Här hällde vi precis upp varsitt glas vin ...

2011-07-31_23_54 (MMS)

Här hällde vi precis upp varsitt glas vin sådär vid midnatt på sista lediga dagen. Inte så dumt faktiskt. Jag känner för att dricka vin och fnittra hela natten. Får se hur det blir med det!


Jag har panik!!! Vill inte ens skriva det ...

Jag har panik!!! Vill inte ens skriva det här men imorrn börjar vardagen igen och fatta vilken ångest jag har. Känns nu en dag innan arbetet börjar igen som om att jag inte har gjort ett jota på min semester trots att vi har gjort massor. Fyra veckor rullar förbi sjukt fort. Skulle fler komma tillbaka fr semester skulle jag nog tycka att det var ok att börja igen men typ ingen på min avdelning jobbar kommande vecka. Buhuu! Jag tycker sjukt synd om mig själv och längtar redan till nästa helg. Nu ska vi packa ur bilen och sen tänker jag nog stanna uppe extra länge idag för att inte få det att kännas som den sista kvällen. Så det så!!!


Middag m älskling på stan! Vi tävlade om v...

2011-07-29_19_55 (MMS)

Middag m älskling på stan! Vi tävlade om vem som skulle stå för kalaset och jag förlorade - alltså my treat!


Solhäng på Lillåudden med killen min. Lite...

2011-07-29_16_08 (MMS)

Solhäng på Lillåudden med killen min. Lite käk o glass på det, hur nice som helst!


HEMMA IGEN! Kom hem kl 3 natten mot torsda...

2011-07-29_13_04 (MMS)

HEMMA IGEN! Kom hem kl 3 natten mot torsdag så gårdagen var inte helt pigg direkt. Veckan i Kroatien har varit kanon även om inte vädret riktigt levde upp till mina förväntningar tyvärr. Hade förväntat mig samma stekande värme som förra året men vi fick några riktigt fina dagar ändå. Många knaserier och skratt, en del röda brännor o massor av öl. Mersmaken av solsemester är påträngande! Bilder får jag lägga upp på måndag när jag har en dator. Har inte ens hunnit titta på dem än. Ikväll ska jag o killen käka ute. Det är min sista riktiga semesterdag och den ska avslutas på bästa sätt. Nu ska jag se om jag kan hitta nån att spendera dagen med! Ha det gott så länge.


Står på killens balkong för att kunna få k...

2011-07-20_10_35 (MMS)

Står på killens balkong för att kunna få kontakt med något form av Internet. Hans lghnt är typ som en bunker med fetingväggar, så då får man stå här ute i stället. Idag drar vi till Kroatien, förstå vad skönt. Men innan dess blir det en snabb tur på stan för att fixa det allra sista. Så, ciao!


Söndagsmiddagen med syrran. Blev ett x ant...

2011-07-17_19_22 (MMS)

Söndagsmiddagen med syrran. Blev ett x antal olika plocktallrikar och mumsigt värre. Nu blir det fotboll och sen film på trean. Trevlig söndagskväll!


Härlig dag!

Passade på att packa lite i förmiddags. Egentligen så påbörjade jag det här packandet redan för typ två veckor sen men nu så, nu är det på riktigt. Jag vet inte hur många olika solskyddsfaktorsflaskor (heter det så?) jag har med mig. Vi ska iaf inte bränna oss. Det enda jag har lyckats att inte överpacka är skor. Jag vet inte hur många par shorts och linnen jag har med mig, men men jag kan inte bestämma mig och jag får ju ta med mig 20kg.

Mötte upp Emma vid lunch och spatserade runt på Rocklunda en vända för att sedan köra balkonghäng hemma hos henne. Sen fesade jag mig kvar hos henne och hennes kille i några timmar. Så trevligt så. Skrev precis till henne att jag nog inte behöver prata med någon på ett par timmar nu, och så är det verkligen. Vi tjattrar i ett!


Emma försökte sig på armgång. Sjukt ont i händerna så jag struntade i det men utegymmet var fräscht.


Love Bites

Så vi tittade på den där nya serien som jag pratade om igår "Love Bites" och vi tyckte nog båda två (alltså jag och syrran) att det var helt värt att fortsätta titta. Den var väldigt fräck i mun och rolig. Fast lite stundtals blev den mest pinsam men det var inte för illa. Man kände ju faktiskt igen sig lite i vissa saker. Jag tänker alltså fortsätta titta! Måndagar kanal 3 kl 20.00!

Idag har jag dejt med Emma. Vi har väl en del att snacka av oss om som vanligt och så vill jag se kulan som jag antar har växt en del sedan jag såg den sist. Sååå coolt att hon är gravid!

Fint väder = power walk!

Träning


Efter en del tvättande och slappande hemma stack jag och syrran iväg till gymmet. Jag tänkte egentligen springa lite idag men shit vilket väder vi har. Har typ regnat heeela långa dagen. Gymmet gick bra. Körde genom nästan hela kroppen. Det är ju sista passet innan stranden hägrar så det gäller ju att inte spara på krutet. Imorgon hoppas jag på bättre väder så att jag kan bränna lite fett i spåret istället.

Måste fixa packningen också men det får nog bli imorgon. Härnäst ska jag ta en välbehövlig dusch och sen är det väl typ middag och TVn resten av kvällen. Tänkte kolla på den där nya serien på 3:an ikväll "Love Bites", hoppas på att det är bra.

Tjing så länge!


Helgen

Har varit lite tyst här i helgen och det är inget konstigt med det för killen kom hit i fredags och sen har vi hängt hela helgen. Han jobbar ju in i det sista tills vi åker till Kroatien på onsdag medan jag fortsätter att ha semester. Så blir det ibland när ens karriärer inte riktigt klaffar. Men nästa sommar ska vi banne mig ha semester samtidigt!

Igår gjorde vi verkligen inte många knop. Såg iofs bronsmatchen i fotboll som var ganska nervig men de klarade att hålla ihop det bakåt, så bra! Sen blev det hämtmat och film.

Killen har ju bestämt sig för att lära sig att spela golf (han har tom investerat i ett halvt golfset) så idag stack vi ut till golfbanan och slog lite bollar, blev lite lätt irriterade på varandra och skrattade åt våra misstag.

Min fina golfbag invigdes därför. (Anders Timell skulle vara stolt! Haha!)

Om precis 3 dagar sittter vi på planet mot värmen. Ska bli så härligt att få känna av lite riktig värme ett tag. Men nu ska jag umgås med syrran och kolla på fotboll.

Irriterad

Sitter och funderar på om man skulle ta ett snack med mamma och pappas ena granne, eller snarare den hjärnbefriade sonen som typ precis har fått sitt körkort. Mina föräldrar bor i ett lugnt villakvarter där det både finns småbarn och husdjur. Den här idioten till son startar då sin bil längst upp på gatan och vid vårt hus som ligger på typ mitten av gatan är han nog upp i sisådär 60 knyck, kan ju bara fantisera om hur fort det går längst ner på gatan. Helt j-vla idiotiskt att köra så där fort!

Åhhh, sånt här kan göra mig så förbannad! Har han bråttom får han ju lov att starta tidigare. Vad händer den dagen då han har kört på någon eller något? Min bil står ute på gatan och jag har nästan lust att ställa den mer in mot mitten bara så att han nästan måste köra upp på ena sidans trottoar och därför sänka farten.

Ska nog ta ett snack med mamma när hon kommer hem så kanske vi kan gå dit i samlad trupp. Haha!

Äntligen hittat

Jag har inte direkt letat fibrilt men jag har letat och haft ögonen öppna så fort jag har varit i de rätta affärerna, men så idag äntligen hittade jag det jag har letat efter. Jag har velat ha ett lite större halsband i typ korall/rött. Och jag hittade det idag, fatta att jag blev glad. Kommer bli skitsnyggt till en enkel klänning och lite bränna. Det gör sig inte riktigt rättvisa på den här bilden, men jag har ingen bättre tyvärr.


Det får helt klart hänga med till Kroatien. Hittade det på Noa Noa för 249kr.


Syrran och jag väntar på att mammas naglar...

2011-07-14_10_19 (MMS)

Syrran och jag väntar på att mammas naglar ska bli färdiga. En tidning, en frapino och lite sol är då inte så dumt. Dock så skulle jag inte ha nåt emot att den kalla vinden gav upp. Brrr!


Underbar

Åh, jag bara älskar den här skylten. Är sååå sugen på att köpa den och hänga den i hallen!
Vad säger du älskling, känns som om den säger pretty much everything!

149kr hos designdirekt.se


Rapportera

Herregud, det händer så lite i mitt liv för tillfället. Jag är ju inne på andra veckan av min semester nu och har äntligen börjat varva ner. Tar ju längre tid än vad jag hade trott. Jag blir alltså bara sämre och sämre på att släppa allt och slappna av. Tror dock att det här med att ha jobbmail i mobilen inte är det bästa. Ska nog ta och stänga av det för jag tittar och känner att jag måste svara och hjälpa till - inte bra!

När jag fyllde år för drygt en månad sen fick jag ett presentkort på Cervera av fina Emma och hennes kille. Det tog jag med mig till butiken idag och cashade in till ett set om tre Rosti Margrethe skålar i ljusblått. Grymt bra! Har en jättestor och en lite mindre men nu har jag hela tripp trapp trull. Perfekt, jag kan slänga de fula från IKEA.

NU blir det fotboll; Sverige-Japan. Tror faktiskt inte att vi kommer att klara av att slå japanskorna men man kan ju hoppas! Tummarna håller vi iaf.

8 dagar kvar

Precis efter att jag hade lagt upp det senaste inlägget började det regna och sen hann vi precis börja nästa omgång efter regnet innan det började regna igen. Vad händer med vädret? Sol, regn och blåst om vartannat. Kan det inte vara sol en hel dag?

Jag kanske inte ska klaga för om 8 dagar sitter vi på Arlanda och väntar på flyget till Kroatien. Nu har jag snart tjatat hål i huvudet men det ska bli så himla skönt och välbehövligt eftersom vädret ser ut som det gör.

Dagarna går annars i ganska maklig takt framåt. Har bestämt mig för att inte stressa med något. Jag gör precis det jag känner för. Jag har semester och det ska inte finnas några måsten då. Så imorrn är det inget planerat förutom träning av något slag; följa med syrran till gymmet eller ta en springrunda? Det är morgondagens stora fråga.

Ikväll är det korvgrillning, Skansen och "SYTYCD". TV-kväll alltså!

Syrrans och min favorit under sommaren, följer det varje år!


Krocket!

2011-07-12_14_15 (MMS)

Här spelar vi krocket och solar! Gud så skönt med semester! Syrran o jag ska spela provomgång innan mamma har bestämt sig om hon ska va med (så typiskt henne). Wish me luck!


Slapp-söndag

Gårdagskvällen/dagen var som jag skrev tidigare riktigt bra. Eric Gadd körde sina hits framför en publik som var lite medioker. Ganska pinsamt att så få hade tagit sig dit kl 17, men jag sjöng glatt med. Sahara hot nights levererade ordentligt senare på kvällen. Skitbra live! Måste se deras konsert någon gång. Som vi misstänkte så var det väldigt mycket folk också, men är det typ "festival" så är det bara att gilla läget.


Efter de hade spelat kvar tog vi oss ett varv runt stan. Killen har ju lite svårt att sätta ihop stans alla delar; "jaha ligger det här här, men nu kommer vi ju hit, jag trodde det låg där". Så lät det ungefär under vår lilla promenad.

Efter en cider i öltältet så drog vi hem och tittade på någon dokumentär om Queen och sen blev det sängen direkt.

Idag är det slapp söndag. Fotbollen är på för fullt och det står redan 2-0 till Sverige, hoppas de håller det bara. Eller åtminstone vinner.

Färgglatt! Idag är det tvätt och andra del...

2011-07-09_11_53 (MMS)

Färgglatt! Idag är det tvätt och andra delen av "Munken in the park". Gårdagen var jättebra. The soundtracks of our lives var grymma. Jag har inte sett dem tidigare och de ägde scenen! Ikväll är det Eric Gadd och Sahara hot nights. Kommer bli grymt och säkert ännu mer folk än igår. Vi stod 50 min i kö för att komma in i öltältet, helt sjukt. Blir att gå dit tidigare idag tror jag minsann.


"Munken in the park!"


Ska alldeles strax till "Munken in the park". Måste bara invänta killen först som inte är sääärskilt snabb på att ta sig hem från jobbet. Munken in the park är två grymma konsertdagar helt gratis mitt inne i stan, precis vid en pub. Kommer nog bli en del öl ikväll. Se bara vilka artister som ska spela, me like!


Sommarfräscht!


Fixde naglarna idag. Mitt förra lack lossnade helt så nu fixade vi snygg fransk manikyr istället. Det är ju semester i tre veckor till så då gäller det ju att ha något där utväxten inte syns. Jag brukar inte vara så mycket för stenar och bling bling, men jag tänkte att jag provar. Tre stenar på vardera ringfinger blev det. Får väl se om jag tycker att det är något för mig. Fia på Nailshop i Norrköping är ju grym! Har gått till några andra men hon är bäst i klassen.

Där ser ni även en av mina nya ringar, den smala silverringen. Tror faktiskt att det är gamla förlovningsringar, om man nu har silver i sådana (?). Ganska coolt om så är fallet. 120kr fick jag ge för båda, helt klart värt det! Den andra med grön sten fick jag av killen när vi var i Kroatien förra året, en favvis.


Efter att jag kom fram till norrpan gick j...

2011-07-07_17_24 (MMS)

Efter att jag kom fram till norrpan gick jag förbi killen på jobbet och sen hem för att sova lite på gräsmattan utanför. Hur skönt som helst! Helt underbart väder idag!


Mot söder

Om typ en timme sticker jag till min ensamma kille i norrpan. Han både klagade på att han hade tråkigt på kvällarna och att hans mat sög, så det är väl dags att jag åker dit och styr upp det lite.

Har bokat in nagelfix i eftermiddag och det känns ju lite som en miss med tanke på vädret. Jag skulle ju hellre ligga på någon strand och sola, men men vad ska man göra. Bara att gilla läget. Om två veckor är vi ju i Kroatien och då kan jag få så mycket sol jag vill.

Jag och syrran tittar på om vi ska åka ner till Halmstad nästa vecka också. Vädret ser väldigt skiftande ut så jag vetisjutton om vi åker. Ena dagen säger prognosen regn och den andra så ska det vara soligt. Hmmm, får väl fundera en liten stund till på det.

"Två små gummor skulle gå en gång..."

"...till marknaden uti Nora!"


Som synes av stämpeln på handen så har vi varit i Nora idag på Antik- och samlarmässa. Det var riktigt trevligt. Hur många saker som helst att kika på. Tillslut fick vi nästan nackspärr av att gå och titta på alla bord proppfulla med pryttlar. Mamma gjorde några fynd och även jag. Två helt släta smala silverringar (vilket jag har letat efter, så snyggt att ha ensamma på ett finger) och två klädborstar i nysilver. De ska få ligga framme i hallen i Norrpan.

På förmiddagen var det ganska mulet men det sprack upp på eftermiddagen och det gassade på ordentligt.


Lunchen intogs på en grekisk restaurang vid namn "Rhodos". Do not ever go there! Sämsta stället på länge. Servitören visste nog inte vad trevlig och service betydde och kocken kunde inget om matlagning. Så, då har jag fått det sagt!

Kolla liksom på den här salladen för 75kr!!! Kanske inte riktigt vad man har tänkt sig när man går till en GREKISK restaurang. Tre oliver och salladsost, alltså inte ens feta. Förskräckligt! Vi vägde iaf upp lunchen med en fika på "Strandgården" (eller nåt liknande hette det). Hur mysigt som helst och jättehärlig servering. Rekommenderas!


Eskilstuna-besök blev det idag m mamma. Ja...

2011-07-05_14_48 (MMS)

Eskilstuna-besök blev det idag m mamma. Jag har inte varit där sedan jag var typ tio. Jag har kört genom och förbi massor m gånger men inte stannat. Det blev lite strosande på gatorna och i butikerna. Tro det eller ej, men två fynd gjordes. Ett par "träskor" liknande moheda och en grön enaxlad klänning. Perfekt till Kroatien! Nu blir det middag, grilla - mums!


SEMESTER! Jag är på semester och därför är...

2011-07-01_12_45 (MMS)

SEMESTER! Jag är på semester och därför är det väldigt dåligt med uppdateringar. Har hängt m mor min idag. En vända på stan, lite fika, en vända i springspåret (vilket var riktigt segt för benen) och god hemgjord sushi. Saknar faktiskt min kille riktigt mycket redan idag och vi ska inte ses förrän på torsdag, hur ska det gå? Bara att hålla ut antar jag. Får se till att hitta på nåt om dagarna bara. Någon som har nåt tips på nåt man kan hitta på, typ nån second hand, utställning, fikaställe osv???


På väg hem! Jisses vilken helg vi har haft...

2011-07-01_22_00 (MMS)

På väg hem! Jisses vilken helg vi har haft! Fötter, rygg och huvud är riktigt möra nu men grymt kul har det varit. Konserten var mäktig men jag tror inte jag går o ser dem igen. De var riktigt bra men det blir lite svårt att uppskatta det helt när jag inte kunde en låt så att jag kunde röja till. Liseberg igår var kanon med fint väder dock så var vi ju inte ensamma om tanken att gå dit. Kötider på 50min-1h är inte sååå kul. Men jag åkte allt jag ville. Nu har vi stannat för lunch i Laxå sen blir det att fira syrran som fyller år!


IRON MAIDEN


Då kör vi!


RSS 2.0