Här var det julmys!

Förstår inte hur jag ska orka nu sista veckorna innan jul. Jag känner mig helt slutkörd redan. Orkar ju inte ens ta i på träningen, vill bara hem och slappa framför TVn och inte tänka på nåt. Kanske skulle varva ner lite. Det är ju trots allt tre veckor kvar till jul. Nu börjar den här dagen jag tänkte att ta ledigt den 23e kännas väldigt lite. Jag bör nog ta lite mer ledigt, frågan är om jag verkligen hinner med det?! Ååååhhhhhh!

Jag och killen har iaf fått det lite julmysigt hemma, eller fått och fått. Jag pyntade i söndagskväll när vi kom hem. Det var ju trots allt första advent och mamma hade ju köpt fina julsaker till oss. Julen är så himla mysig! Jag lääängtar verkligen till jul. Ska bli så skönt att bara få vara med min och killens familjer.

Fin duk, nya juliga servetter + lite kökshanddukar och grytlappar som inte syns!

Och så är vi redo för att December börjar imorgon... tjoho! Två kalendrar var :)


Här sitter jag och myser. Körde body pump ...

2010-11-29_21_45 (MMS)

Här sitter jag och myser. Körde body pump idag och det gick riktigt segt. Börjar allvarligt fundera på om jag tappar muskler, vad händer? Jag tränar och tränar men känner mig bara svagare. Suck! Vaknade på vresigaste sidan idag. Hade inte alls lust att jobba. Vill bara mysa under täcket! Hoppas på att dagen börjar bättre imorrn.


Sitter och väntar! Ja, jag sitter utanför ...

2010-11-28_17_21 (MMS)

Sitter och väntar! Ja, jag sitter utanför omklädningsrummet I Mantorps sporthall och väntar på att grabbarna ska bli klara någon gång. Följde med och tittade på när de skulle döma idag. Kom precis på varför jag inte gör det så ofta längre. Så segt med all väntetid efter matchen. Gah! Vill bara hem och adventsmysa med glögg och pepparkakor. Måste sätta upp stakarna också så att vi får lite stämning och lyssna på jullåtar :-) Fixade en del julklappar igår också, ett varv på stan med Emma blir aldrig kort ;-) p.s Varför hamnar kortet upp och ned?!


Första julklappen är inslagen och fyra til...

2010-11-25_22_21 (MMS)

Första julklappen är inslagen och fyra till är fixade, två planerade och ett antal kvar att klura ut. Men jag är nöjd. Jag är riktigt tidigt ute, enligt mina egna rekord. Längesen jag fixade en julklapp innan första advent:-) Var med om en cool grej idag. Afro-tränaren tog fram mig och en till tjej för att stå framme vid henne och visa resten hur man gör Kändes lite kul att bli vald, hon brukar inte göra så. Det gav ordentligt mer med energi, var helt slut när jag kom hem. Gött!


Min last på jobbet

Bläääääää, jag hatar mig själv just nu. Känner mig riktigt nedstämd och irriterad på allt. Jag liksom gör av med all min energi på jobbet för att sedan komma hem och vara trött och sur. Trevlig jag låter va? Känner inte för att göra någonting i veckorna, däremot bokar jag gärna upp helgerna. Det är så mycket på jobbet så att jag är helt död i huvudet när jag kommer hem. Tycker synd om killen min för jag orkar liksom inte hålla humöret uppe.

Nej, jag får försöka fixa det här nu. Men jag vet inte riktigt hur?! Skulle nog behöva lite ledighet. Kanske ska ta några dagar extra i jul. Hade inte tänkt det först men nu börjar jag starkt fundera på det. Förbaskade jul att ligga så dåligt i år. Julafton på en fredag, vad är det liksom?

Bästa teet, ett måste för att orka med dagen!

Jisses, vilket väder! Helt galet halt och ...

2010-11-23_18_01 (MMS)

Jisses, vilket väder! Helt galet halt och snön bara yr. Mysigt att sitta inne och titta ut.


Tisdag alleredan!

Veckorna går verkligen fort framåt, helt galet! På söndag är det första advent och det är bara 1 månad och en dag kvar till julafton. Vart tog det här året vägen?

Om jag tänker lite fort på året så kommer jag inte på att jag har gjort något speciellt utan att tiden bara har gått. Men börjar jag fundera lite så har det ju faktiskt hänt en del. Man kanske kommer att komma ihåg det här året som något speciellt ändå? Undrar hur många år jag har som jag faktiskt inte har något minnesvärt?? Hmm...

Körde body pump igår. Herregud, kan man bli svagare på en vecka eller? Det var så himla tungt igår. Trodde knappt att jag skulle klara av hela passet, men det gjorde jag. Jag tänte iofs väldigt mycket på tekniken så det kanske var det som gjorde att det blev tyngre.

Det blev lite crêpes eller pannkakor på ren svenska till middag. Fast jag hoppar över sylten och har rom, gräddfil och rödlök på istället. Mums! Dock fick det blir philadelphia istället för gräddfil och ingen lök, men det funkade lika bra ändå.

Killen och jag fastnade sen framför "Hollywood fruar". Killen brukar ju inte direkt tycka om att titta på det men igår så råkade det bli så. Hon nya hollywoodfrun, Isabell eller vad hon heter, har jag inte haft så mycket för innan men igår var hon ju riktigt cool. Hon har rätt cool inställning till livet. OM man kan klema bort sig själv, varför inte? Shoppa shoppa :) Och det här med nattsköterska lär väl bli världens rabalder... men so what? Jag skulle lätt använda mig av det om killen var bortrest och jag själv inte har fått sova på några nätter. Sjukt bra lösning! Jag tror på att " om jag mår bra som kommer även min framtida unge göra det!", precis som hon uttryckte det. Så det så!


Första löken är satt!

Vilken härlig helg det har varit hittills. Lite knas blev det allt i fredags men det löste jag och syrran galant :)

Igår kom syrran, hennes kille, mamma och pappa. Vi gick till Fiskmagasinet och åt supergoda vininkokta musslor och jag drack faktiskt rosévin till. Riktigt gott var det. Deras musslor är bäst! Sen gick vi hem i det taskiga vädret och firade lite namnsdag. Mamma och jag hade namnsdag i fredags och vi är ju så knasiga att vi firar det :p

Riktigt mysigt hade vi det. Allting fick ju tas på engelska eftersom syrrans kille är från England men han har blivit riktigt duktig på att lära sig en del på svenska. Vi mumsade på både hembakad morotskaka och köpt tårta. Sen var vi proppmätta. Mamma o pappa vände hemåt igen och vi började spela Buzz, Need For Speed och Crash Bandicot på syrrans PS2. Jättelängesen jag spelade, det var riktigt kul men hjälp vad dålig grafiken var. Kändes nästan lite skämmigt att man har tyckt (för typ 10 år sen) att det såg kanonbra ut, haha!

Jag fick en present som innehöll superbra grejor, precis vad jag hade önskat mig. Det är dyrt men så himla bra.

Köpte Dermalogica första gången på Gatwicks flygplats och nu är jag fast, oops!

Idag har jag varit på snabbvisit i Linkan för att lämna grejor till syrran och ta en tur på IKEA. Hittade inte det jag var ute efter men en köksmatta, två förlängningssladdar, två diskborstar och en kruka blev det. Jag har nu satt min första lök, så nu kan julen komma :)

En fin amaryllis ska det bli, så juligt och fint! Fick massor med juliga saker utav mamma o pappa så den här julen kommer det kännas som jul i min/vår lägenhet :)

Home made sushi! I massor :) Jag och syrra...

2010-11-19_19_38 (MMS)

Home made sushi! I massor :) Jag och syrran gottar oss I egengjord sushi. Så galet gott! Härlig start på helgen som bara kommer att fortsätta grymt bra. Mamma, pappa, syrran och hennes kille kommer imorrn för att fira namnsdagen lite och äta mumsig lunch tillsammans. Sen kan det nog bli en öl på stan till kvällen. Superkul helt enkelt, har jobbat ca 8-9 timmar per dag i 12 dagar I streck. Jag är förtjänt av HELG!


Perfekt uppladdning inför body pump halv å...

2010-11-18_17_47 (MMS)

Perfekt uppladdning inför body pump halv åtta :) jag behöver lite inspiration till klänning till farmors 90-årsdag. Jag skulle vilja ha nåt färgglatt och gå ifrån det svarta, det är så lätt att hamna bland svart jämt. Ingen som har något tips på en färgglad klänning?


Så bra med först klass på sj. Man kan ju t...

2010-11-16_18_40 (MMS)

Så bra med först klass på sj. Man kan ju tom titta på "ensam mamma söker", jag som inte kunde se det I söndags. Haha, jag vet lite töntigt men vad gör väl det. Jag underhåller mig medan chefen sover. Kan inte vara lätt att ha småbarn, för han verkar dödstrött.


Pigg och glad, not! Sitter på den stora fl...

2010-11-16_05_56 (MMS)

Pigg och glad, not! Sitter på den stora flygplatsen I norrpan och väntar på flyget mot Köpenhamn. Klockan är 06.00, och mina ögon är lika svullna som två pingisbollar. Men nu kör vi. Möte hela dagen för att vara hemma till åtta ikväll. Ha det gott!


Helt färdig!

Har nu jobbat en dag efter en hel helgs stående arbete. Det har varit riktigt kul men igår eftermiddag var det tungt. Fötterna ömmade och ryggen var ansträngd. FAST jag trodde nog att ryggen skulle göra ondare, men alla body pump pass har gjort sitt. Gött!

Igår eftermiddag gick jag och Jessica, en av våra säljare, en vända på mässan. Det var en timme till mässan stängde så utförsäljningen av prylar och mat var total. Hamnade hos Ridderheims där en kille ville sälja lite Tapas till mig, 10st för 100kr. Jag var så trött i huvudet att jag frågade honom; Hur mycket blir det per styck? Han bara skrattade och undrade om jag var trött och hade jobbat hela helgen. Haha, jag fattade inte ens då vad jag hade frågat. Naej, galet trött och mör vad var jag var. Mässan har gett en massa kontakter som jag hoppas blir av. Affärer är ju guld värt :)

Lite kändisspotting blev det också. Blossom Tainton, Kayo, Charlotte Perelli, Jan Johansen, Kajsa Bergqvist och jag har för mig att det var några fler men kan inte komma på vilka.

Lite shoppande blev det också. Det var ju hälsomässa samtidigt så jag köpte 3 nagellack och liiite choklad ;)

Mums!

Redan mör. En dag har gått och jag har red...

2010-11-12_16_35 (MMS)

Redan mör. En dag har gått och jag har redan ont I fötterna, hur kommer det här sluta? Det är idag himla kul. Set vi inte ut att ha kul? Imorrn kommer mamma, pappa och syrran. Börjar bli lite tradition det här. Pratat franska har jag gjort idag också. Hjälp, vad fort man tappar basic orden. Hade en match att försöka svara korrekt och så att han jag pratade med förstod. Jag förstår ju allt men att prata har jag tappat mycket av. Måste börja öva ;)


Fullt ös, medvetslös!

2010-11-11_22_05 (MMS)

Fullt ös, medvetslös! Vad gör vi? Nu kör vi! Sitter och laddar inför helgen med hemmagjorda kastanjer. Har precis skurat duschen så jag känner mig nöjd med kvällen. Kläder är framlagda inför morgondagen och väskan är packad. Vi sticker vid sju och jobbar till åtta på kvällen snacka om att vi kommer att vara möra efteråt. Kul ska vi ha det iaf! :-)


Hemmafru, javisst!

Här står man och tjänstgör. Ja, det är lite så det känns. Nejdå, inte så farligt kanske. Jag skulle stryka två skjortor till mässan i helgen och då tyckte killen det var toppen om jag kunde stryka hans fyra skjortor också. Så snäll som jag är så gjorde jag det. Rätt skönt att stryka faktiskt. Man stänger in sig i sina egna tankar och bara gör sitt, lite själv-meditation...

Vi tog en sväng på stan efter jobbet idag. Skulle köpa present till mamma och det blev gjort. Jag behöver även ett par ordentliga vinterskor. Nu har jag varit runt på alla affärer och kan inte hitta några jag vill ha. Vill ha ordentlig sula, helst i skinn (men inget måste), svarta och som går till ankeln eller lite över. Mina fina jag köpte förra året läcker, dryyygt! Hittade ett par ordentliga vinterskor men kanske ingenting att ha på jobbet?! Känns mer som vintriga vandrarkängor... fast jag är lite mer sugen på att kanske köpa ett par beiga, äh jag vet inte.

Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker de är värda sina 700kr, när ska jag använda dem? Promenaderna till jobbet i vinter kanske?!

Det får nog bli en tidig kväll idag. Gick upp tidigt för att ta cellprov hos barnmorskan imorse. Maj gaaad, det var inte skönt för en sekund. Har gjort det förut men kom inte ihåg att det var så här obekvämt!

Huvudet var någon annanstans

Jobbet gick riktigt fort idag. Har planerat att varva ner lite på jobbet nu trots att det är mycket att göra. Jag kan liksom inte stressa genom allt, det får ta den tid det tar helt enkelt. Man kan faktiskt svara att man inte har hunnit, men man får inte göra det till en vana. Det ser inte bra ut inför chefen och högre uppsatta!

Jag hade varit duktig och fixat med matlåda till både mig och killen imorse. Eller jag hade tinat en av de lådor jag hade fått av mamma och sedan delat upp den på två burkar. Jag fixade iaf allt och ställde påsen bredvid min handväska så att jag inte skulle glömma den. Ha, gissa vad jag glömde? Fick ta bilen hem på lunchen och hämta den. Så typiskt!

Till helgen blir det "Det Goda Köket" mässan i Stockholmsmässan, Älvsjö. Kommer att bli skitkul, mycket slit men roligt att träffa alla frågvisa och nyfikna konsumenter. Vi ska bjuda på sushi, Bottlegreen, KETTLE Chips och sen får man betala lite för att få dricka av våra alkoholhaltiga drycker. Och eftersom jag är produktchef för varumärket bakom sushin så ska jag stå och bjuda på det. Så de som är sugna, köp biljett och kom förbi! :)


Jag på "Det Goda Köket 2009".


Nämen godmorgon! J-klar vilket väder. Snön...

2010-11-09_07_58 (MMS)

Nämen godmorgon! J-klar vilket väder. Snön vräker ner. Det blir att ta bilen till jobbet. Dags för arbete!


Sent

Måndag igen och tiden flyger!

Gudars vad kallt det var idag. Fick tom ta fram min nya vinterjacka. I love! Så himla skön och snygg är den. Riktigt nöjd med mitt köp.

Har inte haft så stor lust att blogga de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller. Orkar inte skriva några uppsatser längre. Jag hinner inte heller ta några roliga kort innan solen går ner.

Kanske ska börja morgonblogga så att jag kan ta några kort på morgonen när det är ljust (så länge det nu varar). Märker att man måste ta sig riktigt mycke tid till det här. Så jag förstår att de som kan bli kända på sin blogg har grymt mycket tid över. Hur hinner folk som jobbar 100% att blogga? Jag började ju bloggen för att skriva av mig eftersom jag kände mig ganska ensam på kvällarna men nu när killen har flyttat hit så känns det inte värt det längre. Så då får det bli lite text då och då helt enkelt, när jag känner att det är något jag vill dela med mig av.

Konstigt inlägg det här men det finns inte så mycket kul att säga om dagen.

Måste nog börja planera julklappar nu, gosh!

Vilken klassiker! Påminner så mycket om mo...

shot_12892296411 (MMS)

Vilken klassiker! Påminner så mycket om mommo. Tänk att man kan sakna en person så mycket.


Dags att gå upp kanske? Byta till vinterdä...

2010-11-06_10_04 (MMS)

Dags att gå upp kanske? Byta till vinterdäck, besöka mommos och morfars gravar, middag hos päronen och häng med härliga kompisar är planen :) Bara att sätta igång!


Här sitter jag och jäser, haha! Gick ner p...

2010-10-31_01_37 (MMS)

Här sitter jag och jäser, haha! Gick ner på stan för klubbkvällen på MQ, men hittade ingenting som dög. Försökte hitta en klänning till farmors 90-årsdag men nada. Det är ju en månad kvar så det finns ju tid. Sen måste jag laga mina "nya" skor. Halva klacken for av I helgen och gud vad arg jag blev! Jag har mailat och klagat men ingen direkt lösning fick jag. De har inte kvar skorna I laget så de föreslog att jag skulle fixa dem hos skomakaren, och jag vill ju behålla dem. Typiskt!


Middag à la tisdag. Inte mer och inte mind...

2010-11-02_19_41 (MMS)

Middag à la tisdag. Inte mer och inte mindre. Jag har verkligen tappat orken för att laga mat. Det är alldeles för mycket på jobbet just nu för att känna inspiration att ställa sig I köket när man kommer hem. Så det blir fil och ört eller mindre nyttig musli. Det är verkligen apmycket på jobbet. Jag trodde att det skulle lugna ner sig lite men icke, när kan jag andas ut? Julafton eller? Nu blir det att måla naglarna, imorrn är det leverantörsbesök igen och dags att se proper ut. Imorrn är det klubbkväll på MQ så jag ska dit och se om jag hittar något :)


Måndag

Helgen gick ju lika fort som förra veckan. Vi hann iaf med att göra lite på vår inlämningsuppgift. Kom till Mars månad sen lade vi ner för lördagens plugg och sen orkade vi inte ta upp det igår igen. Men vi har kommit igång så nu kör vi på varsitt håll och sammanställer lite då och då. Det kommer nog gå minst lika bra.

Vi tog en ganska lugn helg i Helsingborg. Ingenting blev shoppat förutom lite goda nötter och torkade frukter på Pistacchia, grym butik som borde finnas på fler ställen. Välkommen till Norrpan säger jag bara. Jag skulle nog vara deras största kund :)

Hemska tågresor både ner och hem har jag varit med om också. Åk aldrig med Veolia. Känns som att åka flyktingtåg mot Treblinka. Inte för att jag har gjort det någon gång men jag kan tänka mig att det kanske var något åt det hållet. Okej, det kostade bara 600kr t/r men sjutton vad SJ är bättre. Ett eget säte med armstöd, det är lyx det i jämförelse med Veolia transporttåg, som de så fint kallar dem.

Har hjälp killens syster med examensarbetet så nu är jag lite trött på att glo på skärmen, dags att dunsa i säng!
Sov gott!

RSS 2.0