Kick-off

2012-01-31_17_25 (MMS)

Då kör vi kick-off med jobbet då... Rock it is! (om det var tveksamt) På schemat står "Rock Band" vilket kommer att bli sjukt kul! Efter det blir det middag på stan. Trevlig kväll med kollegorna alltså!


En till klubba


Sen kunde jag inte låta bli att klubba hem de här två fina köksvågarna. Jag har ingen idag så det här blir perfa. Får se om jag bestämmer mig för att behålla båda eller om jag ska göra mig av med en av dem... Hmm, tåls att tänka på. 300kr fick jag betala.

Sen har jag hittat en helmysig hemsida där jag skulle vilja köpa hem typ allt de har, naej kanske inte allt men en hel del. www.broarne.se - Inredning för egensinniga heter den och är helt superhärligt retro!


Bästa låtarna just nu

Ja, jag såg de här låtarna spelas på p3 Guld men jag lyssnade faktiskt på dem innan dess. De är så grymma! Tips om man vill ha härlig musik!




Hemklubbat


Så har vi blivit med två nya köksstolar. Lite påmålning krävs ju så klart på fötterna men fina var dem. Mamma är ju galen i auktioner så hon hjälpte till att spana och sen att lägga ett bud. 300 kr fick vi dem för och de kommer att bli perfa i det nya köket. Jag tyckte de var lite coola med det speciella ryggstödet.

Stolarna jag har idag är ett par obekväma stolar i rotting som man gärna inte sitter längre stunder på. Så nu slår vi ett slag för auktioner och second hand! :)

Annars så har ju dagen inte varit så himla bra, eller helt ok om man inte räknar med detaljerna; började med att slå foten i sängen, sen spillde jag mjölk på byxorna, petade lite med mascaraborsten i ögat, tappade en stor klick tandkräm på tröjan och har nu avslutat dagen med att bränna mig för andra gången på några dagar. Visst låter det toppen?! Inte min dag helt enkelt.

Nya tag i morgon!


Elsas Mode

Hade inget att titta på efter filmen "Bad Teacher" igår, som för övrigt var superdålig, så jag kom på att jag hade sett reklam för serien Elsas Mode, eller Elsas Värld som den heter, så jag satte igång tv3 play. Så nu matar jag avsnitt efter avsnitt. Jag har ju läst boken som är skriven av Sofi Fahrman så jag tänkte att det kunde vara kul att se hur de har gjort serien.

Vetisjutton om jag tycker att de spelar så himla bra. Bögkillen Johan är ju sisådär va, känns inte alls som en stark insats ochhon som spelar Elsa är väl ok men inte mer. Johan Nätterqvist spelar bra men det kanske man kunde ana :)

Nu kör vi nästa avsnitt! De är ju bara 15min långa så det går undan...

Perfekt avslut

2012-01-29_16_02 (MMS)

Perfekt avslut på en kall långpromenad - amerikanska pannkakor! Mums! Har aldrig gjort sådana här pannkakor förut men jag tänkte eftersom att jag hade fått lönnsirap från jobbet så skulle jag prova. Tror faktiskt inte att jag ätit det någon gång heller, men riktigt mumsigt var det!


Kväller

Det blev en vända på stan i segt tempo. Just nu är jag inne i en känsla av att jag inte behöver någonting eller vill ha någonting (förutom den nya lägenheten så klart) så det blir ganska segt att gå på stan.

Jag gick ändå i de flesta butiker men det var inte mycket som lockade, däremot hittade jag ett par snygga grå tajta byxor, typ chinos stil, på MQs rea. Att hitta ett par byxor som sitter som en smäck och kostar strax över hundralappen är inte särskilt vanligt. De kommer bli perfa till min nya gula tröja!

Annars har jag faktiskt haft det ganska tråkigt idag.
Jag skulle hellre umgås med min kille, kände inte alls för att vara själv men men så är det ibland. Jag gick iaf och hyrde film inför kvällen. Har några filmer hemma men de är för "tunga" så det blev "Bad Teacher" med Cameron Diaz istället. Jag har lite svårt för henne som skådespelare men filmen kan nog ge några skratt.


Fått

Igår kom killen hem med en present till mig. Kors i taket tänkte jag, vad har han gjort nu? Jag är inte bortskämd med gåvor så knepigt nog börjar ju hjärnan tänka i konstiga banor. Men det visade sig bara vara en kul grej och för att jag är så snäll...

Ganska roligt tryck... en perfekt myströja! Sen så är ju sushi högt upp på min tycka-om lista :)

Åkt


Jahapp, så var man ensam resten av dagen då. Killen stack precis till sin jobbfest/gala, vet inte riktigt vad det är. Stilig var han iaf.

Men vad ska jag hitta på? Är inte på humör för något direkt. Kanske skulle maka mig ner på stan för att titta runt lite och köpa en fika på Espresso House? Hmm, så blir det nog... hade tänkt träna men jag orkar bara inte, och då ska jag inte heller.

Min variant

Eftersom jag inte har varken tid eller ork att hålla på och fixa i ordning tallriken och lägga upp snyggt för att få en bild på en maträtt så blev min mat så här:

Kanske inte ser så aptitligt ut. Ser faktiskt ganska lite ut för världen, men himmel och pannkaka vad gott det var! Kan gladeligen rekommenderas. Det var väl lite väl många moment med marinader, dressingar och röror men det var väldigt lätt ändå. Så gott så gott var det. Mumsigt, enkelt och med tydlig känsla av Asien.

Killen har makten över TVn just nu vilket resulterar i handboll Serbien-Kroatien. Jag är väl sisådär nöjd. Känner ju att det finns annat som skulle vara roligare att se på en fredagkväll, men men ibland är jag vek. Han har ju trots allt en väldigt stark koppling dit.

Kvällens mums


Det här goda ska vi äta idag, eller jag ska iaf försöka mig på att laga det ikväll; Asiatisk lax i ugn med avokadokräm och gurk- och blomkålssallad. Lät jättegott! Receptet kommer från Buffé-tidningen som kom i veckan, eller om det var förra veckan (?). Eftersom jag jobbar med de här produkterna så måste ju sådana här recept provas och utvärderas. Frågan är bara, var kan jag få tag på färsk lax på en fredag? 

Dagens ord eller uttryck har jag också myntat: "hon är ju nischad i skallen". I betydelsen hon kan mer än vad den genomsnittliga svensken kan inom ett specifikt ämne.

Gårdagens diskussion kring uttryck var: "det var ju inte en dag för ....!" Ja, vad säger man egentligen som sista ord i det uttrycket? Jag anses som en liten språkpolis på jobbet och därför hade alla mycket roligt åt hur jag säger det. Jag säger nämligen "det var ju inte en dag för snart", och det var tydligen mycket lustigt så jag gjorde en lite gallupmätning och det visade sig att jag faktiskt var ganska ensam om att säga så. De flesta säger "...för sent!" eller "...för tidigt!". MEN så ringde jag mamma och frågade (som ändå är översättare och språkpolisernas polismästare) OCH hon säger samma som jag, mäkta nöjd blev jag :)

Nu, dags för arbete!

På rätt väg

Jag brukar faktiskt inte läsa Veckorevyn längre. Jag känner att den har blivit lite för tonårsaktig för mig, eller det kanske snarare är så att jag har blivit äldre :)

Däremot får jag den på jobbet så det klart jag gluttar i den för att se vad som är på G. Vilka trender som dyker upp och vad som är aktuellt bland de 'lite yngre'. Det är mycket studerande i alla tidningar som finns för att ha koll på marknaden och sina konsumenter.

Den här gången hittade jag det här i tidningen.... tänk om alla kunde börja tänka åt det här hållet. Det finns helt klart alldeles för många tidningar som ger galna bilder av hur man ska se ut. Det här däremot är kanonbra!


"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-"-


Frågan är


Idag kom de här i brevlådan. Årets största lopp för tjejer (obs, kan ha fel) börjar tydligen planeras. Jag har ju sprungit Vårruset två år i rad nu men Tjejmilen har inte blivit av än. Tanken var att vi skulle springa det förra året men jag fegade ur plus att jag faktiskt glömde bort att anmäla mig. Men i år för sjutton, ska jag springa båda?

Hmm, jag förbättrade ju min tid på Vårruset med typ 2 min förra året så jag vågar ju knappt springa i år. Kommer jag kunna springa bättre? Jiax! Tåls att tänka på, sen ska jag väl kolla på jobbet också om vi kör samma lag som tidigare.

Nu stack killen till gymmet så nu får jag välja precis vad jag vill att se på TV. Så nu blir det "Sveriges Mästerkock".

Resor




Känner inte att det här är så dumt faktiskt. Det här är några av bilderna från huset vi ska bo i, i Kroatien. 15 meter från havet med typ en egen strand om jag har förstått killens syster rätt. Hur grymt är inte det?

Det kommer hända så många roliga saker det här året, eller iaf fram till augusti sen dör det ut vad jag vet. Sälenresa, flytt, födelsedagsfest, bröllop, midsommar, Kroatienresa och sen ett bröllop till. I'm loving it! :) Det kanske tom är fler saker som jag har missat att ta med.

Åh, om tre veckor blir det skidåkning i Sälen, eller snarare snowboard tror jag. Det kanske blir några åk på darriga ben på skidor. Jag har ju typ inte åkt skidor sedan jag började med snowboard för 13-14 år sen. Jag slutade innan den riktiga carwing-skidan kom och det var lite därför jag slutade. Det blev liksom tråkigt att åka skidor, så jag bytte och har haft hur många roliga stunder som helst på brädan! MEN jag måste lära mig att åka på carwingskidor men det är ju lite knepigt när man har lärt sig "Hökarängen"-stilen :)

Jag i Sälen förra året.


Vinna eller försvinna

Så är läget för kvällen. Handboll, it is och jag har min egen expertkommentator. Haha! Mina nerver orkar inte med sådana här matcher. Även om det bara är EM så är jag alltid lika taggad. Får väl ser hur det går. Jag tror på förlust men jag hoppas på vinst, så klart.

Nu ska min goda blodpudding ätas samtidigt som det blir bloggläsning. Vi har sett klart säsong två av Mad Men så ikväll efter handbollen måste vi ser första avsnitten av säsong tre. Herregud så säsong slutade. Det är en så himla bra serie, och inte blir den sämre av att modet är så himla coolt och vackert feminint.

Snöig måndag

Vilket vinterland vi har ute nu! Plus att det är ljust på morgonen, hallelulja! Eller iaf ljusare...

Inga möten eller aktiviteter bokade under dagen så det blir eget arbete. Ikväll är det dags för aerobics om jag nu kommer att orka det. Jag har sådan träningsvärk i hela ryggen, på ställen där jag knappt trodde att man hade muskler, efter Combat-passet i lördags. Men man ska väl träna bort träningsvärken så någon form av träning blir det.

Vi mysade till det igår och gjorde egna scones och drack te till; ett riktigt afternoon tea. Ser ju inte ut som killen äter något men han håller i sin tallrik och mugg.



Dags att dra till jobbet!


Dinglande

Jisses vilket snöväder vi vaknade upp till idag. Det var helt vitt utanför fönstret och snön yrde. Med tanke på vädret så tog vi morgonen i makligt tempo. Frukost framför skidåkning och sen mer och mer sport. Sådana härligt lugna morgnar har vi för sällan.

Efter en massa sport så tog vi oss ut till Mio och beställde faktiskt vår nya matsalsmöbel. Den kommer alldeles lagom till dess att vi flyttar in i nya lyan. Åhhh, det kommer bli så snyggt!

Har försökt ladda upp lite bilder men det går för sjutton inte, så det får bli ett bildlöst inlägg idag. Kanske blir till imorrn istället.

Sitter i ett omklädningsrum i sporthallen ...

shot_13271580490 (MMS)

Sitter i ett omklädningsrum i sporthallen i Linköping för att titta på killen som ska döma. Får se hur det går. Ikväll ska jag iaf unna mig ett glas rött och lite oxfile, mums!


Isch

Vi hade väl inga storslagna planer för den här lördagkvällen men kanske en liten utgång och ta ett glas, men efter att ha försökt återhämta mig efter ett stenhårt Combat-pass och suttit i en idrottshall i 3 timmar och så har huvudvärken krypit sig på så det blir en lugn hemmakväll. Kanske skulle ta och hyra film, eller se några avsnitt av favoritserien "Mad Men"?

Känns som att en lagom jobbig aktivitet så här på kvällen blir att fixa naglarna och lägga oxfilén i kylen igen för att äta den imorgon istället. Det blev nämligen mat på vägen hem från matchen

Ha en trevlig lördag!
Åhh, hit ska vi i sommar!

Kanske en ny?


Så här frisk ser min dator ut. Den mår inte alls särskilt bra. Jag kan inte ha något installerat på den, jag kan inte spara något och den jobbar riktigt långsamt. En annorlunda grej som den har för sig är att den absolut inte kan ha CD-läsaren inne utan den ska sticka ut hela tiden, och så fort man försöker trycka in den igen så skickar datorn ut den. Väldigt mysko!

Men vad ska man säga? Den är ändå 6 år gammal och har använts väääääldigt flitigt så den har nog tjänat sitt syfte. Men någon ny blir det nog inte. Jag har ju jobbdatorn som jag kan använda när den här verkligen ger upp.

Nu är det banne mig dags för middag, är superhungrig. Det blir sallad med bröd och kanske något onyttigt till eftersnacking.

Jag köpte "Coco avant Chanel" eller "Coco - Livet före Chanel" på DVD i julas och jag har inte hunnit se den än så jag hoppas att kunna få se den ikväll. Det är duktiga Audrey Tautou som har huvudrollen, hon från "Amélie från Montmartre" som för övrigt är en urhärlig film. Jag gillar franska filmer, måste bara se till att se fler.


När?


Hittade den här bilden på Facebook och jag kan ju inte annat än att hålla med. Vad sjutton har hänt?

Jag tillhör ju verkligen mer den nedre kategorin och känner mig väldigt nöjd med det, och har inga som helst mål eller önskningar om att tillhöra den övre och har aldrig haft heller. Jag har alltid varit den knubbiga, men vem f-n bryr sig (?) Jag har superbra värden på varje hälsokontroll och jag mår mycket bättre än många andra.

Nej, jag kan inte stoppa i mig vad som helst, men vem kan det utan att må dåligt på utsidan eller insidan (alltså kroppsmässigt, inte psykologiskt)?

För vem väljer de övre kvinnorna att se ut sådär? Är det dem själva eller för omgivningen? Fine om man har enormt hög ämningsomsättning och har svårt att lägga på sig i vikt, men de där tjejerna ser sjuka ut. Inte ett dugg hälsosamt.

Förr i tiden var det status att visa att man kunde äta sig mätt och se välmående ut, och nu har det gått över till att det är status att visa att man har sådan självkaraktär att man kan styra sig själv till att vara smal. Hur sjukt är inte det?

Jag säger bara det.... "DET VAR BÄTTRE FÖRR" och därför envisas jag med att se ut som jag gör ;) 

 


Många planer men inte framåt

Det kommer hända så mycket kul det här året. Det ska verkligen bli bättre än 2011. Inte för att förra året var så dåligt men det kändes lite som ett mellanår. Hände lite kul grejor men inget märkvärdigt, det gick liksom bara framåt.

Som sagt, det finns saker att se fram emot men för tillfället så står det lite still. Det är helt enkelt lite för mycket på jobbet som krockar. Känns inte som att det släpper heller. Så länge man kan släppa det och slappna av när man inte är på jobbet så går det ju. Får försöka se ljust på saker och ting.

Imorrn är det fredag, och det ska bli riktigt gott med helg. Den här helgen ska vara slapp. Ett träningspass på lördag och sen lugnt resten. Fyra träningspass den här veckan får räcka.

Nu ska jag inspireras lite utav "Biggest Loser" och äta en apelsin.

Nagelfix

Hade lite tråkigt igår kväll så jag fixade naglarna lite. Så här under vintern så går mina naglar bara av hela tiden eller skivar sig vilket är sjukt irriterande så det är bara att lacka dem. Den här gången blev det lite mer avancerat. Ganska nöjd själv faktiskt! Lite glammigare än vanligt. Kommer nog blir ännu bättre när naglarna har vuxit ut lite till, men glitterlacket är jättebra för att förstärka topparna.
 
Nubars nagellack är det så klart som gäller.

Onsdagsgöra


Här har jag spenderat kvällen - i vårt vindsförråd, eller det är ju fyllt med bara mina saker.

Vi flyttar ju om lite mindre än två månader och då är det ju väldigt onödigt att släpa mig sig saker som är trasig (för att jag hade trott att jag skulle laga dem), gamla, fula eller slitna. Det blev två IKEA kassar med kast och en med insamling. Det var även en hel del roliga saker, som gamla foton, kläder och prylar som jag inte har orkat slänga, och som väcker minnen. Hittade den här t ex:

Är jag gammal eller är jag gammal?? Emma, vad säger du, har du en dator som kan läsa den här? Haha, visste inte att jag hade kvar den här. Det är mitt, Emma och Emmas projektarbete från 3:an på gymnasiet om arbetsskador... och ja, man sparade allt på disketter då. Jisses!

Förutfattade meningar

Stack mot gymmet och Zumba efter jobbet. Precis när jag ska gå förbi en trappuppgång kommer en kille ut. Jag vet att det är studentlägenheter i huset och han som kommer ut ser väldigt utländsk ut, typ fransk eller spansk utbytesstudent.

Tänkte väl på det där i en halvsekund men precis när jag ska gå förbi håller han upp dörren precis som att jag skulle gå in och han ville vara snäll... o vad svarar jag?! Jo, "no thank you"... visste jag att han var utländsk eller??? Nej, skulle inte tro det. Blev nästan lite rädd för mig själv, haha. Han kunde för sjutton likväl varit svensk.

Jaja, nog om det. Ikväll blev det wok för killen och sallad för mig. Den där wokpåsen från Go-Tan är förövrigt hur jättegod. Thai style coriander heter den och med kokosmjölk är det riktigt mumsigt!


Nu blir det handboll för hela slanten! Sverige-Tjeckien

Bokat

Ja, man ska väl inte skryta men det är ju för härligt. Nu har vi bokat ännu en sommarsemester till Kroatien. Tredje året i rad, men jag är liksom inte riktigt färdig med det där landet än. En favorit har det blivit. Jag vill lära mig mer och se mer.

Till Split flyger vi denna gång och sen tar vi oss en tur runt i trakterna. 11 dagar blir det med sol, bad och kulturinsupande. Längtar redan!

Mmmm, härligt!


Nystart

Nej, nu sjutton så börjar träningsåret 2012! Nu har jag slappat alltför mycket de första veckorna så nu sätter vi igång. Bara för det så hade inte gymmet några bra pass idag så det blev träning bland fria vikter, kettlebells och gummiband men det går ju lika bra för det.

Killen tycker dessutom att vi ska börja komma i form nu till Beach 2012. Jag har aldrig varit sådär mycket för att satsa mot något års strandform. Då tar man ju liksom i så att man kräks under våren för att sedan på hösten gå ner lite i lugnare varv. Naej, tacka vet jag konstant, något ökande träning under året. Långvarighet ska det vara!

Så till mellis (förresten, är det bara jag som säger det nu förtiden? får alltid pikar för det) blev det en avokado och nu till middag blev det gnocchi med grönsallad. Mums!

Jag har aldrig varit i bättre form än vad jag är idag ändå, så jag är sjukt nöjd att jag faktiskt tagit mig hit. Delmål är bra att ha annars kan man lätt drunkna och känna att man inte kommer någonstans.

Sen är ju en färgklick inte så dumt för att liva upp träningen!

Sååå, välkommet träningsåret 2012!

Sportsöndag

Det blev ju lite firande igår och jag blev faktiskt mer påverkad än vad jag hade tänkt mig, för imorse var jag inte helt hundra. Det blev alltså en lååång sovmorgon och sedan förflyttade jag mig till soffan istället för att titta på alla skidor som sändes på TV. Många fina svenska framgångar!

Så det har inte gjorts många knop idag. Killen dömde handboll medan jag låg och slappade i soffan. Sen gick vi över till hans föräldrar och fikade och åt mat. Cevapcici blev det, så himla gott!

Nu är det någon tråkig fotbollsmatch på TV så jag är så där lagom uttråkad. Tror att jag lägger mig i sängen och läser lite. Kanske skulle försöka avsluta den här boken under året, haha! Den är ju såå lång. Jag har väldigt svårt att ta mig genom tegelstenar och den här tar ju varje pris, typ 900 sidor.

Kompisträff

2012-01-14_15_32 (MMS)

Fin solnedgången minsann! Har varit och hälsat på hos min kompis Emma o hennes ursöta son Lionel. Det var jättekul att träffas hemma i lugn o ro och se hur stor herrn har blivit. Han snackade på ordentligt och viftade både m armar o ben. En helt lagom lördag. Ikväll ska det bli lite födelsedagsfirande om jag nu kommer framåt i den här långsamma biltvätten. Är egentligen lite osäker för sådana här automatiska tvättar men det går väl bra antar jag :)


Planering


Idag har vi varit mätt och tittat i den nya lägenheten. Vi har ju planerat för att tapetsera om en del och måla om några väggar, så det var välbehövligt med en titt. Nu kan vi äntligen gå till färghandeln och beställa tapeter. Ja, så är det för vi har redan bestämt vad vi ska ha. Åhhh, det kommer bli så bra! Sen ska det beställas möbler, det ska bestämmas vad vi ska göra med allt det vi har idag och så är det ju ganska mycket kvar att fixa och styla till nya lyan.

Alltså, köket är så himla härligt! Jag ska få ett stort fint kök med spottar i taket, spishäll, en massa skåp, plats att sitta, snyggt kaklade väggar och fräsch spisfläkt. Kan man be om något mer när man gillar att laga mat? Vilket lyft! Wohoo! Nu längtar jag... matplats har vi också, så nu kan jag ha matbjudningar!

Onsdag


Idag äntligen tog jag mig till gymmet för att köra ett varv. Jag vågade inte riktigt köra på i 100% eftersom jag kände att hålet efter tanden dunkade lite men träning blev det. Efter den härliga träningen blev det mums mums middag. Sallad med avokado, fetaost, kalamataolver, ägg och sockerärtor. Så himla gott (och nyttigt)!

Så himla mycket mer händer inte i mitt liv för tillfället. Jag har nya lägenheten i tankarna mest hela tiden. Funderar på vilka färger vi ska sätta var och vilka möbler som ska säljas alt. slängas och vad som kommer att behöva köpas. Det är ju en för härlig känsla! :)


Bättre

Idag känns det helt klart bättre i det där hålet jag har i munnen. Igår vågade jag inte ens känna efter hur hålet kändes och det gör jag nog inte riktigt nu heller men lite koll har jag, isch! Det blev ju några tabletter för att kunna sova i natt men idag har jag klarat mig på en, får väl se hur natten blir.

Eftersom jag inte får träna, iaf inte igår och idag, så tog jag mig en promenad i kylan. Men så skönt det var. Rensade skallen lite och en massa friskluft, kan ju behövas när man sitter på ett kontor hela dagarna.

Nu blir det "Sveriges Mästerkock".

Fast

Helgen har varit en riktig "ta det lugnt"-helg och därför så himla skön. Vi har sovit länge, umgåtts med varandra, ätit mat med familjerna och bara njutit. Eller det är ju inte så bara :)

Men herregud, vad mycket spelande det blev i helgen;
- Kasta gris
- Monopol
- Wii Mario Kart
- Bela (något kortspel från Balkan, helt galen oordning på valörer och poäng)
- Playstation 3, Virtual Tennis
- och sen typ 10 olika kortspel i går kväll när jag och killen skulle lära varandra de vi kunde...

Nu är jag helt fast i kortspel så efter jobbet gick jag till Lekia och köpte mig en ny kortlek (mycket skoj för liten peng, 30kr kostade den) för ikväll ska jag och killen lära oss att spela Canasta.

För övrigt så ömmar det i hela munnen efter morgonens tandläkarbesök, men det lär väl lätta till imorgon hoppas jag. Fast i natt gäller det att sova på tabletter, annars blir det nog ingen sömn.

Färdig hos tandläkaren

2012-01-09_10_31 (MMS)

Kom precis fr tandläkaren så än vet jag inte hur det har gått förutom att tanden är ute och att tandhygienisten har våldfört sig på mitt tandkött. Men rent och fräscht är det nu som hon uttryckte sig. Jag får inte öppna munnen så här är det sammanbiten min. Hoppas ni får en fin dag i det härliga kalla vädret.


Brrrrr...

2012-01-09_00_34 (MMS)

Brrr, imorrn är det dags för tandläkaren. Jag har inte ett smack emot det egentligen men imorrn ska en visdomstand dras ut. Den andra i ordningen. Den första satt knepigt i underkäken och gick ok även om jag bara kunde äta flytande dagarna efteråt. Den här sitter i ovankäken så jag hoppas det går bättre, det sägs ju det. Näej, jag fasar mest för att höra knaket och ta sprutorna. Nu får jag nästan panik, ahhh!


Lite julklappar

Inte för att jag kanske brukar vara så outgoing med vad jag får i present men i år är jag väldigt nöjd med mina julklappar. Så här kommer några av dem...

Här är de små sakerna jag fick. Hur grymma som helst! Jag önskade inte mig så mycket så att få sådana här saker är super! Nya sminkborstar från MUS, shampoo från Redken, läpplans från Clarins, puder från I.D Bare Minerals, Dust It från Schwarzkopf och så lite godis.


Fynd!

På väg ner till gymmet igår smet jag in på HM för att köpa mig en ny mascara, som de för övrigt inte har längre - sämst! Varför har de inte Maybellines Volume Express?

Jaja, slängde några blickar på kläderna också och hittade kavajen jag har tittat på hela hösten men som jag har tyckt varit lite för dyr, MEN nu var den nedsatt från 399kr till 150kr. Tror ni att den åkte med hem eller? Ha, så klart :)


Idag ska vi dra till Västerås men det går en aningens segt. Jag är färdig och väntar egentligen bara på killen men om man säger så, han är inte direkt snabb i svängarna. Men vi lär väl komma iväg någon gång antar jag. Vi har ju ingen tid att passa iaf.


Lista 2011

Några punkter från 2011

Mest lystnade album:
 Adele - 21 
Parfym: Calvin Klein - Beauty
Skönhetsprodukt: Cliniques ansiktsvatten
Beroende: Tuggummi
Bästa köp: Min höstjacka i märket Elvine (om man inte räknar lghnt)
Tidning: Damernas Värld
Bok: Joyce Carol Oats - Blonde 
Serier: Mad Men
Fika: Scones
Pryl: Min smartphone
Bästa film: The Swan, Kings Speech (var det 2011?)
Sämsta film: Hmm, finns många...
Restaurang: Saliga Munken i Norrköping
Alkoholfria dryck: Ramlösa Granatäpple 
Alkohol dryck: Engelsk cider 
Färg: Lila
Nagellack: Nubars alla varianter
Väska: Brun krokodilpressad skinnväska från Kroatien (present av killen)
Länder: Danmark, Norge, Grekland, Kroatien, Tyskland
Godis: Saltlakrits
Träning: Helt ok, har tränat så mycket jag orkat och varit motiverad till
Bästa händelse: Köpet av lägenheten men strax efter min uttagna examen
Vill jag ha mer av 2012: Skratt, sol och härliga stunder med vänner o familj
Bild: Säger sig självt...





(lånade den här listan från karinolofsson.se men med lite justeringar)

Halvdag


Idag har vi haft halvdag på jobbet. Tiden går så fort bara, man hinner liksom inte göra så mycket under arbetstiden men desto mer nu på eftermiddagen. Körde på lite ledig klädsel idag. Min nya Levi's huvtröja är så grymt skön. Skulle kunna bo i den.

Tittar just nu på Ellen DeGeneres Show som jag nog inte har sett på år och dagar. Jag är ju aldrig hemma på vardagar runt kl 13-14. Det var ju annorlunda när man pluggade och hade föreläsningar på udda tider. Så det här känns ju nästan lyxigt!

Käkade precis lunch så om någon timme ska jag röra mig mot gymmet, och sen slutar killen så då ska vi väl hitte på nå. Imorrn sticker vi till Vås igen för handbollsdömning. Inget annat är planerat för helgen men jag är filmsugen så det kanske blir en bio eller mysfilm hemma.

Inspo = zero


Neej, jag har verkligen ingen ork eller lust att blogga för tillfället, eller låt mig rätta mig en aning.... Jag har inte lust med särskilt mycket för tillfället. Jag har inte tränat sen i torsdags vilket inte är likt mig, jag har ingen matlust och ingen inspiration till någonting för tillfället. I mitt jobb behöver jag en väldans stor dos med motivation, brainstorming och kreativitet, och det finns inte. Självklart går det runt ändå, men...

Skulle man kunna ta lite ledighet för att leta efter motivationen och inspirationen igen?

Det är ju alltför härligt att jag har killen att umgås med som beter sig som en riktig pajas för att jag ska skratta. Vi har så kul ihop vi! Sen har vi ju en ny lägenhet att se fram emot, som ska inredas. Men inte idag, det får vänta lite.


Inge kul eller bra

Jag har inte orkat blogga på ett tag, mest för att det är körigt på jobbet för tillfället. Behöver fokusera på annat än att skriva av sig här för tillfället.

För att dra en kort summering av nyår så var firandet kanonkul. Vi var hemma hos mamma o pappa och firade med dem och vännerna. God mat, rolig frågesport (om än rätt hetsk sådan, men så blir det när alla har vinnarskallar) och glatt humör. Ingen verkade särskilt trött heller för vi var uppe till halv sex på morgonen. Vi ska inte snacka om hur trötta jag och killen var på nyårsdagen, cheeses! Jag tror att jag fortfarande saknar några timmars sömn :)

Nu ska jag fortsätta kriga!

Bilder från nyår kommer när jag har snott några från killen.

RSS 2.0