Middagstips

Idag tröt fantasin totalt när det kom till middagslagning trots att jag inte tränade idag. Det brukar oftast vara knepigast att få ihop en middag när man kommer hem vid åtta och är döhungrig och inte orkar vänta på något avancerat eller långkok.



Men jag tog vad vi hade hemma vilket var vitkål, röd paprika, köttfärs, fisksås (som ersättare för salt, så som den används i Thailand), hoi sin sås och sambal oelek. En asiatisk mix helt enkelt!

1.
Fräs köttfärsen, krydda med sambal oelek och fisksås. 
2. I med delad vitkål och strimlad paprika. Låt det puttra lite tills vitkålen har blivit halvt om halvt genomskinlig.
3. Smaksätt med hoi sin sås och lite sweet chili sås efter smak.

Vill ni veta hur gott det blev? Såååå fruktansvärt gott var det plus att det blir perfekta matlådor till jobbet. Det är mitt middagstips på en helt vanlig onsdag!

Tankeläsare

Då var tisdagen nästan förbi också. Ibland går ju tiden hiskeligt fort - eller typ när man har mycket att göra.

Idag är det den 28 februari vilket betyder att mamma och min syster har namnsdag (Maria). GRATTIS till er båda och en stor stor kram!

Men det är även killens och min halvt officiella årsdag (vi är lite oeniga men än så länge har vi 28 feb lite halvt sådär) och i år blir det 3 år tillsammans. Helt galet att det redan har gått 3 år (!). Det har hänt mycket på de där 3 åren och jag ser fram emot en massa år till!



Jag hade ju som vanligt inte fixat något till honom eftersom att det är jag som tycker att dagen är lite halvt om halvt, men det hade ju han gjort istället. Så jag fick de här superfina grillvanten och grytlappen. För en vecka sen skickade jag en bild på förklädet i samma serie (som är från Åhléns) till mamma för att visa vad jag önskar mig och sen så kommer han hem med de här, OCH de hade tydligen inte alls pratat med varandra. Han svarade bara att "de är ju såååå du, tror du inte att jag känner dig?" Haha, ibland kan man tydligen läsas som en öppen bok. 

MAMMA nu får du stryka de här två från önskelistan, men förklädet önskar jag mig fortfarande :)

Inbjudningar


Nu börjar fina bröllopsinbjudningar trilla in. Gud så kul! Båda bröllopen är ju speciella även om det ena är lite mer än det andra,för där ska jag och killen vara toastmadame och toastmaster. Snacka om nervöst, men så kul! Ett hedrande uppdrag måste jag säga som jag ska försöka göra så bra jag kan.

Jag ser verkligen fram emot den här sommaren! Det kommer hända så många roliga saker.

Den som har tips på hur man axlar rollen som toastmadame/master på bästa sätt får gärna skrika till :)

Måndag igen

Jahapp, måndag igen och dagen har faktiskt varit helt ok. Jag vaknade med samma önskan som vanligt "bara tio minuter till", men upp och hoppa. Veckan är späckad med saker att göra. Några deadlines på fredag gör ju att man vet vad man gör tills dess.



Det här är ju en av de roliga sakerna med mitt jobb. Ganska hemlighetsfulla saker det här. Provlagning hemma för att återkomma med kommentarer till varumärkesägarna imorgon, hur bra är inte det? Gratis mat liksom. Just nu så står de här två påsarna på spisen och puttrar och väntar på att riset ska bli färdigt. Jag smygsmakade lite på såserna och det var riktigt bra sting i dem. Kommer att bli mums mums! Frågan är bara om det är fler än jag som skulle tycka om dem?! Hmmmm.....

Söndagssyssla

Efter mello igår gick jag och killen ner mot stan för att ta ett glas tillsammans med en av killens kollegor. Det slutade med två stora glas rött och en ganska hängig Lisa imorse. Blev lite mer än tänkt men trevligt hade vi det.

Idag startade vi i piano och har fortsatt så. Tog bilen ut till Ekenryttarna för att se på hästhoppning. Lotta, min jobbarkompis hjälpte till där. Jag tyckte det var riktigt trevligt i det fina vårvädret. Påminde mig om när jag var liten och mamma o pappa tog med oss till Strömsholm på hästhoppning på sommaren. Vi satt i gräset och fikade och tittade på de stora kraftpaketen när de kom dånandes förbi. Mäktiga djur!



Vi åkte förbi Mediamarkt också så nu har vi fjärde säsongen av Mad Men (yes!) så nu vet jag vad vi ska se ikväll.

Inte alls som tänkt

Nu har jag hunnit med ganska mycket på de timmar jag har varit vaken.
- tvättat
- tränat Zumba
- kikat på tapeter och beställt
- varit på systemet
- tvättat bilen
- handlat middag
- och nu käkar vi lunch, lite väl sent tyckte min mage som kurrade ordentligt innan.

Vi hade ju i princip bestämt oss vilken tapet vi skulle ha som fondvägg i matplatsen innan vi kom till färghandeln men väl där ändrade vi tänk helt och det kommer att bli kanon. Den enda som kommer att tycka att den vi nu har valt och betällt är alldeles för plottrig är min mamma ;) Jag ville ha en riktigt färggrann tapet men det slutade med att vi nu har beställt den här, Hanna Werning - Fantasia, efter att killen har fått som han ville (jag tyckte också om den):

  

Lite annorlunda från vad vi först ville ha men den kommer att bli superfin till vår nya möbel!

Och så köpte vi även ljusgrå tapeter till sovrummet också. Båda tapeterna är Easy Up vilket är kanon, kommer bli så mycket lättare att sätta upp på väggen eftersom varken jag eller killen är några målare direkt! :)


Start på dagen

Nu har jag precis gått upp och slängt in två maskiner tvätt och nu sitter jag här och käkar frukost medan killen sover. Det blir fil med müsli och en stor god grapefrukt. Det är ju så gott med grapefrukt!

Sen har jag bokat in mig på Zumba om en timme så träningskläderna är på, även om jag ser ut som någon slagit mig hårt i ansiktet ;)

På dagens agenda står beställa tapeter, titta på TV (alltså köpa TV), köpa väggfärg och sedan blir det väl en middag hemma framför mello för att sedan ta en öl på stan.

Ha en härlig lördag! 

Det här med jobb

Det klart man ska jobba och tjäna sina egna pengar, helt klart. Inget snack om saken. Sen vad det innebär går ju lite isär men så länge man jobbar för sin brödföda så. Sen förstår jag ju att det alltid kommer att finnas arbetslöshet.

Fast det känns ju faktiskt ibland som att det nu för tiden finns lite många som är i arbetsför ålder och som idag inte ids ta tag i arbetet för att de blir stressade och får panikångest. Var sjutton kommer det ifrån? Vad har skapat den där stressen; för slappa förhållanden, för lätt att beklaga sig eller är hela samhället mer pressat så att bara vissa klarar sig?

Kom och tänka på det här igår när jag kollade på "Plus" och de tog upp det här med pensionssparande. De frågade vad man känner och gör när man får det orangea kuvertet i brevlådan, och de flesta svarade att de får ångest eller att de öppnar det, tittar och lägger det ifrån sig. Jag tillhör väl de som öppnar och tittar och tänker inte så mycket mer än; "Skönt, jag har lite pensionspengar där iaf". Men hur tänker de som inte jobbar när det här kuvertet kommer, eller kommer det ett kuvert? (jag vet inte)

Jaja, kanske inte så roligt inlägg men en fundering helt enkelt.

Sportlovskorv

Jag är van vid att sportlovet är vecka 9 eftersom jag är från Västerås men här i Norrköping har det varit sportlov den här veckan.

Inte för att man känner av det så värst mycket längre men lite sportlovskänsla fick vi idag på jobbet när en av kollegorna bjöd på "Sportlovs-frukost" vid tio i förmiddags. Det bjöds på varm choklad med marshmallows, kokt korv eller grillad korv med korvbröd, prickig-korv-smörgås, ostmacka och alla möjliga tillbehör. Så klart så var vi utomhus. Kändes som att man var tillbaka på dagis eller fritids igen när fröknarna fixade med grillen och bjöd alla barn på korv.

Mums!


Äntligen träning

Idag kom jag äntligen iväg från jobbet så att jag kunde få träna. Jag har ju helt och hållet fastnat för Functional Toning eller Body Toning som vissa träningsställen kallar det. Det är sådan grym träning och slimmar verkligen kroppen. Många snabba övningar med lätta vikter för att hålla tempo och uthållighet, vilket är väldigt utmattande. Nu har jag kört några veckor och hör varje vecka nya som tänker prova passet och är rätt skeptiska men sen efteråt går ut och är jättenöjda och tyckte det var ett bra pass.

Tidigare har jag ju kört Body Pump men jag tycker nog att det bygger för mycket feta muskler medan Functional Toning ger mer uthålliga och smala muskler. Naej, Functional Toning it is!

Mamma undrade igår vad jag har på önskelistan och det känns som att jag sport-BH. Men jisses, vad sådana kläder går åt! Jakten efter den perfekta passformen på ovan nämnda plaggen pågår ju hela tiden :)


Slut

Jag har jobbat från 8-20.30 idag och därför känner jag mig helt totalt urpumpad. Men efter imorgon lugnar det ner sig och jag hoppas få jobba vanliga arbetstider igen.

Det är så många som hela tiden, framför allt folk som jobbar i Stockholm, som klagar över att de har så många övertidstimmar. Jag har ju inte i närheten av så mycket övertid som många andra har. Jag kan tycka att det faktiskt blir lätt skrytsamt att hela tiden nämna hur många arbetstimmar man har jobbat utöver sina vanliga 40.

Fast jag tänker på en gång, om man har så där mycket övertid jobbar man verkligen effektivt då eller har man alldeles för mycket att göra? Det är iaf en fråga som jag ställer mig själv när jag inte kommer hem i tid från jobbet. Vissa dagar känner jag att "jag skulle ju kunnat utesluta den där snacket med min kollega för att istället fokusera på mitt eget och därför komma hem i tid" -> dvs. en mindre effektiv dag, medan andra dagar bara flyger iväg och tiden räcker inte till.


Nu ska jag iaf varva ner med "Sveriges Mästerkock" på tv4 play innan läggdags.

Funderingar


- Jag har tänkt många gånger att jag kanske skulle orka mig till att ta fram killen systemkamera och fota lite för att använda själv och kanske lägga upp här, men icke. Jag kan inte hans kamera och vågar inte prova heller. Därför blir inte bilderna på den här bloggen bättre än de som min mobil kan ge mig.

- Jag funderar i princip varje "ledig" minut på hur jag vill att nya lägenheten ska möbleras och inredas. Jag vet vad jag vill ha i stora drag och vill gärna sätta igång nu med en gång. Ohh, bara 3,5 veckor kvar!

- Hur ska jag få tag på klänninen jag vill ha till bröllopet? Jag vill ju helst köpa "den" nu men den finns inte någon stans.

- När ska det lugna ner sig lite på jobbet? Jag försöker hålla mig till mina satta arbetstider men det är svårt ibland.

- Ska jag spendera 1 800kr på ett par ursnygga skor till bröllopen jag ska på eller ska jag lägga de pengarna på de två klänningarna jag kommer att behöva? Svårt när jag inte tycker mig ha några snygga skor alls :)

Lite mer eller mindre intressanta grejor men det är lite av det som går runt i mitt huvud för stunden, exkl. allt som rör jobbet då. Nej, jag tänker inte på så viktiga eller livsavgörande saker. De tar jag om/när de kommer upp.

Nu stoppade killen precis in en marängsmet i ugnen som är klar om typ 45min, ska bli intressant och se hur han lyckades med den. Det är ju inte alltför ofta som han faktiskt arbetar i köket ;) Innan det blir provsmak av dem så ska jag inspireras av PLAZA Interiör som kom i lådan idag.


Premiär

Igår gjorde jag något jag har aldrig gjort förut, jag lagade helstekt kyckling.

Om det blev gott? Oh herregud så gott det blev och såsen till ska vi inte prata om. Jag var så nöjd så nöjd. Smakade precis som det gjorde hemma hos mommo varje söndag när vi var där och åt. Det enda som saknades var syltad gurka eller syltlök. Åhh, det var verkligen längesen vi åt sånt! Killen kunde tyvärr inte äta för han har sår i munnen så han åt kyckling enbart. Det såg ganska torrt ut och jag kunde ju inte annat än att sitta och berömma mig själv för den otroligt goda såsen tills han ryter till och ber mig vara tyst. Ooooups!

Ok, det här är inget för vegetarianer (förlåt).... men jag måste ju visa min fina kyckling. Härifrån tog jag receptet.


Goldie

Eftersom jag inte bara ska på ett bröllop i sommar utan hela två stycken så börjar jag ju så klart titta runt efter saker att ha på mig tills dess. Jag vill ha en somrig, enkel och stilren långklänning med guldiga accessoarer och då hittade jag de här superfina skorna på brandos.se.

Ett par guldiga klackar från Michael Kors för 1 749 kr... vill ha, vill ha, vill ha!
Skor - MICHAEL Michael Kors: Josie Zip Back | Parbild


Key lime pie

2012-02-18_14_52 (MMS)

Här gör vi, eller rättare sagt jag, Key lime pie och då behöver man kondenserad mjölk. Tog den sista burken i butiken o tur var väl det för jag har lovat att bjuda på den här pajen till efterrätt idag. Det bästa är ju att receptet står på burken och är hur lätt som helst att göra! Mums!


Nu blire helg!!!


Nu orkar jag inte mer! Har typ suttit instängd på mitt kontor hela dagen och grottat i excelark, pp-presentationer, fakta och marknadsföringsmaterial. Det har resulterat i att linjerna i exceldokumentet nu går i vågor, mycket mysigt..... eller INTE! Är helt slut i huvudet.

Jag är helt klart värd en HELG!

Nu blir det handla lite på vägen hem och sen krypa upp i soffan och se något kul på TV, typ På Spåret. Tror att det är final idag eller iaf semifinal.

Lite vårshopping

Känner mig ganska seg i kroppen och trött i huvudet för tillfället så när min kära jobbarkompis Lotta visade upp att hon hade 20% på H&M sken jag upp och hängde med henne dit på lunchen igår.

Det blev lite kul inför våren iaf....

Blev helt kär i den där rosa kavajen, kommer bli så härlig när våren börjar visa sig. Sen behöver jag vardagsklänningar så då blir den här randiga perfa! Båda kostade 199kr, helt lagom i min plånbok där så många slantar som möjligt sparas till flytten.


Dagens


Dessa byxor fick jag ju som sagt var av killen i julklapp och de blir bara skönare och skönare för varje gång jag använder dem. Tyckte de var ganska snygga när jag fick dem men nu är de banne mig bland det snyggaste jag har i garderoben. Vaxade jeans så att de nästan ser ut som skinnbrallor. Från Gina Tricot om det var någon som undrade.

Den andra grejen som jag verkligen gillar just nu är halsbandet. Fick det av mamma o pappa när de hade varit i Sydafrika. Så himla fint!

Tror att det är dags för en färgning av håret också. Gisses vad fort håret blir mörkt nu för tiden. Använde Moods hårfärgning förra gången vilket blev riktigt bra så det får nog bli den igen snart.


Träning - vad ger mest?

Började fundera på en sak när jag tränade igår.

Vad ger mest?

Att ta i lite extra de dagar man känner sig riktigt seg i kroppen?

eller

Att ta i lite extra de dagar då man känner sig pigg och alert i kroppen, när det känns som att man kan flytta berg?


1 månad

Gissa vad som händer om exakt en månad!!! Vi får nycklarna till nya lägenheten.... wiiihoooo!

Vi ska ju måla och tapetsera om lite innan flyttlasset går men jisses vad jag längtar. Börjar nästan bli lite stressad över att vi inte har beställt de möbler, tapeter och färg som vi har tänkt oss. Borde kanske ta tag i det i helgen när vi ändå har den helt fri från handboll, eftersom vi hade planerat att vara i Sälen nu egentligen.

Vi har ju redan beställt matbord, Dalarö från Mio:


Och bestämt oss för några våder av en färgglad tapet att ha i matrummet, Boråstapeter Hanna Werning.


Sen ska vi ha mattor, det har vi typ inga alls. Jag vill helst ha två stora fina röllakansmattor. Ena mattan lite mer sober och den andra får gärna ha lite mer färg. Men var sjutton kan jag få tag på det? Överallt så finns det ju bara ryamattor, mattor med plast på baksidan, plastmattor och orientaliska mattor. Någon som har ett tips?

Nya garderober, ny TV-bänk, ny TV, ny förvaringsmöbel till vardagsrum, nytt soffbord och lite lampor här och där. Det finns som ni ser en del att införskaffa, men jag har knappt spenderat någonting på mina möbler idag. Det är mest ett ihopplock av arvegods, second hand och reafynd så rent teoretiskt kan jag ju unna mig lite nu :)

The Descendants

Filmen vi såg ikväll valdes av killen min och jag blev faktiskt lite paff när han sa att han vill se den, men samtidigt ganska glad för jag hade funderat på att se den själv.



The Descendants eller Descendants som den verkar heta här i Sverige. Den var helt underbar. Rolig, sorglig, lättsam men gripande story. Såg att den hade fått 7,7 på IMDB och jag kan nog inte mer än att hålla med, någonstans därikring hamnar den men kanske lite högre. Killen tyckte också att den var bra.

Den behövs ju inte ses på bio men helt klart värd att se en fredag eller lördag kväll. Dessutom så spelar George Clooney riktigt bra, jag som kan tycka att han gör ganska fjantiga roller ibland.

Så se den vettja!


Kvällen



Kvällen ska spenderas med älsklingen framför en film i en biosalong och sen får vi se om det blir något gottigt till det. Jag vill iaf tänka på annat och bara vara för en stund.

Ha en mysig alla hjärtans dag!


Minnen

Nu måste jag bara göra som säkert 100 000-tals andra också har gjort, men jag har så sjukt många minnen till den här kvinnans musik. Så klart pratar jag om Whitney Houston.

Jag och syrran som sitter i baksätet på bilen och gallskriker till "I will always love you", "Greatest love of all", "How will I know" eller "I wanna dance with somebody" när vi är små. Whitney Houston är typisk pappa-musik som vi ALLTID lyssnade på när vi skulle ner till Hamlstad om somrarna och till Sälen på vintern.

Jag tyckte alltid att vi sjöng så himla bra och förstod inte alls varför Whitney påstods ha en så fantastisk speciell röst eftersom vi kunde sjunga minst lika bra. Den idéen försvann med åren och tur var väl det, haha.

För er som inte hört Jennifer Hudsons tribute till Whitney Houston på Grammay awards igår måste sätta igång den här filmsnutten, helt magisk!


Familjen är ju bäst

Nu har jag spenderat några härliga dagar i Sälen med familjen (minus lillsyrran då som bor i London) och haft det ritkigt skönt. Det är ju för himla gött att ha familjen så nära, plus att killens och min familj går jättebra ihop. Bättre kan det ju inte bli. Nej, det ska man verkligen vara lycklig över!

Tänk om det vore tvärtom, att de inte stod bakom det man gjorde och inte gick ihop. Hua, skulle aldrig klara av det. Vad gör man då, borde man inte känna sig ganska ensam isf? Familjen är ju det mest värdefulla som finns.

Bild från Sälen förra året (eftersom syrran är med). Ni är bäst!


Bilen är proppfull, förstår inte vad mamma...

2012-02-12_11_13 (MMS)

Bilen är proppfull, förstår inte vad mamma o pappa har med sig för jag bidrar bara m en väska o en bräda. Dödstrött är jag iaf. Gick upp kl sju imorse för att städa. Sådär kul på en söndag men nu är det gjort. Ska nog sova en sväng till innan det blir lunch någonstans, typ donken eller bk.


Idag blir det skidor! Wish me luck! :)

2012-02-11_11_11 (MMS)

Idag blir det skidor! Wish me luck! :)


Städning av stuga pågår, var god stör ej! :)

2012-02-12_08_09 (MMS)

Städning av stuga pågår, var god stör ej! :)


Lite inredning

Den här ursnygga minibyrån hittade jag på inreda.com. Är det någon som skulle vilja överraska mig med en present så är det här "the one!". Nejdå, men den är ju sååå himla fin. Jag vet inte riktigt vad jag skulle ha i den men det finns alltid småsaker att stoppa i en sådan här. Lådorna är 10x10cm så hårprylar och smink som används sällan kan lätt få plats.


Minibyrå i Marrakech-style, 945kr.


Lördagkväll


För omväxlingsskull så tog jag skidorna idag. Har ju som sagt var inte ägnat särskilt mycket tid till att åka skidor de senaste åren men nu så tänkte jag att jag måste bli bättre, och då krävs träning.

Jag har egna pjäxor men inte skidor och stavar så jag lånade mammas. Det gick faktiskt riktigt hyffsat, trots att stålkanterna var under all kritik - måste slipas (!). Första åken hoppade skidorna rejält men efter några kajkningar gick det bättre och bättre. Kände mig nästan som Lindsey Vonn tillslut fast att jag kan sätta 100 000kr på att jag såg desto värre ut, haha! Kul var det iaf tills tårna försvann, mao det var ganska kallt och blåsit idag med så tårna mådde sisådär efter typ 10 åk.

En sak att komma ihåg till nästa år är "Se till att ha med dig sällskap. Det blir så mycket roligare då." Killen åkte ju hem igår och mina päron är inga jätteentusiaster längre så jag har fått åka utan sällskap i två dagar - sisådär kul! Syrran, nästa år MÅSTE du med!

Nu blir det snart middag och sen är det melodifestivalen som gäller. Imorgon är det städning och hemfärd. Tänk att man tycker att en långhelg känns ungefär lika lång som man tyckte en vecka gjorde när man var liten!


Duscha, njet!

2012-02-10_19_37 (MMS)

Jag får inte duscha! Eller en rättelse, jag KAN inte duscha för vi har inget vatten i stugan. Vi har inte haft vatten sen lunch så vi har fått gå på toa i köpcentret. Fast jag skulle gäääärna vilja ta en dusch nu. Tvätta håret och hoppa i bastun vore sååå himla skönt så här på fredagskvällen. Tänk vad lite vatten kan påverka en!


Paus

2012-02-09_12_29 (MMS)

Igår blev det en öl på restaurangen vid Snögubben för att tina upp lite. Det är typ -10 grader och blåser ganska ordentligt vilket väl gör att det egentligen är -15-20 grader Brrr, kallt är det men vackert m alla snökristaller överallt. Idag åkte killen hem igen för att döma handboll, buhu. Var liksom inte alls lika kul att åka i backen idag. Men nu blir det lunch o sen en trip till byn. Ha det!


Alltid redo

2012-02-09_11_16 (MMS)

Skidorna är hyrda o min bräda är framtagen. Backen nästa i snöyran!


Ute tidigt!

All swim padded bra 
Gick in på Cubus på lunchen i veckan för att min jobbarkompis skulle in och byta något. Då där på en galge hängde den här bikinin (försökte hitta en bild på trosorna som hör till men fanns ingen). Den känns faktiskt lite grönare i verkligheten än vad den är på bilden, men den var så fin och den går att ställa om till kors på ryggen, halterneck eller helt utan axelband.... helt perfekt alltså! Jag som har lite större byst jublar av glädje när sådana här modeller börjar dyka upp. Den kommer bli så snygg i sommar till en lite brunbränd hud. 169 kr kostade den och finns även i svart, rosa och klarblått. Trosorna kostade 79kr.

Jag "får" inte köpa fler bikinis för min kille så han vet inget än, jag gömde påsen. Men strunt samma, läsar han här så får han ju reda på det ändå. Jag är nöjd iaf!

Det här köpet tar nog priset på att vara ute i god tid, haha!


I stugan


Jag jobbar klart med det sista framför datorn innan det snart blir middag. Det blev ju lite knasigt med den här resan så jag hann inte riktigt klart allt innan jag stack från jobbet igår vid halv sju så jag hade några mail att fixa med. Nu så är det gjort så nu är det SEMESTER!

Det ska bli så himla kul att åka lite bräda imorgon. Brädan har för övrigt blivit lite tillfixad, kanterna är nämligen nyslipade. Undrar om det är bra eller inte. Det visar väl sig imorgon i hur många vurpor jag kommer att göra :)

Ha en trevlig kväll!


Mot Sälen!

2012-02-08_13_46 (MMS)

Sitter i bilen och pumpar musik, vi ska vara framme om en timme plus lite tid för att besöka systemet. Man måste ju ha öl till bastun :) Vi stannade till i Borlänge, och eftersom radion i bilen inte är lagad än och skivorna är uttjatade valde killen några nya. Funkar ok än så länge! Ciao!


Hype

Loreen verkar ju ha fått världens hype sedan melodifestivalen i lördags. Jag tyckte hon var grym redan i Idol 2004, men därifrån verkar hon inte var så himla känd. Låten hon sjöng i lördags och förra årets låt "My heart is refusing me" är ju grymma, men hennes senaste singel är minst lika häftig... hennes nummer på scenen i lördags tog ju priset, vilken styrka! Hjälp vad hon har tränat.


Nu ser jag fram emot ett album eller åtminstone en singel....


Lite varmare

Oh ja, här har det blivit lite varmare allt. Ringde fastighetsskötaren imorse som var inne och skruvade på elementen medan vi jobbade och fick faktiskt igång ett av dem. Nu är det bara det i köket som inte vill fungera helt. Hela 20 grader har vi nu!

Jag sitter iaf med mössa på mig. Jag vet, jag strider lite mot mina egna principer om att inte ha huvudbonad inomhus men just nu känns det mysigt, så då får det bli så.

Kollar just nu på "Det Okända" på 7:an. Har inte riktigt trott på sånt där förut men det är ändå lite coolt. Hur sjutton kan de veta allt som de säger? Det känns ju ändå inte som att de kan vara så pålästa om platsen eller personen det handlar om. Jag tror helt klart att det finns en andra sida, undrar bara om man skulle få kontakt med den någongång?! Undrar hur man skulle märka av det, hmmm.....

Väderläget



Känns som att det kommer att bli lite kyligt i Sälen i slutet av den här veckan, men ändå himla bra väder. Så länge man slipper en massa snöfall så är jag glad, det blir så jobbigt med sikten om det snöar.

Kanske skulle svänga förbi Stadium Outlet ikväll för att se om de har en andra-lager-tröja. Hittade ett par sådana byxor att ha utanpå understället men det fanns ingen tröja i rätt storlek. Kan nog vara bra att ha.

Även om det har blivit lite krångel med den här resan så ser jag fram emot den enormt mycket. Ska bli så kul att få åka bräda igen och att killen hänger med några dagar det här året, även om han inte kan stanna hela helgen.

Ska se om jag kan få tag på mina föräldrar också som redan är där uppe för att se vad vi behöver ha med oss. Jag måste ju packa väskan ikväll eftersom vi tar resan upp i två omgångar. Först till Västerås imorrn och sen vidare på onsdag morgon mot Sälen.

Säg hej till vår 'braskamin'

2012-02-05_20_35 (MMS)

Ja, jag vet det är en ugn men just nu agerar den extra element eller braskamin. 18 grader inomhus är inte att leka med, börjar bli ganska trött på det här. Elementet i köket är fesljummet och elementet i vardagsrummet är ljummet på hälften och kallt på andra sidan, TROTS att de är skruvade till max. Får nog bli en låååång het dusch och sen krypa ner i sängen för att ringa fastighetsskötaren imorrn.


Grammatikens dag
















Eftersom det är "Grammatikens dag" idag så tänkte jag hylla det med att visa hur dåliga vi är på vårt eget språk. Det finns ju massor av fel som folk gör hela hela tiden, helt sjukt att svensk grammatik ska vara så svår att lära sig. Ja, jag vet, jag är inte heller fläckfri.


Lösning på problemet

Nu har vi diskuterat fram och tillbaka hur vi ska göra med den här resan till Sälen som har krånglat till sig ordentligt. Efter mycket trixande så har vi bestämt oss för att åka nästa vecka. Det blir en mycket kortare semester för killen som måste döma handboll men jag åker upp och umgås med päronen. Ska bli skönt att komma iväg lite. För hoppningsvis så kommer vi inte frysa bort, det är ju inte alltför varmt för tillfället.

Vi hade tankarna på att hälsa på syrran i London men jag sa nej, att åka till London i februari är ju inte någon hit (men lugn syrran, vi kommer i sinom tid).

Nu blir att packa väskan för att sticka till Västerås imorgon....


Vilken bild!

Herregud, vilken bild jag tog igår på mig själv (den som ligger här under alltså). Haha! Såg nog inte riktigt hur den såg ut innan jag mobilbloggade upp den. Men men, den bjuder vi på :)

Annars är jag skitirriterad för tillfället, har knappt sovit inatt för att jag är så sur. Hur bra är det liksom? Det som spökar är resan till Sälen där jag har fått datumen om bakfoten tydligen, eller jag vet faktiskt inte riktigt vad som har hänt.

Jag trodde att vi skulle åka om två veckor men det är tydligen så att vi åker nästa vecka... visst låter det fint? Ni vet, det här med att ta ledigt från jobbet i god tid innan och killens handbollsdömning. Planeringen är ju perfekt.... ELLER INTE! Sjukt irriterad är jag. Jag som hade sett fram emot Sälenresan så himla mycket och nu kanske det inte blir någon... åhhhhhhhhhh! Ingen bra dag idag alltå...

Känner mig lite så här faktiskt!

RSS 2.0