Första ljuset är tänt

Ännu ett ljus har tänts denna julen. Helt sjukt vad fort tiden går! Kändes som det nyss var mars och jag fick mitt jobb. Våren försvann i ett nafs; extrakurs, diplomering, jobb och flytt. Sommaren kommer jag knappt ihåg. Den regnade ju bort, förutom en helg i Norrpan med kanotutflykt och en supersolig helg i Halmstad. Hösten ska vi inte prata om, vips så var den borta också. Tusen saker har hänt och massor har gjorts, men varje vecka hinner knappt börja innan den är slut. Jag vet inte om det är bra eller dåligt(?!). Men nu är julen här iaf. Längtar till 23e när jag kommer hem till ett varmt hus doftandes av massa julmat, mums! Men innan dess har vi en del på agendan.

Imorgon börjar iaf julkalendern och den ska jag se. Går ju ändå upp runt det snåret så varför inte. Kalendern för två år sen var riktigt mysig men den här verkar lite knasig, men det blir nog bra tillslut.

Årets första julklapp är inhandlad. Kändes skönt att spräcka nollan. Nu gäller det bara att klura ut resten. Sjukt att jag helt har ändrat syn på julklappar. Förut älskade jag att få och nu är det roligare att ge.

Helgen var verksam. Myskväll i fredags, shopping i lördags med inflyttningsfest och drink ute på kvällen. Byte av däck (fick experthjälp av killen och pappa), hejdå till systeryster som sticker till Australien på onsdag och en mysig första adventsmiddag. Kommer att kännas tomt att inte fira jul med syster :( men gud så kul hon kommer få det "Down under".


Ma belle soeur!


Helt kaputt!

Jag är heeelt död. Jobbet gick riktigt bra idag. Fick det mesta gjort och känner att jag gjorde det bra. Sedan stack jag och Lotta till "Nailshop" på klubbkväll. Det bjöds på smörgåstårta, pepparkakor, julmust, glögg och julskum. Luktade riktigt juligt och mysigt. Åt ingenting eftersom jag skulle direkt till träning efteråt. Kände inte för att ha en tårta åkandes i halsen när jag skulle göra sit-ups (och det var tur för passet var ett mördarpass). Men lite shopping blev det. Köpte två nagellack med bättre kvalitet än Isadoras som håller i en dag. Ska nog ta och göra mig fin med ett av det ikväll.


NUBAR, grymma lack plus att de är snälla mot djur!


Inställt

Mötet vi skulle ha idag med en leverantör till ett av mina varumärken ställdes in idag. Chefen var sjuk, och inte så dåligt sjuk heller. På samma gång som jag tyckte det var lite synd blev jag lättad. Tycker det är rätt nervöst med leverantörsmöten. De kan allt om sina varumärken och produkter, de har så mycket erfarenhet och jag känner alltid att jag inte riktigt har full koll. Jag fullkomligt avskyr när jag inte får ha koll när det gäller jobb. Fast när det väl kommer till krita så visar det sig att min kunskap räcker bra ändå, skum känsla det där.

Idag har det varit full aktivitet hos min hyresförening. Jag bor mitt inne i stan i ett kvarter med världens innergård. Det är hur välskött som helst och trevligt. Idag hade de smyckat denna gård med en stor stor gran med massor av lampor. Riktigt mysigt. Stod och tittade på den i några minuter när jag kom hem, känns som om julstämningen har tagit ett ytterligare steg framåt.

Kanske inte så bra kort men är den inte tjusig så säg.
Haft besök av Catrin nu ikväll, alltid lika kul. Satt och skrattade mest åt "Bonde söker fru", det är ju ett knasigt program. Haha!


Onormal?

Inte vet jag, men det är ett väldans liv kring de här "Twilight"-filmerna. Massa recensioner hitan och ditan om denna onaturligt baserade film. Tjejer som är helt sålda och de som inte får se den på bio pga av ålder. Redan här märker jag snabbt att den här filmen inte är något för mig; onaturligt och tjejer med för låg ålder. Har aldrig förstått mig på science fiction-filmer. Jag är den som älskar att läsa en bra deckare och se filmer som är något så när realistiska (förutom att folk kan bli skjutna femtielva ggr utan att dö). Deckare och action-drama är min stil. Jag har ingen åsikt om de som tycker om "Twilight", jag förstår mig bara inte på det. Men alla är vi väl suckers för något! :)

Jag är en sådan där konstig typ som aldrig har sett "Star Wars", inte mer än några korta sekvenser här och där. "Sagan om Ringen" somnade jag till, och det var bara den första filmen. De andra två har jag inte ens försökt att se. Det värsta är nog att folk i de här filmerna heter konstiga saker och alla platser låter som en rad med ord baklänges. De har egna språk, ser helknasiga ut och kan ordinära saker. Nej, tackar vet jag en hederlig gammal Bond-rulle.


Het eller het?


Kan man få en död kyckling till liv?

Jag har iaf gjort ett gott försök. Rensade lite i kylen nu så här innan boxpasset börjar. Hittade en gammal matlåda med ugnsbakad kyckling och haricot verts. Oh herregud, den kycklingen skulle lätt ha kunnat fått nya ben. Luden, gråbrun med en stank från ett monster. Hur definierar man en levande varelse? Måste den ha ett hjärta? Synd, isf var det det enda som saknades. Usch, jag får helt enkelt bli bättre på att ha kolla på vad jag har i kylskåpet. Men den som känner mig riktigt bra vet att jag har tusen burkar med diverse i som skymmer sikten :)

Första dagen på en lååång vecka. Hjälp vad långt det är till nästa helg. Kan man muta Fröken Ur?

Mjölksyra

Har precis kommit hem från ett mördande bodypump-pass. Förstår inte men vissa dagar är det jobbigare än andra, och idag var en sådan dag. Var helt slut och svettades som en tok efter varje övning. Så nu kan jag knappt skriva, orkar knappt hålla upp armarna.

Kakor blev det iaf bakat förut. Goda chokladsnittar. Har inte gjort det på flera år. Självklart brände jag dem lite i kanterna eftersom min ugn var mycket varmare och kakorna behövde inte alls vara inne i 15 min, men nu vet jag det. Visst blev de fina?!

Ska ta och fixa lite middag nu. Raggmunkar, gräddfil och kräftstjärtar står på menyn. Efter de goda vinmarinerade musslorna vi åt på "Fiskmagasinet" igår har denna måltid stort tryck på sig. Herregud, vad de där musslorna är goda. Jag förflyttas tillbaka till Frankrike varje gång jag äter kokta musslor. Vi åt det rätt ofta under året jag bodde i Montpellier. Så himla gott är det!

Boooring Sunday

Jag som tyckte att denna söndag skulle bli så himla skön. Få sova länge och bara glo på TV hela dagen, eftersom vädret inte skulle tillåta en tur ute i regnet. En riktig slappar dag. Har tyckt att jag saknat dessa den senaste tiden. Har ju alltid funnits något att göra varje helg, så det skulle bli så skönt att bara få vara för mig själv.

Tjena mittbena vad detta inte gick i lås. Vaknad kl 9 och var superpigg. Kunde inte somna om utan gick upp efter en stunds vridande fram och tillbaka. Duschade, gjorde iordning frukost och tryckte igång TVn. Tog ett snack med killen också för att höra hur gårdagskvällen hade varit; öl med grabbarna på stan. Har nu tittat på TV i knappt två timmar och är redan less på det. Jag trodde att söndagar var sådana där heliga dagar med massor av serier och repriser som jag har missat. Så var det ju verkligen inte, bara tråk. Nu är jag alltså less på det och funderar på, bara för att ha något att göra, att baka lite chokladkakor. Var så länge sen. Kan ju vara lika bra för sen ska jag ju på "Body Pump", några kakor innan dess gör ju under för energin! Haha!

Ensam igen

Haft besök sedan i torsdags men nu är det slut med det. Känner mig inte alls deppig för det, men visst känns det tomt. Mamma, pappa och syrran kom vid tolv idag och gjorde mig sällskap efter att killen åkte halv nio imorse.

Så antingen blir det "Fyra bröllop och en begravning", "Transformers" eller senaste "Damernas Värld" och lite musik nu. Lutar åt det sista.

Gonatt från mig!

Heute ist mein tag

Idag så är det faktiskt min namnsdag. I min familj firar vi alltid namnsdag, tro det eller ej. Det är ju trots allt inte så många som gör det, men varför inte ta varje tillfälle att fira?

Grattis alla som heter ELISABETH!

Älsklingen kom, så nu s-k-i-t-e-r jag i det här :)


Guitar Hero

Sa jag att jag hade fått låna killens gitarr?
Iaf så har jag börjat känna på strängarna lite. Känns väldigt ovant att slå på strängar för en klarinettist, men kul är det. Förstår inte varför detta ska vara så himla mycket svårare än Guitar Hero?! Fast om det skulle vara lika lätt så skulle alldeles för många spela och det skulle inte anses som så fint och imponerande. Det är ju tur att det är minst lika kul iaf.

Förresten fick jag prata med min favorit-Perry idag. Har inte pratat med henne på jättelänge. Var riktigt kul att höra hennes röst igen. Man kommer ju tillbaka till det gamla vanliga tjötet riktigt snabbt, precis som om det var igår vi sågs sist. Telefonen är ett underbart kommunikationsmedel!

Jag o Persa!


Blind

Blev så impad av en äldre man idag som var med på Abs-passet. Han var gravt synskadad och ändå var han riktigt målveten och vara med på ett pass som faktiskt kräver ett par ögon för att förstå sig på övningen. Tanken hade inte slagit mig innan att de inte kan vara med på pass på samma sätt som vi både hörande och seende. Hade lust att gå fram till honom efteråt och berömma honom, men på samma gång slog tanken mig att varför ska jag gå fram och göra det. Han kanske tar det på så sätt att jag blev förvånad och inte såg detta som en självklarhet. Jag tänkte genom tanken och beslutade mig att berömma honom inombords istället.

Imorgon ska några av oss på jobbet till Linkan för att gå på en "Social kväll" med vår reklambyrå. Den ska handla om sociala medier och internet. Ska bli riktigt kul, så någon uppdatering blir det nog inte imorgon.

Första steget till mysig jul

Yes, jag har tagit steget. Ikväll blev den första löken planterad. Köpte en fin amaryllislök av en jobbarkompis som sålde, men har hela tiden glömt bort att plantera den. Så idag när jag ändå skippade träning och allt för att städa och tvätta tog jag tillfället iakt. Julstämningen är inte helt här än men den börjar så smått (om ändå väldigt lite) krypa sig inpå. Det är ju trots allt knappt två veckor till första advent.


Så fin!


Skvaller

STRUL på jobbet och det är med stora bokstäver. Inte kul alls. Tusen mail fram och tillbaka, förvirring och trubbel. Förutom det så har faktiskt dagen gått smärtfritt, haha...

Vet inte riktigt om det finns något annat att skriva om. Hinner ju inte hänga med i om det händer något kul ute i världen. När jag pluggade spreds info om nya saker som en löpeld eller via "djungeltrumman" som vi alltid kallade det. Fanns alltid något att tjattra om, men just det fenomenet har helt försvunnit nu när man jobbar. Inga skandaler inom skolans/jobbets väggar, inga modetips (för det har ingen tid med), inga roliga videos (för det får man inte titta på), ingen att diskutera TV-serier med (för det hinner ingen att titta på, de har ju familj), ingen att snacka killar med (för alla är redan gifta) osv... Det enda som är, är suck och stön för jobbet, gliriga kommentarer som kan vara riktigt roliga och snack om barn. Jag vill höra skvaller! Måste man köpa tidningar för att få det nuförtiden?

Shit Bananas!

Vilken helg! Väldigt glad över att jag står upp och lever idag. Mysig lugn kväll hemma hos mamma o pappa. Lite busande med mys-Zigge och mumsande av god mat, men det är som alltid. Mammas mat är bäst. Finns ingen som kan slå den, inte ens 5-stjärnig krog i Paris. Jag äter hellre en lite slarvigare tillagad maträtt än en uppsnoffsad miniportion som ser ut som världens konstverk.

Lördagen spenderade jag och killen på Hälla. Han ville till IKEA, kanske inte är det bästa när det regnar ute och det är lördag. Helt klart IKEA-väder, och då ska man INTE gå på IKEA. Höll på att dö där inne på alla som går som sniglar. Klarade oss iaf och drog till ABB Arena för att titta på VSK-Haparanda med Angie. Jag hade inte sett en bandymatch på säkert 10år, så det var kul men riktigt kallt (trots att det var inomhus). Killen klagade mest på att han tyckte domaren blåste för sällan, att han inte såg bollen och att han inte förstod sig på spelet. Inte mycket så var bra där heller. Hem för städning innan festen skulle börja. Och vilken fest det blev. Kan ju meddela att systrarna S inte mådde prima varken kl halv två på lördagsnatten och inte heller halv två på söndagen. Det sammanfattar mest hela kvällen :)

Seg dag idag. Var väldigt lugnt på jobbet. Satt mest och väntade på svar som jag aldrig fick. Kom lite senare eftersom det var tandläkaren imorse som gick jättebra. Inga hål eller dumheter. Grymt bra! Fast jag fick ju samma råd som jag alltid får. Använd mer tandtråd. Vad ska man säga, jag glömmer bort?

Nu ska jag käka klart så att jag får hoppa i sängen snart så att det snart blir torsdag och killen kommer!

Glee-skuld

Jajemen, har precis sett mitt första avsnitt av "Glee", precis som ett x antal andra svenska antar jag. Var rätt ok serie. Kändes lite som en kortare variant av en High School film. De är ju inte direkt mina favoritfilmer men några till försök ska jag nog ge serien. Följer ju ändå ingen annan serie typ. Förut var jag slav för i princip allt som gick på TV men jag har nog börjat prioritera om min tid. Finns annat som är mer värt att fylla timmarna med :) Men någon serie kan jag nog tänka mig att lägga en timme här och där till.

Je suis rose

Jag har nog kommit fram till att det är bra för mig att inte alltid sova 7,5-8h per natt. De dagar jag har sovit max 6h är jag hur pigg som helst, låter helknasigt men sant är det. Jag kan ju inte påstå att jag varje natt ska sova 6h men någon ibland sådär är super för energin!

Hittade en bild från mässan i helgen som var. Vi var riktigt stiliga i bruna piké med illgrön text på ryggen. Jag promotade och sålde kex både fredag och lördag. Är man inte stilig så säg?!

Gud vad man kan tröttna på vissa träningsformer. Kom och tänka på det idag när jag var på gymmet. Det var så himla tråkigt att träna idag. Just nu är jag inne i en period då att träna på pass är så himla mycket roligare. Motivationen sjunker ju ner till underjorden när man inte trivs. Nåja, hoppas Catrin har tid att träna nästa vecka :)

Imorgon bär det av till kära gamla Västerås. Middag hos päronen, bandy och party på lördag. Härlig helg må jag säga tillsammans med killen!


I'm PINK-ified!

Någon som vill veta hur konserten var igår?
Ha, vet inte riktigt vad jag ska säga. Eller jo det vet jag nog visst: DEN VAR HELT GALET BRA!!!

Det kommer bli svårt för kommande konserter att leva upp till den här. Så himla påkostad och så fruktansvärt bra sjunger hon. Helt galet! Tror inte att en ton blev fel, lät precis som på skivan. Hennes senaste skiva heter ju "Funhouse" så hela showen var byggd på det, hur coolt som helst. En del hängande och gungande i trapetser och lakan. Rutchkane-åkande, dansande, rockande och grymma solon. I en låt åmade hon sig och tog på sig själv så den killen som inte gick igång på det borde vara stendöd. Tighta sexiga kläder på den supervältränad kropp. Hon måste verkligen ha tränat hårt innan turnéen.
 
COOL BRUD I LYXFÖRPACKNING!
Eftersom konserten låg såhär mitt i veckan hade jag inte riktigt hunnit ladda upp inför den vilket även gjorde att mina förväntningar knappt existerade. Kanske var det som gjorde att jag upplevde konserten helt galet bra :) Det var verkligen valuta för pengarna. Klockrenast var nog när hon kritiserar Britney Spears genom att slå och blåsa på micken för att visa att hon inte sjöng med playback, så jäkla bra gjort!
 

Tack, för en grym kväll!


PINK PINK PINK

Imorgon smäller det!
PINK i Globen, fy tusan va förbaskat kul det ska bli!
Grym artist, grymma låtar och grymt sällskap. Kan inte bli bättre!


En mässa, en sen kväll, ett möte, en bot

En dags jobb gjort, tre och en halv dag kvar att göra denna vecka som har börjat ovanligt segt.

Har inte bloggat på ett tag men det finns sina själ till det. Jobbade på "Det Goda Köket"-mässan i Älvsjö i helgen; fredag och lördag. Åkte tidigt i fredagsmorse. Hade det riktigt kul i bilen upp. Åkte tillsammans med en kollega och vi pumpade musik och utbytte erfarenheter. Lärde mig ett och annat.

Visste inte vad jag skulle förvänta mig av mässan men det var fullt ös från första minuten. Massor att förbereda och sedan var det bara att stå och sälja in Breton och Vinta kex till hela mässan. Var helt slut i både benen, huvudet och halsen efter fredagens pass. Stå still så länge (ca 8h) är inte så kul, inte så stimulerande heller för hjärncellerna att prata om samma sak i ett. Intressant och kul var det iaf och höra konsumenters tankar och åsikter. Killen kom senare på kvällen precis när mässan slutat. Tog en sen middag med hela jobbgänget och sedan några ytterligare öl och glas vin.

Mässan var rätt tät med mer eller mindre kända personer. Glenn Strömberg jobbar vi ju med så honom pratade vi en del med. Sedan var både Laila Bagge, Anna Skipper, Martin Lidberg, Simon & Thomas plus alla duktiga kockar från kocklandslaget där. Coolt att så många kända var där men jag måste ju få säga att Laila var ett skelett med extensions och tuttar. Inte mycket kvar av henne.

Jobb på lördagen med besök av päronen och systeryster. Åkte hem tillsammans efter en till lååång dag. Pappa fick böter för att han missat att sätta på sig bältet, mindre kul. Notan gick på 1500kr, så hädanefter använder han nog bältet var han än sitter. Hans kommentar var att "Jag brukar inte sitta i baksätet så jag tänkte inte på det". Haha, smartigt! Jag var helt slut när vi kom hem så killen fick ta lite hand om mig, alltid lika mysigt. Sov tolv timmar, men det var jag förtjänt av. Sålde enormt mycket kex iaf, huvudsaken. Tror nog vi hade den mest besökta montern - Coolt!

Träffade några gamla studiekompisar från Linkan som jag inte har sett sedan diplomeringen i mars. Blev riktigt glad över att se dem. Saknar så många kompisar därifrån. Kommer ju aldrig igen bli samma sak. Jobbigt att veta.

Nu måste jag käka middag innan magen tar kol på mig!

temp

Glömde bort dagens rapport om temperaturen (kanske för att den inte påminner mig lika hårt). Så här är läget iaf:

Utomhus:
+4,4 grader
Inomhus:
+20,4 grader

Mindre intressant för vissa mer för andra :)


7 veckor

Lååångtråkig dag har det varit. Alldeles för lugnt och stillsamt för min smak. Jag tycker om när det hela tiden händer saker och folk pratar omkring mig. Idag var vi bara två på min marknad och vi sitter längst ifrån varandra, så man kan ju inte direkt skrika till varandra. Så det blev tyst och fint. Tur att jag ska iväg på mässan imorgon, ska blir riktigt kul. Lär nog inte vara en lugn stund och det gillar jag! Wihoo! (plus att jag äntligen får träffa killen imorgon)

Har varit på bushumör mest hela dagen men inte haft någon att tjaffsa med, sååå tråkigt. Så tillslut så tappar man ju humöret och blir seg istället. Men nu är jag på G igen. Tittar på "Mammas pojkar" och jag måste säga att killarna blir nog bara mer och mer normala. Vilka förutfattade meningar man kan ha ibland. Inte alls bra. Men vad ska man göra, de kommer ju någonstans ifrån.

Man får inte glömma farsdag på söndag! Jag har redan kirrat det... grymt!



p.s Det är sju veckor kvar till julafton. d.s

Vinterns första...

... jotack, idag snöade det ordentligt. Var tom tvungen att borsta av bilen när jag skulle sticka från jobbet. Tycker alltid att det är lite magiskt när första snön kommer. Det är som jag skrev till killen idag "Det skriker liksom Nu kommer kung Bore tillsammans med julen". Mysigt! Det är ju inte så långt kvar till årets bästa högtid, jul!

Dagens temperatur är:
Utomshus:
+1,6 grader
Inomhus:
+19,2 grader

Se där sörrni, jag har fått det lite varmare. Faaast samtidigt är det ju kallare ute idag så det kan ju ha med det  att göra också. Ringde iofs fastighetsskötaren idag och klagade igen (efter många påtryckningar från Catrin och killen min). Han var iaf här och klämde lite på elementen så nu är det faktiskt hyffsat hög värme som strömmar från dem. Härligt!

I helgen är det dags för matmässa i Älvsjö. "Det Goda Köket" heter den och det ska bli riktigt skoj. Företaget jag jobbar hos ska ställa ut och ha en del event under helgen. Så jag ska åka upp på fredag-lördag och jobba lite. Päronen och killen ska gå runt och kika lite också. Kommer att bli kul att visa vad jag jobbar med och vad jag gör om dagarna.


Lisa vs. temperaturen

Just nu är jag fly förbannad. Hade skrivit ett jättebra inlägg som bara försvann när jag skulle publicera det. Finns det någon jag kan strypa eller? Den här blogg-portalen eller vad det heter är ju helt sämst ibland. Borde verkligen göra den mer modern. Får spader på den ibland. Så nu är jag absolut inte sugen på att skriva om det!

Hädanefter tänker jag (iaf de dagar som jag är hemma i lght) dokumentera min mätarställning på termometern. Det är nämligen så att jag har det ovanligt kallt inomhus. Jag har ringt och klagat men min fastighetsskötare lyfter ju inte direkt ett finger för att öka värmen. Han verkar tycka att det är en alldeles lagom nivå värmen ligger på. Jag tycker dock inte att det är så vidare värst mysigt att gå upp på morgonen från en varm säng och veta att inom 1min kommer jag frysa rumpan av mig. Därför måste jag hela tiden gå runt med tjocka kläder och fårskinnstofflor för att hålla värmen. Jag försöker inte leta efter någon ömkan utan snarare så är det så att jag vill dokumentera och se om det blir varmare i lght om graderna utomhus sjunker, som han påstår. Så dagens mätarställning ser ut som följer:

Utomhustemperaturen:
+4,8 grader
Inomhustemperaturen:
+17,9 grader

Säga vad ni vill, men varmt har jag det inte!

Idag är det ledigt från träningen och tiden ska istället spenderas på tvättning och matlagning med Catrin. Hon lär nog komma snart så jag bör nog fixa lite så att det inte ser ut som ett bombnedslag. Kläder överallt och prylar omkringspridda, blir lätt så när jag är ute och reser så mycket.

Så här ser förresten mina föräldrars senaste tillskott ut:

Lilla Zigge!


Fashion

Såg precis mitt nya favvo-program. Riktigt bra, med snyggt klippna inslag och lagom långa intervjuer. Genomtänkt helt enkelt för den som är modeintresserad. "Fashion" heter det och går på svt1 kl 21.30, måndagar. Jag har alltid varit intresserad av mode men ibland får man ju inse sina begränsningar såsom tillgångar och figur. Sin egna stil är alltid bäst, sträcka på sig och njuta av livet bör alla göra!


Ny misse

Inte trodde jag mina öron heller. Mamma ringde och berättade den glada nyheten. De har skaffat en ny misse. De hade iaf tänkt till lite för det blev ingen misse som liknade de andra vi har haft. Jag kunde inte hjälpa att fälla en tår när vi började prata katter. Har nog fortfarande väldigt svårt att förstå att Pillan är borta. Den lille grabben på 2år är röd/orangestrimmig med vit mage och tuss på svansen. Riktigt söt och enligt syrran mycket mysig. Får gosa med honom om två veckor när jag åker hem igen.

Helgen var riktigt rolig. Blev en hel del planerande och åkande hit och dit, dock men kul hade vi det. Utgång i lördags. Käkade middag på Bishop's Arms, kanske inte den godaste men den mättade i magen. Sedan till hotellrummet för att fylla på med vin och sedan ner på stan för att träffa Kakan och Hampus. Tog en sväng till en pub och sedan vidare till Helsing. Coolt ställe måste jag säga, annorlunda minst sagt. Dansade lite och pratade en del. Några öl blev det även och den sista (som vanligt) behövde jag ICKE. Mådde s-k-i-t igår, sådär lagom kul när man har 4,5h framför sig i bil. Försökte sova bort det mesta av illamåendet blandat med att dricka lite yoghurt. Kom iaf hem tillslut och mådde faktiskt lite bättre. Trött och slut var jag igår så det blev tidigt sänggående, vilket det även kommer att bli idag. Känner mig rätt matt OCH kärlekskrank. Fick ju inte tillfälle att umgås så mycket med min kille, tyvärr. Får bli mer i helgen som kommer om inte mässan tar får mycket tid.

Nu måste jag käka och fixa iordning mig inför sängen bums!

RSS 2.0