Hoffmaestro & Chraa

Naaa nanannananaanaaaaaa nananananana naaaaaaaaaaaa!!!

Herregud dessa gubbar är ju bara för sköna. Jag skrattade, sjöng, dansade och log konstant i två timmar. Vilken SHOW! Det liksom spritter i benen fortfarande. Vilket håll igång, förstår nu hur de kan vara så smala. Jag är grymt imponerad! Detta börjar likna en generalisering från min sida, alltså att ju mindre man betalar (dock fortfarande en riktigt anordnad konsert) desto bättre och mer levererar bandet eller artisten!




Grymt, jag kommer somna med ett leende på läpparna! Plus att det bara är en halv dag kvar av jobb innan det är ledigt i heeela fyra dagar. Jippie!!!

Det är tur att det finns kompisar och kollegor här i världen som är så förbaskat värda att dela sådana här upplevelser med!

Nu börjar jag längta

Nu är det bara knappt tre veckor kvar tills den här skruttan kommer hem:

Funderade lite och jag kom fram till att vi aldrig har varit så här länge ifrån varandra. Jag bodde ju i Frankrike ett tag men det blev aldrig drygt fyra månader som vi inte sågs på, max typ tre. På fredag är det fyra månader sen hon åkte för att upptäcka Australien och växa upp lite ;) Så nu börjar jag längta riktigt mycket tills hon kommer hem!

Saknar dig sista'!


Nästan lite ljummet

Har inte varit utanför dörren sedan imorse när jag tog mig till jobbet så när jag nu gick ut till parkeringen för att åka hem så kände jag det. Vindarna var nästan lite ljumma! Solen skiner och måsarna skriker. Det var tom en på jobbet som hade spanat in en tussilago idag. Finns det fler vårtecken? Så himla härligt... jag längtar tills conversen kan komma fram och solbrillorna kommer till sin rätt!

Har tom orkat och hunnit ringa min fastighetsskötare som ska komma och plugga upp mitt avlopp i duschen som är helt igenkletat. Ringde även angående min parkett i vardagsrummet som har börjat spricka på mitten nu under vintern. Trä rör ju sig sägs det och det kan man ju säga att det har gjort. Får väl se vad de tänker göra åt det. Skulle ju helst gärna inte byta min fina riktiga parkett till nåt tarkettgolv eller laminat. Gammal fin, riktig parkett är absolut vackrast! Men jag kan ju inte ha ett trasigt golv som jag fastnar med strumporna i.

Nu måste jag sticka till träning, och vet ni vad? Jag ska premiäråka på cykeln tänkte jag. Har inte rört den sen i höstas så vi får väl se om den fortfarande fungerar :)

Anvisningar

Hur mycket regler och förhållningssätt man än får så är det baske mig inte lätt att göra rätt ändå, trots att man följer dem till punkt och pricka. Man gör precis som man har blivit tillsagd men ändå krånglar det till sig. Vet inte hur många gånger jag har varit med om det. MEN idag lyckades jag riktigt bra, för en gångs skull. Gjorde precis som ledaren sa och försökte andas och flytta varje syreatom till muskeln där det gjorde ont och visst gjorde det susen. Jobbigt var det men jag klarade det, får väl se om jag tar mig ur sängen imorgonbitti.

Haft en riktigt kul helg. Först middag med våra päron i fredags med god mat och en massa skratt. I lördags mådde inte riktigt min plånbok bra efter dagens aktiviteter men jag mådde bra så den fick stå ut. God sushi med tjejerna och sedan fira Madde och Lars som hade förlovat sig. Trevligt och kul att träffa alla. Det är ju inte alltid så lätt att hinna med att träffa alla, vi har ju så olika kalendrar nu förtiden. Sedan bar det av till Mia för födelsedagsfest. Kul jul var det och en del vin blev det pimplat. BMB där efteråt kan ju sticka till varmare trakter, SJUKT dåligt!!! Västerås uteställen blir bara sämre och sämre, eller är det jag som bara blir äldre och äldre? ;) Äh, jag lever livet och har inte en tanke på att ändra på det för tillfället.

Zandra, Millan och jag

Angie och killen min, stiliga må jag säga

Det förlovade paret
Skönt med kortvecka måste jag säga. Halvdag på torsdag gör ju att det bara är 2,5 dag kvar av den här veckan. GRYMT!

Återfunnet à 180kr

Sent hemma som vanligt efter träning på en torsdag. Body pumpen börjar ju inte förrän 19.35 så jag kommer ju inte hem förrän närmare nio, lite smått segt sådär. Nu blir det iaf pasta med parmesan på, grymt gott plus att jag typ aldrig äter det. Det blir mycket sallad i veckorna när jag är ensam, orkar liksom inte laga nåt kul. Fast ibland är det ju kul att lyxa till det.

Det har faktiskt inte blivit några våfflor idag, lite för att jag läste på om varför vi äter våfflor just denna dag och det fanns ju ingen historia bakom det. Det började med att dagen kallades Vårfrudagen och säger man det fort (och kanske med någon dialekt) så låter det som våffeldagen. Alltså en ren och skär förvrängning. Fast det är ju gott men inga idag alltså, kanske får bli i helgen.

Gick till Lagerhaus idag och letade efter kakeldekor och jag hittade faktiskt turkosa. Så tack för tipset! :) Jag började lite smått att sätta upp dem. Jag tror faktiskt att det räcker med tre färger; svart, vit och turkos. Kan nog lätt se kladdigt ut annars. Frågan är bara, hur ska man sätta upp dem? Efter något genomtänkt eller bara lite huller om buller?

Lite bättre va?


Just ja, klantig som jag var så tappade jag min mp3-spelare på planet mellan Köpenhamn och Stockholm förra veckan. Jag tog chansen och hörde av mig till Bagport på Arlanda och det visade sig att de hade fått in den bland hittegodset. Så till det facila priset av 180 riksdaler får jag tillbaka den, och hemlevererad till dörren tom!


Skämma bort lägenheten

Har som sagt var kommit in i något sorts shoppingbegär för saker till lägenheten. Eftersom jag typ har ALLT man behöver i ett kök förutom en matta och lite snyggare kakelplattor så blev det en matta dit och vita och svarta kakeldekorer att sätta på. Jag vill helst ha i fler färger så jag har bara köpt 30 st av alla 60 som behövs, men tyvärr så hade inte Bauhaus fler färger och varken Rusta, Citygross eller Bolagret hade några. Jag vill liksom ha turkosa, mörkblå och aquagrön... var kan jag hitta sådana?
 
Hittade även en ursnygg tapet som jag vill ha på ena väggen i köket. Mitt kök är i nån sorts caffe latte-färg som de har smetat ända ner över golvlisten och slipat upp väggarna så att de känns som sandpapper. Om man ska göra om i en lägenhet är det väl ändå bäst att göra det ordentligt, det är en ok färg men herregud grundarbetet!!! Så frågan är om jag ska våga köpa en tapeten jag ville ha, kanske ska vänta tills killen kommer så att han får tycka till.

Imorgon är det våffeldagen eller som det så fint heter; Maria Bebådelsedag! Det betyder i vilket fall att man ska äta våfflor. Kommer bli spännande och se om det blir några på jobbet, vi har iaf pratat om det. Vi är ju trots allt ett matföretag!


Mums!


Inne i matchen igen

Tillbaka till jobbet då igen. Var riktigt pigg imorse när jag vaknade tio över sex och såg att det var ljust ute. Grrrrymt, snart är det vår och sommar! Dock så snöade det ju för fullt. Som jag har sagt tidigare så får det gärna sluta snöa nu, för nu har jag varit i Sälen och vill bara ha vår. Jag har ju köpt vårjacka som jag vill använda!

Jag är så lättad och glad över att bilen fungerar som den ska nu. Startar och brummar på riktigt bra, gäller bara att se till att inte hamna i ett förbaskat hål igen (för det finns mååånga).

Shoppade lite ramar igår så nu tänkte jag pimpa lägenheten lite, det behövs verkligen. Fast jag fick reda på något kul idag så nu kommer jag nog inte behöva bo själv här så länge till :) Catrin, den enda som jag hade här i stan, har flyttat till Sthlm så nu är det riktigt ensamt. Usch o blä! Helgerna framöver är ändå inbokade med roligheter och veckorna är fulla med jobb och träning så jag har ju att göra i vilket fall som.

Här kommer lite bilder från Sälen:
 
Mycket coola var vi ;)
 
Och nice väder hade vi (iaf på lördagen!).

Och föräldrarna var med i smeten!

Oh yeah!

Hemma igen tråkigt nog. Skulle vilja stanna typ en vecka till. Har haft det supergrejt med en massa åkning. Lite varmt en av dagarna kanske, regnade tom och det är ju inte direkt härligt. MEN i lördags hade vi bästa bästa vädret. Några grader plus och strålande sol, kan det bli bättre plus att det var kvällsåkning. Inga vurpor för min del eller jo en men det var när jag stod still. Killen lyckades dock med typ två fast han tvärvägrar att erkänna det :) En vurpa i en lift och en tappad handske i sittliften, alltid inslag som borde vara med under en skidsemester.

Oh yeah, så snygg bild och det tackar jag killen för!
Ett bastubadande om dagen borde stå i lagen! Fy tusan va gött det är med en öl i handen efter en lååång dag i backen. Mycket god mat eftersom mina föräldrar var med och en del mysande med kissen. Det har helt enkelt varit en superhärlig semester och jag har dessutom ledigt idag eftersom jag inte fick helt ledigt i onsdags.

Började köra hem från Sälen vid halv elva och vi var hemma halv sju. En sisådär tre timmar senare än tänkt. Fy sjutton vilket väder och vilka köer. Rullade väl i snitt i 65km/h hela vägen ner. Många många avåkningar fick vi se och ett X antal stopp fick vi göra eftersom vindrutetorkarna samlade på sig is och geggade till vindrutan.

Trötta och lyckliga somnade vi redan halv elva igår kväll!

Ska nog bli lite slappande idag, uppdatera mig om jobbmailen och sedan en sväng med bilen någonstans innan killen slutar jobba. Alltså ärligt, när jag är ledig och inte har någon direkt att umgås med får jag myror i brallan.

Vad tusan gör man när man inte har något planerat och ingen att planera med?


Umami

Har några minuter över tills det att jag ska taxin mot restaurangen.

Har varit en riktigt intensiv dag och jag känner faktiskt mest för att bara vara på hotellrummet ikväll men Ingrid (en kollega från Danmark) har övertygat mig om att Umami, som restaurangen heter, har världens godaste sushi. Så då kunde jag inte ha mage att stanna på rummet heller! Sushi är en favvo så då kan jag inte missa detta.

Kanske skulle ta och fräscha till mig lite så att jag inte ser helt för schleten ut. Borde väl ta en taxi om 15min men jag vet ju inte riktigt hur lång tid det tar till restaurangen så jag avvaktar lite så att jag inte behöver komma först och stå som ett fån (eftersom jag är ruggigt dålig på att förstå danska).

Bara en dag kvar till Sälen. Ser ut att bli lite sämre väder på torsdag så mitt intresse för lite bubbelbadade och bastusittande ökar minsann. Bör se till att killen tar med sig badshorts! Bästa vädret ska tydligen bli på söndag så att köra halvdag kan ju vara ett alternativ... meeeen jag har ju en till jag måste rådfråga!

Hotellboende, ja må jag säga!

Jahapp, då sitter jag här efter en lååång dag i Köpenhamn. Flyget gick kl 6 imorse men jag har faktiskt varit förvånansvärt pigg hela dagen. Härligt senvinter/vårväder var det imorse. Vaknade sisådär 5min innan landning i Köpenhamn med den varma solen i ögonen. Såg hela långa Öresundsbron, det var faktiskt riktigt mäktigt. Vackert var det minsann; en lång bor i soluppgång över ett stilla svallande hav. Fint fint!

Mötet började kl 9 och sedan höll vi igång till halv sex, och då var jag lagom mör i huvudet. Dagen har innehållit mycket intressant må jag säga. Jag har lärt mig en hel del asiatisk mat på de andra nordiska marknaderna. Jag tyckte det var knepigt att försöka lära mig det svenska systemet men gudars, varför fungerar inte varje marknad på samma sätt? Jag har faktiskt dragit in min första samarbetspartner och det samarbetet kommer bli så grymt BRA! :D Men än får ni inte se det. Ni kan ju hålla utkik i butikerna i augusti!

Har nu ätit en mycket god middag på "Blue Elephant", en thailändsk restaurang för de som inte visste. Tog lite scampi till förrätt och sedan blev det thailändska ribs, snacka om att jag är mätt nu. Ska ta mig en dusch och försöka ladda om inför morgondagen. Frukost vankas kvart i sju och sedan är det möte hela långa dagen från kvart i åtta. Hade tänkt att jag skulle jobba lite nu innan jag somnar men jag orkar nog inte. Är helt slut i ögonen och huvudet börjar lite smått värka, ingen bra idé med andra ord! 

Godnat og ha søde drøm ønske en træt pige i København!


Dagens

Härligt väder idag igen och vi hade inga planer what so ever, så himla skönt! Jag har börjat prenumerera på SvD på söndagar så den damp ner i brevinkastet imorse. Riktigt mysigt att sitta och läsa tidningen på morgonen och lösa korsord.

Vi gjorde oss i ordning i alla fall och tog en promenad. Vädret tillät tom att använda converse och skinnjacka, lite på gränsen till för kallt men det fungerade om man rörde sig hela tiden. Vi tog en sväng ner på stan för att inhandla fleecetröja till killen inför Sälenresan.

(Förresten så kommer jag nog få skäll för att jag la upp den här, men äh ;)
Hann även kika förbi Akademibokhandeln där jag hittade två böcker som jag skulle vilja ha. Har fått Photoshop CS4 genom jobbet och vill så himla gärna lära mig det så nu börjar jag allvarligt fundera på att köpa någon bra bok med lite grundläggande fix och trix.
 
De kostar lite, typ 300kr/st, men det vore grejt att ha någon av dem.

Nu måste jag nog packa det sista inför morgondagen. Flyget lyfter 06.05 mot Köpenhamn så taxin är bokad till 05.15, vilket betyder en TIDIG morgon. Man kan ju gärna inte sova på planet. Det är sådant där litet propellerplan som dånar något enormt, men någon minut kanske går om jag är riktigt trött. Sedan är det 2,5 dag med möten hela dagarna och sedan vidare mot Arlanda och tåget till Borlänge för lite välförtjänt semester. Önskar jag kan spola fram de kommande 2,5 dagarna så att det är onsdag.

Kanske hinner blogga något från Köpenhamn, får se. Kan ju bli så att jag är så slut varje kväll så att sängen är mer lockande.

Godnatt och sov gott!

Strålande

Dagen startade utmärkt! Killen bredvid mig och solen i ögonen, kan det bli bättre?
Promenad i solen står på schemat och sedan är det nog inget bestämt förrän vi ska (antar jag) se på Melodifestivalen. Kanske ska hyra en film för att vara på säkra sidan? Melodifestivalen kan ju bli riktigt dålig, enligt mig finns det bara en ok låt - Salem al Fakir!


Riktigt varmt blir det i lägenheten pga solen, men vad gör väl det? :)


Ohändelserikt

Minsann vad tråkigt man kan ha det. Veckorna rullar förbi och det enda jag gör är att arbeta. Det känns iofs lite lättare nu när det blir ljusare och solen visar sig oftare men det tar på krafterna att varje dag jobba över dryga timmen, blä! Har typ bara tid att längta, längta och längta efter helgerna... Suck!

Fastnade för en stund sen för programmet på tv4 om "The Jackson Five". Intressant att få höra brorsornas version av allt. Mina två första skivor var ändå Michael Jacksons "Thriller" och "Dangerous" så han +resten av syskonen har liksom lagt grunden för mitt musikintresse, självklart tillsammans med typ ABBA, Beatles, Diana Ross, The Mamas and the Papas, Whitney Houston, Guns & Roses, Rollingstones, Dr Hook, Lionel Richie, Simon & Garfunkel, Queen.... ja, listan kan göras lång. Man märker tydligt att pappas musiksmak har intresserat och inspirerat. Har så många minnen till många av låtarna de här artisterna har gjort. Sådan här musik är GRYM att ha i bilen när man ska köra långt = fixa skivor till Sälen-resan! :)

Bara en vecka kvar

Jag längtar så att jag håller på att bli tokig. Har så mycket på jobbet så de korta stunder jag hinner tänka längtar jag något enormt efter killen och fjällenresan. Det kommer bli så förbaskat mysigt! Såg att det var en minusgrad och sol idag, låter ju inte helt fel. Får hoppas på att vädret håller i sig till nästa vecka. Onsdagen som jag skulle vara ledig nästa vecka rök åt att jobba istället så jag funderar stenhårt på att vara ledig måndagen efter så slipper vi stressa hem från Sälen. Åhhhh längtar!

Här ligger mamma o pappas stuga, precis vid backen - superduper!

Visade sig visst att det var tvättid idag istället men det gjorde ju inte så mycket för då hinner jag träna body pump imorgon. På onsdagar är det ändå inga bra pass. Kom dock hem 1,5h för sent från jobbet som jag loosade på tvättiden så jag får snällt gå ner imorgon bitti och ta hand om handdukar och lakan som hänger på tork. Tvättiden är mellan 17-21 och kl 21 låses portarna och eftersom jag har tvättstugan i porten bredvid kan jag inte komma åt tvätten efter kl 21. Lagom surt sådär!

Hmmm, det får nog blir TV-tittande och sedan hopp i säng!

Såå snygg!

Sitter och tittar på Oscars-galan på tvåan. Många fina tal och inte minst fina klänningar, sminkningar och frisyrer visas upp. Ok, Charlize Therons klänning är väl inte superhet men rätt klassiskt upphottad ändå. Hon är annars en tjej som jag tycker är riktigt vacker. Det ser inte så fejk ut när hon smajlar för kameran.

Äkta, enkelhet och elegans + att hon är från Sydafrika, coolt!

Kanske ingen jättehit men hon är sjukt vacker! Tänk om man kunde se ut så där...
eller så här...

... så här kanske...

...eller så här...

... för att se ut så här krävs mycket bra förutsättningar!

Var är en man när man behöver den?

Kom hem rätt slut efter en rätt jäktig dag. Har stormöte i Köpenhamn nästa vecka och har miljoner med siffror och dokument att sätta samman till en presentation. Det är kul men när man precis har börjat känns det lite körigt och rörigt. Får väl se hur det ser ut på fredag eftermiddag. Faktiskt tur att killen har match i Jönköping på fredag kväll för då kan jag jobba över.

Nu är bilen fixad också. 2 lax mindre i kassan  men vad gör man inte för att få en fungerande bil som inte har hormonrubbningar. Hatar att inte kunna lita på att den startar när jag vill utan att känna magknip när termometern visar under nollan. Nu kan jag och killen köra fridfullt till Sälen nästa onsdag! :) Ett stort tack till killen och hans pappa för hjälpen!!!

Någonting som jag verkligen avskyr är hår blandat med klegg i ett avlopp. Sååå fruktansvärt äckligt (trots att det är i min egen dusch). Var finns en man när man behöver dem?? Tänkte duscha men det slutade med en totalrengöring av duschen. Stopp i avloppet och när man väl sätter sig på huk hittar man ju bara fler ställen som borde städas. Duschningen blev mao uppskjuten sisådär en timme, men nu är det rent och fint. Känner mig lite som hon som ställer sig som ett X i den gamla dubbade Ajax-reklamen.

Jaha, redan onsdag imorgon. Dagarna går faktiskt rätt fort. Händer inget roligt alls den här veckan, har inget planerat förutom tråk-tvättid på torsdag.

Har börjat prenumerera på SvD så nu ska jag nog gå genom den 2kg tunga tidningen som kom i söndags.

Allt emot mig

Det känns lite så idag, trots det superhärliga vädret. Lämnade bilen i Västerås i morse, killen har vårdnaden över den den här veckan och fram tills att vi sticker till Sälen. Det är inte långt kvar nu. Nästa onsdag (trots MASSOR med uppkommande hinder) bär det av. Vill och ska inte prata om det senaste som kommit upp. Men hinder finns ju för att förintas eller vad man säger.

Helgen har varit rätt tumultartad men stundvis helt super. Mycket konstigt blev det men det ordnade upp sig och tur är ju det annars skulle jag vara i spillror idag. Nejdå så illa är det inte. Solen skiner och jag känner liksom att det finns hopp om livet. Längtar riktigt mycket efter att stå i backen med solen i ögonen, dra ner goggles och känna hur snön frasar under brädan. Sååååå härligt!!!

Jag trotsade faktiskt det kalla vädret och köpte mig en vårjacka i lördags. Det lär ju dröja innan jag kan använda den men nu finns den i min garderob iaf. Tänkte visa vilken det var men den finns tydligen inte på H&Ms hemsida och jag lämnade jackan hos killen.

Nej nu ska jag läsa lite tidning och lacka naglarna!

Någon som saknar ett par glasögon?

Jag har hittat ett par Ray Ban glasögon i min bil och jag har inte den blekaste vems det är. Förstår faktiskt inte var det kommer ifrån eller när de kom dit. Någon som känner till dem?


Annars så är läget braaa. Det är ju fredag imorgon och jag ska hem till Västerås till killen! Har inget planerat förutom en uppfräschning av håret på lördag - dags att klippa mig. Undrar vad vi ska göra resten av helgen, hmm?!

Curlingen igår med jobbet var riktigt segt men stundvis rätt kul. Jag blev utnämnd till kapten i laget vilket gjorde att jag i varje omgång fick lägga de två sista stenarna, vilket är de absolut svåraste men jag hade två riktigt duktiga lagkamrater. Vi vann varje omgång, snyggt jobbat men curling va inget för mig. Nu vet jag iaf hur reglerna är och det kanske kommer intressera mig något mer för att titta på det på TV. Jag gjorde iaf dagens enda och bästa vurpa. Man har ju en sula på höger fot när man spelar och den ska man ta av när man inte ska åka på den. Jag tyckte ju då att inte det behövdes men det fick jag betala dyrt. Efter att ha spelat i 45min står jag still på banan och väntar på att andra laget skulle köra iväg en sten och vups! så ligger jag på rygg. Förstår fortfarande inte vad jag gjorde men jag skrattade så jag höll på att dö, och det gjorde resten av banans spelare också. Skönt att man kan bjuda på sig själv ibland :)

Nu måste jag packa och bestämma mig om jag ska med på Lady Gaga den 7 maj. Beslutsångest!

"Det ordnar sig...

... det gör det alltid"
Detta har min kära kille sjungit på rungande skånska många gånger för mig när jag är lite upprörd eller inte riktigt ser ett slut eller resultat av något. Känner att jag nu skulle behöva höra de orden just nu. Har en hel del saker som jag liksom inte riktigt känner kommer ordna upp sig. Har skrivit en lista på jobbet med saker jag måste göra denna veckan och jag förstår liksom inte hur det ska gå ihop sig med tiden och ibland även med mitt engagemang. Det finns ju alltid det som är roligare och som jag oftast prioriterar högre.

Pappas bil är ju också ett kapitel för sig. Ser inte särskilt ljust ut och jag mår sk-t för pappas skull. Jag skulle aldrig ha kommit med förslaget att lämna min bil hos pappa för batteriladdning samtidigt som jag fick låna hans pärla. Om jag inte hade gjort det skulle vi ha sluppit det här. Allting skulle ha varit så mycket lättare. Visar resultatet av den senaste undersökningen av bilen att det är motorn som har havererat funderar jag starkt på att pappa kan få min bil. Hatar nästan mig själv för att jag kom med förslaget. Vill bara att pappa ska komma hem från Indien så att jag kan krama om honom och säga hur ledsen jag är över vad som har hänt.

Nej, nu får jag nog ta och rycka upp mig så att jag inte deppar ihop. Imorgon är trots allt en ny dag med nya möjligheter, och förhoppningsvis goda nyheter om något här i livet. Vi har konferens i två dagar, så vi ska köra curling imorgon. Kan bli intressant och se hur det går. Ser ju görtråkigt ut på TV, kanske är roligare att spela?


Det här är ju några damer som är duktiga! OS-guld!


Starkt ogillad

Tror bannemig att jag har något som inte riktigt gillar mig där uppe i himlen eller någon annanstans för den del också. Så här mycket otur med bilar kan inte en normal person ha. Körde från Västerås imorse och när jag kommer in i Katrineholm väjer jag för två stora hål i vägbanan men hamnar istället i det tredje (observera att hastigheten var knappt 50km/h). Det smäller så högt att Zigge som sitter i passagerarsätet i sin bur skriker till. Trodde först inte att det hänt något men efter några tiotal meter blev det allt trögare att svänga och det skakade enormt. Punktering, så det så! Jag blev så förbannad att jag bara satt och skrek en massa fula ord. Fick hjälp på en bensinmack att byta till reservdäcket och sedan tips om däckfirma. Så nu kör jag med ett sprillans nytt däck som jag VÄGRAR att betala. Har anmält det där potholet till vägverket och krävt betalning för däckbytet. Får se hur det går!

Annars så har ju iaf helgen varit super. Just nu har jag tom en varm kisse i knät. Han är rätt påfrestande faktiskt med att vilja ha uppmärksamhet hela tiden. Men men, det är mysigt med lite sällskap.

Här kommer lite bilder från helgen:





Kul hade vi det, lite spexande, en hel del dansande och många många skratt! Haha!

Mina nya snygga pjäxor! Ett fynd får man tydligen göra utan att den som ogillar mig säger ifrån, "ta i trä"!


RSS 2.0