Avslappnat

Jag har det så gott så gott hos mina päron. Blir riktigt bortskämd faktiskt. Fast jag är ändå väldigt nöjd med mina insatser; rensning av vinden, dammsugning av sand, städning av polen och sen fixade jag både kortslutning i hela huset och städning av bilen igår. Inte så dumt va? Har tom tränat två gånger den här veckan, så skönt!

Jag tar verkligen semestern som den kommer. Inget planerat på dagarna och det är så skönt att bara vara även om jag har svårt att helt slappna av men det går väl det med till slut.

Åhh åhh åhh, på måndag drar vi till Kroatien! Fatta att jag längtar!


En av stränderna i Trogir.


Fint!

Några fina bilder från igår när jag tog en promenad runt Strömmen. Det hade ju regnat heeela dagen och sen på kvällskvisten sprack det upp och blev så där magiskt vackert. Se själva...


Det var ju synd att jag inte hade bättre kamera med mig än min mobil.


Semester

Så var det då äntligen semester!

Första dagen på den här semestern har spenderats till att packa en fetingväska, varit på massage, packat lite till, lunchat med Alen, tittat på bröllopspresent och sedan bilåkning till Västerås. Och nu har jag landat här hos mamma o pappa. Alen är ju inte ledig den här veckan (fråga mig inte varför men så ville han ha det) så då tänkte jag att jag dumpar mig själv hos mina föräldrar tills han kommer hit i helgen.

Har typ ingenting planerat för veckan förutom att jag MÅSTE hitta en bröllopspresent till min kusin. Hittade en pryl men så var beställningstiden skitlång och vi kommer inte hinna få den innan vi ska på bröllopet. Så vi får väl se om vi kan lösa det på nåt sätt. Men som sagt, annars är väldigt lugnt, och skönt är ju det.

Tänkte försöka träna och sen plöja lite böcker. Har inte haft ro att läsa på sketalänge. Vi la en beställning igår också så jag hoppas jag hinner få hem de böckerna innan vi sticker till Kroatien. Vore grymt med lite ny lektyr!

En av böckerna som kommer hem är "Fifty shades of grey" av E.L. James. Vetisjutton om det är tantsnusk eller om den faktiskt är bra men det får vi väl se :)

Ingen tid

Då var det ett tag sen man bloggade sist. Känns inte riktigt som att jag orkar skriva här längre när vädret strålar utanför fönstret (jag vet, det är bra solen som strålar men vädret är på topp iaf).

Det är snart dags att gå på semester också, bara två dagar kvar sen är det FYRA härliga veckor av skoj, mys, sol, bad, skratt, vinslörpande, kompishängande, resande osv. Naej, alltså jag lever för semestern just nu. Det ska bli så himla gött! Ahhhhh!

Helgen som var tillbringade jag iaf med dessa härliga brudar:
 
Lena o Karin på terassen på Södra Teatern i lördags. Sommar på hög nivå!

Blev en lugn helg med shopping, promenader, middag hemma, rosédrickande och sju helsikes massa snack :)

Nu måste jag sticka ner mot staden. "Snow white & the Huntsman" står på schemat och sen ett glas rosé på någon uteservering tror jag!

För den som vill så finns jag ju även på instagram: elajza_s

RSS 2.0