Tufft

Jag var helt död imorse. Hade ingen lust med någonting. Drog mig iväg till jobbet bara för att jag vet att det säger "katshing!" på kontot. Orkade knappt ordna upp min dag, så den började i sitt eget tempo. Tror nog att utgången i lördags med lite sömn sitter i. MÅSTE lägga mig tidigare idag!

Jag vet att vi ska till Rom nästa vecka men jag kan liksom inte känna det. Känns som om tiden går så långsamt, särskilt i veckorna. Hoppas på att de närmaste dagarna rullar på. Ska på Flash och Photoshop utbildning imorgon, himla kul ska det bli. Kanske kan fixa min blogg lite efter de funna kunskaperna.

Körde Aerobicspass ikväll, var nog det tuffaste de har på stället. Flåsade som en annan rökare, usch! Fast hon framför mig var rökare, stank inpyrd snuskig rök. Hon klarade typ ingenting utan var tvungen att sätta sig ner säkert 10ggr under passet (en timme alltså). Jag var nog, trots allt, en av de som orkade mest. Körde på som en tok så nu orkar jag knappt tänka.

Blir nog "Legally Blond" nu, rätt fjantig film men jag orkar ju inte tänka så det blir nog kanoners!



Åhh, va helgen var härlig!


Helgen i bilder... som aldrig förr

Orkar inte skriva allt som har hänt i helgen så det blir ett litet bildspel istället, med text under varje (om jag kan få till det).


Lördagen började med lunch på stan.
 
 Sen provning av en massa saker.
  
Promenad i staden. Festande på kvällen, tjuvdrack billig öl & dans på Palace.
  
Utlfykt till Arkösund idag.        Vi hittade blåbär och blev glada.
  
Fast glass mättar bättre. Angie ville bli frivillig livräddare inom SSRS.

Medan jag kom på andra tankar! Gud va livet är härligt!


p.s Usch, vad två veckor är lång tid! d.s

Hur länge är länge?

Jodå, sörru nu är det inte långt kvar tills vi sticker till ROMA!!! Längtar enormt mycket, fast tills jag får se dig igen känns ännu längre bort trots att det är närmare i tiden. Känns sådär kul just nu, tom nyheterna på teckenspråk är roligare. Usch, men det är väl bara att stå ut. Går ju ändå inte att ändra på något. Jag ska väl egentligen inte hänga läpp för det, för imorgon kommer *hip hopper Angie*!

Jag har börjat fixat till allt, men som tur är så är nog Angie rätt van vid att det ser ut som om en virvelvind har gått fram hemma hos mig. Tusen saker och alldeles för lite plats brukar standard vara, fast nu har jag massa mer plats men ändå har jag lyckats stöka till ordentligt. Värst vad man anpassar sig snabbt!

Körde Max-pass idag igen med Bett, grym ledare! Svår koreograferad aerobics med en del dans, sjukt kul och svettig blir man. Fast bredvid mig hade jag den där sorten som tycker sig kunna vara med på en sånt här pass, och som ligger efter ett steg hela tiden. Detta resulterar hela tiden i att jag hoppade in i henne och det enda hon gör är att stirra tillbaka och svära. Men hallå vad ska jag göra??? Jag vill verkligen träna under passet och inte anpassa mig till hennes dåliga nivå. Jag hade lust att säga åt henne att gå därifrån. Dock så är jag inte så elak så jag brydde mig inte utan försökte mota mig framåt.

Blodpudding nästa, säga vad ni vill men gott är det! Ha!

"Home Sweet Home"

Äntligen hemma i Norrpan och lägenheten igen. Jag har absolut inget emot att resa under många timmar. Såvida inte det innebär att man ska byta färdmedel sisådär 4 gånger plus att det är längre väntetider mellan varven. Usch, segt alltså! Men nu är jag hemma igen. Sov kanondåligt inatt också så jag lär gå och lägga mig snart. Hann inte ens njuta av hotellfrukosten imorse heller eftersom jag blev sen, så himla typiskt. Mötet i förmiddags var jätteintressant och lärorikt. Tjejen som har hand om Blue Dragon i Norge är verkligen suverän, skönt att ha en tjej med lite krut i att jobba med. Tur att det bara är två dagar kvar till helg, känner att allt resande tog typ all min energi.


För någon dag sedan fick jag en kommentar/komplimang när jag var inne på Konsum. Det var en tant som tyckte att jag hade vackra ögon. Jag blir alltid lika smickrad när någon säger något sådant. Men HUR svarar man på en sådan komplimang? Jag kan ju knappast säga "Tack så mycket!" för jag har ju liksom inte gjort något för att få ögonen vackra, det är ju något jag har ärvt. Det är ju en annan sak om någon säger "Åh, vilken snygg jacka du har". Då tar man ju åt sig eftersom man själv har valt ut den och tycker den är snygg. Nej, jag har inte en aning men jag tror att jag sa tack och skrattade lite nervöst. Vad ska man annars göra, bara le?

Uppdatering av bloggar står på tur innan sängen väntar!

Rachel Zoe

Alltså, den här tjejen har verkligen ögat för snygga och läckra kläder, speciellt klänningar! Och hon har ju pengar till att köpa i princip allt hon ser, maj gad. Hon bara pekar och köper. Men det finns ett MEN, måste hon se ut så här? Jag hoppas inte att det är något mått hon tycker är snyggt, ser helt sjukt ut. Hon kan ju inte äta ordentligt, eller? Hon är trots allt 38 år gammal.

Ser ju inte helt friskt ut, dock finns det ett sinne för mode där inne någonstans!

Ett dygn i Oslo - mye trevli!

Gud så kosligt man kan ha de! Sitter på Scandic Byporten mitt inne i Oslo och käkar pizza. Lyckades tom flörta mig till en pizza för 116NOK (vanligt pris 129NOK). Inte är det billigt heller men gott var det. En av ägarna till den italienska restaurangen var en kopia av Richard Gere, gissa om jag smälte. Så nu sitter jag här och kollar på "kl åtte hjemme hos mej", känns som om jag känner igen programidéen. Lite shopping hann jag med också, ett snyggt halsband blev det.
 

Oslo verkar vara en riktigt fin stad, tyvärr så hinner jag inte se mig om mer än den lilla trippen jag gjorde på en timme. Helt klart värt att åka tillbaka till om man inte tittar på alla prislappar för det är typ samma siffror förutom att det står NOK efteråt, svindyrt med andra ord.

Var helt ok att resa själv idag. Är ju alltid trevligare med sällskap. Kändes nästan som om jag var på väg till Frankrike igen av någon konstig anledning.

Nu ska jag fortsätta chilla och bara njuta av hotellrummet för kvällen!

Vidunderlig helg

Ohej, vad jag har flängt. Men galet kul har det varit! Alltid lika kul att få träffa alla tjejerna från Linkan igen.
Elles me manquent enormément!!!
 

Konserten var helt fantastisk!!! Jag kunde inte alla låtarna eftersom jag var mest inlyssnad på nya skivan, men gudars va de levererade. Var nästan i klass med Robbie Williams för tre år sedan. Coldplay imponerade på mig riktigt rejält. Här kommer lite bilder... (o fler ligger på FB snart)
 

 
 
 

Imorgon bär det av till Oslo. Ska jobba halvdag först och sedan ska jag själv åka till Arlanda och sedan vidare till Gardemoen. Det var längesen jag flög själv. Blev ju en del flygande när jag bodde i Montpellier men nuförtiden har jag blivit lite för bekväm av mig. Så resan imorgon kan noga fräcka till mig lite. Har iaf tittat på kartor över Arlanda och Gardemoen för att se varifrån tåg och bussar går, så jag borde klara mig. Spännande blir det iaf, och en massa härlig norska ska jag få lyssna på!

Jag som inte trodde att helgen skulle bjuda på något annat än ensamhet fick helt och hållet fel, för nu kommer favvo-Angie och hälsar på. Ska bli riktigt skoj! Känner sig lite dum ibland när man åker hem och inte hinner ses. Men nu ska vi ha kul!

Ännu en härlig kväll...

Denna vecka har verkligen varit full med roliga saker som händer. Box i måndags med en ny bekantskap. Trevlig affärsmiddag (gratis på ett av stans bättre ställen) i tisdags. Perry & Stefan på besök igår och idag blev det en glutta Rix FM festival och sedan ett glas på stan med min nya bekantskap Catrin samt två av hennes nyfunna vänner. Hade det riktigt trevligt. Det börjar lösa sig lite nu. Vi kommer överens riktigt bra och hade väldigt kul, så nästa helg kommer inte bli så ensam som jag var rädd för att den skulle bli. Killen är ju upptagen med handboll så då får jag se till att underhålla mig bäst jag kan själv plus att jag känner att lägenheten behöver lite tillfixning och staden lite mer av mitt intresse. Ingen av tjejerna är från Norrköping, så förhoppningsvis kommer jag inte att lägga mig till med den förskräckliga dialekten.

Imorgon bär det av hemåt till grabben för en myskväll. Tar kortare dag imorrn på jobbet också för det har blivit många övertimmar den här veckan. Sen på lördag smäller det; COLDPLAY. Grymt, grymt!!! Åker dit på förmiddagen för att hänga lite med tjejerna och sedan hem på kvällen för att få vara med älsklingen, kommer ju inte ses på två veckor efter det. Usch, handboll. På samma gång som jag tycker det är jättekul att han är så duktig känns det lite tufft att inte kunna ses. Men, jag får väl se det så att det som inte tar död på en gör en starkare!

Sov gott!

Oj, vilken kväll

Perry & Stefan gluttade förbi nu ikväll. Vi hade det hur trevligt som helst. De kikade på min lilla lya och sedan gick vi ner på stan för att käka. Det blev husets egna hamburgertallrik på Bishop's Arms, så gott så gott. Jag och Perry snackade nog skiten ur Stefan. Inte lätt att hänga med när vi sätter igång! Vid tio började de skjuta raketer precis vid strömmen, blev så himla vackert. Tydligen SM i raketskjutning, eller vad det heter. Kändes nästan som nyårsafton för det var rätt kyligt i luften. Det är så häftigt med raketer! 
 
Dunderbra avslut på en jobbig dag! Nu är det sängen som gäller. Måste sussa, det är en dag imorgon också som min mormor alltid brukade säga.

Värre dag får man leta efter

Vaknade jättepigg och glad för att dagen hade börjat, vilket jag inte har gjort på jättelänge. Vanligtvis är jag mest seg och bara tar tag i dagen utan att känna någon vidare värst lust. Men imorse kändes sängen motbjudande och jag ville bara upp, älskar sådana morgonar. Tyvärr så hann jag inte mer än att komma till jobbet innan energinivån var på nästintill minus. Rapportering som hade trasslat till sig. Den ska in i morgon och jag är fortfarande långt ifrån klar. Varumärkets ägare har kommit på att de ska redovisa på ett nytt sätt vilket tar en sisådär asmånga timmar längre. Tur är, har jag fram till lunch på mig imorgon.

Jag hade även leverantörsbesök idag. De som äger varumärket Rose's var på besök. Vi testade lite konkurrenter och trots att man kanske är lite färgad så slår verkligen Rose's alla konkurrenter. Jag använder gärna Lime men kanske inte tycker den är jättegod, men i jämförelse så är den ju hästlängder bättre. De andra smakerna behöver vi inte ens prata om, Rose's luktar, ser ut och smakar bäst. Känns som lite snedvriden marknadsföring här men så är fallet, svårt att ändra uppfattning efter att ha smakat de andra. Hela Rose's caset avslutades med en middag på Manesa här i stan. Vi åt goda tapas och drack gott vin. Det blev bara två äldre herrar (äldre än jag iaf) och jag, va inte så sugen från början men det var riktigt trevligt till slut. Kvällen avslutades sedan med två öl på Bishop's Arms, där två andra från jobbet slöt upp. Så det var jag och fyra trevliga karlar. Känns som om mitt jobb är lite mansdominerat, så det är väl lika bra att försöka slå sig in och göra sig ett namn!

Imorgon ska jag få finbesök av älskade Perry och hennes pojkvän. Har inte träffat henne sen i april så det ska bli extra kul. Blev lite paff när hon ringde idag och frågade om de kunde komma förbi i veckan. Positivt paff kanske bör tilläggas.

Efter denna dags bravader kan jag nu lägga mig nöjd och glad, inte inför arbetsdagen imorgon men efter dagens trevliga kväll och morgondagens mysiga besök. Tjohooo!


p.s Tillbaka bilen får jag i helgen också för päronen har köpit ny! Najs! d.s


Skön tjej!

Ojojoj, det är typ det enda jag kan säga just nu. Är helt och hållet utpumpad. Har nog rört varenda liten muskel i hela min kropp. Påmindes rejält om varför jag tycker det är så kul med Box. Man känner sig så lugn och tillfreds efteråt. Kan knappt skriva nu, fingrarna skakar men gud så nöjd jag känner mig. Höll inte igen någonting och hade askul. Catrin, min nyfunne träningskompis var en superskön tjej. Kändes som om vi hade känt varandra mycket längre än 1 timme när passet var slut. Så himla kul att äntligen få träffa en tjej som söker nya kontakter i stan. Wihoo, det här kanske blir en bra höst i alla fall, och kanske inte så ensam. Undrade precis vad jag skulle göra nästkommande helg (alltså inte nu till helgen) men jag tror att det kan ordna upp sig! Vi har redan bestämt att sticka på Rix FM festivalen på torsdag, inte för att jag direkt tycker om dem men med kul sällskap kan jag klara av vad som helst.

Rolig och lärorik kväll som kommer att sluta med en väldigt slut Lisa. (tom leendet är ansträngt!) 

Bombnedslag

I helgen har det hänt grejor! Riktigt skönt att känna att man har gjort något och njutit under ledigheten innan måndagen kommer igen. Blev kräftskiva hos päronen i fredagskväll. Jättegott och efterlängtat. Blev en del snapsvisor och skratt. Vi satt ute i den iskalla luften med ljus på bordet och varma kläder på. Kändes riktigt höstigt, men samtidigt väldigt mysigt. Jag var helt död när vi kom hem till killen igen. Somnade på momangen, tror nog att konferensen satte sina spår.

Stack ut till Kvicksund i lördags och såg på när Alen och hans pappa fällde träd. Jag och hans syrra satt och tjötade vid sidan om, skönt att titta på när andra jobbar ibland. Blev lite fika och sedan in mot Vås igen. Vi rättade oss in i ledet av alla MC som körde "Mälaren runt", och de var inte få direkt. På kvällen var det middag hos Emma och Patrik. Vi lagade tacos och spelade spel. Jag och Alen var ett riktigt bra lag, i alla fall mot Emma & Patrik. Jiho, vad vi vann! (Sorry Emma) Hade riktigt kul och repris får vi se till att det blir.

Eftersom jag har lånat ut min bil till päronen får jag hädanefter åka tåg när jag ska till Vås. Lite segt att inte få åka när man vill men rätt skönt att få sova de två timmarna.

Duktig har jag varit idag också. Städat och plockat undan alla väskor och kläder som har legat konstant på golvet i typ tre veckor. Nu är de borta och golvet är dammsuget. Skönt att kunna se parketten igen!

Nu ska jag strax iväg och köra Box men min nyvunna vän. Har inte ens träffat henne men en tjej på mitt jobb föste ihop oss så vi får väl se hur det går. Båda sökte nämligen träningskompis. Ska bli kul, har inte kört Box på dryga ett år, kommer nog inte kunna röra mig imorrn.



På lördag smäller det: COLDPLAY-konsert!!!

Living in a castle

Tillbaka till slottet. Ja, för så var det verkligen. Bodde på Engsholms slott under konferensen. Riktigt häftigt och mycket magnifikt ställe. Massa olika rum med tusen olika häftiga och intressanta prylar. Jag kunde nog ha gått runt där ett antal varv och tittat på alla saker. Det var helt enastående. På utsidan såg det ut som ett gammalt engelskt slott och det genomsyrade hela insidan också med mörka träpartier och mattor överallt, och vi ska inte tala om alla tavlor på hertiginnor och grevar. Maffigt!

 

Hade en inplanerad aktivitet igår också. Ingen visste vad det var och det visade sig att vi skulle få åka Rib-båtar. Gjorde det förra året med Linkan-tjejerna. Fast det här var ännu häftigare vi körde i 100km/h rakt ut över vattnet. Hade vindkläder, flytväst och googles på oss. Höll bara i oss i ryggstödet framför. Det var så himla häftigt. Vi var ute i 1,5h och jag kunde lätt åka några timmar till! Sjuk adrenalinkick! Jag skrek garanterat allra mest och kul var det!

Typ så här såg vi ut.

Vi fick även äran att träffa Stephen Twining. Coolt, för han är tionde generationen i skaran Twining (de som gör te alltså). Vi marknadsför och säljer Twinings på mitt jobb. Stephen var mycket trevlig, riktigt engelsk och ganska partyglad kan man säga. Han drack konstant till dess att alla hade gått till sina rum, galet! Vi fick lära oss en hel del om te och hur stor skillnad det faktiskt är mellan Lipton och vårt te. Alltså, jag har alltid druckit Lipton och trott att det var det bästa men shit va dum jag har varit. TWININGS te är det som gäller hädanefter, Lipton smakar ju beskt och metall i jämförelse. Så allihopa köp TWININGS hädanefter (plus att man slipper alla artificiella smaktillsatser som Lipton har)!

Stephen Twining himself.

Sticker ju till killen min imorrn så jag måste nog ta och packa om väskan lite. Lääängtar!

Ingen lust

Kom hem från tre dagars konferens för typ en timme sen. Har inte tränat sen förra torsdagen och känner att kroppen är allmänt förslappad. Jag vet inte, men jag borde väl ta tag i mig själv och röra mig mot gymet men det finns något som verkligen skriker på att få slippa. Fast när man väl är igång så är det ju inte så farligt, bara det att ta sig dit. Man äter ju typ bara under konferenser och sitter still så lite nytta borde jag väl göra innan helgen kommer. Har så stor lust att bara sitta ner o prata lite med någon, alltså face2face. Känns lite segt att hela tiden prata telefon. Antar att det blir en del strålning pga det också, men det kan ju inte hjälpas.

Nej, som sagt borde röra mig nu. Önska mig lycka till! ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....

Halmstad i bilder

Alen glassar!
 
        

Jag steker, eller steks kanske?
Syrran gör sig redo för spel

                                    


Syrran & Alen väntar på god middag.

Daddie njuter!


Nu måste jag packa väskan inför konferens på Engsholms slott i två dagar. Undrar vad man ska ha med sig?


Krasch boom bang!

Jag sitter typ och kokar för bland det värsta jag vet är när man har bokat tvättstugan och kommer ner för att upptäcka att någon annan inte har tvättat klart. Det plus att i ena maskinen ligger en supersmutsig och hårig badrumsmatta i någon grå/beige färg som från början var vit. Så fruktansvärt äckligt! Jag har svårt för hår, särskilt andras hår (som jag inte känner) på mina kläder. När jag vet vem håren kommer ifrån är det ok men med okända hår hamnar i min väg blir jag så fruktansvärt äcklad, särskilt när det sitter på en badrumsmatta. Jag gick iaf ner en halvtimme efter att min tvättid hade börjat och skällde ut lilla (eller lilla o lilla hon var nog lika gammal som mig) tjejen. Hon hävdade bestämt att maskinen tar bort hår för det brukade hennes mammas maskin göra. Maj gad, jag höll få spel på henne. Sa åt henne att om hon skulle tvätta sin ofräscha badrumsmatta i maskinen får hon allt skölja ur den efteråt. Hon blev nog rätt irriterad på mig! Hahaa!


Nu till helgen. Åkte ner i fredags i superfint väder. Görvarmt i bilen var det, inte alls lika härligt när man får meddelande från pappa som berättar att de ligger på stranden. Kom iaf fram och fick träffa hela min släkt som jag inte har sett på två år. Många hade förändrats, och det till det bättre. Hade det riktigt trevligt med många skratt och gamla minnen. Lördagen spenderades på denna stranden:

Kändes verkligen som om vi var utomlands, om man då självklart inte räknar med alla dessa förbaskade maneter som var överallt. Var inte så kul att bada, men det gick! Badad nog två-tre gånger i det riktigt sköna vattnet. Det är något visst med sandstrand och saltvatten. Sommar i ett nötskal, helt enkelt! Tror nog att killen njöt i fulla drag också. Spelade lite strandtennis och gottade på kex, kan knappast inte bli bättre. På kvällen bjöd farmor på middag på en restaurang som ligger precis vid Nissan, hur mysigt som helst. Checka in maten!
 
Lammfilé med hemmagjord potatissallad.
Glazade revbenspjäll med bakpotatis.

Igår blev det först en rundtur i Frösakull och Tylösand innan vi tog beslutet att lägga oss på stranden igen innan hemfärden skulle börja. Var lite dis på himlen men det gjorde ingenting, blev inte alls lika hett. Efter stekandet begav vi oss till ett ställe som sålde italiensk hemmagjord glass. Gosh, va stor glassen var. Proppmätt efteråt, körsbär och pistage är grymt gott. Ett snabbt stopp hos farmor för att säga hejdå och sedan gav vi oss av. Jag började köra i det härliga regn- och åskrusket. Körde till Jönköping för matstopp. Körde vidare typ 3 mil och sen hände det som förlängde vår resa med typ 3-4 timmar. Inget roligt och absolut inte nödvändigt att beskriva mer än att det sa small. Idioter som inte kan köra bil och är osäkra ska inte utsätta sig själva och andra för onödig fara, så är det bara!

Nu måste jag till tvättstugan men fler bilder kommer. Var så säkra! 
 

Mañana mañana

Har som jag skrev igår haft fullt upp. Hade mitt första riktiga BM-NAM möte (BM=Brand Manager, NAM=National Account Manager) och jag var väääl förberedd. Kändes riktigt häftigt. Chefen var inte heller med för han var i Finland, mitt allra första sådant här möte. Känns lite tufft att sitta och diskutera ens varumärke med två kritiska äldre män som har hand om ICA och Coop. Tufft men väldigt lärorikt! Har märkt att det inte finns någon introduktionskurs på mitt jobb utan man får lära sig allt eftersom saker dyker upp, vilket gör att man är rätt nervös ibland. Så nu är alltså ännu en grej avklarad och lärd.

Halv dag kvar, jobbar bara till lunch imorrn eftersom det sedan bär av till Gessles hemstad. Bo på pensionat i två nätter är inte fel i en stad som jag verkligen älskar. Har ju spenderat varenda sommar där sedan jag föddes. Huset vi hade finns inte kvar men det hindrar inte mig för att åka dit. Skulle vara grymt att vinna någon miljon för då skulle jag lätt köpa ett sommarställe där nere. Det är så otroligt vackert och mysigt. Kolla! (Blir säkert egna sådana här foton efter helgen)



Nu måste väskan packas och talet förberedas!
Ses och hörs efter helgen!

Lååång dag

Usch o blä, idag var det tungt. Hade möten hela morgonen och sedan en snabb lunch för att sedan ta upp det jag avslutade igår. Fullt upp hela dagen! Men vad gör väl det, jag får ju in pengar för de timmar jag kommer att vara borta på fredag. Åh, ska bli så skönt! Är lite ovisst om vädret dock, men jag håller tummarna.

Fick mitt paket från CDON idag också. Hade beställt några böcker förra veckan, så paketet kom egentligen igår men jag hade inte tid att hämta det förrän idag. Jag läser gärna böcker och har alltid tyckt att deckare var det bästa. Jag håller nog fast vid att deckare är grymt att läsa men jag har verkligen, på senaste tiden, gett andra böcker chansen och jag börjar öppna ögonen mer och mer för det. Jag har inte direkt hört något omdöme om de böcker jag beställde utan tyckte de var mest intressanta för den information jag hittade på CDON. Ena boken köpte jag för en anledning, att lära mig litegranna mer om hur min killes land och kultur ser och har sett ut. Jag kan ingenting om Balkanhalvön eller Jugoslavien, så det ska bli intressant. De här köpte jag:


Rom, här kommer vi!

Shit pommes frites, nu är det bokat och klart! Eller ja, hotell är inte fixat än men det fixar vi snart. Ska bli helt underbart att komma iväg över ett veckoslut. Åhhhhhh, fy tusan va najs! Flyger iofs med Ryanair, känns sådär tryggt men men billigt är det. Har velat åka dit hur länge som helst så nu blir det äntligen av. Borde nog kanske studera turist-italienskan kanske, kan typ inte säga ett enda ord. Fast jag har aldrig förstått det där för om man väl har lärt sig en fras så är det ju inte direkt så att man förstår svaret. Vad är då poängen? Kanske blir en annan attityd från utlänningen om man försöker på deras språk?

Roligt värre kommer det att bli, gud så fin stad!

För övrigt så är jag dundermätt. Jag har ingen matblogg, inte alls men jag älskar att laga mat. Det vill inte säga att jag alltid gör så avancerad mat, för det gör jag verkligen inte. Men gott blir det mer ofta än sällan! Idag blev det inte så knepigt alls men fina färger och nyttigt, se själva:




p.s Någon som har ett tips på boende hyffsat centralt i Rom? d.s

Fråga

Kan man hata känslor? Får man hata känslor?

Grymt!

Middagen står i ugnen och doftar ljuvligt. Kom på nu att göra paj när man varit och tränat är inte helt optimalt. Tar ju förbaskat lång tid. Särskilt om man gör allt från grunden, vilket är det bästa för då slipper man ju alla onödiga ämnen som finns i allt halvfärdigt. Med andra ord så kommer det bli en grym middag, mammas bästa paj!

Helgen som passerat har varit helt otroligt rolig. Självklart fanns det en uppförsbacke, men det är väl sånt man får lära sig att leva med. Resten av helgen var iaf toppen. Rolig runda i fredags. Grillning i Kvicksund i lördags och party på kvällen. Lagom körigt att dra ihop allt med alla som ville hänga på, men det löste ju sig till slut! Oh herregud, va kul vi hade det. Rolig blandning av kompisar som verkade komma överens riktigt bra. Efter mycket snack i killens soffa blev det rejält med dansande på BMB. Träffade tom Tony Rickardson, undrar vad han gjorde där? Eftersom jag inte hade någon kamera med mig (slut på batterier) så snodde jag ett kort av Emma. Både Mia och jag sa att vi skulle det, haha!


Party-tjejer!

Igår stack vi ut till Kvicksund igen. Solen visade ju sig så det blev lite solande där på strandremsan. Känns verkligen att det börjar bli höst. Solen skiner men värmen kan inte riktigt hålla i sig. Tänk om det kunde ta och bli ett "bakslag". Alltså, med det menar jag en riktig värmebölja så här i slutet av sommaren så att man kan få tillbaka färgen lite.

Ska fräscha till mig lite nu och käka! Magen vänder sig nog snart ut-och-in.

Circus

Ojoj, i Västerås igen och då händer det grejor. Åkte tidigare från jobbet igår, redan vid kvart i ett. Så himla skönt, fanns ju knappt något att göra heller så "varför stanna?". Väl framme blev det en vända på stan. Köpte äntligen en klänning jag har både spanat och provat på MQ. Tänkte vara fin tills pappas fest nästa helg. Ska ju till Halmstad för ett litet besök hos släkten. Håller tummarna hårt för att det ska vara fint väder. Syrran sa igår att hon hade sett någon prognos och att det såg riktigt bra ut inför nästa helg, grymt! Blev ingen middag med någon igår heller, synd. Så vi käkade en macka och begav oss till en av killens kompisar. Lite drickande och sedan ner på staden. Gänget gick till Pluto, där jag inte har satt min fot på typ två år. Var inte sugen så jag och killen gick till Cirkus, ett jäkligt snyggt ställe. Tog en välförtjänt mojito innan vi gick till Bill & Bob. Stannade ett tag och sedan var tanken att sticka till å men klockan var lite för mycket så det blev käk istället. Väldans spring men kul hade jag det. Det blev inte den lugna kväll som jag och Millan pratade om, men huvudsaken är väl att man har roligt.

Ska på grillning i Kvicksund nu. Känns lite kyligt men det kommer nog bli riktigt trevligt. Family-time är alltid kul. Ikväll vet jag inte riktigt hur planen blir. Har två som lite drar i mig så vi kanske skulle köra ihop något alla sex istället? Äh, det får lösa sig under dagen. Men något måste vi göra, helt klart!

RSS 2.0