Vilken dag

... man blir härligt glad! Eller inte! Jisses, tror knappt jag har hunnit andas. Har jobbat typ varenda sekund, så förbaskat mycket att göra. Imorrn är det sista dagen för produktofferering för att få in nya produkter i butikerna till augusti, fatta att det är tight om tid. Eller det kanske är svårt att förstå när man inte vet hur mycket info och priser som ska sammanställas. Men men, fullt upp har det iaf varit.

Killen önskade att jag skulle ringa honom under dagen men det blev ju aldrig av. Hoppas på att jag kan gå lite tidigare imorgon iaf, det är ju trots allt fredag.

Körde Dance Aerobics ikväll och det stod att det skulle vara (vad jag kom ihåg) en av de bättre ledarna, MEN så kommer jag dit och märker att det är tjejen som jag försöker undvika som har passet. Snacka om att jag blev omotiverad! Grunden i hennes pass är helt ok men så lägger hon på överdrivet mycket snurrar, vändningar och småsteg. Det blir så förbaskat krystat och flängit. Man hinner liksom inte ta ut steget ordentligt förrän något nytt ska tas... Det verkar som att hon tror att ju mer snurrar det är desto svårare är passet, blä!!!

Den här killen kommer jag att sakna i helgen... eller jag saknar honom redan!

Ensam

Har nu bestämt mig att stanna i Norrpan i helgen. Killen åker till Västerås redan ikväll inför tentan han har imorgon och stannar väl hela helgen förmodar jag, men jag orkar bara inte åka själv till Västerås imorgon plus att det kostar typ 200-300 kr att åka. Jag kör en helg på ensam hand istället. Då kan jag fokusera på att träna och stöka i lägenheten.

Förresten, vad gäller min "pinjemum" så är det mycket bättre men jag är inte helt återställd. Det smakar fortfarande beskt i munnen men jag kan äta, dock så är ju avokado fortfarande fruktansvärt beskt. Glada nyheter iaf, det blir bättre och bättre. Jihoo! Förbaskad konstig åkomma man kan få.

Repris

Struntade i att träna idag för jag hittade roliga pass att gå på både imorrn, på fredag och på lördag så jag känner att de passen får räcka för veckan. Efter jobbet stack jag till Bolagret för att se om det kanske fanns något kul till lägenheten. Kom faktiskt hem med en grön matta till vardagsrummet. Känner att jag vill göra om det lite. Har kört med rött vitt blått så länge nu så nu ska det bli ändring på det. Tanken är färgglatt, så på lördag ska det inhandlas tyg så att jag kan sy nya kuddöverdrag. Gud så härligt med nytt och fräscht till våren!

Tittade precis klart på "Trinny & Susannah stylar om Sverige" på tv4 play. Har alltid tyckt om deras program när de stylar om folk. De är så rakt på sak och säger vad de tycker och tänker. Programmet var riktigt bra. Kul att se hur man kan göra om en sådan tråkig outfit till något levande och glatt. Tänk att så många går och gömmer sig under sina stora svarta kläder, varför? Så dumt så dumt....

Beställt


Lola Espeleta, 199kr, kastellgatan.com
Den här klänningen var det som jag fick hem. Hade ju som sagt var trott att den skulle vara mörkare men när jag går tillbaka i historiken på mitt internet så hittar jag den här, men även en annan sida där bilden är borta. Undrar om den skulle visa den mörka klänningen som jag kommer ihåg? Men men, jag har ju uppenbarligen tittat på den. Men jag har lärt mig en sak. Man måste vara koncentrerad när man beställer saker från nätet. Tror att jag kommer att behålla den iaf. Ganska söt ändå!


Tränad

Äntligen kände jag mig tillräckligt kry för att sticka till gymmet. Har ju varit både krasslig och haft ont om tid de senaste två veckorna men nu så, nu kör vi hårt igen. Kände faktiskt ingen större försämring på konditionen efter två veckors uppehåll men styrkan var inte riktigt med mig. Men det är ju bara på't igen!

Beställde en lite enklare sommarklänning från kastellgatan.com i förra veckan och fick hem den idag. Det visade sig nu att den är i fel färg än vad jag trodde att den skulle vara, eller rättare sagt än vad jag tyckte bilden visade. På kastellgatan.com har de i princip bara kollektionsprover så säljs något så är det slut, därför kan jag inte hitta bilden på den klänningen som jag tror att jag valde. Känner mig lite konfys, hur göra? Kan man ringa och höra trots att jag inte har någon bild utan enbart ett möjligt taskigt minne?

Kakan och jag har fortsatt med vår härliga SPCS uppgift idag igen, men det närmar sig slutet. Bara några bokslutstransaktioner kvar och sen är vi i mål. Tyvärr så är det de svåraste kvar; typ överavskrivningar, periodiseringsfond, skatt m.m. Blä! Kommer jubla den dagen den är klar och jag kan ta ut min efterlängtade examen!

Black Swan

Blev bjuden på bio ikväll av en jobbarkompis. Vi skulle egentligen ha varit några fler men de bangade i sista stund men inte jag heller. Vi bestämde oss för att se "Black Swan". Hade egentligen ingen aning om vad den handlade om mer än att det handlade om balett och att Natalie Portman spelar huvudrollen.

Den var riktigt bra. Jag tyckte att Natalie spelade hur förbaskat grymt som helst. En riktigt gripande och stundvis även ganska otäck film. Jag kan verkligen rekommendera den. Så se den om ni inte har gjort det!

Sitter just nu och tittar på "En unge i minuten". För något år sedan skulle jag nog aldrig klarat av att titta på det men nu känns det hur naturligt som helst. Nästan lite förberedande för vad som komma skall om ett x antal år. Jag tycker nog att den är bättre filmad än den där engelska versionen som gick för ett tag sen.

Imorrn är det kundpresentation så det är lika bra att lägga sig tidigt för att vara utvilad. Någon mer som hade problem att somna igår kväll? Jag låg och vred och vände på mig i drygt en timme, sååå segt.

Måndag

Känner att dagen började sisådär. Drömde en massa konstiga saker som stressade upp mig ordentligt men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var. Väldigt stressad och irriterad kände jag mig iaf imorse när jag vaknade. Men det släppte ganska snabbt ändå, kunde ju har varit värre.

Jag och killen stack till Carglass för att fixa mitt härliga stenskott jag fick på vindrutan i fredags när vi åkte till Vässan. Ska man kalla det dubbskott kanske, för det var ju helt garanterat ingen sten. Så hårt som det lät. Lät som någon sköt på bilen. Otäck känsla, men nu är hålet och sprickan fixad till en kostnad av 200kr. Helt överkomligt, det är tur att man har försäkring!

Fick idag reda på att jag ska få fast anställning - ÄNTLIGEN! Känns hur skönt som helst. Har ju bara haft "viss tids anställning" de senaste året, så det gjorde att en liten sten föll från axlarna. Då är det bara att köra all in på allt som är planerat i jobbkalendern.

Just nu längtar jag efter det här! Trots positivt besked har det varit en lite dålig dag på jobbet, så då känns det extra tungt. Sol och värme behövs!


Dumt eller ej? Kan nog ligga en viss sanni...

2011-03-26_16_43 (MMS)

Dumt eller ej? Kan nog ligga en viss sanning i det. Ikväll ska jag bättra på min skönhet och leka dum!


Pinjemun

Ja, ni ser rätt det heter Pinjemun och jag är DRABBAD!!! Ahhh, jag skojar inte. Förstod först inte varför jag hade en så äcklig besk-metallisk smak i munnen när jag vaknade men tänkte att det försvinner nog när jag borstar tänderna men ICKE :(

Det smakar beskt och metalliskt heeeeela tiden, så äckligt och vet ni vad det beror på?
Jo, dåliga pinjenötter från Kina! Jag åt en sallad med pinjenötter i onsdags på lunchen och jag är helt hundra på att det kommer därifrån. Har inte ätit pinjenötter på flera månader och helt plötslig kom den där äckliga smaken, smakar som att slicka på "Stopp&Väx". Kolla på det här ->



BUHUUUUU, jag vill inte ha den här äckliga smaken i munnen!


Fredag!


Gud så skönt med fredag, kan knappt tro det. Det var nog längesen jag längtade efter helgen så mycket som jag gör idag. Har haft en sådan slitsam vecka så nu behöver jag lite kvalitetstid med killen och med de goa tjejerna.

Jag vet inte, men jag är så där äckligt glad idag. Känner att jag redan har hunnit med mycket på bara knappt en timme.

Faaast den allra bästa glädjen är delad glädje, eller hur?


Nehepp, dags att ta tag i dagens nästa punkt på agendan.


Ny tidning

Den här nya tidningen, STYLE BY, fick vi till jobbet för någon dag sen men jag har inte hunnit titta i den än. Men idag så bläddrade jag lite och den verkar nog helt ok. Jag förstår inte riktigt vem som står bakom om den dock, är tanken att Elin Kling ska vara frontfigur? För om man tittar i tidningen så är både Jonna Bergh, Elin Kling och Columbine Smille redaktörer. Jaja, cool trio tjejer iaf.

Den är verkligen riktad till de som är riktiga fashion-freeks, är min första känsla. Men jag tror nog inte att det finns en sådan på marknaden så den här kan nog bli en hit om den fortsätter i samma stil som första numret. Det är ju många tidningar som tappar stinget efter något nummer. Men det är väl bara att hålla tummarna! Mycket tips och inspiration bjuder den på, vilket är super!

Smart!

Det är många som pratar så gott om Buzzador och visst de är bra, men det finns fler. Det har faktiskt kommit en uppstickare, Smartson. Lite annat upplägg om man ser det ur ett företags synvinkel men minst lika kul. Hos dem så provar du också olika produkter och utvärderar dem. Så ett tips till er som är sugna på att vara "först"!


Mjukis


En sån här har jag löjligt nog gått och blivit småkär i.
Why? När sjutton skulle man använda den liksom?


Premiär

Joman tackar, nu verkar våren vara på intåg. Det gäller väl bara att hoppas att det inte blir fler bakslag. Fast, aprilväder har man ju hört talas om förut så man ska väl aldrig säga aldrig.

Eftersom solen skiner och graderna har knaprat sig över nollan så bestämde jag mig för att premiäråka cykel till jobbet idag. Gud så skönt det är att cykla!

Jag var på första delen av en hälsokontroll imorse, del två när man träffar läkare blir om två veckor. Men iaf, så har jag nu fått ett mål fram till sommaren -> 5kg ska tappas! Så det är bara att börja tänka på vad jag äter och ut i spåret och springa. Beach 2011, here I come!

Den vita stenen

Jihooo! ÄNTLIGEN! Jag har hittat den förbaskade vita stenen. Efter typ 3 månaders letande så hittade jag den äntligen i fickan i en av mina jackor. Skulle hänga undan några vinterjackor eftersom att jag tycker att våren är på G och då tömde jag fickorna, och DÄR! Där låg den. Snacka om att jag blev full i skratt.

Kanske skulle förklara vad stenen handlar om. Jo, jag och killen plockade med oss en sten från Kroatien när vi var där i somras. Sen i höstas visste vi inte var vi skulle lägga den så vi kom på att vi kunde leka en liten lek med den istället. Så jag började gömma den och killen fick en ledtråd per dag (om han inte hittade den så klart) och när han hade hittat den så fick jag leta istället. Kanske låter lite töntigt men ganska underhållande faktiskt.

Ha! Men nu är den min. Så nu har jag gömt den igen. Det vore ju kul om det skulle ta 3 månader för honom att hitta den också :)

Den fina vita stenen!


SEMESTER!

Tjena mittbena vad glad jag är. Vi kom till skott och bokade vår sommarsemester igår, fatta härligt! Kroatien en vecka tillsammans med killens bästa kompis och hans tjej (som jag nu också har blivit bra vän med). Så himla skoj ska det bli.

Känns som om att det kommer att bli en hel del knaserier och äventyr.

Kroatien here we come!


Hemkommen

Efter ca 115 mils körande på en vecka så är jag tillbaka i norrpan igen. Gudars vilket flängande det har varit men väldigt kul också!

Är man systrar så är man... likadana jackor har man då!

Bilden är ju inte så bra på mig men snön som jag "skvätter" blev bara för cool på den här bilden.

Syrran racear ner för backen.

Vilken härlig utsikt, det är lika lugnt som det ser ut.
Semestern i Sälen var väääldigt välbehövlig och helt superbra! Strålande sol från en klarblå himmel, inget folk i backarna och nej jag behöver nog inte säga mer. Helt asbra! Snacka om att jag har laddat om batterierna lite, men det ger ju mersmak. Nu vill jag iväg på nästa grej. Nästkommande veckor känns helt plötsligt helt meningslösa, ingenting händer ju!

Vi tog även chansen att se Daniel Adams-Ray på Bügelhof i torsdags. Kunde ju inte riktigt hans låtar men han gjorde det bra. Nästan så låtarna han körde från Snook var bättre, eller så var det bara så att jag kände igen dem.

Nu är man sjuk IGEN så ingen träning utan det blir matinhandling istället men det kan ju ge lite kondition det också :)

Så himla bra förhållanden var det igår, nä...

2011-03-17_12_31 (MMS)

Så himla bra förhållanden var det igår, nästintill äckligt bra. Ingen vind, solen som gassar, perfekt underlag i backen, inga liftköer (alltså knappt något folk i backen) och glatt sällskap. Undrar om allt någonsin har klaffat så bra som igår?! Nej, det var riktigt grymt. Idag vräker snön ner istället, alltså inte lika kul att åka. Så vi sticker på utflykt till tandådalen och hundfjället istället så får vi se om det blir några åk i eftermiddag.


Hjälp, jag är på dagis!

Hjälp, jag är på dagis!


Sälen 2011

Jag och syrran kom tillslut upp till Sälen efter ca 4 timmars körande idag. Vi startade typ vid nio, lite senare än tänkt men vad sjutton. Vi hann iaf både shoppa på systemet, på Stadium outleten och ta en sväng förbi en av skinnbutikerna i Malung innan vi stod på skidor resp bräda i backen. Händelserik dag minsann!

Nu har vi tagit en välförtjänt bastustund med en kall öl i handen och käkat min egengjorda thai-gryta. Jag känner mig lite förkyld minst sagt. Halsen kliar och näsan har börjat rinna, sååå typiskt! Men det är inget som ska slå ner mig, nu kör vi!

Det var riktigt kanonväder idag men min mobil hade inga batterier och kameran hade jag glömt i stugan. Syrran tog två kort så jag kanske får dem någon gång i framtiden. Får bli fler bilder imorgon i stället helt enkelt.

Gonatt!

Härlig frukost inför färden mot fjällen. F...

2011-03-16_07_55 (MMS)

Härlig frukost inför färden mot fjällen. Fil och flingor i Blue Dragon skål och gott Twinings Lady Grey te. Sälen, nu kommer vi!


Hinner knappt

Jag har så himla mycket att göra nu. Sedan typ två veckor tillbaka har det varit tjokat i min almanacka. Budgetar som ska sättas, marknadsplaner att planera, konferens att åka på, semester att ta ut, packning, 1 poäng i externredovisning att göra, fester att gå på, event att planera.... och så håller det på. Hjälp, vad mycket det är just nu!

Faaast jag måste ändå få säga att jag känner att jag är riktigt duktig på att varva ner när jag väl är hemma. Kanske inte varva ner fysiskt men psykiskt så släpper jag ganska snabbt jobbet när jag kommer hem. Jag kan ju ändå inte göra något om jag inte har min jobbdator eller anteckningsblock, så då är det lika bra att strunta i det helt. Jag har ju bara betalt för att jobba 40 timmar i veckan, inte en timme mer.

Nu är det bara några futtiga fullbokade timmar kvar innan bilen styr mot fjällen och för lite välförtjänt skidsemester. Så underbart - Det här behöver jag! Jag och syrran i bilen upp... haha, roligare blir det inte!

Kanske kan få en repris av den här bilden, det ser iaf lovande ut!


Sitter på tåget mot vässan nu. Har varit p...

2011-03-10_11_48 (MMS)

Sitter på tåget mot vässan nu. Har varit på konferens i Borlänge i tre dagar. Ganska lugnt för mig, har inte haft något att presentera. Blev några timmars brädåkning igår också så nu har jag gjort årets första åk. Smörigt i backen men ändå riktigt najs. Nu är jag laddad för fler åk i sälen nästa vecka! Ska nog ta o sova lite nu. Ikväll väntar middag hos mor och far med respektive, trevligt!


2-6 juni, någon?

Som jag säkert skrivit förut är jag så fruktansvärt sugen på semester. Jag vill iväg nu helst men snart väntar ju skidåkning så det ska bli kul, men jag kan liksom inte leva på det ändå fram till sommaren.

Men så finns det ju inte så många helger att åka iväg på men nu har jag hittat en; 2-6 juni! Perfekta dagar för allt är ledigt. Jag vet, killen fyller år men han tänker kanske ändå döma handboll då.

Någon som vill med på någon resa eller bara spa kanske? :)

Snälla snälla snälla...


Sonnedag

Vilket skön söndag det har varit! Tog en lång sovmorgon, eller den kunde ha blivit längre. Killen väckte mig tio i elva men jag kunde lätt ha sovit längre. Han hade tydligen varit vaken i två timmar då... hoppsan hejsan!

Blev en del tv-tittande på förmiddagen. Det var ju en massa skidåkande så det var ju tvunget att ses. Gick ju sisådär i Holmenkollen men inte trodde jag på nåt ändå. Killen stack i väg på handbollsdömande i Mantorp vid lunch och jag tog mig en sväng ner på stan.

Tog tag i lite telefonsamtal medan jag gick i den härliga solen. Jag kan förstå att man tycker att våren är på språng men inte helsike var det så varmt att man bara kunde ha skinnjacka på sig med tunn tröja under. Har folk egen päls under? Jag hade vinterjackan på mig, det var ju ändå 3 grader ute i skuggan, och jag tyckte det drog ganska friskt kring öronen. Jaja, får väl hoppas på att jag slipper förkylning iaf.

Jag försökte mig på att ta mig genom några bokslutstransaktioner i bokföringsuppgiften Intertrade 22 (som jag fortfarande inte har klarat!) men för i helsike, jag kan lätt säga att "JAG HATAR DEN DÄR UPPGIFTEN!". Jag kommer ju aldrig bli klar med den. Någon som har lösningen till den, eller kan hjälpa till? :)

Salam Salem! helt totally crazy, helt unde...

2011-03-05_19_29 (MMS)

Salam Salem! helt totally crazy, helt underbar konsert! Salem al Fakir tillsammans med SON och gästartist September var guld värt. Fick knottror på armarna ett antal gånger. Jag är nu hur sugen som helst att spela i orkester igen. Kanske borde ta upp klarinetten igen? Helt klart ta lektioner igen.


Mellanmål

Hade en stor presentation idag för en av våra största kunder och jag presenterade en stor framtida aktivitet inom varumärket vilket var jättekul. Jag kände mig riktigt nöjd efteråt måste jag säga. En byggkloss till i erfarenhetssäcken, check!

Stack till gymmet efter jobbet. Har bara kört gym sedan jag nu har börjat bli frisk. Vågar inte riktigt ta i 100% än. Hostar fortfarande litegrann så ett lägre tempo får det bli, med mer styrka istället. Eftersom vi lagade en sådan rejäl lunch idag så tog jag det lite lättare till middag. Jag provade på den senaste nyheten från KESO-familjen:


KESO mellanmål med hasselnötter, torkade blåbär och typ tranbär, ca 16-18kr. Jag älskar ju de båda så detta var riktigt gott. Kommer säkert användas i backarna i Sälen om två veckor. Det följer tom med en sked vilket är super när man är on the go.


Say hello to my little friend!


När vi var hemma hos några kompisar för någon vecka sedan frågade killen mig varför vi inte har några mysiga nallar på soffkanten som våra kompisar hade. Jag svarade "därför att jag inte har fått någon", varvid killen tog saken i egna händer och gav mig en när vi firade två år i måndags. Så mysig är han (alltså nallen, men killen också självklart!). Så nu sitter Herman, som killen döpte nallen till, på vår soffkant.


Stelt

Jag följer ju några bloggar och det är många av de tjejerna nu som har börjat med stela halsband. Jag har nog aldrig gett det chansen riktigt. Jag fick ett av mina föräldrar för ett antal år sedan (säkert typ 7-8 år sedan) i borstat silver men har typ aldrig använt det. Jag har ett matchande halsband till det också men det har i princip bara legat i sin ask. Så synd på så fina smycken. Men man kanske skulle följa trenden och ta fram det?


Stockholmskåt

Jag var en kortis till Stockholm i fredags och herregud vad folk bara följer varandra där. Hur tråkigt är inte det då? Var och varannan tjej hade ju en sån här mössa. Vill man inte vara lite ensam om det? Men ok, jag vet. Sverige är inte särskilt stort och inte har vi så stort utbud heller men en sån här mössa måste väl inte ALLA gå runt i.

HPI of Sweden, 599kr.


Tatuering

Svenska Tatueringsmässan 2011
Någon som är sugen på att hänga på??? :)


Ensamma bananer


Verkar som att Gainomax är populärt!


RSS 2.0