Så dåligt!

Tittade precis klart på film med killen. "Kick-Ass" blev det, filmen hette så alltså. Jag vet inte vad jag ska säga om den men inte var den något att rekommendera iaf. Killen skrattade en del medan jag hela tiden undrade om jag fick gå och ta en dusch för att slippa se den (vilket jag fick tillslut). Nej, nästa gång får det bli något bättre.

För övrigt så har vi slagit lite bollar på rangen, första gången för killen och han blev nog rätt hooked på det här med golf. Först hette det "moderatbandy" men nu verkar inställningen ha ändrats en del, till typ att kolla upp vad ett halvset klubbor kostar. Får väl se om det blir något proffs av honom, potential har han iaf.

Dagen spenderades i storstan, Stockholm. Kom i väg rätt sent men det gjorde inte särskilt mycket för jag ville ändå inte härja runt i tusen affärer, mest bara strosa runt lite. Träffade upp Angie, som nuförtiden är Stockholmsbo. Alltid lika kul att träffas, tusen saker att babbla om och fundera på. Tog en sushi i hötorgshallen, killen tog kebab så klart. Sen blev det lite kik på Weekday och Beyond Retro. Hittade inget men jag råkade dock stöta på ett par skor som jag har småtittat på sedan i våras men tyckt var för dyra. De kostade 1 000kr men nu hade jag sådan tur att de var nedsatta till 300kr, kunde jag låta bli? NEJDÅ :) Så nu är de mina. Tjing Tjing!

Nu blir det sömn för imorgon är det först golfbanan sedan fika med Emma och sedan grillpartaj. Härlig dag att se fram emot!

I'm back!


Vi kom hem i lördags från världens bästa semestervecka i Kroatien, mer specifikt på ön Hvar. Jag tror aldrig jag har haft en sådan skön och avslappnad vecka. Vi struntade i allt; klocka, mobil, internet, TV och radio. Varför ta med allt det där om man ska ha SEMESTER??? Nej, inget sånt. Hela veckan har varit fantastisk. Lugn och ro, strosande runt i Hvar, sol och bad, utflykter till Bol, badande i grottor, åkande av båt, lite shoppande... OCH bara kramat varandra och njutit av varandras sällskap. Galet kär är vad jag är!

Det är ju inte alls så att man längtar tillbaka! Efter två dagar i det här tragiska svenska vädret börjar jag bli lite rädd för att min solbränna inte riktigt kommer att hålla så länge :(

På tal om något heeelt annat så hade det här ramlat in genom brevinkastet.

Ska man gå på sånt här? Det är ju 2 månader kvar innan festen men för sjutton, jag kan inte bestämma mig om jag vill träffa alla jag har gått i samma klass som. Jag har ju liksom kontakt med de jag vill ha kontakt med från högstadiet. Får ta mig en funderare, men helt klart är att om jag går så får fasenimej killen och gänget komma efteråt eftersom festen ska vara på BMB.

En jobbdag kvar den här veckan, sen är det semester igen! Supergott!

Sol och bad!

För dygt en timme sen kom vi hem efter en heldag med sol och bad. Från början var det bara jag och Mia som tänkte sola och bada men sen ville Alen hänga på. Vi raggade sedan upp både Millan och Stickan. Ett riktigt gäng blev det, himla kul och vilken blandning av folk!

Vi stannade på ICA innan vi tänkte bestämma oss för var vi skulle åka. Fick tips av hon i kassan om ett ställe på väg ut mot Sala. Vi stack dit och helt superhärligt var det. Vattnet var jätteklart och riktigt behagligt. Blev en hel del kastande av boll och simmande. Har trampat så mycket vatten idag så jag är helt slut i armar och ben, orkar inte alls ta mig ut för att springa. Får ta det imorgonbitti istället.

Killen är och tränar så jag tänkte sätta igång med middagen och glo lite på Allsång på Skansen, känns sådär lagom somrigt. Ugnsbakad fläskfilé får det bli, jag orkar inte chansa med att försöka ha klart maten till att killen kommer hem.
"J'adore l'été!"


Shit bananas!

Herregud vilken kväll! Jag har inte kommit tillbaka till livet förrän nu typ. Vaknade halv två idag och var fortfarande lite onykter. Inget vidare helt enkelt men fruktansvärt grym kväll igår! Tack Madde och Lars för trevligt party och Mia och David för sällskapet. Killen är med där i smeten också :)

Hade en väldigt mysig grillning i Kvicksund igår också. Killens och min familj träffades i sommarvärmen. Vi satt och flåsade mest hela tiden. Så sjukt varmt var det! Jag, Ulle och Lea tog ett dopp till slut för att överleva kvällen. Det var så skönt i vattnet. Har inte badat i Mälaren sedan förra året och vattnet var betydligt varmare än i havet när vi var i Danmark förra lördagen. Så kul att våra familjer kommer så bra överens!

Om en vecka är vi i Kroatien också. Känns ju just nu som att det är lika varmt i Sverige, men det kommer att bli grymt! Få bada i äkta kristallklart vatten och känna utomlandslukt, me like!

Har inte kollat vädret för morgondagen men blir det lika varmt som idag så måste vi åka och bada någonstans, frågan är bara var.

Nu blir det fotbollsfinal och sedan sängen. Ska tvätta imorrn bitti plus att jag nog måste vila upp mig lite efter igår :D

Halv tio

Killen sover fortfarande och jag sitter och glor på TV. Vaknade så sent igår så jag tänkte att när jag ändå vaknar halv nio så kan jag ju gå upp och kolla på nåt kul. Maria Montazami var gäst på ettans nyhetsmorgon så det fick underhålla mig en halvtimme.

Solen strålar och det är inte sååå många moln på himlen. Såg på vädret att det skulle mulna på till eftermiddagen/kvällen så det blir att sola och bada så mycket man kan innan dess. Jag och Mia tänkte lägga oss någonstans i solen, har dock inte bestämt var än. Får väl se var det blir.

Får nog bli en springrunda ikväll, orkar inte sticka ut nu på morgonen. Tänkte först att jag skulle springa innan frukost men jag vaknade och var superhungrig så den tanken slog jag bort så fort jag slog upp ögonen.

Nu tror jag nog killen vaknade. Kanske ska ta och umgås lite med honom.


"Har tagit semester!"

Ohja, här är det semester minsann. Har inte ens orkat uppdatera med något inlägg än. Har tagit en del kort från helgen men eftersom jag inte har min dator med mig till Västerås och killen inte har en kamerasladd som funkar med mina kamera så går det så där att ladda upp dem.... MEN, jag kan ju berätta lite vad vi gjorde.

Stack mot Helsingborg vid två i fredags och det tog faktiskt bara 3h 45min att köra ner. De hade ju höjt hastighetsgränsen till 120km/h, me like! Väntade in Lena och åt sedan är härligt god middag tillsammans med värdinnan a.k.a Kakan, och Crosie. Blev en lugn kväll med lite vin och sedan en promenad för att hitta vår efterrätt, glass.

På lördagen tog vi våra ihopskramlade cyklar till färjan och åkte över till Helsingör. Kanonväder var det och grymt varmt. Från Helsingör cyklade vi sedan 1,3mil till en ort som hette Hornbaek. Påminde om Tylösand faktiskt. Litet, fin fin strand och mysiga fik. Det enda negativa med stället var att stranden ligger i ostligt läge vilket gör att solen kommer från fel håll, man ligger alltså ifrån vattnet med fötterna högre än huvudet (för att ligga åt rätt håll för att sola). Det var svinkallt i vattnet men det blev några dopp ändå, var ju så illa tvungen eftersom det var så varmt. Efter cyklingen tillbaka var jag lagom öm i rumpan. Herregud, jag kände mig som en tant.

Väl tillbaka grillade vi och drack en del vin innan vi segade oss ner på stan. Vi var sådär härligt gosiga i huvudet, kanske lite för trötta faktiskt. Blev iaf en cider för att sedan gå hem för en god natts sömn. I söndags var det molnigare så vi körde en liten roadtrip till Höganäs för att göra lite fynd på deras outlet. Blev två köksredskap i trä och ett par kallingar till killen. Sedan lättade molnen så vi stack tillbaka till H-borg för lite solning på Gröningen innan middag väntade tillsammans med Kakans kille.

Stack hem mot Norrpan vid halv nio igår morse. Blev typ vittne till en bilolycka och råkade köra över (en redan död) grävling. Usch, mår illa så fort jag tänker på det. Det dunsar så äckligt när man kör över en, men de ligger överallt och det är inte alltid man hinner reagera. Tog en timmes vila och en del packning i Norrpan innan jag stack vidare till Västerås.

Så nu är jag här i drygt en och halv vecka till innan Kroatien hägrar!

Kommer nog inte att skriva så mycket under den här semestern, inte minst kommer det bli dåligt med bilduppdatering. Kommer att bli massor sen när jag har en kabel!

Ensammen

Var och lämnade killen på stationen för en halvtimme sedan. Kändes mycket skumt och ledsamt. Vi har ju setts varje dag i typ tre veckor nu och det vänjer man ju sig vid väldans snabbt. Har varit hemma i typ 20min och det känns redan fruktansvärt ensamt. Men jag får stå ut. Det är ju trots allt bara en natt för imorgon drar jag söder över till Helsingborg.

Såg på nyheterna att det skulle bli pang-väder i helgen. Så härligt! Pratade med Kakan, värdinnan, tidigare och hon avslöjade lite att vi skulle ta en tur över till Danmark på lördag och cykla upp till någon strand som hon känner till. Det kommer att bli så himla mysigt, längtar redan. Få ligga på en riktig strand och bada i saltvatten, det är sommar det! Joman tackar :D

Sen blir det nog en utgång på lördag. Jag har iaf packat ner ett antal olika outfits, kan ju aldrig bestämma mig. Har tom köpt mig en BiB med Rosé, mums mums! Sen blir det nog slappande på söndag för att sedan åka hem och gratta syrran på måndag. Hon fyller år i helgen så jag missar det, hon har en riktigt elak syster :) Men jag lovar, jag kommer nog skämma bort henne på måndag ändå.

Jahapp, dags att raka benen, måla naglarna, packa det sista, vattna blommorna, slå in syrrans presenter, rensa kylen, duscha och sedan hoppa i säng. Finns alltså en del att göra. Dags att sätta igång!

Får se om jag orkar blogga nåt i helgen. Skulle INTE tro det ;)


Jag har blivit kallad mycket men det här tar nog senaste årets pris:

What, Elisaberth??? Och sen var det utan efternamn. Brevbäraren hade antagligen skrivit dit det. Helknasigt, skärpning Damernas Värld!

RSS 2.0