Busy

Jag sa ju det! Veckan har ju gått grymt fort. Imorrn är det ju redan fredag, tjohooo. Det betyder att jag ska ta tåget ner till Helsingborg. Det betyder också att jag måste packa väskan, jag som är sämst på det. Tar alltid med mig för mycket grejor. Det betyder även att vi ska vara duktiga och plugga, och det har jag inte gjort på drygt 1,5 år. Spännande, undrar hur det kommer att gå?

Annars så sitter man här och väntar på att klockan ska bli 19.35 för då är det body pump på schemat. Sista gången för den här veckan. Känner faktiskt att jag kommer att klara av de kilona jag lade på i måndags. Jag hoppas det håller i sig, skulle ju vara grymt :)

Kakan och jag förra sommaren (min underarm ser ju helt groteskt stor ut, haha). Alltid lika kul :)


Leverantörsmöte. Gud va skönt det är att v...

2010-10-22_18_55 (MMS)

Leverantörsmöte. Gud va skönt det är att vissa leverantör kan vara så trevliga och underhållande. Verkligen sällsynt! Har suttit I möte hela dagen så jag är lite mör i huvudet. Men många skratt och idéer har det blivit. Mycket uppiggande med en glad leverantör trots att siffrorna inte är de bästa. Kom precis tillbaka efter en trevlig middag med ovannämnda. Så nu är jag trött och måste ladda batterierna inför morgondagen; möte hela dagen igen. Har inte hunnit med något mer idag så inget intressant finns att säga ;) Förutom att jag inte alls är bekväm I kavaj, blä vad bredaxlad jag blir! Nyår förresten; middag med efterparty hos mig, någon? ;)


Hur man blir av med 5 000kr!

Jag är så fantastiskt stark just nu! Jippie! J-klar vad nöjd jag är med mig själv. Igår lade jag ju på extrakilon på stången på body pumpen och idag körde jag all in på aerobicsen. Tom ledaren tappade bort sig och då var jag den enda som fortsatte köra så hon fick kolla på mig. Tihi, lagom nöjd man är då :)

Då har redan två dagar av denna vecka gått. Tiden bara rusar iväg. Alltså enbart 2,5 dagar kvar och sen blir det Skååååne. Jag känner att allt är väldigt bra just nu. Självklart finns det massor på jobbet som är tufft men det biter liksom inte på mig just nu. Däremot kan jag oroa mig över småsaker, men äh de måste jag släppa också och bara fortsätta glida på min energivåg!

Inte ens kostnaden för att fixa bilen har fått mig på dåligt humör. Eftersom min pärla (eller njae, jag gillar egentligen inte Volvo) har varit hos doktorn och fått en massa remmar och vattenpump bytt. Nu klarar den av minst 15 år till. Den är så fin, inte en rostfläck och inte en enda skråma... fööörutom bucklan på bagageluckan som min farmor så fint har fixat när hon ägde den. Nu ska den bara tvättas så den skiner som en pärla :)

Faaast hela kalaset hos bildoktorn gick ju på 5 000 spänn. God damn it vad mycket pengar jag pungar ut på den där fyrhjulingen. Det är verkligen dyrt att ha bil, men helt klart värt det när vi åker så mycket mellan Norrpan och Vässan och inte längre kan åka på ungdomsbiljett.

En sådan här fin pärla har jag, fast med vinge så klart. Faktiskt ett bra val av min farmor och farfar för den ser rätt tom ut utan... sorry Emma ;)

Vänner

Jag var faktikst riktigt taggad när jag gick upp imorse. Den här veckan kommer att gå fort, det vet jag. Har leverantörsbesök på onsdag och torsdag, vilket gör att de dagarna kommer att rusa fram och sen går jag halvdag på fredag för att sticka till Kakan i Helsingborg. Så galet skoj!

Kom precis hem efter ett tufft body pump pass. Jag kände mig stark idag... Yes! Så jag la på extra kilon och j-klar vad jag njöt när jag orkade med de kilona också :) Träningen ger helt klart resultat.

Såg detta i en tidning idag. Jag håller med till fullo. Visst vitt kan vara fint men jag är mer för mönster och färg:

Så jag blev riktigt inspirerad av det här, hmmm undrar vad jag ska fixa härnäst?! :)

När jag satt på jobbet idag fick jag en så härlig känsla. Några minnen från helgen kom upp och tankar kring vad jag ska göra i helgen. Jag hade en grym helg som gjorde att hela jag piggnade till och trivdes som attan. Det enkla lilla ordet men med den ack så stora betydelsen är - VÄNNER! Jag skulle inte vara mycket utan mina vänner. Att ha så fina relationer till sina vänner är en grym energihöjare och glädjespridare. Ok, jag har killen och han är inget annat än bäst MEN vänner fungerar på ett annat sätt.

Madde som var här i helgen har jag känt länge men inte riktigt så här bra som vår relation är nu. Att utveckla en sådan relation är ju inget annat än guld för själen. Att man kan ha så kul. Som jag skrev förra veckan så är jag dålig på att berätta hur mycket mina kompisar betyder för mig. Men gudars, vad skulle jag göra utan er?! Me lööööv you loads!

Vänner är sällsynta fåglar, de växer inte på träd så vårda dem väl! :)


Välkomna åter!

Vilken rolig helg!

Jag och killen gick ju på musikal i fredags och den var grym! Dock så tyckte jag att Petra Nielsen som hade huvudrollen var alldeles för smal. Såg ut som ett senigt skelett på scenen. Hon är ju inte purung längre så det såg mest knotigt ut. Men hon spelade sin roll riktigt bra. Helt klart värd att se om man har vägarna förbi Norrpan eller Linkan.

Igår stack vi till Vingåker och mötte upp Lars & Madde där. Vi skrattade gott innan att 5 timmar på factory outlet  var sjukt lång tid och att på den tiden skulle vi hinna se allt flera gånger om. Haha, så fel vi kunde ha. Ok, vi hann nog se allt men det var precis så att tiden räckte. Jag köpte mig iaf ett par nya snygga Tiger jeans. Kom fram till att Tigers jeans är asbra för mina former, så fler sådana kommer det att bli i framtiden. Killen shoppade en hel del. Så vi var mycket nöjda när vi kom därifrån.

Hem mot Norrpan för middag och lite vin. Fast Twister blev nog allra bäst. Gud så kul!

Killarna kämpar hårt för vinst, haha!
Bishop var mål för kvällen men efter en plankning på spårvagnen och 30min i kö så gick vi hem istället. Var liksom inte värt när det blir "en in, en ut". Vi avslutade kvällen hemma med spel och snack.

Summa sumarum så  har vi haft en skitkul helg!

Tack Madde & Lars för besöket och välkomna åter! :)

Off we go!

Nu drar vi på musikal! Så himla kul det ska bli :) Får se om vi stannar på stan och tar ett glas innan vi drar hem igen...

Ont!

Jag vaknade med världens värk i nacken. Så fruktansvärt oskönt! Jag vet iofs vad den beror på. Skulle bära in en tung låda igår på konferensen och jag ryckte till för att jag trodde den var jättetung. Detta resulterade i att jag slet med huvudet också och antagligen sträckte höger sida av nacken. Värken har iaf gått ner under dagen som tur är.

Halsduk på för nacken!
I vilket fall som så blir det träning idag. Vi hade ju konferens på jobbet igår så då blev det ingen träning. Det var för övrigt en trevlig konferens med fokus på Blue Dragon, vilket är "mitt" varumärke. Vi har en stor kampanj efter jul och den skulle promotas för säljkåren nu.

Åh, vad jag längtar till imorgon när klockan slår 17.00 för då är det HELG! Och jag och killen ska på musikal - Chicago står på tablån! Vi gick på en hel del tillställningar förra hösten så nu drar vi igång igen. Riktigt mysigt när det är kallt och ruggigt ute. Den har fått riktigt bra kritik dessutom, kul kul kul!




Jag skiter i't! Ja, precis så blev det. Ja...

shot_12832763718 (MMS)

Jag skiter i't! Ja, precis så blev det. Jag struntade helt I att träna idag. Tänkte att jag skulle umgås med killen istället. Vi har ju inte sett varandra ordentligt sedan I torsdags och tränar man på kvällen försvinner en hel del tid. Flängde en hel del på jobbet idag inför konferensen imorrn så jag fick nog min motion ändå :-) Vi tog en kort vända ner på stan istället. Jag har ju budget noll så vi tittade bara på grejor till killen (faaast jag provade några stövlar iaf för framtida köp). Just nu har jag ändå inget som ligger och pockar på I huvudet och vill bli köpt så då låter jag bli att shoppa, smart va? Ska kanske hitta nåt kul att titta på innan läggdags. Måste komma I säng tidigare idag, jag måste!


Jag har inte...

  • köpt ny deo, trots att jag hade den på inköpslistan igår, så typiskt!
  • ringt hyresvärden angående omtapetsering i sovrummet, vilket jag skulle ha gjort för dryga månaden sen.
  • (fortfarande inte) fått upp kakeldekoren i köket (jag började med det där i våras). 
  • gett mamma en önskelista till namnsdag och jul trots att hon bett om en tre gånger.
  • spenderat lika mycket pengar denna månaden som jag trodde att jag skulle.
  • hittat en klänning till farmors 90-årsdag, den dagen kräver ett tillskott i garderoben :)
  • städat ur kylen. Måste göras innan lördag.
  • berättat för mina underbara vänner hur mycket jag tycker om dem. Det där gör jag aaalldeles för sällan, så ni som läser ta åt er nuuuuuuu :)
  • lagat mina vinterstövlar, fast att jag har tänkt på det x antal gånger.
  • tid att åka på solsemester innan jul, jag skulle verkligen behöva det.
  • hejat på norrmännen vi hade på besök på jobbet, trots att jag kanske borde ha gjort det.
  • varit särskilt kramig med min kille idag trots att han har tjatat på mig, men kvällen är ju ung...


Fullspäckat

Jisses vilken härlig helg! Det var längesen jag hade möjlighet att hänga så mycket med härliga människor. Jag njöt varenda sekund. Helgen har varit toppen, bästa på länge!

Tog ett hyffsat tidigt tåg hem idag så att jag skulle hinna handla innan det blev för sent.

I fredags när jag kom upp till Stockholm mötte jag upp Perry, Lena och Malla för middag på en indisk restaurang. Lena och Perry har jag träffat då och då men Malla har jag inte sett på 1,5 år. Vi snackade som tokar och skrattade en massa, saknar Linkan-tiden riktigt mycket. Kanske inte att plugga men att umgås med alla härliga tjejer. Efter en öl på "Olssons skor" gick vi åt varsitt håll och jag mötte upp Angie som har varit min värdinna för helgen.

Igår tog jag och Angie en heldag på stan. Letade födelsedagspresent och tittade lite på kläder, men jag hade ju bestämt mig för att hålla i pengarna och det gjorde jag också. Fikade med några av Angies kompisar som vi på kvällen käkade middag med. Rätt sent kom vi på att vi skulle ut på stan så vi hamnade i kö utanför "Lemon bar" men bestämde oss efter typ 15min att dra hem istället. Lugn och trevlig kväll.


Så här härligt kan det va med höst! :)

Idag har jag varit på födelsedagsbrunch och träffat en till del av tjejgänget från Linkan, plus lite annat folk som kände födelsedagsbarnet. Riktigt härligt med brunch, borde man ha oftare. Massor med mat och trevligt umgänge.

Nu är jag helt slut och ska nog ta och lägga mig och läsa lite. Förhoppningsvis så hinner killen hem innan mina ögonlockar stänger för dagen.

Tack alla grymma tjejer för en härlig helg och ett extra gosigt tack till Angie för sovplats och kärlek!

Det blir ett mobilbloggsinlägg! Vi har ju ...

Det blir ett mobilbloggsinlägg! Vi har ju bara en sticka till internet och den har killen använt för att kunna jobba så då blir det så här istället. Körde afro med magknip. Hett tips gör inte det! Att stå I typ nittio graders vinkel I en timme med ont I magen tog verkligen på krafterna plus att passet inte direkt var promenadtakt på. Har fortf lite småont. Väskan är packad för färd mot sthlm imorrn. Kommer bli grymt kul, en tjejhelg vad mer behöver jag säga :-P hoppas jag får tag på min värdinna bara, angie where are you? Nu är det dags att sova... Zzzz


Förlängning

Har inte alls varit på humör idag. Vet inte vad det beror på men jag vaknade och kände mig lite bekymrad, har fortfarande inte kommit på vad det är men löser sig säkert tills imorrn. Lite sömn och vila så är jag nog fit for fight igen.

Fick reda på att jag har fått förlängt avtal/kontrakt på jobbet. Dock enbart 6 månader (än så länge) så jag får väl vara glad för det lilla. Herregud, de senaste dagarna hade jag börjat tänka på om jag inte skulle få stanna. Va sjutton skulle jag ha gjort då? Det är ju fasen en plåga att vara arbetslös. Jag har iofs bara varit utan jobb en sommar och det räcker. Shit vad värdelös man känner sig! Förstår mig faktiskt inte på alla de här hemmafruarna alls. Nej, det är skönt att kunna göra lite nytta. Så nu är jag riktigt nöjd att jag får fortsätta :)

Kvällen har gått till att tvätta och städa. Killen hade samlat på sig massor med tvätt så det har tagit ett tag att gå genom allt. Jag skulle fortsätta sätta upp kakeldekoren i köket som fortfarande inte kommit upp helt. Så kom jag åt ratten till ena spisplattan och råkade sätta på den, vips så hade jag satt armbågen på den. Inte fullt så skönt, svider ju fortfarande för sjutton!

Men men, jag ska nog försöka muntra upp mig lite med en dusch och tidigt sänggående.

Illa illa illa!

Nu kommer jag att bli lite elak men va sjutton, det kan man vara ibland, eller? Nej, men så här är det. Jag stack på Aerobics efter jobbet. Vi var väldigt få på passet tråkigt nog, typ 6 pers men mer plats till oss som är där :) Vi satte igång och efter typ 30sek märker jag hur surt det luktar och sedan kommer en pust av svett. Först funderade jag på om det var ledaren men hon såg alldeles för fräsch ut. Sedan såg jag. Tjejen bredvid, egentligen väldigt synd om henne. Men fy satan va hon luktade! Jag kanske är hård men jag mår snudd på illa när jag någon luktar så äckligt som hon gjorde. Märkte sen att jag inte var den enda som reagerat.

Killen kollar på fotboll och jag tittar väl lite då och då. Hör mest svordommar och någonting om att dommarna är ruttna. Haha! Fast jag såg faktiskt precis hur lätt holländarna faller och filmar. Så dåligt sportmannaskap, borde vara förbjudet. Inte konstigt att de vinner matcher.

Usch, jobbdagen har varit tuff och det är fortfarande 3 dagar kvar av denna stressiga vecka. Puh, orkar inte ens tänka på hur mycket jag måste göra.

Ska nog ta och titta på "Paradise Hotel" (om det nu ligger på nätet) så att inte fotbollsmatchen får mig på dåligt humör.

Nada inspiration

Känner inte alls för att blogga egentligen. Har tappat suget helt. Förut tyckte jag det var skönt att få skriva av sig men nu är det bara, äsch!

Har inte så mycket att komma med. Det var lugnt på jobbet idag tills jag insåg hur kritiskt en sak har blivit. Eftersom det handlar om nya produkter kan jag inte nämna dem här heller, så mer info än så blir det inte. Hoppas innerligt att det kan ordna upp sig, annars är jag rökt.

Har kört body pump idag och det kändes att jag målade taket igår. Ont i både knän, rumpa och axel. Men jag körde på ändå. Som jag sa förra gången, axelövningen avliiider man av. Gaaaad!

Längtar redan till helgen när jag ska till Stockholm och träffa en massa härliga tjejkompisar. Hoppas på att veckan går lika fort som förra :)

Dags för "Lite Sällskap".

Härlig höstpromenad med mina föräldrar. Ef...

2010-10-10_13_13 (MMS)

Härlig höstpromenad med mina föräldrar. Eftersom killen hade match idag I sthlm så åkte jag ut till mamma o pappa under dagen. Vi tog en härlig promenad I solskenet, fikade, pratade och hjälpte till att måla taket. Kommer nog ha träningsvärk imorrn:-)


Jag har inget internet för det har kilen b...

2010-10-06_21_46 (MMS)

Jag har inget internet för det har kilen beslagtagit, så det får bli mobilbloggande istället. En seg dag på jobbet var det. Lite av varje blev gjort. I det här yrket är vi aldrig full styrka på avdelningen. Den ena är på möte utomlands, den andre på möte på ICA och den tredje på konferens I sthlm. Eftersom vi sponsrar Rosa bandet via Twinings äger det mycket runt det just nu, vilket jag för övrigt tycker är kanon! En helt rosa månad:) Nu blir det lite fruktsallad framför tvn. Känner mig slut efter gympasset.


Skitirriterad

Sitter här framför datorn och försöker skicka över två presentationer som en kollega måste ha asap, och det går åt skogen. Den ena har jag fått iväg men den andra går inte! Åhhhhh! Jag blir tokig. Hatar när inte tekniken fungerar.

Jag har iaf kommit hem från dagens tur till Malmö. Vi har fotat massor med god mat. Fotografen vi arbetar med är grym! Tänk om man kunde så där mycket om fotografering och photoshop, jag stod bara och gapade. Försökte snappa upp lite men det gick så fort när han jobbade. Det kommer att bli en kanonfin receptfolder, är riktigt nöjd :)

Usch, jag var tvungen att åka baklänges på vägen hem också. Nästa gång MÅSTE jag platsboka biljetterna, för det går verkligen inte att få nåt gjort när det går åt fel håll. Trodde jag skulle spy typ 7 gånger. Plus att jag var tvungen att jobba, ingen bra kombo!

Nej, nu ska jag ta lite hemmagjord äppelkaka och mysa ner mig med killen. Förresten så lagade han middag idag. Jag blev mäkta imponerad, han som alltid säger att han inte kan. Det var jättegott! Men disken får vänta till imorgon, jag orkar inte med den nu. Kommer nog bli en tidig kväll.

Sitter på tåget till Malmö, lagom trött oc...

2010-10-05_08_07 (MMS)

Sitter på tåget till Malmö, lagom trött och seg. Åker faktiskt baklänges så en lätt nyans av illamående har infunnit sig. Föreställde frukost och den var verkligen värd 45 kr. Får se om jag får ner något! Förresten, Idol-Kalle sitter I samma vagn som jag. Han var min favvo förra säsongen!


Sitter på tåget till Malmö, lagom trött oc...

2010-10-05_08_07 (MMS)

Sitter på tåget till Malmö, lagom trött och seg. Åker faktiskt baklänges så en lätt nyans av illamående har infunnit sig. Föreställde frukost och den var verkligen värd 45 kr. Får se om jag får ner något! Förresten, Idol-Kalle sitter I samma vagn som jag. Han var min favvo förra säsongen!


Intervall

Måndag igen och denna vecka trodde jag faktiskt skulle vara rätt lugn, men icke! När ska all stress försvinna och när ska to-do listan bli kortare(?) Jaja, det är väl bara att borra ner huvudet och arbeta.

Tänkte att jag skulle ha kört body pump pass efter jobbet men jag fick starkt nej av killen. Jag fick absolut inte anstränga axeln eftersom jag hade ordentligt ont förra veckan, så jag gav med mig. Det blev inget men vi stack ut och körde lite intervaller istället. Blåste som attan och kallt var det. Usch, jag tycker inte om det. Jag får ont i halsen på en gång. Men vi körde på lite och sen joggade vi hem. Känns helt ok ändå trots att det inte blev ett hårt muskelpass. Får köra det på onsdag istället.

Imorgon tar jag tåget till Malmö över dagen. Ska fota lite nya recept, ska bli himla kul och se hur det går till. Känns som att jag inte gör annat än reser just nu. Och mindre kommer det inte bli framöver heller :)

Läste ut en av mina "sommarpocket" igår. Jag brukar köpa en bunt som jag ska läsa under sommaren och igår tog den sista slut. Undrar vad jag ska läsa nu då. Har några böcker men de är inbundna och jag tycker inte riktigt om det. Väger för mycket och är för bångstyrigt att hålla i. Kanske får införskaffa några nya, någon som har några tips?

Denna läste jag ut. Rätt vemodig bok med många ups and downs, men med ett riktigt bra budskap i slutändan.

Sitter I soffan och glor på ' Ensam mamma ...

downloadfile-1 (MMS)

Sitter I soffan och glor på ' Ensam mamma söker', och jag orkat inte gå till datorn och blogga. Mycket smidigare så här:) varför krångla till det? Vi tog en lugn morgon, frukost vid tolv, haha! Såg 'Shutter Island' igår, riktigt bra film. Rekommenderas! Tog en lunch med Emma igår. Så himla kul varje gång och alltid samma ställe (waynes). Vi hjälpte mor och fart idag med att stänga poolen för säsongen. Blev en rika efter det och en massa snack om allt mellan himmel och jord. Stack sedan till norrpan och nu sitter jag här. Laddad och glad för morgondagen!


RSS 2.0