Festa nu då!

2011-04-30_21_00 (MMS)

Festa nu då!


Tatueringsmässa i tre timmar! Sjukt coola ...

2011-04-30_16_11 (MMS)

Tatueringsmässa i tre timmar! Sjukt coola o snygga konstverk. Blev riktigt sugen på att göra min andra men det var för lång väntetid. Får helt enkelt boka in en tid snart. Party nästa!


100% tatueringar

Kom precis in efter en härlig morgonpromenad. Käkar frukost framför Miami Ink. Ska väl ta tag i lite städning nu eftersom vi får finfrämmande (o ja, där använde jag ordet "främmande"). Mia och David kommer eftersom vi ska på Tatueringsmässan och sen festa till det lite. Vädret är super också, det kan helt enkelt inte bli bättre.

Rolig helg väntar! :)

Jag och Mia förra gången de var här!

Och så grabbarna så klart!


Barfotalöpning

Ja, det är precis vad den här skon ska utlova och den har fått riktigt bra omdöme i iForm. Jag har tittat lite på den och funderar faktiskt nu på om jag ska slå till. Någon som har provat den och har något utlåtande?


Måste verkligen köpa mig ett par nya springskor. Ska jag springa vårruset om två veckor och tjejmilen i höst så funkar inte det längre med mina utslitna trotjänare. Tror att de är typ 3-4 år gamla, inte bra för fötterna!


Efteråt

Så här blev sovrummet efter omtapetseringen. Kanske inte syns så bra hur det blev eftersom det är motljus men fint blev det. Det ser ju minst lika mörkt ut nu. Äh, jag får ta en ny bild.

Så här såg det ut innan.

Jag bara älskar

De här byxorna bara älskar jag! Så fantastiskt fina. Fatta när man har fått lite färg på huden, ett par svarta höga klackar (inte såna som är på bilden, gräsliga i mitt tycke!) och ett tunt fladdrigt linne. Gud så snyggt!

Från nelly.se, 499kr.


Kvällskonsert

Ikväll ska vi gå på konsert som killens jobb så trevligt bjuder på. "Musikalisk kavalkad med SON" (SON=symfoniorkestern i Norrköping) är namnet på showen som bara speciellt inbjudna gäster får gå på tydligen. De ska spela allt från populära klassiker till filmmusik, pop & jazz. Kommer nog bli riktigt underhållande, musikbög som jag är!

Hit ska vi alltså ikväll, konserthuset Louis de Geer.


Fräscht!

Har inte hunnit blogga någonting. Efter jobbet blev det tvättstugan och sen fixande av sovrummet som nu har fått en liten make-over. Från de fula bruna väggarna till ljust gråa. Vi är så himla nöjda! Vilken skillnad det blev. Lägger upp en bild i morgon.

Fick någon kod till en secret sale på nelly.se så jag råååkade klicka hem lite grejor. Blev ett blommigt linne, ett par sandaler och ett par haremsbyxor till det fasila priset av 387kr, perfa!

Nu ska jag äta min lyxiga middag bestående av filmjölk och flingor. Orkar inte laga någon mat idag plus att jag inte har tränat så då anser jag mig inte behöva mer än så.

Ciao!

På G

Vi bor typ i ett skyffe för tillfället. Alla möbler i sovrummet är nu i vardagsrummet och vi sover i bäddsoffan istället för i sängen. Vilken röra! Men ganska kul ändå. Det är liksom inget som är långt borta nu, haha!

Så här tjusigt är det nu! Men va snyggt det kommer att bli. Ljusgrå väggar, oh yeah!

Nu ska jag glutta på utlandsresor till mig och Kakan. Fatta va skönt att sticka i väg! Grekland, Spanien, Grekland, Spanien... osv.

Vimmel

En liten vimmelbild från eventet vi var på förra måndagen för Vagabond Mat.


Ahhh, sååå härligt!

2011-04-25_13_40 (MMS)

Ahhh, sååå härligt!


Sista lediga dagen

Vi har haft en riktigt trevlig påsk i år. Iofs mycket åkande fram och tillbaka mellan olika ställen för att käka här och käka där, men väldigt trevligt.

Något som inte riktigt har sjunkit in än är faktiskt att jag äntligen får ta ut min examen! Helt sjukt skönt. Jag och Kakan hade ju den där superdryga SPCS uppgiften att göra. Vi lämnade in den i torsdagsförmiddag vetandes att den inte var korrekt. Men vi fick mail tillbaka från läraren som skrev att vi hade 31 fel men att det räckte för godkänt. Förstå hur skönt det är, ahhhhhh!!!!!!!!

Nu ska jag slappa lite innan jag ska möta upp Emma för en promenad i det härliga vädret!

Nu är den sååå fin! Sommardäck är på, damm...

2011-04-23_17_21 (MMS)

Nu är den sååå fin! Sommardäck är på, dammsugen och shamponerad är den. Ready for the summer! Snart är det middag hos päronen och sen blir det nog lite kompishäng.


Påskbestyr! Här målar och färger vi ägg ti...

2011-04-22_12_24 (MMS)

Påskbestyr! Här målar och färger vi ägg till imorrn. De blir så fina. Men galet många är det :) Ikväll är det middag hos mina päron men innan det har jag inte en aning om vad vi ska göra... kanske i promenix ner på stan.


Ledigt!

Så, nu sticker jag iväg och hämtar min syrra vid stationen. Sen blir det packning och lastning av sommardäck (har ju fortfarande inte bytt). Sen drar vi till Västerås för att fira Påsk men innan vi kommer hem ska vi förbi Vingåker Factory Outlet. Killen ska köpa kostym och skjorta. Jag lär väl hålla i de få ören jag har kvar eftersom vi inte får lön förrän på tisdag. Sämsta bestämmelsen ever!!! Fem dagar kvar till lön... skit!

Nu tar jag påskledigt! Om jag glömmer att säga det:


Lite nytt

Äntligen så fick jag ju arslet ur vagnen och sydde nya kuddöverdrag till de två större kuddarna i soffan. Måste säga att jag är riktigt nöjd över mönsterpassningen. En blå soffa är inte lätt att hotta upp om man inte kör på marint tema, men det har vi haft nu och tröttnat på. Kommer säkert tycka det är nytt och fräscht till hösten igen. Men så här blev dem... 

Och innan såg det ut så här.

Efter att ha varit hemma hos mor och far så känner man ju att vårt vardagsrum kanske inte är så mycket att hänga i julgranen. De (tror att det mest är mamma iofs) har fixat det så fint. Eller förresten pappa gör grovjobbet med golvläggning och omtapetsering så inreder mamma sen. Det blev ett riktigt upplyft, så fräscht! Eller vad sägs?

Förut var det svartbrunt bord, vinröda skinnfotöljer, mörkröd matta och helt vanliga tråkiga vita väggar.

Husman

Det här är jag värd! Världens husmanskost, ha! Ser riktigt ofräscht ut men ack så gott.

Tog mig faktiskt ut för årets första runda. Orkade inte cykla till spåret så det fick bli två varv runt strömmen. Det är så himla fint där borta. Jag brukar se till att de som hälsar på här får ta en promenad där. Två varv där borta blir lite drygt 5 km. Jag sprang 5,27 km och tog mig runt på 28 min 44 sek. Känner mig riktigt nöjd med resultatet för att vara första rundan för året!!!

Nu ska jag varva ner lite med middag och invänta killen som är på gymmet!

God morgon!

"Solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leeeva då!"

Ofrivilligt har jag nu gått till jobbet två dagar i rad. Anledning: bilen har fortfarande dubbdäck, min cykel har punktering och killens cykel saknar luft i däcken. Men en rask promenad på morgonen gör väldigt mycket för humöret och starten på dagen.

Eventet igår var väl lite sisådär, väldigt stockholmsaktigt. Många förvirrade små unga bloggerskor. Jag vet inte men i mina ögon har de inte så hög status. Det är mycket coolare med unga tjejor som faktiskt på rent manér har jobbat sig uppåt i karriären. Kanske låter elakt men lite så kändes det. Självklart finns det ju coola bloggerskor som satsar som tusan och startar sina egna företag men det finns ändå en viss skara som jag inte har förståelse för - de som faktiskt borde göra sina läxor istället för att springa på event. Äh, tycka vad ni tycka vill!

Idag är det jobb jobb jobb som gäller. Ska nog ta mig ut och springa för första gången i år. Undrar om jag orkar 5km? Vi ska iaf anmäla oss på jobbet inför Vårruset så det kräver att jag kommer igång med springandet igen.

Efter att ha sprungit 1 mil förra året, lagom nöjd jag var! :)


Vagabond Mat


I butik from imorgon, 19 april!


Rosa

Hej och hå, vilken skön helg! Fixade naglarna i lördags i en härligt hallonrosa färg. Hade hoppats på att de hade en lite mer aprikos men det var på väg fler färger så nästa gång får det bli det. Hur skönt som helst när någon annan fixar ens naglar. Det var längesen sist, men sitter det här Nubar Gelécure bra så kommer jag nog vara fast.

Igår blev det lite jobb gjort, solande och genomkörning av SPCS-uppgiften igen. Kassaflödesanalys är ju inte att leka med, gud så krångligt. Det finns ju en anledning till att jag blev marknadsförare/strateg.

Ikväll ska jag och en jobbarkompis till Sthlm för release-event. Vagabond (tidningen) har ett event för släppet av deras nya mat-edition "Vagabond Mat" och vi har varit en av huvudsponsorerna, så det ska vi fira lite. Tidningen är hur grym som helst, massor med inspiration. Köp köp! :D


Nämen trevlig lördagskväll då! Här festar ...

2011-04-16_21_04 (MMS)

Nämen trevlig lördagskväll då! Här festar vi till det lite extra.


Sååå coolt! Nu är det alltså på pränt i Da...

2011-04-16_00_00 (MMS)

Sååå coolt! Nu är det alltså på pränt i Damernas Världs senaste nummer... Lars Wallin är uppvuxen i lilla Hökåsen! Så coolt! Undrar om man kan smöra lite och säga att man är fr samma ställe och kanske få en klänning lite billigare? Haha :)


Fredagskvällen är äntligen här! Gud, vad v...

2011-04-15_21_41 (MMS)

Fredagskvällen är äntligen här! Gud, vad veckan har känts lång. Slappar framför tvn med killen. Är helt slut i kroppen. Körde afro idag efter en ordentlig genomkörare av rygg och mage igår. Orkar knappt sitta upp nu, men ska jag se något sånär ok ut i den inköpta bikinin så krävs lite slit. Ha en trevlig kväll!


Nu är den min och jag behåller den! Tadaa! :D

2011-04-14_19_37 (MMS)

Nu är den min och jag behåller den! Tadaa! :D


En vanlig dag på jobbet

Eller njae kanske inte. Lämnar man sitt rum under en alldeles för lång stund, som typ under möten, så kan man bli med ett sånt här monument.

Ett stiligt torn av Ostronsås och Wasabipasta, tjusigt va?
Ett x antal gånger har jag fått telefonen invirad i tejp, någon gång hänger det en kinesisk rislampa precis där jag ska sitta och en annan gång har min dörröppning varit igentejpad. Så kul har vi det på jobbet. Practical jokes är en del av vardagen hos oss. Som t ex när marknadsavdelningen skulle käka lunch på en indisk restaurang för att fundera lite på den indiska matkulturen. Då bestämmer sig två av mina manliga kollegor för att jag fyller år och slår in en gammal julstjärna (blomman alltså) i plast och en mintsås (som man använder till typ lamm). De firar sedan mig på restaurangen som om det vore min födelsedag. Kändes lagom mysko när folk började titta efter vad jag fick.... meeen, lite humor gör ju vardagen trevligare! :)

Vi har haft leverantörsmiddag ikväll så jag kom hem för en timme sen och känner mig nu ganska seg. Borde gå och lägga mig men jag undrar vad jag har min andra hälft. Han skulle på galej med jobbet men har inte hört av sig var han är eller när han kommer hem, så jag går nog och lägger mig nu.


Råkade klicka hem

... inte bra alls men jag vill ju ha en härligt somrig bikini till i sommar och den här tyckte jag stämde bra in på det. Sen att det är typ sisådär 3 månader kvar och att jag inte har provat den, det behöver ingen nämna för min plånbok.

Den gick ju nämligen på 599kr, en Tommy Hilfiger.
Får väl se hur passformen är när den väl kommer hem.


Helt väck!

Har varken orkat eller haft tid att blogga de senaste dagarna. Jag har nog hamnat i något jobbigt vardagsgnatande nu. Orkade knappt ta i på träningen idag och det är verkligen inte likt mig. Jag brukar alltid ta i ifrån tårna men idag var det segt minsann.

Igår var jag stendöd och på dåligt humör, hade ingen lust att träna så det blev en hemmakväll med killen och min nya favoritserie "Mad Men".

Idag har jag kört Zumba, som sagt var. Alltid lika kul men det gick inte alls att hitta energin. Kakan och jag har även suttit med SPCS uppgiften och har kommit ett litet steg framåt. Skatten är nu bokförd. Det som återstår är att stänga konton och upprätta kassaflödesanalys, seeeen är den färdig!

Nu ska jag duscha och sen så kanske det blir ett avsnitt till av "Mad Men" :)

Vår :D

2011-04-10_14_45 (MMS)

Vår :D


Lördagslunch efter åkande över hela stan. ...

2011-04-09_13_42 (MMS)

Lördagslunch efter åkande över hela stan. Strax fika med Emma :)


Sandaler

Fick ett mail från CDON för några dagar sen med rabatt till heppo.se, alltså shoooeees! Har just nu inte något som jag behöver men herregud sommaren är ju på väg och jag behöver sandaler. Köpte ett par i Montpellier när jag bodde där, alltså för nästan 5 år sen, men som nu börjar sjunga på sista versen. Så jag hittade de här i stället:


Wrangler 699kr
De ska inte vara jätteglammiga, vilket de här inte är. Jag måste ha några som jag kan springa runt i jämt, sååå jag kanske skulle slå till?!


Ljusgrått

Ha, äntligen kan jag lägga upp bilder igen!

Så här mörkt och trist är det idag! Bläää...
Idag ska jag titta på tapeter. Jag vet att förra gången när vardagsrummet skulle tapetseras om och jag skulle välja tapeter var det inte direkt många att välja mellan. Självklart valde jag ljusa vita tapeter, men till sovrummet nu vill jag ha ljusgrått. Vitt blir för hårt till vår stora mörka säng.

Sen är det ju en massa andra saker som måste fixas till rummet. Nya tvättkorgar, vill ha två vita korgar med lock men det är tydligen hur omöjligt som helst att få tag på till en rimlig lapp. Plåtbokhyllan med alla böcker ska få flytta på sig. En matta att lägga vid fotändan av sängen ska fixas. Nya lampor till fönstrena, nattduksbord och en byrå behövs. Det finns en hel del att göra. Någon som vill lämna ett bidrag? ;)


Nytt och fräscht

Jag är så himla nöjd. Jag tog äntligen tiden (typ 10min, haha!) till att ringa fastighetsskötaren och bad honom titta på våra tapeter i sovrummet. Han kom förbi imorse och tittade på alla hål, den våden som började släppa mellan fönstrena och den gula tapeten bakom garderoberna (resten är nämligen brun). O vips, han tyckte inte att det såg så roligt ut så han bestämde att de skulle tapetsera om. Fatta att jag blev lycklig. Så nu ska vi åka och bestämma tapet och sedan ska de sätta igång, förhoppningsvis någon gång nu innan påsk annars blir det strax efteråt. (Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på hur sovrummet ser ut idag men den funktionen funkar ju inte, så typiskt! Får kanske bli senare.)

Liknelse

När jag kom hem nu på eftermiddagen så spelade killen musik på högsta nivå. Jag gick in på toa och han började spela den här låten:

O jag måste ju säga att den är väldigt lika den här gamla klassikern, iaf i början. Eller vad tycker ni?:

 


Present

Efter lite sura miner från min sida så kom äntligen killen till Norrpan i går kväll. Kände mig lite ensam och liten igår när jag vaknade och hoppades på att han skulle komma hyffsat tidigt, men icke. Så det blev lite surt från min sida.... tills han kom hem med dessa:


Fick även en ring i samma stil men den ska jag byta till en större storlek. Jag vill kunna ha den på långfingret och den jag fick, fick bara plats på ringfingret. Men det byter vi lätt!

Åhh, så glad jag är! Han är grym han min kille!
 


Promenad


Nu drar jag ut på promenad i mina nya brillor. Självklart fejk, inga Ray Bans här heller! Dessa köpte jag på Indiska för 60kr. Funkar alldeles utmärkt för jag är ju inte direkt den som tar hand om sina solbrillor.

Måste ta lite luft för sen är det tvättning och SPCS-uppgift som gäller.


Irriterad

Nu har jag flängt runt halva stan och köpt lite grejor. Först till Bolagret för att köpa väggklockan jag såg när jag var där i onsdags men inte kunde bestämma mig för. Denna blev det:

En vit med hela världen i bakgrunden. Sitter perfekt i köket och gömmer ett stort hål vi hade i väggen.

Köpte även några saker till badrummet för att fräscha upp lite. Kan ju säga att vårt badrum är nog det sämsta rummet i lägenheten - litet och trångt med plastmatta från golv till tak. Inget vidare  så det gäller att poppa upp det lite.

En lila tvålpump och en ljusblå mugg till tandborstarna. Blev ju lite bättre än tidigare iaf.

Åkte hela vägen till Söderköping för att köpa tyg till soffkuddarna. Gick runt bland alla rullar tills jag tillslut hittade två tyger som var bra. Köpte det jag behövde och stack hem. Drog fram symaskinen och strykbrädan, och började nåla. SEN! kom jag på att jag hade tänkt helt fel och att tyget inte ens räcker till en kudde utav vardera tyg. Jag blev så sjukt förbannad att jag packade ner allt igen och började dammsuga. Hur i h-lvete kunde jag räkna så fel???? Nu måte jag ju åka dit igen och köpa ännu mer tyg. Känns inte ens som om det var meningen att jag skulle fräscha till vardagsrummet. Suck!!!

Lite att välja mellan minsann!

Lagom oskarp bild men va sjutton. Nu stick...

2011-04-02_10_58 (MMS)

Lagom oskarp bild men va sjutton. Nu sticker jag för att fixa grejor till lägenheten. Hoppas jag hittar allt jag söker! Ha det så gott!


Ahh hahaha!

Alltså nu förstår jag precis varför alla lovordar Zumba-passet på fredagar. Tänkte mig någon i 40 årsåldern som skulle hålla i passet eftersom det ändå var dans vi pratar om. In kommer en killen i svarta brallor och vit tanktop, muskulös som sjutton och typ 25-30. Inte såg han så dålig ut heller, undrar varför passet är populärt??? Haha, nejdå men passet var faktiskt grymt. Inte en lugn stund och en massa skaka rumpa och massa svettdroppar som flög. Hur kul som helst!

Nu kommer det bli svårt att få mig att åka till Västerås på fredagar innan halv sju. Haha!

Lite rökt makrill, en avokado, lite edamame-bönor och några skivor halloumi blev kvällens middag. Orkar inte laga till något när jag är själv. Gluttar på "Så ska det låta" och målar naglarna, hur gött som helst!

Att göra


Det här ska jag nog gå på! Får se om jag hittar dit. Får nog fråga någon på jobbet eller googla mig fram.


Lunch lunch lunch

Jösses Amalia vilken start på dagen! Tusen småsaker som ska fixas och hämta information från 25 olika ställen för att sammanställa i ett dokument. Jaja, det går nog innan dagen är slut :)

Nu är det alldeles strax lunch och vi ska lyxa till det eftersom det är fredag och hämta sushi! Mums!

Sen i eftermiddag är det ZUMBA som gäller. Guld värt! Sen är jag förtjänt av en härlig fredagskväll framför TVn.


RSS 2.0