Brun eller svart?

Det är så härligt att se alla glada människor runt omkring mig. Alla, eller i alla fall de flesta, är mysigt solbrända och när de ler lyser verkligen de vita tänderna och de klara ögonen. Sommaren i Sverige är verkligen helt fantastisk när vädret får vara så här. Då älskar jag verkligen det här landet, plus att jag är väldigt stolt över att vara svensk. Kanske låter lite patriotiskt men det får man vara ibland, särskilt när jag har fixat sill och potatismiddag med knäckebröd. Mums!


För att kontra denna svenska hyllning, ska jag hylla hon som höll i Afro-passet idag. Herregud va kul det va och svettigt! Dansade som riktiga afro-kvinnor, sådan härlig känsla. Det passet ska jag definitivt gå på fler gånger, fast inte innan semestern för nu närmar den sig med stormsteg. Än så länge inga stora och bestämda planer men det finns mycket som ligger och gror. Jag vill bara umgås, känner mig rätt socialt desperat.

Tjollavippen, nu ska jag titta klart på forts av min svenska kväll dvs. Allsång på Skansen!



p.s Lever Michael? d.s

rien est passé

Jobbar, sover, äter och tränar. Tillbaka till verkligheten och den tråkiga vardagen. Inte för att jag säger att mitt jobb är tråkigt, för det är det verkligen inte. Fast just nu finns det så mycket annat som jag vill göra men inte kan göra.

Jag vill...
- att Kakan kommer idag istället för på torsdag, 
- ha tränat alla passen jag ska träna den här veckan, 
- få lägenheten städad av sig själv innan jag sticker till sthlm på fredag,
- att tisdag och onsdag kan försvinna den här veckan (händer ändå inget kul),
- ha tid, pengar och sug att shoppa lite,
- aldrig att den stundande semesterna ska ta slut,
- hitta en sistaminutenresa för ett helt ok pris,
- ha mer att göra om kvällarna (fast jag vet inte riktigt vad),
- att min kille ska vara här NU...

Sååå, så lite händer just nu att jag måste skriva om vad jag vill istället. Helt enkelt, egentligen ingenting att blogga om.


heeelt stilla

För en gångs skull tänkte jag blogga lite på en söndag. Det var längesen sist. Blir ju inte av när jag kommer från Västerås vid elva halv tolv på kvällen, men nu har jag haft besök istället. Fint sådant.

Jag (vi) har haft en superhärlig helg. Tagit allt i slow motion och bara njutit, eller några snabba tempo har det nog blivit också. Kan nog inte undgås när man sitter i samma båt. Vi hyrde en kanadensare (fast jag vet inte vad skillnaden är från en kanot, men men) och paddlade ut på en sjö med vinden emot oss. Var rätt segt fast tur var det nog att det blåste lite för solen brände på bra. Vi paddlade nog någon timme, tog en paus på en klippa som A trodde han ägde. Dock märkte vi snart att på klippan (ön) hade två fågelmammor sina ägg så de bevakade oss väl medan vi låg där och solade lite. Bestämde oss senare för att paddla vidare. Tänkte följa kartan vi fått av uthyraren men det visade sig att ena passagen var igenvuxen av vass. Inte så kul att paddla genom så vi checkade in på närmsta ö och låg kvar där resten av eftermiddagen. Himla najs, en hel ö för oss själva. Såg kanske fyra motorbåtar långt långt borta passera. Bara vi två och naturen, mäktigt!


Yoga?                                               Inte behövde jag paddla hela tiden heller.

När vi kom hem sen tog vi middagen på stan, orkade inte laga något. Luften kändes som utomlands och stämningen var härligt avkopplad, precis som en riktig semester. Hittade en restaurang i en liten gränd med stora träd och färgglada möbler. Beställde härligt vininkokta blåmusslor. Hur gott som helst och vi kunde knappt tro att vi var i lilla Norrpan.

Blev en tur ut till ett hyffsat närbeläget badställe (hade fått tips från en jobbarkompis). Mysigt ställe var det, låg i en liten skogsglänta där det gick att välja på att bada antingen från klippor eller från en mindre strand. Vi valde klipporna, för mycket barn vid stranden. Låg och stekte där mest hela dagen blandat med några dopp.


Så nu är allt stilla. Killen har åkt och vinden vill inte ens pusta till lite. Känns helt instängt och tomt i min lilla lägenhet. Gäller väl bara att försöka somna nu. En vecka till välförtjänt semester, wihooo!

Maj gad, he's gone!

Helt sjukt, galet, kan knappt förstå det. Tråkigt, berörande och inte allra minst förvånande. Hans skiva vars omslag jag gillar väldigt mycket, faaast innehållet är ju guld värt! Han kommer ju leva vidare i allas musikspelare precis som Elvis, The Beatles och alla andra ikoner gör, ingen tvekan om det. De hedrar honom på radion idag, riktigt härligt att bara få lyssna på hans musik. Jag njuuuter!


när kvällen ger mer än dagen

Jag har börjat fundera på en sak. Kommenterar jag saker/personer ofta? Jag tror nog många skulle säga, "Eh, vad menar du. Vet du inte om det själv? Jo, det gör du men jag tycker det är rätt kul.". Det svaret har jag hört ett antal gånger, eller liknande. Men jag har aldrig förstått det som om att jag var unik med mina kommentarer. Nu kanske det låter som att jag är jätteelak varje gång jag kommenterar något, och det är jag verkligen inte. Det handlar mest om att berätta vad jag ser så att andra kan dela det jag ser och sen starta ett samtal (kanske). Jag trodde alla, när de sitter på fik och glor på folk, kommenterar de som passerar eller saker som händer. Eller jag kanske har helt o hållet tokfel? Det kanske är mer av en tjejgrej att kommentera? Vad vet jag.

Torsdag. Seg dag på jobbet, längtar till helgen. Chefen var på plats igen och jag hade knappt något att göra. Känns sådär bra när han ser en, för tidigare i veckan har det varit en del att göra och då har han varit borta. Så typiskt! En dag kvar till en strålande helg och besök av killen.Städning, tvättning och tillfixning idag. Jobb åtta timmar och sedan shoppingrunda på Ingelsta imorgon. Måste fixa en del grejor till kanottrippen på lördag.

Sex arbetsdagar kvar till semester!

a glimps of miami

Ännu en dag med helt underbart väder där jag måste sitta inomhus och knappa på dator. Känns ju sådär kul, MEN jag bokade kanot i dag tills lördag. Jag och killen min ska ut på äventyr på sjön Hunn. Låter lite som förkortning av honey på engelska, lite charmigt med andra ord. Får väl se hur torrt det blir, kan tänka mig inte så vidare värst om jag känner killen rätt.


Det var världens stilkrock på väg till gymmet idag. Först mötte jag en helt tatuerad full tant som blev tagen av polisen tillsammans med sin son, och äckligt luktade de. Sen kommer typ Harald Blåtand, gubben såg precis ut som en viking med världens skägg och utstyrselse som liknade folket som leker medeltid under veckorna i Visby. Sen på väg hem från gymmet träffade jag Florida-tjejen. Tänk er en liten lurvig hund som springer allt vad han har. En pinnsmal supersolbränd blond tjej på inlines med hög rosa toffs på huvudet, korta avklippta jeansshorts rosa-vit magtröja som visar den vältränade magen, stora glajjer och en WALKMAN! Alltså, jag trodde jag såg i syne först eller att hon skulle på maskerad men eftersom hon hade hunden med sig förstod jag nog att det där var "hennes stil". Jag säger bara kul med folk som vågar vara sig själva, det finns alltför många som gömmer sig.

Åtta arbetsdagar kvar till semester!

långhelg - it was

Så har en ny vecka börjat. O tur är väl det får då är det kortare till nästa och till semester. Bara nio arbetsdagar kvar. Måste nog sätta igång och leta resa. När jag spanade lite tidigare så var priserna riktigt höga, inte alls bra!

Hörde en rätt intressant diskussion idag på gymmet. Två tjejer som diskuterade huruvida det är lättare för fula killar än fula tjejer att skaffa sig en snygg partner, och jag höll nog med i deras resonemang. Självklart finns det ju undantag men de kom fram till att en mindre snygg kille har det mycket lättare att skaffa sig en snygg tjej eftersom det oftast är så att killar har en mer framåt-attityd. Tjejer är liksom av naturen lite mer tillbakadragande, vilket gör att en ful tjej oftast har en mindre attraktiv kille. Orkar inte dra alla resonemang de hade men jag höll med till kanske 75%. Finns säkert de som säger emot, men vad gör väl det.

Midsommar har det varit och den firades som sig bör. Öregrund var stället, David och Mia + hennes familj var sällskapet (inklusive killen  min så klart). Vi snapsade, lekte lekar och sjöng. Svensk midsommar, dock blev det inget dansande runt stången men jag kan ända inte dansa till de där sångerna. Kom i säng sent men var ändå hyffsat pigga i lördags, fick ju tom till ett rätt lurigt vattenkrig och en tur på fyrhjuling. Deckade snabbt på soffan på kvällen. Examensfirande igår eftersom Angie har tagit examen. Stort grattis till dig gumman! Grillning på kvällen, kul kul men lagom snurrig blev jag av all piprökning. Tur att farbror blå inte var ute!


Alen leker "Captain Kid".                       Oskyldiga killar?

Alen underhåller, som vanligt.

Nu ska jag leta resa!

vill ha men kan inte hitta

Nu har jag varit nere på stan och sprungit i typ alla butiker och verkligen dammsugit dem. Men för sjutton gubbar! Jag hittar ingenting som jag vill ha. Det finns inga galgar som hänger där med kläder på och skriker "du vill ha mig!". Sådana här problem med att shoppa har jag inte haft på evigheter. Jag har aldrig haft problem med att shoppa. Hittar man absolut ingenting så går man in på H&M och hittar något billigt som gör en glad för stunden, men nu är det verkligen kris. Problemet kanske ligger i att jag exakt vet vad jag vill ha och det finns inte. Eller så vet mitt undermedvetna att jag borde spara pengarna till den underbara resan som jag och killen min ska göra om några veckor. Vilket är väl sant, jag borde inte shoppa alls. Jag har ju trots allt obetald semester i år, vilket är skit men jag ska inte klaga. Jag har ett jobb som är superkul!

Fast är det någon som vet någonstans där jag kan köpa snygga skor till en inte alltför stor peng? Får han/hon gärna hojta till. De ska ju inte heller skrika billigt som vissa skobutikers skor gör. Kanske borde lägga mina pengar på annat. Exempelvis lite god midsommarmat och dricka.

Nu är det bara 4 timmars jobb kvar innan jag far norröver igen. Långhelg! Mmmm, I like it. Pumpade upp min gympaboll häromdagen, tog "bara" en kvart. Så idag gjorde jag lite övningar. Gudars vad jobbigt det är, men snart (förhoppningsvis) är det strandsäsong och lite snyggare mage skulle inte skada.

Torsdag nu, tack!

Den här jobbveckan händer det ju inte ett smack, varför i sjutton ska tiden då gå så lååångsamt? Fruktansvärt orättvist. Jag försöker hitta på saker att göra hela tiden, men det räcker inte till. Får väl se det som att efter regn kommer sol, för långhelgen kommer att bli super. Gjorde lite planer igår och det låter najs!

Det händer ju verkligen ingenting just nu. Bara det gamla vanliga; jobb, träna, käka och sova. Däremellan blir det nog lite tele-pratande också. Börjar faktiskt känna igen lite folk på gymmet nu. De i receptionen hejar glatt och det är alltid lika trevligt. Känns verkligen som att man är välkommen och det ger så mycket mer än om de skulle strunta i det. Var på sämsta aerobicspasset idag. Var i och för sig på aerobic igår också som var helt kanon och då är det väl lite för höga förväntningar man har på nästa pass. Dåligt var det idag, instruktören sa aldrig till när hon bytte steg plus att det var alldeles för mycket snurrande och småsteg. Ta i för sjutton, det är det jag vill göra. Känna att jag jobbar!

Dagen har alltså inte gett mycket mer (än). Ska ta och fixa min sushi nu, väntar på att riset ska svalna. Mums mums! Bästa sushin gör man hemma, får allt jag vill ha.


Bananas!

Sitter här med maten färdig för att intas men ICKE. Jag kan liksom inte käka än utan att ha skrivit av mig först. Har sett så många nya inlägg på ett antal olika bloggar, en massa bilder som visar exakt vad vi gjorde och hur kul vi hade det. OCH alltihopa handlar om mig i grund och botten. Vilken känsla! Det kan inte bli bättre. Grymma vänner, grym fest och fruktansvärt grymt väder (alla som var där vet vad jag menar, sorry för er andra). Jag lever fortfarande på kvällen. Jag drack inte mycket men ändå kände jag mig helt totalt speedad. Var varmt i heeela kroppen ända upp till knoppen. Vänner och bekanta var där för min skull och för att få festa ihop i goda vänners lag, och visst gjorde vi det allt. Man fyller bara 25 år en gång och det är alltid halvvägs till 50, svårare än så är det inte. Denna fest kommer jag att minnas för alltid. Hur bräcker man den?

Det behövs verkligen sååå lite för att det ska bli lyckat. Lite snittar, en simpel tävling, två DJs och några plurr i en pool. Kanske låter mycket men vilken skillnad det gör. Jag kände mig lite "herre på täppan" men det fick jag sa min kille "det är ju din dag!". Oh shit, vad jag höll med honom.




Jag hade fantastiskt kul. Umgicks inte ordentligt med någon utan minglade runt mest med allihopa, vilket var helt underbart. Träffade Emma som jag inte sett sen juldagen, lär absolut inte bli den sista för den här sommaren. Räkna med det sörru! Många nya bekantskaper över "gäng-gränserna" har jag redan beskådat, och kul är väl det. The more the marrier, som man brukar säga.

Jag har nästan glömt bort att föräldrarna firade mig i fredags. Jag fick i alla fall en massa fina presenter, många som jag hade önskat mig och en del överraskningar. Fast det finns EN present som klår allt. Ett vitt litet  vågigt hjärta på en glimmande länk, betyder allt. Överraskad, stum och överlycklig beskriver bäst mina känslor.

Den här helgen ville jag aldrig skulle ta slut, men man måste blicka framåt. Midsommar kommer och kul ska vi ha det! Inga satta planer, några förslag och jag är bossen. Me like!

Tack alla för en helt otrolig kväll! Jag kommer i alla fall att minnas den som bästa 25-årsfesten, och det var ni som gjorde den till den det blev. Utan er ingen fest helt enkelt!

... o hur har jag firat?

Jo, sisåhär har det varit. Vaknade till grymmaste låten just nu på radion Milow "Ayo technology". Och sen började pipandet i mobilen, som har hållit i sig mest hela dagen. Kul att känna sig lite speciell för en dag. I alla fall så gick jag upp, öppnade kortet jag hade fått från farmor. Glatt överraskad av en nätt pengasumma, mycket välkommet. Kom till jobbet, några grattis och några kramar. Många stojade över min ringa ålder, jag tycker ändå att 25 år känns rätt fett (eller gammal om man vill säga det). Fick höra lite goda historier och  minnen om dagen då några av mina jobbarkompisar fyllde 25. Det var väldigt varierade upplevelser. Blev uppvaktad med orkidé och fin sång, och de belönades av mig med kladdkaka och morotstårta. Vid lunch fick jag blombud. Jag var jättehäpen, inte alls beredd på det. Visade sig att det var fina ljusrosa liljor från mina föräldrar och syster. De var hur fina som helst, plus att det är min favoritblomma. En viss mamma som har haft dumboöron vid något tillfälle. Många gratulationer har det blivit under dagen. Kul att se när på dygnet folk kommer på att jag fyller år (eller inte).

Eftermiddagen spenderades med presentshopping till mig själv. Finns ingen annan dag som är mer lämpad för shopping än sin egen födelsedag. Blev en vända i gymmet och sedan hem och äta middag. Dock kom en liiiten grej emellan. Avloppet i badrummet luktade snusk, så det var jag tvungen att rensa. Sådär kul på sin 25 årsdag, men men jag vill ju inte att det ska lukta. Nu sitter jag i alla fall här och firar mig själv med lite brio-godis och funderar på packning inför helgen.

Jaha, nu var det bara 2,5 timme kvar av den här 25-årsdagen, MEN shit vad vi ska fira i helgen. Rätt sjysst att fylla år när ingen kan fira en på riktigt, för då blir det firande i flera dagar!

Idag är det MIN dag!


yoggie yoggie

Knas och konstigheter mest hela dagen. Började med att chefen kom sent till ett möte jag och en kollega hade med honom kl nio, han kom inte in förrän halv tio. Lustigt att han fick för sig att tanka på vägen också så att det tog ännu längre tid. Sedan på lunchen missade vi lite info om var vi skulle käka någonstans så de båda bilarna som åkte, åkte till två olika restaurangen vilket gjorde att vi som åkte fel inte hann med reserveringen på den andra restaurangen så vi käkade pizza istället. Inte är jag sur för det, det blev ju stenugnsbakat. Mums! Efter lunchen kör "vår chafför" tillika vår kollega på fel sida om en refug så att vi höll på att krocka.

Sen var det ett uppehåll på ett tag tills jag yogade ikväll. Salen vi var i hade ett stort fönster, som var skuggat, ut mot en del av gymmet. Fast om man sätter sig riktigt nära så ser man in. Jo, men vad händer inte då. En halvt utvecklingsstörd 40-årig kvinna (förlåt så hemskt mycket, jag har inget emot dem alls) och sätter sig på en av pilatesbollarna och klistrar näsan mot rutan och glor in. Jag skojar inte men hon såg ut som en gris från vår sida av glaset. Sen satt hon där och tittade på och hoppade på bollen. Ibland slog hon tom i rutan så det bangade. När hon väl hade tröttnat och gått därifrån kom det en riktigt söt ung tjej och började träna sidan genom att göra lyft från golvet. Problemet var bara att hon hade rätt stor t-shirt på sig och ingen BH. Ja, eftersom hon satt så nära rutan så kom hon ju in i mitt blickfång så jag tittade dit (trots att man inte ska göra det medan man yogar, jag vet) och fick en liten nakenshow. Hur tänkte hon där? Minst sagt intressant planering.

Fast på väg till gymmet träffade jag den enda personen jag känner här i Norrpan (förutom jobbarkompisarna då). Rebecka och jag var väldigt tighta när vi pluggade i Frankrike för två år sedan men gled sedan lite isär. Det var himla kul att träffa henne. Hon såg rätt paff ut när jag försökte plinga på henne med min nästintill obefintliga plingklocka. Blev lite snack och plan att ses någon dag framöver. Kul kul!

Nu ska det bakas inför morgondagen och städas lite inför helgen. Jag har ju lånat ut min lght till päronen för att kunna få föräldrafritt i helgen när "The Big Party" ska äga rum.

Ensam

Det är verkligen ordet för dagen. Jag känner mig så grymt ensam. Som jag precis skrev till en kompis så vaknar jag ensam, spenderar kvällarna ensam och går och lägger mig ensam. Jag har sagt det flera gånger förut och jag säger det igen. Självklart träffar jag folk om dagarna på jobbet, men det är ju verkligen inte samma sak som att kunna umgås med syrran, kompisar eller killen. Telefonen och datorn är jättebra redskap för att hålla kontakt med folk, på en viss nivå. Den fysiska kontakten och närvaron har också sin rätt, och det är nog den jag saknar. Att bara kunna sitta med varsinn kopp te och tjöta en hel kväll. Eller varför inte bara sitta och glo på tv med någon och inte säga ett ljud, det är väl också att umgås? Jag tycker det i alla fall. Jag går runt här i min fina lägenhet och pratar och hummar mest för mig själv hela dagarna. Det sägs ju att om man pratar med sig själv så får man de bästa svaren, men ibland skulle det vara skönt med någon annans snabba replik eller åsikt.

Jag träffar ju kompisar på helgerna men det är ju bara två dagar utav sju per vecka. Tur är väl det, att jag har en kille som lockar mig till Västerås så att jag träffar andra jag känner oftare än vad som annars kanske skulle vara fallet. Plus att han har tid med mig. Kompisar kan man ju inte ha samma "krav" på att ses. De har sitt liv, med sina flick- och pojkvänner, jobb och bestyr. På det sättet är det ju guld värt att ha någon som man liksom "hör ihop med", där man kan sätta lite press på att ses. Om jag tänker på hösten nu så förstår jag inte hur jag ska palla med den. Jag förstår inte heller hur jag ska kunna skaffa mig kompisar i en stad där jag inte känner en kotte, där jag jobbar hela dagarna och där jag träffar kompisar hemmifrån varje helg. Men vad ska jag göra? Jag har ju inte lust att inte träffa kompisar hemma en helg för att "försöka" ge mig ut på egen hand och ragga kompisar. Ok, att jag är frammåt och öppen för att ta kontakt men det känns inte riktigt som om det räcker till. Jag skulle behöva ett skottsäkert sätt att skaffa kompisar på, men vad?

Jag har faktiskt en ny kompis och det är gymmet. Ska ge det ett besök nu tänkte jag.

monday, bloody monday

Vaknade med ett ryck imorse vid halv fem och kunde knappt somna om. Jag drömde att jag var jagad av den engelska underrättelsetjänsten (om det nu finns någon sådan?). De ville i alla fall skjuta skallen av mig så jag var livrädd när jag vaknade, kändes sådär kul att försöka somna om i ensamheten. Gick bevisligen tillslut eftersom jag vaknade när klockan ringde. Trist och tråkigt väder som vanligt. Ingen cykel hade jag heller, så det blev att komma lite sent till jobbet men det är ju ingen som bryr sig om ändå.

Segaste dagen på länge. Hade inte direkt något inplanerat för dagen så timmarna gick i snigeltakt. Har varit helt mör i hela kroppen också, kunde knappt sträcka ut armen imorse för att stänga av väckarklockan. Sen känns det som två feta sumobrottare sitter på varsitt av mina ögonlock. Fast jag måste hålla mig vaken till kl 23 ikväll för det är säsongsfinal av "Project Runway". Helt klart den bästa serien.

Dagens störmoment måste ändå vara folk som inte tvättar klart innan deras tvättid är över. My god, vad less jag kan bli på sånt! Fattar inte hur svårt det ska vara, har man fyra timmar på sig plus typ fyra timmar till i torktid får man väl se till att vara klar inom de fyra timmarna. Får se nu när jag ska ner igen, om damen har fixat klart med sin tvätt.

Helgen för övrigt bjöd på diverse aktiviteter. Födelsedagsfirande x2 fast av samma person. Himla kul kväll var det i vilket fall som i lördags. Matchen kan vi glömma, sämsta någonsin. Dock var Söderlings match riktigt bra trots att han fick stryk. Men vad ska man säga, han spelade ju mot giganternas gigant. Slappande och Wii-spelande igår har som sagt var gett ömma lemmar idag.

Nu ser jag bara fram emot nästa helg när det blir ytterligare ett partaj plus att det betyder "träffa killen min" igen.




Grymmaste tjejen=syrran min!!!

bil - brum - bil

Sov ut en aning imorse, hade ju firmafest igår. Vi alla vet ju att sådana tillställningar inte slutar så nyktert. Jag höll mig iofs väldigt nykter, drack en aning men man får ju inte gå till överstyr. Trots allt måste man ju agera proffsigt, chefen satt ju vid bordet bredvid. Kul hade vi det; vin-, öl- och chokladprovning. Vi lärde oss en hel del på kuppen.

Galet, galet Söderling vann precis semifinalen!!! Wihooo, då blir det final på söndag. Blir väl mot Roger Federer, svårt men det kan bli en snygg match.

Nu har jag landat i Västerås. Körde roadtrip med syrran efter att ha fixat stuprör på K-rauta till pappa först. Så ikväll blir det födelsedagsfirande med "svärpäronen" och b-day party imorrn med fotboll. Laddad värre!


Ingen tid för att andas

Dagen har varit hektisk, ingen rast ingen ro. Fick lov att käka lunchen på 25min. Sen satte vi igång igen. Har inte riktigt hunnit med något utav det jag skulle men men ibland har man sådana dagar också. Kul har det i alla fall varit. Tänka sig, jag har haft mitt första inplanerade egna besök idag. Kändes riktigt proffsigt och bra val av första besök var det också. Jätteintressant, får se om jag kan få min chef att tycka det också. Kan nog bli lite svårare tyvärr.

Det är så gött att dagen slutar redan kl fyra. Det är ju grymt mycket kvar av dagen när jag har jobbat klart. Hann gymma, dammsuga, diska, laga mat, göra matlåda och förbereda mat till syrran imorrn på ca 3,5h. Grymt skönt att få det gjort. Imorgon får jag besök också, syrran svischar förbi med en övernattning. Sen cruisar vi hem till FESTerås på fredag förmiddag för jag är ledig. Långhelg med andra ord!

Haha, det är tom dubbelavsnitt av Girls at the Playboy mansion idag. Det är egentligen världens sämsta serie, och det kanske är just därför jag tycker den är rätt underhållande. Den har inget budskap över huvudtaget (inte något som är värt att nämna) utan man kan bara slappa. Så nu är min timme mellan tio och elva "räddad".

"regnet det bara öser ner..."

Tråkigare och kallare väder får man ju leta efter. Inget finns det på burken och ingen symaskin har jag heller, skulle kunna ha underhållit lite i alla fall. Ojojoj, väderprognosen är ju inte direkt upplyftande. Bara stora grå regnmoln över hela landet. Skulle inte förvåna mig om det här vädret kommer att befinna sig i Vås nästa helg också. Jag har ju aldrig tur med vädret när jag ska fira. Men men, umgänge och vänner värmer.

Ett Obs! har uppstått. Nu har jag nog varit inne i tre olika apotek här i stan och det jobbar banne mig bara folk som inte pratar ren svenska. Har absolut inget emot det, verkligen inte. Det är ju skitsamma så länge de gör sitt jobb och är duktiga, men herregud vad svårt det är att förstå vad de säger. Plus att de oftast nämner alla läkemedel med latinskt (eller nåt åt det hållet) namn, förstår ju nada. Men som killen min sa "Det är ju juggar överallt i den här staden!". Jag börjar nu förstå vad han menar.

Det är faktiskt alltid lika kul att köpa presenter. Det är förbaskat svårt att komma på nåt. Jag känner alltid att det inte riktigt kommer att räcka till eller att personen inte kommer att bli nöjd. Men när jag sedan har köpt något så blir jag mer och mer nöjd med presenten. Jag blir helt lycklig över att jag (förhoppningsvis) kommer att göra en person glad. Så nu ser jag bara fram emot det. Det är verkligen som mamma sa en gång. När man är liten blir man överlycklig av att få presenter, när man blir lite äldre tycker man mer om att ge presenter och när man blir ytterligare lite äldre är det som att vara fem år igen då man älskar att få paket.

bara en kortis

... för att Gratta Emma som har fått en liten son!

Grattis grattis!

Sol sol sol...

Vad mer kan man önska? Jo, kanske att jag vore frisk. Är rätt förkyld, inte alls roligt! Men men, man ska inte klaga. Kunde ha varit värre.

Har börjat med sommartid på jobbet så nu slutar jag kl 16 varje dag istället för 17. Guld värt, en hel timme gör mycket skillnad. Har tom haft tid att sola lite på innergården. Sen har jag räknat ut att det bara är fem veckor kvar till semester. Tiden går så himla snabbt och då ska jag och killen min rymma landet, till La Croatie. Har länge velat åka dit så nu sticker vi, ska bli så härligt. Får hoppas på att det är varmt hemma så att priserna på resorna går ner, alltid trevligare att ha kvar mer pengar till shopping!

Helgen har varit grym, som vanligt när jag är i Västerås! Har haft riktigt kanonväder, precis som resten av hela landet verkar det som. Festade lite i fredags, massa sol och mys i lördags samt en härlig utgång på kvällen som bjöd på både det ena och det andra. Som storasyster måste man hjälpa till ibland har jag märkt, men det är bara kul. Åkte hem till päronen också för att fira morsdag och hon blev så glad så för halsbandet som jag och syrran köpt till henne. Kul att se, för det är ju inte alltid man lyckas.

Matkassarna ska fyllas! So lång till nästa gång!


RSS 2.0