Nåja, det går nog an

Det känns så tråkigt. Jag försöker verkligen varje dag att skriva nåt som är speciellt som har hänt för dagen men idag vetti sjutton. Har det hänt nåt kul?? Hmm, jo jag har deklarerat, rensat ur bilen och tränat. Men inte är det så kul att veta. Svårt det här.

Jag grämer lite för att jag inte kan komma på vilken sorts väska jag behöver. Stor, liten, färggrann, ett eller två axelband... ja gud vet vad! Jag får väl göra som jag alltid gör. Jag tittar lite slött och när jag minst anar det så ser jag den jag vill ha, för hoppningsvis :)

Stack till gymmet och tränade en timme. Jag har införskaffat ett par sådana där tajta träningsbyxor som är tajta hela vägen ner till anklarna. Kände mig inte jättebekväm i det där ålskinnet men gud så mycket skönare det är att springa i på bandet. Fast jag gick och drog ner linnet över rumpan mest hela tiden, har ju inte direkt en cellulit-ren rumpa, haha!

Nu lär väl det här vara det sista inlägget på några dagar eftersom jag sticker till Västerås imorgon. Ser verkligen fram emot det. Jag har börjat bli så less på det här sättet att leva nu. Att flänga varje helg och att inte ha några nära vänner här i stan. Det är så fruktansvärt tråkigt. Det funkar ett tag men nu när värmen och solen börjar komma blir man ju bara mer o mer sugen på att ta en fika på stan efter jobbet, men med vem då? Det är ju inte alltid så kul att sitta själv och föra en monolog. Det är ju tur att killen kommer ner hit snart, fast nära tjejkompisar finns det ju inget som går upp emot.

Nej nu ska jag sluta beklaga mig och titta lite på TV, finns ju faktiskt lite att se ikväll!

See ya in Vässan!


Silly Lover

Hemma at last! Dagen har gått riktigt fort. Har hunnit med både det ena och det andra. Känns som jobbet börjar flyta på riktigt bra nu. Jag tror att jag börjar ta för mig mer och mer dessutom och jag måste säga att jag gillar't. Jag vågar liksom säga ifrån när jag anser att något inte är ok eller fungerar. Ibland stelnar jag liksom till efter att jag har sagt nåt och först då inser jag vad jag sa och börjar bli lite nervös, men oftast är det ju ingen fara men jag blir allt lite skraj. Testar vingarna lite kanske!

Hade tänkt att ta en lunch i den härliga solen idag eftersom jag hade med mig lunchlåda, men icke! Solen hade helt och hållet gått i moln och blå himmel syntes inte till. Så typiskt! Får helt enkelt bli en annan dag. Kom ihåg, förra året satt jag ute varje lunch så fort solen sken för att få lite färg. Jag verkligen låg och pressade på mina 45 minuter till rast. Grabbarna på lagret bara skrattade åt mig.

Jag vet inte vad som har tagit åt mig men jag känner mig lite sådär galet kär. Har gått och trallat på Fibes oh Fibes låt "Silly Lover" mest hela dagen. Har en sådan där härlig känsla i magen. Vet inte var den kommer ifrån men den är omtyckt. Min otur kanske är på gång att vändas, för det vore GRYMT!

Nu ska här lagas Italiensk kycklingpasta med soltorkade tomater, spenat och en massa vitlök. Jag vet, jag kanske inte får visa en massa bilder på vad vi på mitt jobb håller på med (är det jävigt eller?), men denna förpackning är så snygg så jag var bara tvungen. Glen Strömbergs bronsvalsade Tagliatelle.


Väska

Jag har ett litet dilemma. Jag råkade ju hälla tranbärsjuice i min förra handväska och jag har ingen lust att försöka tvätta den för den är så sliten ändå. Men vad SJUTTON ska jag ha istället????! Jag behöver en lite större väska så att jag kan få plats med min almanacka, plånbok, kamera plus tusen andra grejor.

Ska man ha en ljus eller mörk väska, en rolig färg eller svart? En massa spännen eller nitar? Mocka eller skinn? Axelband eller sidorem? Ett axelband eller två?

Jag behöver helt klart inspiration! Någon som har något tips?


Nytt

Ännu en dag har gått av början av den här veckan. Så skönt! Solen strålar ute och jag får bara sitta inne och titta ut på den, sorgligt men sant. Får hoppas på fint väder i helgen så att jag kan få lite fräknar, ser ju så himla mycket fräschare ut då :)

Hela dagen idag har gått åt till att skriva periodrapport för ett av mina varumärken samt att sitta i möten. Fick iaf iväg rapporten till våra leverantörer så det känns skönt inför morgondagen.

Åkte ut med tjejerna på jobbet till Ingelsta på lunchen, vilket alltid är farligt eftersom man alltid tar sig två minuter att hinna gå i någon butik. Den här gången hade Cubus 30% på alla kläder i butiken så självklart skulle jag kolla det. Slutade med att jag kom hem med detta:

Tyckte den var så himla somrig och fin, plus att det var kanonpris!
Shoppade lite i helgen också men jag orkar inte redovisa allt. Köpte mig ett par ljusa jeans med lite slitningar vid fickorna från H&M. Har aldrig gillat jeansen från H&M förut men dessa satt riktigt bra. Hädanefter gäller det att hålla i pengarna. Jag var ledig 3 dagar i mars vilket gör att jag fick mindre lön den här månaden, suck!

Kanske ska göra mig i ordning, Dance med favvo-Bett kl 19!

"Big Comedy"

Nu kommer väl den sedvanliga lilla uppdateringen efter helgen, eftersom jag liksom nedprioriterar bloggen när jag enbart träffar killen på helgerna.

Jag körde äntligen hem pappas bil till Västerås i fredags. Den har varit på verkstad i nio veckor så nu var det verkligen på tiden att den blev färdig. Lugn fredag med gott vin och lite TV-tittande. Allt för att ladda för en heldag på stan i lördags. Gluttade på glasögon till killen. Självklart hittade han ett par som han inte hade tänkt sig från början, men jag tyckte dem var klockrena. Han kommer bli så stilig!

Vi lunchade med mina päron i lördags. Var mysigt att äta på stan med dem, gör det alldeles för sällan. Tom pappa orkade ta sig ut, så jag blev så glad när jag såg honom! Sedan bar det av till "Big Comedy" vilket var riktigt kul. De kunde dock hoppa över Felix Herngren och Peter Wahlbäck, så dåliga. Tur att det fanns typ tio stand-ups till för att jämna ut de dalgångarna. Några öl på Bishop med ett härligt gäng på kvällen och sedan bums i säng, sov som en stock.

Igår hjälpte vi killens föräldrar att kratta ute i deras sommarstuga. Det känns i ryggen och armar idag, eller är det gympasset jag och killen tog efteråt? Grymt trött är jag iaf, i typ HELA kroppen. Men det stoppade mig inte för att gå på Body pump idag. Jag grimaserade nog rätt ordentligt under benböjningarna, gjorde så förbaskat ont men nu efteråt är det skönt.

Nu blir det ananas och lite nötter för att ladda batterierna framför "Svenska Hollywoodfruar"!

Ruta 1

Det blev som synes ingen uppdatering igår. Min dator fick något virus och klappade ihop totalt. Var inne på en tapetsida och gjorde en printscreen, kopierade in den i paint och då blev det fel i systemet och datorn sa att den skulle stängas av inom 60 sekunder. Jag bara suckade, orkade inte bli så värst irriterad. Vad hade jag väntat mig, med den oturen jag har nu förtiden så går ju allt åt pipsvängen. Det visade sig dock att det som angrep datorn var en uppdatering från mitt virusprogram, de pratade om det på nyheterna tom. Så typiskt!

Istället så passade jag på att tvätta (nästan allt) i tvättkorgen. Eftersom ena maskinen krånglade IGEN så hann jag inte tvätta allt. Men men det var bara några handdukar som inte fick åka med.

Har tagit det lugnt med tränandet eftersom jag vill bli kvitt min förkylning helt nu. Känns onödigt att riskera något.

Var på hälsokontroll via jobbet idag. De tog urinprov, blodprov, EKG, vikten, längden och frågade allmänt hur kroppen känns. Alla prover (förutom blodprovet då som jag får svar på nästa vecka) såg fina ut. Jag hade riktigt bra puls sa de. Den låg på den lägre delen av vad ett genomsnittligt blodtryck ligger på och det var tydligen bra. Hade tom gått ner några kilon sedan jag sist vägde mig. Supernajs! EKG kändes lite knasigt att ta. En massa elektroder på bröstkorgen och runt hand- och fotleder. Kändes som jag satt i elektriska stolen. Men kurvan såg så bra ut, känns tryggt!

Nu måste jag packa, ska sticka till Västerås imorgon. Skulle egentligen ha hittat på något med min syster som skulle kommit hem från Australien i tisdags, men så blev ju inte fallet. Har planerat in lite annat som kommer bli kul.

Den här damp ner i brevinkastet idag så jag vet ju vad jag ska läsa innan ögonlocken ramlar ner :)

Vilket sug!

Eftersom jag fick nytt golv igår var ju inte direkt lägenheten den renaste efter två golvläggares framfart och min dammsugarpåse var helt proppfull. Dammsugaren kokade typ när jag försökte dammsuga innan tjejerna skulle komma. Jag har varit på jakt efter min sorts dammsugarpåse i typ 4 olika affärer men det är ingen som har haft den så igår hörde jag på radion att man kunde beställa via nätet. Som sagt, jag gick in på Mr Dustbag.se och beställde precis den varianten jag skulle ha. Hur smidigt som helst för idag låg påsarna i brevlådan! Beställer man innan kl 17 så får man dem i brevlådan dagen efter. Så himla bra affärsidé! Sådana borde premieras mer!

Illamåendet var borta när jag vaknade imorse. Lite Proviva och Actimel gjorde tydligen susen. Så nu ska jag nog planera in en träning på torsdag. Har inte tränat sen förra måndagen.

Jag har även bokat in "Big Comedy" kl 17 i Västerås Konserhus på lördag. Killen ska med så det kommer att bli skitkul. Fick ett erbjudande från sigurdsgatan25, toppen! Alldeles gratis var det. Var tvungen att ringa och dubbelkolla men jag hade förstått korrekt.

Sen kan man ju undra när systern min kan komma hem. Vill ju träffa henne nu ju!!! På ett sätt är det ju rätt coolt hur en vulkan kan påverka så mycket som den gör i dagsläget. Men den får gärna sluta spotta ut en massa aska nu för jag vill ha hem min syster!

Det är ju inte för inte som man känner sig lite ensam nu efter en helg som har gått i 110! Vill att killen ska ta sitt pick&pack och komma hit nu!

Vem köpte vad i helgen?

Man kan om man bara vill

Har haft en riktigt dunderkul helg. Två damer på besök kan verkligen liva upp stämningen trots att jag var lite snuvig. God middag och ett litet försenat firande på fredagen. Lång dag på stan med en massa shopping. Hittade faktiskt en hel del och i slutändan så blev det inte alls dyrt. Det gillar jag! Kvällen blev det självklart utgång och även den blev billig, eller snarare helt gratis! Dansade som tokar bland alla tråkiga tjejer. Det var verkligen inte stället där man klär upp sig modernt. Men vi hade askul i vilket fall som. Kom hem vid halvtre och satte igång och tjattrar som vanligt. Lite runda under fötterna och en del frön att käka, hahaha!

Kakan, Lena & jag.
Annars så mår jag faktiskt rätt dåligt för tillfället. Började må illa igår kväll, förstår inte riktigt var ifrån det kommer. Detta har blivit bättre idag men inte helt ok. Magen jobbar som en galning, inte alls skönt. Får mig att må illa! Så jag tycker faktiskt lite synd om mig själv, men på torsdag är det hälsokontroll på jobbet så jag kanske kan få något upplivande.

Fick nytt parkettgolv i vardagsrummet idag. Det förra både sviktade och hade spruckit på vissa ställen. Nu är det nytt och fräscht och fort gick det när gubbarna fixade det. Från att de började riva upp det gamla golvet, lägga nytt underlag och på med det nya tog det typ 2 timmar. Så nu har jag flyttat in ALLA supertunga möbler som jag och killen flyttade ut ur rummet igår. Bara min fina "platt-TV" väger typ 40-45kg :) Men nöjd är jag, att jag kunde göra det helt själv!
 
Före och efter!

Parkett var det här

Kul att mötas av detta när man kommer innanför dörren, jag som ska ha gäster i helgen. Luktar bastu i hela lägenheten. Iofs så tycker jag att fräscht trä luktar gott men jag vill gärna inte bo i lukten en hel helg. Ska nämligen få nytt parkettgolv i nästa vecka. Kommer bli hur snyggt som helst när det blir färdigt, eftersom min hyresvärd har bestämt att det blir ÄKTA parkettgolv :)


"Jag bjuder på lunch"

Känns inte riktigt som att det finns något nytt under solen. Jobbet knatar på i måttlig takt. Som jag skrev igår så orkar jag liksom inte heller anstränga mig just nu. Lika bra att ta det lugnt när man känner att kroppen inte riktigt är i toppform.

Gick förbi The Phonehouse efter jobbet för att titta lite närmare på Nokia X6. Det slutade ju med att jag stod där i 40min och lyssnade och hummade åt en av deras säljare. Han var trevlig och snackade på men han ville helt och hållet att jag skulle byta över till Telenor. Jag var väl inte lika nöjd med det. Jag hävdade hela tiden att jag fortf ville ha 3 eftersom det kommer att kosta rätt mycket de närmsta 4 månaderna om jag byter operatör eftersom jag fortf har bindningstid. Han sa många kloka och bra saker men när han började blanda dem med en massa lama raggningsrepliker och fjäskande så började jag bli lite irriterad. Orkar inte med sånt. Det funkar inte på mig! Exempel: "Jag säger att jag har så många nummer så jag orkar inte ha ett extra bara för att kunna flytta över helt till Telenor i augusti. Då svarar han: Men du har ju inte mitt." Där började jag tröttna.

Jag får helt enkelt titta upp allt själv och höra med pappa som har fått uppdraget att undersöka marknaden.

Dags att suga lite....... damm alltså!

Bunkrat upp

Ontet i halsen ska helt enkelt bort!!!
Sjukt vad skönt det är att det finns apotekhalstabletter i en vanlig mataffär!

En lite godare och en lite sämre i smak.


I valet och kvalet

Har haft en riktigt lugn dag på jobbet. Har inte heller haft den största energin eller orken. Känner mig lite klubbad faktiskt, halsen har väl börjat gå över till att göra ont. Så förbaskat typiskt men jag har ställt in mig på att få bort det innan fredag! Så bara ska det va!

Jag har hunnit glutta lite på mobiler eftersom min är helt död. Försökte få lite råd av killen men eftersom hans mobil kommer från stenåldern så har han inte direkt jättemycket att komma med ;) Jag har kollat på recensioner fram och tillbaka på olika seriösa hemsidor. Sjukt svårt eftersom det faktiskt ligger rätt mycket pengar bakom det. Dessa står det mellan iaf. Det är lite prisskillnad men kan jag hitta nåt som talar mer för den ena än för den andra så kan jag överväga det mer ------->

 Nokia X6, verkar riktigt bra men...

...denna är ju snäppet vassare, men kostar därefter.
 
Och denna är väl Sony Ericssons (X10) svar på Iphone.

Någon som har några kommentarer? Jag vet att många har Iphone men jag vet i sjutton om jag vill ha det. Men jag är öppen för förslag.

Nu måste jag nog springa och köpa halstabletter, annars överlever jag inte natten.

Helt kört!

Nu har mobilen helt och hållet klappat ihop. Den fungerade på förmiddagen men efter ett samtal med killen sa den goodbye och stängde ner, och det går inte att få igång den. Killen i 3-butiken bara skrattade åt mig när jag förklarade vad som hade hänt. Jag kan dock inte bestämma mig för hur mycket pengar jag vill lägga ner på en mobil eller om jag ska försöka mig på att tvätta den i vatten och sedan låta den torka helt och hållet. I vilket fall som så går det bara att ringa mig på min jobbmobil framöver tills dess att jag har fixat min gamla mobil eller köpt en ny.

Har känt mig lite krasslig i halsen och tung i huvudet så jag skippade träning. Slår vad om att mamma smittade mig när vi var där i söndags på fika. Hon var helt genomförkyld så jag vet ju vad jag har att vänta tyvärr. Jag har stoppat i mig en massa c-vitaminer och tagit ibumetin för att förvilla basiluskerna. Får se om det hjälper, hoppas hoppas! Får ju inte bli sjuk till helgen heller. Men vet ni vad, det skulle inte förvåna mig för med min tur så är det ju inte meningen att någonting ska fungera!


Dränkt

Förstår inte varför jag ska ha sån otur hela tiden. Allt började nog med att vi krockade i somras för sen har det ena efter det andra inträffat. Senast på listan ligger en 2cm lång nubb som satt rakt in i ett av mina sommardäck och skulle ha skapat punktering om inte det åtgärdades. Vilken däckfirma har öppet på en söndag? Nada, så vi (jag, killen och killens pappa) fick köpa repair kit på Biltema och fixa själva men det har fungerat riktigt bra. Skönt när det var över men då skedde nästa sak, fast jag får nog skylla mig själv lite. Men varför händer det ändå?? Jag dränkte båda mina mobiler i tranbärsjuice imorse. Min jobbmobil har bara lite tröga knappar men min vanliga mobil har tappat funktionen helt på några knappar, det hörs sådär bra när man pratar och det går inte att skjuta igen den för då stänger den av sig. Skulle tro att det är dags att fixa en ny, men ett plus finns det; den lukar sött och gott. Men vad ska man ha???

Jag var nykter i helgen medan kompisar drack lite men jag hade minst lika kul för det. Kanske ska köra det nån gång sådär ibland, dock inte i helgen som kommer för då kommer två gummor på besök. Ska bli så himla kul att träffa Lena och Cookie! Får försöka komma på vad Norrpan har att erbjuda.

Hittade av en händelse ett nytt vårigt nagellack förra helgen som jag faktiskt helt har blivit kär i. Självklart kommer det se tusen gånger bättre ut med bruna händer :)

Syns dåligt men fint är det. Ha, ser ju ut som om jag har prinskorvar till fingrar!
Körde ett riktigt tufft body pump-pass idag så efter en mycket nyttig middag tänkte jag lyxa till det lite med att käka lite av min chokladkanin, men vad hittade jag när jag öppnade den? Jo, detta. Ser inte alls fräscht ut.

Blääääääää!

Hängig

Har känt mig rätt hängig mest hela dagen idag. Och det blev ju inte bättre av att jag kom på att jag var tvungen att flytta sommardäcken till bilen från vinden (ja, jag har mitt förråd på vinden) till bagageluckan på bilen. Jag skulle ha gjort det igår när jag ändå inte tränade men jag glömde bort det helt. Hade antagligen för mycket tavlor och kakeldekor i huvudet.

Jag körde lite träning innan, eller lite och lite ett ordentligt body pump blev det. Alltid lika jobbigt så när jag väl skulle släpa däcken kändes armarna som spaghetti. Självklart var jag så lat att jag inte orkade springa upp för tre trappor fyra gånger så jag tog två däck i taget. Herregud, vad däck är tunga! Klarade mig precis. Kanske inte låter så tufft men det tog musten ur mig, men nu ligger de i bilen redo för att sättas på. Hoppas jag kan få lite hjälp med det i helgen.

Tjejigt, jotack! ;)
Naej, nu tog skrivlusten slut. Dags att packa och duscha av sig all skit. Sussa sött!

 

 


Fix it!

Var ju som sagt var i storstan idag, eller närmare bestämt Stockholm. Gick riktigt bra och ICAs huvudkontor är riktigt gigantiskt. Massa folk som går i korridorerna. Men för att kunna underhålla 50% av den svenska dagligvaruhandeln så behövs det ju folk. Många kom och smakade på vår Bottlegreen och hade nästan enbart positiva och glada reaktioner förutom den ständiga frågan om den innehåller socker, och JA det gör den men inte lika mycket som vanlig läsk :) Får väl se om aktiviteten idag ger någon effekt, får hoppas på det för det är en riktigt good dryck.

Körde hemmakväll idag. Har tvättat nääästan allt eftersom ena tvättmaskinen strejkade för andra gången på någon månad, så tröttsamt när man har en tvättkorg som är överfull. Men jag lät mig inte nedslås av det. Tog en sväng till Clas Ohlson för att införskaffa upphängningsanordning till mina införskaffade ramar. Fixade helt enkelt med lägenheten istället. Har alltså piffat lite och hyffsat bra blev det. Kakeldekoren från Lagerhaus är dock en aningen mindre är plattorna (förstår inte varför?) men det gör att lite av kakelplattan under sticker fram så jag kommer nog ändra det här när jag har hittat några bättre. Har inte riktigt de motiven jag vill ha i ramarna men det går ju att ändra...

Kommer bli mönstrade på de plattor som är knögliga för då syns det inte lika bra genom.

Fruktansvärt dålig bild men lite tavlor har iaf kommit upp, långt ifrån klart men ändå :)

Sisådär faktiskt

Orkar inte prata eller skriva om det men påsken kunde ju ha varit roligare. Jag har mest gått runt och varit förvirrad och tankspridd. Har haft en stor klump i magen sedan lördag förmiddag och den har inte riktigt släppt än eftersom det inte är över än. Usch, kul är det inte iaf. Det är en sak som är säker. Får hoppas på att det löser sig snart, eller snarare så måååste det lösa sig snart. Vill inte hoppa till längre när telefonen ringer!

Självklart har ledigheten haft sina glada stunder också. Frukost med de goa tjejerna i fredags morse som har blivit tradition. Mycket snack och lite verkstad och sedan fick jag ryggmassage av Millan. Var öm i ryggen resten av helgen men så välbehövligt var det. Träffade Emma för fika igår. Vi tjattrar som alltid, och det är inte alltid roliga saker som ventileras men det är skönt att kunna prata om allt. Tack Emma :)

Kom tillbaka till Norrpan för en jobbvecka imorse. Full fart från första stund, har hunnit med riktigt mycket. Imorgon ska jag till ICAs huvudkontor i Stockholm. Ska göra lite reklam för mitt senaste tillskott, Bottlegreen. Vi ska ha en liten monter och bjuda på dricka. Ska bli kul och se hur det ser ut hemma hos ICA.

Nu ska jag äta lite påskgodis och mysa ner mig i min omysiga soffa.
Tre dagar kvar till ännu en härlig helg med killen!

RSS 2.0