3 veckor <3


Midsommar 2012

Här kommer min midsommar i några bilder:
 
Grabbarna showade!

Mia slappade på bryggan.

Handen var inte tom.

Kvällssolen värmde gott

Så vackert!

Och så den traditionella midsommarkransen i kalasfint väder!


Midsommar, alleredan?!


Jaha, då var det Midsommarafton imorgon igen. Går inte tiden väääldigt fort?

Vi ska hålla kvar vid den senaste traditionen; att hela gänget åka till Öregrund. Ser ju ut att bli ganska bra väder också, inget regn iaf och det tackar vi ju för.

Mot jobbet och de sista arbetstimmarna för den här veckan!


Festfina

Jag har fått några bilder från i lördags, dock bara på mig och Alen. De blev riktigt bra måste jag säga.

Så här matchade var vi alltså i lördags.
<3




Helgens festligheter

Åhh bröllopet i lördags var så himla fint! Jag fällde både en och två tårar i kyrkan, men ssch! säg inte till någon ;)

Jag och Alen var ju toastmasters, och som vi hade bävat för det. Tänk om något krånglar till sig, blir en katastrof, gästerna sitter för länge med maten, för många tal och spex mellan rätterna, för lite luft i programmet, för mycket snack från oss, vi kommer av oss, säger fel saker, glömmer saker, glömmer tal... ja osv. Men det gick ju bra ju. Några småstörningar blev det, men jag hoppas ingen märkte av det alltför mycket.

Jag kände iaf att mitt första bröllop och toastmasteri funkade helt ok, jag är nöjd med min prestation!

Jag fick dock inte så många bilder med mig hem men jag vet andra som fotade så jag får titta där. Men brudvalsen fastnade iaf, om än på en dålig mobilkamera.


De var/är så fina ihop!
Bröllopet var så vackert!

Åhhh, jag önskar er all kärlek och lycka Madde & Lars!


Ok, den här kan jag inte låta bli


Den här fina klänningen fick jag skickad till mig av syrran som bor i London. Fatta att jag blev glad. Sååå fin! Och den satt galant. Midsommarklänningen är räddad med andra ord!

High Five på den! :D


Födelsedagsfirande

Vilket födelsedagsfirande! Jag har fått så fina presenter och blivit uppvaktad fyra dagar i rad; visst är det lyxigt? I fredags av Alens familj, i lördags av vännerna, i söndags av min familj, igår (på riktiga dagen) av alla grattishälsningar och skönsånger, och av Alen lite extra igår också.

Jag orkar inte lägga upp alla presenter här men de kommer nog komma upp när jag kommer att använda dem framöver. Men en sak som jag fick av mina föräldrar som jag tror att inte så många har där hemma är den här mackapären:



Vi kallar den för en "Månlandaren" eftersom den ser ut som typ en sån (vad vet jag, den kanske faktiskt heter så?). I vilket fall som så är den här grymt praktisk. Den kommer med fyra olika skivor och då alltså fyra olika varianter på skärtekniker. Den skivar, river, hyvlar och strimlar, så sjukt bra istället för att förstöra knogarna på ett rivjärn. Perfekt att använda när det ska göras potatisgratäng, rösti, rivna morötter etc.

Ett husmorstips med andra ord! :)


(tänk vad stilig alla husmödrar var förr)


Hipp hipp hurra!

För idag är det min födelsedag!

(O nej, det blir inget party idag. Det räcker med det som var i lördags ;)


Livet är så förgängligt

Ena stunden är man studsandes glad och i den andra så dämpas det och blir till sorg. Vad fort det kan gå och vad jobbigt det kan vara. Den här veckan kommer jag komma ihåg som en väldigt speciell vecka, både på gott och ont. Jag känner mig lite konstig inombords, vet inte riktigt vad jag ska känna. 

Samtidigt som att jag och Alen är hur glada som helst tillsammans och allt känns så rätt, så blir det svårt när en sån här sak händer. Det var inte oväntat men man kan ju aldrig vara helt förberedd.

Sov gott farmor, nu får du äntligen träffa farfar igen!





6/6 2012

Bilderna säger mer än tusen ord <3




Pocahontas


Inte riktigt kanske men en bra bit på vägen. Inbakad fläta i håret, fjädrar i öronen och franströja. Det är väl ganska så mycket Pocahontas? Jag trivs i det jag.

Håhåhå, skorna jag köpte igår som är tänkta till bröllopet blev kanon! Jättesköna att gå och så fina så.

Igår gjorde jag och Alen detaljplaneringen till bröllopet som vi ska toastmastra på. Det är inte för inte som vi är lite nervösa, eller det är nog bara jag som har lite nerver. Alen är ju världens pajas så jag försöker dämpa hans energi lite, kan vara risk för att det blir för mycket annars ;) Jag tycker att det ska bli riktigt kul. Sittningar på universitetet har jag hållt i men jag har aldrig varit toastmadame förut - spännande!


Nya Kesella


Den här köpte jag i fredags, Kesella Citrus. Försökte bli lite inspirerad i kyldisken inför efterrätt och då såg jag den här. Läste tipset på baksidan och fixade de nödvändiga ingredienserna; digestive och blåbär (förutom kesellan alltså).

Lite Kesella i botten, några frysta blåbär, lite krossad digestive och sen repetera typ 2-3 ggr. Hur enkelt som helst och så fruktansvärt yummie! Den blev helt gudomligt god. Lätt den snabbaste cheesecaken jag har gjort någon gång!

Ett hett och gott tips helt enkelt!


Födelsedag

Idag fyller bästa Alen år!
GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖDELSEDAGEN!


Helgen

Nu har vi haft helg kan man säga. Trippen till Stockholm i lördags blev väldans våt och kall. Herregud vilket väder!

Vi parkerade på Valhallavägen så att vi precis fick se starten av Stockholm Maraton. J-klar va kallt det måste ha varit att springa. Ösregn och 6 grader skulle inte jag pallat med. Lite kändisspaning blev det för vi såg Isabella Andersson springa förbi, sen kanske vi såg fler kändisar men inga som vi kände till.

I Norrköping innan vi stack så regnade det inte alls, därav inget paraply på kortet ovan.

Efter några timmars spring med paraplyerna i högsta hugg mellan butikerna blev det mysig middag på Aubergine på Östermalm. Jättefin restaurang med god mat. Kan rekommenderas. Vi hade ju bokat det här via LiveIt och det blev faktiskt en hit. Efter god middag blev det teater på Playhouse Stockholm som låg ett stenkast från restaurangen på Sibyllegatan. "Stockholm" hette pjäsen och var helt ok. Väldigt intim med typ ca 75 platser, men häftigt samtidigt att komma så nära. Sen bar det av hemmåt igen. Alen har varit genomförkyld i flera dagar och den här dagen gjorde nog inte förkylningen bättre tyvärr, men ibland får man offra sig för laget.

Jag hittade iaf en fin kofta att ha på mig på bröllopet till klänningen men inga skor. Men skor tror jag nog att jag hittade igår istället här i Norrpan, så jag ska sticka o köpa dem efter jobbet. Jag tänker nog inte visa hur allt ser ut förrän på bröllopet. Lite hemlig får man allt vara :)


RSS 2.0