God morgon!

"Solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leeeva då!"

Ofrivilligt har jag nu gått till jobbet två dagar i rad. Anledning: bilen har fortfarande dubbdäck, min cykel har punktering och killens cykel saknar luft i däcken. Men en rask promenad på morgonen gör väldigt mycket för humöret och starten på dagen.

Eventet igår var väl lite sisådär, väldigt stockholmsaktigt. Många förvirrade små unga bloggerskor. Jag vet inte men i mina ögon har de inte så hög status. Det är mycket coolare med unga tjejor som faktiskt på rent manér har jobbat sig uppåt i karriären. Kanske låter elakt men lite så kändes det. Självklart finns det ju coola bloggerskor som satsar som tusan och startar sina egna företag men det finns ändå en viss skara som jag inte har förståelse för - de som faktiskt borde göra sina läxor istället för att springa på event. Äh, tycka vad ni tycka vill!

Idag är det jobb jobb jobb som gäller. Ska nog ta mig ut och springa för första gången i år. Undrar om jag orkar 5km? Vi ska iaf anmäla oss på jobbet inför Vårruset så det kräver att jag kommer igång med springandet igen.

Efter att ha sprungit 1 mil förra året, lagom nöjd jag var! :)


Kommentarer
Postat av: LANJA - www.lanjas.blogg.se

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja - på den hemsidan får mer läsare på diren!



http://Lanjas.blogg.se Bloggade föresten om din blogg :)

2011-04-19 @ 12:39:33
URL: http://lanjas.blogg.se/
Postat av: Leiden

2 grejer, vi på jobbet funderar också på att springa vårruset. YEAH!



två på tal om solen lyser så fick jag infon om att i örebro så sjunger man inte solen lyser! Min syster har fått lära sig de som lärare inte en unge i ÖRebro vet vad de är för sång. Så konstigt

2011-04-19 @ 17:50:01
URL: http://leiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0