den kan man krypa upp och sitta skräddare, precis vad jag vill.

Slängde in några maskiner tvätt och gick sedan ner på stan för att se om Åhlens hade fått in mina prickiga strumpbyxor som jag har sökt efter i några veckor. Såg en tjej på tåget från Västerås som hade ett par på sig och tyckte de var riktigt snygga så jag gick till typ alla klädesbutiker för att se om jag kunde hitta några. De var slut på H&M, slut på Åhlens (men de kanske kunde ta hem mer), slut på två Lindex-butiker och Kappahl hade inga. Men idag när jag gick in på Åhlens hade de fått in nya så jag var bara tvungen att köpa ett par.

När jag kom ut från Åhlens var det en trevlig kort liten dam som räckte fram en tidning i handen på mig. Hon såg så hurtig och glad ut så jag sken genast upp. Hon ville informera om Vårruset som går av stapeln här i Norrpan torsdagen den 3e juni. Jag blev supertaggad. Har funderat många gånger på att delta och det kanske var ett tecken på att jag ska äntligen ta och göra det nu. Någon som är sugen på att hänga på?

Titta så glad man blir av att springa 5km med en massa andra tjejer! :)

Second Hand

Efter att äntligen ha förstått Erikshjälpens öppettider här i stan så tänkte jag ta mig dit imorgon. De har öppet till kl 18 så jag ska försöka sticka direkt efter jobbet vid 17. Kanske gör några fynd till mig själv eller till lägenheten :)

Av en ren slump så hittade jag även en annan Second Hand butik idag. Jag var ute och skulle käka lunch med några kollegor och då hittade vi parkering precis utanför butiken. Ska nog ta ett varv dit någon gång också. Eftersom jag inte kan stan alls så är det ju lite svårt att hitta i alla gränder och mindre gator, till bra butiker.


Beröm

Sov som en stock inatt, hur j-kla härligt som helst! Var dock inte så pigg imorse iaf men det känns idag att jag har sovit som en gud.

Dagen har bestått av mest möten, möten och möten. Alltså har min egna lista över saker att göra bara ökats på. Skönt att inte ha något möte inplanerat imorgon! Har varit riktigt kreativ idag. Hade spån-möte med två kollegor om lite aktiviteter till hösten. Det är så kul att ha så fria händer som vi ändå har, bara pengar som begränsar en. Layout, design och innehåll är sjukt kul att leka med.

Gick självklart på veckans favoritpass på Nautilus idag, Dance med Bett! Det är så fruktansvärt frigörande. I början är det alltid segt innan passet kommer igång men sen vill man liksom inte sluta trots att man flåsar som en flodhäst som sprungit en mil. Jag vet att många inte kan träna utan speglar men herregud, förstå hur mycket bättre man mår utan de där speglarna. Jag skiter totalt i dem, ser ju ändå bara dum ut! Jag gick fram och pratade med Bett efter passet och berömde henne för veckans bästa pass. Hon blev väldigt glad och tyckte det va kul att få lite feedback. Jag som bara är en glad amatör kör ju på som en tok men hon tyckte jag var duktig: "Det syns att du har koll på kroppen och har känsla för dans". Haha, herregud glad amatör som sagt var!

Ja, det är ju inte för inte man ser lite sliten ut. Det fina blåmärket på höger arm (gjort av en viss Mr T) är ju mindre smickrande men va sjutton, får skylla mig själv :)

1-årsjubileum

Oh yes! Idag är det ett år sedan jag fick min lägenhet. Det har ju inte direkt hänt jättemycket i den än. I början var allt så nytt så då visste jag inte riktigt hur jag ville ha det och nu väntar jag mest på att killen kommer hit så att vi kan fixa ihop. Jag vill ju ändå att han ska känna att han också hör hemma här.

Måndag igen efter en superhärlig helg. Hade ju halvdag i fredags och stack till Vås så fort jag kunde. Fast först var jag på återbesök efter hälsokoll och jag mådde PRIMA. Jag är så nöjd över mina värden och mått! Jag som alltid varit skeptisk mot det där med BMI fick mina skeptism styrkt när doktorn säger att man inte kan mäta BMI på en person som tränar och håller igång. Det blir inget vidare mått då det inte går att mäta vad som är fett och vad som är muskler utav vikten, samt även hur starkt skelettet är. Jag kände liksom att jag nog inte är så dum iaf! Jag vet ju att jag har några extra-kilon, men efter att doktorn sa att det var ingen större fara eftersom jag hade så fina värden och motionerade regelbundet. GRYMT!!! (men självklart är ju mitt mål att minska mer)

Helgen har varit lugn och skön. Lite vin i fredags i trevlig sällskap, firande av mammas namnsdag och filmkväll i lördags och en superhärlig dag i Kvicksund i solen med spel och grillande. Önskade stenhårt igår att jag kunde få vara ledig lite längre. Tycker inte alls om känslan när jag måste åka tidigt varje måndag från killen, men snart så blir det ändring på det :D

Mamma tipsade om Longchamp's hemsida. Jag har redan en traditionell brun Longchamp-väska men jag har nog fått en favorit fabrikatör. Longchamp har sjukt många snygga och klassiska väskor. Förut köpte jag gärna billiga och lågkvalitetsväskor men nu är jag sjukt sugen på att köpa på mig sisådär 10 väskor!
    
Bara några av de väskor jag kan tänka mig! Jag hoppas mamma kan öppna plånboken till min födelsedag!

RSS 2.0