Stiff

Efter en seg dag på jobbet. Förstod inte men tiden gick lååångsamt idag. Hann med både det ena och det andra inför planering av marknadsplaner på torsdag-fredag. Kommer att ha marknadsdagar utanför kontoret dessa dagar. Kan nog vara bra att komma iväg lite och fokusera, annars blir det ju lätt tusen andra saker som kommer emellan.

Stack på dance-pass med syrran efter jobbet. Eller vi pillade lite med telefonerna först. Hon har ganska ny hon med så vi har en del att fundera ut. Passet var supersegt för benen, var helt stum i slutet. Jag fick nästan kramp i vänster vad, inte alls så härligt när man hoppar runt på tå så mycket. Men grymt kul var det och syrran kämpade på, duktig! Fast vi hade lite svårt då och då att hänga med :p

Nu är det dags för dusch och sedan SYTYCD! :D

Äntligen!

... som Gert Fylking brukar utbrista. Äntligen har jag fått min efterlängtade mobil. Ringde 3 i fredags och frågade igen när telefonen skulle komma och hon meddelade mig att den inte kommer att komma förrän v.37, alltså om två veckor igen. Visst, jag är glad för att den kom idag men borde inte hon då ha sett att de hade fått in mobiler och att de hade skickat en till mig? Riktigt dåligt, men men jag ska inte klaga. Jag är glad att jag har den! :)

Har varit hos veterinären idag med Zigge - "The man" (som syrran kallade honom). Han kliar som en tok och har nu rivit upp ett riktigt äckligt sår uppe på ryggen. Ser inte alls bra ut. Vet inte riktigt vad jag ska göra heller eftersom tratten han har på sig inte skyddar honom för att klia sig med bakbenen på ryggen. Han lyckades med det där såret i natt så jag hoppas han håller sig lugn nu inatt. Kan ju inte hålla ett öga på honom medan vi ska sova. Suck, hoppas på att få göra ett cellprov på onsdag eller torsdag för att reda ut vad som ger lilla herr'n klåda.

Nu ska jag fixa med telefonen!

Färdig!

Nu har jag gjort det man gör när man är klädd så här:

Så nu får jag äta det här (de blev alltför kletiga och nästan bara smet, men säkert hur goda som helst, har inte smakat ännu):

Lite justeringar av receptet behövs med andra ord, längre tid i ugnen!

".".".".".
Det blir en del bloggande när jag är helt ensam här i Norrpan. Vet inte om det är bra eller ej, jag tycker det är kul att skriva iaf. Om en timme kommer killen så jag lär väl hoppa i duschen och göra mig fräsch. Har ju inte kunnat städa lägenheten ordentligt eftersom jag har en katt här som hårar ner. Stackarn bara kliar sig och kliar sig, jag mår psykiskt dåligt av att se honom. Hoppas på att veterinären kan komma med någon lösning imorgon!

Brownies

Regnet bara hänger i luften och det är helt svart på himlen. Var gör man då för att sysselsätta sig? Jo, man går och köper alla ingredienser till att baka :) Jag har inte bakat på jättelänge så nu tänkte jag att jag har chansen. Inte någon planering så långt näsan kan nå. Så nu kör vi!

Det ska bli "New York Fudge Brownie", mums! :)

Gnägg

Kom hem för två timmar sen från en härlig vistelse hos Lotta och Jocke ute på landet. Gjorde inte ett jota på morgonen eller fram till kl 13. Stack sen till Hageby och gick i lite affärer innan jag skulle ut till Lotta och Jocke. Hittade ett nytt träningslinne (som ska invigas imorgon) och ett par nya tights (mina gamla är helt slut). Hade rabatt dessutom så det blev billigt och bra :)

Besöket bland hästarna var hur härligt som helst. Vilken kontrast mot att sitta inne i stan i en tråkig lägenhet. Helt underbart att sitta på en hästrygg och bara guppa fram. Eftersom jag inte är så van ryttare så fick Lotta gå bredvid, haha. Kändes faktiskt lite läskigt att sitta så där högt upp i luften men mäktigt. Fick typ skritta eller trava (är inte så bra på det där med hästtermer) lite också. Lotta visade sedan hur det ska gå till. Riktigt mäktigt att stå så nära när en häst kommer dundrande förbi. Majestätiskt! Är redan öm i rumpan efter den turen, men det gav verkligen mersmak. Kanske får med mig killen ut nästa gång!

Jag och fina Bellini! Snacka om snäll och tålig häst, så dåligt som jag red :)

Lotta visar hur det ska gå till.

Strålande

Gud så skönt att vakna till sol i hela lägenheten. Har haft en riktigt jobbig katt i natt. Höll på att bli tokig på honom. Han kliade sig och det lät hela tiden eftersom tratten då snurrade på sig. Sjukt jobbigt, men men man får stå ut. När jag vaknade imorse trodde jag att han hade rymt men jag hittade honom sovandes i kattlådan (alltså hans toalett). Vem sjutton lägger sig där och sover? Då har man verkligen ont om sovplatser eller är missnöjd.

Ska glutta på TV nu och sen bär det av ut till en jobbarkompis och hennes gård med hästar. Ska bli kul att klappa de där stora djuren. Vetisjutton om jag vågar rida, får väl se. Hon kanske inte ens har en hjälm som passar mitt stora huvud så då är det ju lugnt :)

Är hyffsat nöjd med nagelmålningen igår men jag ska nog bättra på den nu, blev lite slitet efter diskning och städning.

Freaking Friday

Maj gad vilken vecka! Vet att jag har sagt det förut men för i h-lvete, denna vecka kan jag gärna radera. Det har inte hänt mycket kul kan jag säga, bara en massa dryga människor att ha att göra med. Snacka om att stämningen har gått ner totalt. Nu är det helg och jag ska bara njuta!

Min fasad av att allt är på topp har verkligen raserat den här veckan. Brukar inte prata om jobbsaker med killen eller kompisar men den här veckan har varit riktigt tung, så fasaden fick falla. Ibland kan det vara bra för en själv att man sätter upp den där fasaden, den får en att tänka mer på den än själva problemet bakom. Fast jag måste ju erkänna att jag kände mig rätt ynklig när jag kröp till korset och visade att allt inte alls var så bra, men det är väldigt skönt efteråt ändå :) Allting löser sig, som killen brukar säga!

Ikväll blir det mys med kissen framför TVn. Ska försöka göra i ordning lite middag och ge Zigge sin medicin först. Han kliar så att han blir helt tokig, tycker så synd om honom. Känns faktiskt lite bra att kunna umgås lite med honom i ensamhet, han kanske mår lite bättre då iaf?!

Nu blir det duschning efter ett lagom hårt pass på gymmet och sedan lite middag tror jag. Sen blir det Doobidoo och nagelmålning.

Köpte lite nytt idag som jag tänkte roa mig med, egengjord fransk manikyr ska det bli!

Kattfnatt

Fy tusan vilken dag det har varit idag. Förbannade skit-dag, är redan trött på den här arbetsveckan (eller redan och redan, det är ju trots allt torsdag). Skönt att det bara är en dag kvar!

Syrran kom förbi med kissen idag också. Själv ska hon till London på besök och päronen är på semester i Halmstad, så då får man ställa upp som kattvakt. Killen är måttligt glad, han är ju ingen djurfan direkt. Så det blir jag och kissen i helgen och en massa medicin. Kissen går nämligen på tre olika mediciner pga klåda på öronen och i ansiktet, stackarn. Så nu är det upp till mig att se till att han får i sig allt.

Mystider på min mage!
På lördag hoppas jag på lite hästridning hemma hos en kollega. Har inte ridit på evigheter så vi får väl se hur det går men kul kommer det att bli, garanterat!

Kanske ska fundera på om vi ska ta oss en promenad. Har inte alls varit sugen på att träna idag, konstigt nog.

Fram och tillbaka

Det blev så grymt sent igår. Stack vid halv sex på morgonen och kom hem igen vid halv tolv (bara 70min försenad!). SJ är ju helt galna. Alltid förseningar och man får inte reda på något. Skulle ha åkt från Köpenhamn men då ställde SJ in tåget så vi fick ta oss till Malmö C och där blev tåget försenat 45min. Kul att bara stå där på stationen och vänta och inte veta när tåget skulle gå. Så tillslut blev det hela 70min försenat. Skoj när man har varit uppe sen tidigt på morgonen och haft ett delvis riktigt bra möte och delvis galet sjukt.

Idag har bara varit stressig och full med möten. Har inte hunnit göra något av mitt eget, så nu finns det saker att göra imorgon.

Stack iväg och handlade käk på Maxi idag, plus en sväng in i butikerna som finns där ute på Ingelsta. Hittade två fynd på Sisters och en blus på H&M. Hade egentligen tänkt mig köpa ett par nya tights men hittade inga snygga. Så typiskt när H&M har klubbdag med 10% rabatt, inte så mycket rabatt men ändå lite :)

Nu blir det TV-tittande och gluttande i IKEA-katalogen som kom idag.

Konstig

Hmm, har gått runt sedan igår kväll och mått lite skumt. Vet inte vad det är. Det ömmar liksom på ena sidan av kroppen lite, men inte så mycket att jag inte kan röra mig eller träna, men det molar. Tröttsamt helt enkelt, och ni ska bara veta vilka tankar som går genom mitt huvud när något sådant här händer. Herregud, ibland tror jag att jag inte ska kunna vakna upp nästa dag. Hypokondriker kanske?! (isf har jag fått det från far min)

Har haft en riktigt lugn och skön helg. Trots att tanken inte var att gå ner på stan i lördagskväll hamnade vi där ändå, det är ju så lätt hänt. Kul hade vi det, en massa rom drack grabbarna och konstiga samtalsämnen avhandlades under kvällen.

Igår hade jag och syrran typ heldag tillsammans. Slutade med ett 3 timmars maraton av "Singstar", såå himla kul att spela med syrran. Vi sitter verkligen och skriker med i låtarna och nästintill dansar i soffan. Vi är hyffsat lika i poäng också så det blir lite krig ända in i mål.

Imorgon bär det av till Köpenhamn igen. Flyget går 06.15, och jag såg på vädret precis. Känns inte helt optimalt att flyga imorgon med så där starka vindar. Jag som är lite flygrädd också, fy tusan! Tur är så ska jag åka tåg tillbaka på eftermiddagen. Sådär kul med ett en-dags-besök, blir så himla körigt och flängigt. 

Tur är så är jag bara ensam till imorgon kväll för då kommer killen ner hit.  

En liten kul grej som jag hittade när jag och Mia var till Ängshagens Antikt i lördags. Törsleff är ett varumärke som mitt jobb säljer i Sverige och denna gröna syltbok finns fortfarande fast i en uppdaterad version. Lite häftigt att hitta ett sådant här gammalt exemplar!

Rundtur

Fuktigt och om vart annat regn ute. Alldeles lagom väder för att köra runt och glutta i affärer. Jag och Mia körde ut till en supermysig affär (om man nu kan säga affär, en gammal lada var det). Massor med roliga saker som lockade, men det blev inget idag. Kommer med 100% säkerhet åka dit fler gånger. De var riktigt trevliga som hade den.

Sedan blev det bilköer, Erikslund och Hälla. Var tvungen att köpa ett till underlakan. Vi har ju varit duktiga och köpt ny säng men inte tänkt så långt som att ha underlakan hemma. Så nu har vi iaf två lakan, de borde man väl kunna gå runt på ett tag.

Nu är det slappo som gäller, kanske läsa en bok eller nåt. Killen är ju grymt duktig och pluggar hela tiden. Är faktiskt riktigt imponerad, så jag tänkte inte att jag ska störa honom. Man måste ju få ha sin egen tid också, vilket jag får när han pluggar. Mycket viktigt i ett förhållande! :)

Ikväll blir det god middag i trevligt sällskap. Härligt lugn helg med andra ord!


Gamla tider

Snart är det helg! Gud så skönt det ska bli, trots att veckan faktiskt har gått rätt snabbt. Men det är väl inget just nu som går upp mot lite ledighet. Jobbigt nog så är det ju helg innan löning så det kommer nog att bli en snål helg.

Morgondagen är helt uppbokad med möten så den lär ju gå ganska fort. Sen bär det av till Västerås. Känns lite som vi är tillbaka till det vanliga; att han bor i Västerås och jag här i Norrpan. Tur är så är ju inte fallet så längre! Killen pluggar för fullt så jag ska hänga med min älskade syster. Har inte gjort det på riktigt länge så imorgon blir det middag och film + en massa tjejsnack antar jag :) Ska bli kul, efterlängtat är det!

Hmm, har funderat på om jag ska fixa naglarna. Nu har jag ju lyckats spara ut dem riktigt långt (kors i taket!) så jag kanske skulle fixa till dem. Jag har inte haft på nagellack sedan vi åkte till Kroatien och det är nog det bästa jag har gjort. Naglarna skivar sig inte och går inte av lika lätt. Jag som trodde nagellack skyddade, inte för mig tydligen. Frågan är dock om jag bara ska göra en enkel manikyr eller om jag ska slå till på en förstärkning också?!


Nu har äggen kokat klart, dags för middag! Ägg är nog det bästa att käka efter att ha tränat, love it!

Looonely, I'm soo looonely

Då var man ensam igen då. Killen stack till Västerås i morse för att fixa lite grejor, men vi ses ju på fredag igen. Känns lite tomt bara att sova i den nya stora sängen. Den kommer ju bli helt gigantisk om bara lilla jag ska sova i den.

Idag står tvätt på schemat. Är inne på maskin 3 och 4 nu, som strax är klara. Har hunnit ta en sväng på stan också mellan varven. Tänkte köpa ramar till två franska bilder som vi har men jag köpte heelt fel. Skitirriterad blev jag på mig själv! Hur kunde jag köpa så fel? Så nu måste jag ner på stan igen imorgon och byta, suck.

Jag är iaf väldigt nöjd med mina nya byxor som jag köpte i Köpenhamn.


Alldeles för långsamt

Pratade med 3 idag och telefonen jag har beställt har inte kommit in till deras lager än. Den skulle ha kommit i torsdags varvid jag ringde idag och hörde efter var den har tagit vägen. Jag fick då svaret att den antagligen skulle komma in nästa vecka och att jag kunde förhoppningsvis räkna med att få den då, men inget var säkert. Lagom glad jag blev! Hallå jag vill ju ha den nu ju... nu nu nu!


Helgbesök?

Satt och kollade i min almanacka idag eller filofax som det så fint heter. Trodde aldrig jag skulle köpa en till sådan efter att ha skrotat min någon gång i början av gymnasiet, men nu kan jag inte leva utan den. Superbra att ha alla sina anteckningar i! Nejmen, till saken. Jag har ställt upp att vara kattvakt sista helgen i augusti, alltså 28-29, MEN killen är i Skövde och dömmer handboll, syrran är bortrest, päronen är på semester och jag är fast i Norrpan. Någon som känner för att komma och hälsa på ensamma mig kanske? Nej, ska inte tjata men det vore kul om någon ville stå ut med mig och katten under en helg :)

Fy sjutton va det regnade idag. Helt galet! Skulle skjutsa en kollega till tågstationen men vi fick ta det försiktigt. Det typ insjöar i varje sväng eller korsning. På bara några minuter fylldes gatorna till bredden med vatten. Vädrets makter kan verkligen få spel ibland!

Eftersom det regnade bestämde jag mig för gymmet idag istället för en springrunda i spåret. Gick riktigt bra men jag svettades som en tok. Det liksom pärlade sig på axlarna och det rann i pannan. Sa någon fuktigt?

Nu har jag iaf gjort middag, vilket blir en supersallad med massa gott. Men först måste jag ta en dusch, är ju sådär fräscht att äta middag med någon som precis har tränat. Uppfräschning nästa!

Mommo

Igår var det 9 år sedan min mormor gick bort, eller mommo som vi kallade henne. En helt underbar människa, som jag älskade något enormt mycket. Jag vet inte men det går nog inte en enda vecka utan att jag tänker på henne. Helt sjukt egentligen men hon betydde så mycket för mig.

Idag när killen och jag flyttade runt saker i sovrummet och städade undan lite hittade vi mina gamla dagböcker. Jag skrev inte så mycket dagbok när jag var liten men jag hade något år här och där när jag fick dille på det. De började med 1999 när jag var femton. Stod en hel del saker som killen tyckter var mycket underhållande och en hel del saker som jag hade glömt att jag hade gjort. Riktigt kul att titta genom.

Sen kom jag till den sidan jag minns allra mest, den som jag la ner mest tid till att dekorera, den som väcker starkast känslor, den som var svårast att skriva, den som har sidor som är helt knögliga, den som jag hoppades på aldrig skulle behöva skrivas. Sidan, den dagen min mommo gick bort. 15 augusti 2001. En tung dag för mig och en lättnande dag för henne. Jag fällde inte bara en tår när jag läste sidorna igen, tufft minsann.

Anledningen till uppröjningen i sovrummet var att vår fina dubbelsäng kom idag. Så nu får vi båda två sova i en säng, sköööööööönt! Nu ska bara väggarna bli ljusa också.

Vi är iaf nöjda men det finns mycket kvar att göra. Alldeles för mörka väggar!


Hittat

Kom precis tillbaka från gymmet. Tog inte i sååå hårt idag. Kände faktiskt inte alls för det men känner mig ändå nöjd över att jag stack dit. Kommer nog att ha ont i både axlar och armar imorgon. Men det är ju bara skönt!

Jag har rensat min garderob och slängt en proppfull IKEA-kassa med kläder. Finns nog mer saker som borde gå med men jag kunde inte bestämma mig. Tänkte att om jag inte kommer att använda det fram till jul så får de faktiskt fara och flyga då istället. Det lär ju inte bli mindre kläder i min garderob under hösten ;)

Vad man hittar när man städar, kolla på dessa! Hade helt glömt bort att jag hade köpt sådana här. Har nog aldrig använt dem, men det var inte så konstigt för jag får bara på mig den vänstra handsken. Kanske skulle skänka dem till nån med mindre händer?


Wihooo, 40min till killen kommer! Snacka om att jag ska krama honom!

Köpenhamn

Som sagt var, tillbaka från Köpenhamn. Var nog lite trött efter resan. Sov nämligen 11 timmar inatt, ooops! :)

Vi har haft det riktigt kul hela tiden. Självklart var det en hel del jobb men alltid med en positiv anda. Vi gjorde tuttar i rosa marizipan, eller det var iaf det som var tanken. Det blev en hel del annat också. Är man i ett lag med två medelsålders herrar springer deras fantasi iväg rätt långt. Kan ju sluta där för att inte säga för mycket.

Gigantiskt glas med Hoegaarden, kändes som att dricka ur en hink!
God mat på annorlunda restuaranger. En del drickande, inte sagt att jag var full för det var jag aldrig men dricker man några öl per kväll så känns det i kroppen efteråt. Mina presentationer gick helt ok, kände efteråt att jag kunde ha varit mer förberedd. Det blev lite snurrigt men det verkar inte ha uppfattats så iaf, skönt det.

Jag i hotellets bibliotek (typ). Mina snygga nya skor som jag hade gått och kollat på sedan i våras. J-kligt nöjd över köpet.
I torsdags käkade vi jättegod wok på "Wagamama" och sedan gick vi in på Tivoli, eftersom de ligger vägg i vägg. Det ösregnade men det hindrade inte oss alls. Eller jo lite, vi kunde inte åka några av attraktionerna men det blev en hel del spelande istället. Jag ägde på "Banka Bäver" som jag kallade det, tror faktiskt att det var mullvadar som stack upp som man skulle dunka till med en klubba. Jag vann hela två gånger och finfina priser, haha!

Min första vinst, är man inte stilig så säg!
I fredags eftermiddag när hela gänget förutom vi tjejer på marknad åkt hem tog vi en vända på ströget. Så lite shopping blev det. På kvällen blev det god italiensk pasta, en del rödvin och dansande till ett liveband. Kul kul! Igår fortsatte shoppingen. Totalt blev det ett par nya byxor (som jag typ älskar), en svart transparent skjorta, en grå långärmad baströja och ett riktigt kap i form av en kjol.

Härlig weekend helt enkelt!

Nu ska jag fortsätta med rensandet av garderoben och städningen innan gymmet väntar.

Grönsaker

Nu är jag tillbaka från Köpenhamn. Lite trött och sliten men är mycket nöjd med vistelsen. Vi har haft mycket skoj ihop, speciellt på kvällarna då :) Fast det är alltid skönt att komma hem, dock är inte killen här tråkigt nog. Måste vänta ända tills imorgon innan jag får krama om honom.

Orkar inte skriva så mycket mer nu. Ska sätta tänderna i min feta sallad jag har gjort. Det har nämligen inte blivit mycket frukt och grönsaker under de här dagarna. Alldeles för mycket godis, alkohol och bullar. Imorgon måste jag sätta igång med träningen igen, känner mig helt igenproppad av allt socker ;)

Berättar mer imorgon om vad vi har haft för oss (om jag ens orkar).

Blankt

Usch, jag vet knappt vilken dag det är idag. Förstår inte men jag är så omotiverad att jobba just nu. Jag är däremot sjukt sugen på att fixa med lägenheten, mest hela tiden. Nu är ju hallen målade och snart kommer sängarna. Jag ska ringa om att få sovrummet omtapetserat. Sen har jag börjat spana på fotölj och TV-bänk, för just nu står min 32" tjock-tv på en hurts till ett skrivbord. Inte det mest stabila :)

Imorgon bär det av till Köpenhamn för konferens. Tyckte det skulle bli skitkul förra veckan men nu är jag mest likgiltig. Jag vet inte, har nog med mitt allmänna humör att göra. ELLER att killen drog mig med i 1mils-spåret igen och jag är dödstrött i hela kroppen nu. Det kommer nog ordna upp sig till imorgon. Köpenhamn som är så trevligt!

Trodde fullt ut på att jag sprang mycket långsammare än förra gången i spåret men det gjorde det tydligen inte. 1 minut snabbare gick det, galet nog.

Känner mig lite så här just nu!

Inge kul

Idag har det verkligen varit en sådan där tråk-dag. Kände mig seg och dan imorse när jag vaknade. Kanske berodde på att vi inte kom i säng förrän efter tolv. Ingen hit när man ska upp vid sju, jag måste sova minst 7-8timmar kan ju tilläggas. Vi hyrde film igår och såg "Inglorius Bastards", en riktig Tarentino film. Jag brukar inte gilla hans filmer men den här var riktigt bra fast stundtals ganska rå men med en viss humor. Hade även en övernattningsgäst. Bilkrångel gjorde att en av killens tjejkompisar sov över. Alltid trevligt med lite besök.

Däremot blev det bio i lördags. "Inception" blev det som jag skrev och den kan jag verkligen rekommendera. Sjukt intressant film med många funderare. Kände nästan lite obehagskänslor då och då, men cool var den.

Idag har vi jagat plugg till hatthyllan som ska upp. Verkar vara en liten djungel det där med pluggar. Får väl se om de vi köpte blev bra. Men först ska jag måla trädetaljerna på den där fula hatthyllan vita så att de försvinner lite in i väggen. Alla knep för att få bort fjällstugankänslan.

Dags att måla då!

Dag 2 - färdiga

Efter två dagars jobb med hallen så är den nu färdigmålad. Vi hade en urtråkig hatthylla innan, den känns som typ någon man hittar i en fjällstuga. Men vi tänkte sätta upp den efteråt ändå, gick sådär. Pluggen krånglade så vi fick inte upp den, gud så "synd" :)



Vi var väldigt tjusiga och målade noga.

Lite kul får man ha också, killen målade ett självporträtt. Likt va?

Ljust och fint blev det iaf. Skönt att slippa nougatfärgen! Nu ska vi bara sätta upp spegel, hatthylla, tavlor och köpa en ny fräsch matta. Lite att göra med andra ord, men det blev riktigt bra.

Nu ska jag ladda inför en ny arbetsvecka. Konferens i Köpenhamn onsdag-lördag. Ibland är det jobbigt att jobba ;)

Dag 1


Sådan här j-vlaranamma och trötthet hade jag igår efter att ha sprungit 1mil (två personliga rekord på en vecka!) på 1h 1min 53sek. Det gick! Jag trodde aldrig att jag skulle orka runt men det gick, gudars va långt det var. Så himla nöjd är jag idag och killen är riktigt imponerad. Ha, där fick han ;)

Vi tog lite sovmorgon imorse så vi kom inte igång med målningen förrän vid tolv. Nu har vi alltså tvättat väggen och målat en omgång. Nästa omgång blir imorgon. Det blir så himla fint och ljust! Förstår mig inte på varför man målar nougatfärg i en hall utan fönster med en massa konstiga vinklar. Nu kommer det att bli kanon!

Igår bestämde vi tillslut vilka sängar och sängstomme vi skulle ha, så nu är det beställt. Vi tog hemleverans för då kör dem alla grejor till dörren plus bär upp dem dit de ska, grymt skönt! Så alla delarna till sängen är beräknad att bli levererade samma dag som min nya telefon. Jag har verkligen något att se fram emot!

Nu ska vi laga mat och fundera ut vad vi ska göra ikväll. Kanske bio, Inception?! Vi får se.

Tusen saker

Idag har det varit full fart på jobbet. Vi har ju som sagt var konferens i Köpenhamn nästa vecka så det är ju en hel del saker som ska göras och sättas samman. Jag som produktchef har inte så fasligt mycket att presentera till den här konferensen men ändå så känns det inte riktigt som att tiden kommer att gå ihop. Samtidigt har jag inte lust att jobba över eftersom jag har killen hemma. I våras när jag bodde själv kunde jag ju lätt jobba över två timmar, men det är verkligen inte värt det längre. Så kan det gå!

Det har varit mycket på agendan idag. Efter jobbet var det tvättid. Massor med tvätt eftersom vi inte hade tvättat sedan vi var i Kroatien. Fick inte igång ena maskinen heller så killen fick komma ned och hjälpa mig, efter lite pill och våld så gick det.

Vi åkte iväg och köpte allt som behövs för ommålning av hallen. Det kommer att bli äggskalsvita väggar. Sen blev det ju en hel del andra saker också; roller, maskertejp och penslar. I helgen blir det målning av :)

Nu ska vi kika på sängar. Det har ju fortfarande inte blivit av att beställa, men nu får det allt bli av!

Coola LPn jag köpte igår för ynka 5 riksdaler.

I väntans tider

Oh yes! Känner mig riktigt nöjd. Jag ringde och beställde en ny telefon idag. Fick ett riktigt bra erbjudande så nu kommer jag att bli hooked up :) Denna blev det:

En Samsung Galaxy S, jo tjena va nöjd jag är. Jag måste dock vänta två veckor innan jag får den för det var slut på lagret, men väntar man på något gott väntar man aldrig.... ja ni vet :)

Annars har det varit lugnt idag. Tog en second hand-runda med Beata på jobbet. Kul att se vad den här staden har att erbjuda. Vi hann dock bara till två ställen. Jag kikade mest på möbler eftersom jag har lite saker som fattas i lägenheten. Hittade inget men jag kom hem med en LP-skiva. Köpte den mest för omslaget. Tar kort och visar imorrn tror jag. Den ska ramas in och sättas upp på väggen.

Jag orkade inte springa något idag. Känner fortfarande av att jag är öm i foten och dessutom är jag helt superstel i benen från gårdagens runda. Killen stack iväg istället och sprang hela 1mil, helt galet. Jag som var nöjd med mina 7km igår. Men men, springer man som en gasell så gör man (snabbt och lätt alltså).


Så var det stukat

Lite piggare idag måste jag säga. Efter en natt i sängen och killen på golvet så blev det sömn hela natten. Hur skönt som helst men jag vaknade någon gång under natten och var tvungen och kolla över sängkanten för att se att han verkligen var i rummet. Kändes rätt tomt att inte sova i samma säng. MEN, imorgon MÅSTE vi beställa sängar. Kan ju inte sova så här heller.

Pratade med ansvarig för vår lägenhet idag för att höra efter om vi skulle få måla om i hallen och köket. Prioritet är väl hallen för caffe latte färgen i köket kan jag nog leva med. Dock går den fruktansvärt dåligt ihop med kaklet som typ är senapsfärgat. Finns det någon bra färg som matchar senapsgult förutom svart och vitt? Vi fick iaf ok så nu ska det inhandlas roller och färg. Gud vad fräscht det kommer bli, och ljust inte minst.

Stack ut en sväng och sprang efter jobbet. Hade tänkt att köra body pump men jag bangade. Jag och killen tog bilen ut till springspåren istället. Var mer sugen på det. Det blev faktiskt, för första gången i mitt liv, hela 7km!!! Nu kanske inte det låter som så mycket i vissa öron men jag är fett nöjd :) DOCK, efter typ 1km så trampade jag snett och då menar jag riktigt hårt så att det knakade till i foten. Det gjorde lite ont men släppte efter en liten stund. Problems nu kan jag säga. Foten är inte alls ok, öm och ond att vrida på. Stukning mån tro? Suck!
GRYMMA TJEJER! :)


Back to business

Då var man igång igen. Hela 51 veckor kvar till nästa semester. Usch, det låter väldigt deprimerande. Förra året bokade vi ju in en weekend i Rom i september vilket var skönt att ha att längta till. Lite som en milstolpe för hösten. Men i år är det inget sådant inbokat. Vad ska jag göra? Måste boka in lite roliga grejor känner jag. Killens handbollsdömmande börjar så sakteliga sätta igång också så han lär ju vara upptagen var och varannan helg. Tur att vi nuförtiden bor ihop :D

Det blev en seg första dag på jobbet. Vi har sovit i en 140cm säng under semestern och nu är vi tillbaka till min fjuttsäng på 105cm. Detta gjorde att jag inte kunde sova mer än 2h inatt. Inte så kul att jobba efter en sådan natt. Det är helt klart dags att fixa ny säng, ska beställa imorrn tror jag. Sen tar det väl 7-10 arbetsdagar innan den blir hemlevererad och uppburen. Tills dess blir det madrass på golvet för en av oss och en i sängen. Måste ju få sova för att orka jobba.

Jaaa, jag längtar tillbaka!



Dags att natti natta! Grymt trött!

RSS 2.0