MÖR och dåligt huMÖR

Usch, vilken förbannad dag! Har jobbat för två idag och känns ändå som inget har åstadkommits. Trodde inte att andras sätt att arbeta kan göra mig så förbannad. Tur att jag inte har svårt att stressa upp. Hade jag inte haft bra jobbarkompisar så skulle jag nog ha fått ett psyk-bryt idag.

De ringde från Hyresgästföreningen och sa att en av deras hyrkärror hade brakat in i min bil. Snacka om att jag fick hjärtat i halsgropen. Det visade sig dock att det inte var någon större, hade inte blivit något bakpå bilen. Tur tur!

Har kört ett Fys-pass nu på kvällen. Är helt slut eftersom jag käkade lunch vid halv ett och sedan endast åt två frukter på eftermiddagen innan middagen jag intog för en kvart sen. Lagom tom i magen! Men men, tränad blev jag!

Nu är det nog nattinatt!

Känslobarometern

 • Kände mig ensammaste i världen när jag vaknade.
 • Kände hopp när solen väckte mig till liv efter tio minuter.
 • Kände mig laddad efter en god frukost.
 • Kände nöjdhet efter att ha fixat lunchlåda samtidigt som frukosten intogs.
 • Kände mig fräsch och frisk i den kalla höstluften, när jag svischade fram på cykeln.
 • Kände att jobbet faktiskt inte skulle bli så betungande idag.
 • Kände att tiden gick ganska snabbt fram och framgång var nära.
 • Kände glädje när jag "bara sådär" kom på vad för sorts TV-möbel jag ville ha.
 • Kände lite nedstämdhet när den idéen inte kanske skulle gå i lås.
 • Kände lättnad när vissa saker tog kortare tid än förväntat.
 • Kände mig älskad efter ett x antal mysiga mail under dagen.
 • Kände en förväntan av roligheter inför kvällens middag med Catrin.
 • Kände mig nöjd och glad efter en trevlig kväll med god mat och gott sällskap.
 • Känner mig..... trött så nu ska jag alldeles strax hoppa i säng!

Fullträff

Har inte vidare värst mycket att säga idag. Knasig helg med jämn frågesport i fredags, handbollsmatch i Tyresö i lördags (herrar div 1, mycket att titta på ;), middag med "svär"-föräldrarna och sedan party all night long. Vissa bjöd lite extra på sig och i och med det hände det rätt knasiga saker. Ojoj, så kan det gå ibland. Börjar ju fundera på om BMB fortf är lika kul som det var för ett halvår sen?

Det har varit lugnt på jobbet men ändå lunkat på i rätt skön takt. 17.00 slog tidigare än vad jag trodde. Gick lite tidigare eftersom tvättning stod på schemat. Aldrig uppskattat att komma försent till bokad tid, förstår inte att folk verkligen går och kollar upp sådant. Har de inget annat att göra?

Blev ett sent box-pass med Catrin. Alltid lika kul att slå av sig lite funderingar och knasiga tankar. Inte den bästa ledare men ibland får man ge 110% för att passet ska bli bra, och det var precis vad vi fick. Luktar snusk om händer och darrar i benen. Men det är väl så det ska va?

Väntar på paket från Nelly, nya skor är inköpta som absolut inte är rätt för årstiden men jag kunde inte säga nej. Paket är alltid lika kul, känns lite som julafton varje gång det dimper ner en avi!


Nya tag att ta tag i!

Visst känns det att jag börjar bli produktchef för Blue Dragon. Fast egentligen har jag nog inte förstått att jag så småningom ska ha fullt ansvar för ett av Sveriges största asiatiska livsmedelsvarumärken. När jag började på jobbet i mars var jag helt förundrad över mina kollegors distans till de uppgifter de har. En tjej har hand om Twinings (näst största tevarumärket), en manlig kollega är ansvarig för Caj P (Sveriges största grillvarumärke) och en annan om en hel del varumärken inom Medelhavsköket. Så himla häftigt men nu har jag också hamnat i det där facket, har fått distans samtidigt som alla arbetsuppgifter så att man inte hinner tänka på hur stort det är. Har suttit med alla budget siffror för Blue Dragon och Rose's Cordial Mixer idag. Mycket att ha koll på men samtidigt himla kul. Haha, kommer från en tjej som tyckte statistik var bland de roligare kurserna på universitetet!

Jobbade tom över en timme idag så imorgon är det jag som ska gå tidigare eftersom vi inte kör med övertidsersättning. Eftersom det är fredag är det "my hometown!" som gäller. Späckat schema som vanligt, men inte klagar jag heller. Jag gör hellre saker ihop än sitter och bara degar, då har man inget att se tillbaka på.

Så, nu blir det duschen. Luktar inte så gott efter att ha haft på mig de äckliga box-handskarna på träningen. Sen packning och sängen. Mys mys mys!


Inget sug... tyvärr, eller är det bra?

Denna dag har gått upp och sedan har den gått ner och sedan upp igen. Har varit många många bränder att släcka. Förstår inte hur vissa saker alltid kommer så himla nära inpå deadline utan att man har fått vetskap om dem tidigare. Har hjälpt till med en hel del sådana saker idag. Känns kul när man får beröm för vad man gör och ställer upp med, så jag kanske ska fortsätta på samma spår (?). Får väl se vad morgondagen har att ge.

Har varit en lugn kväll. Orkade inte ta mig till gymmet idag, kände att tre dagar i rad blir lite väl mycket. Ska ju trots att köra box imorgon och det passet har jag hört är världens mördarpass. Tog istället en vända ute på Ingelsta, stort köpcentrum med de flesta kedjorna. Tänkte att jag skulle bil sugen på att köpa något, men icke. Vet inte riktigt vad jag vill ha. Brukar alltid annars veta vad jag söker och då köper jag det (om jag hittar det), men min spontana shopping har verkligen gått utför. Tror att jag skulle behöva en riktig tjejdag på stan, har ju inte direkt blivit så mycket med det de senaste månaderna. Hoppas på att Emma kan ta sig hit nästa helg så att jag kan få spendera lite pengar och ha kul, vore super-grejt!

Mitt ord har fått upprättelse!

Maj gad! Tittade på Svenska Dialektmysterier idag på svt. Tycker sådana program är riktigt roliga, man lär sig så mycket om sin bakgrund och en hel del svensk historia träder fram som man inte annars lär sig i skolan. Dagens område var gnällbältet. Många säger ju att Västerås ligger mitt i detta omtalade område, men icke. Om man ska tro Fredrik Lindström (vilket jag väljer att göra, eftersom han har många teorier om ämnet) så går bältet mellan Laxå i väster till någonstans mellan Eskilstuna och Strängnäs. Mycket intressant! Västerås är alltså inte med i detta område. Det blir som jag alltid har sagt; Västerås brås mer på dalmål än vad en typisk "gnällare" gör. MEN det absolut bästa med detta program var att mitt mycket använda och ifrågasatta ord...
"HASCHA"
... faktiskt nämndes precis i slutet av programmet när specifika ord för dialekten rullar förbi. Underbart att se! Äntligen kan jag styrka det ordet med att Fredrik Lindström har skrivit det i sitt program. Dock är ju ordet signifiaktivt för gnällbältet men vad gör väl det, det FINNS! Tjohooo!

Helt klockrent program, syrran lär ju känna igen sig iaf. Hon kan verkligen ta efter dialekten när jag kommer hem och träffar henne. Haha!


Mastodont

Lika tomt som igår men tanken börjar lägga sig. Kommer nog kännas värst när jag kommer hem till föräldrarna nästa gång iaf. Usch och fy, känns äckligt jobbigt!

Dagen har typ sprungit fram. Har haft möten hela dagen och då överdriver jag inte ens. Från kl 9 imorse till 17.30 i eftermiddags, är helt slut i huvudet. Ska ju ta över Blue Dragon succesivt från och med 1 oktober så det kännes lite stressigt och tjokande för att kunna få in all info som jag behöver. Det ska bli riktigt kul att ta tag i det för det behövs styras upp lite. Bara att sätta på sig handskarna och börja gräva i alla siffror och dokument, mums!

För övrigt har det inte hänt ett jota idag. Har knappt hunnit tänka på något annat än jobbet och inte har dagen varit fylld med något utöver det heller. Rusade till träning. Blev Afro och sedan Abs, så nu är jag så himla mör i ryggen. Känns nästan farligt att träna ryggen sådär mycket som man gör på de där passen. Tillslut blir man så trött att man inte ens orkar röra på armarna. Men en stark rygg gör ju under för man blir ju inte direkt yngre! Tanken var att jag skulle ta ett pass med Catrin idag men det sköt vi upp till på torsdag, då blir det box för hela slanten. Ska bli riktigt skönt att avreagera sig!


Il me manque énormément


Jag har inte bott hemma på länge länge och inte träffat min favvo-tjabo särskilt mycket men jag har haft honom sedan jag var 8 år vilket gör att det är rätt tufft just nu. Han är borta och ingen har sett till honom på tre dagar, absolut inte likt honom. Han var ju trots allt 17år gammal och var inte helt frisk. Han kände förmodligen på sig att det var dags men det gör ju inte direkt saken lättare. Han var min trotjänare och bästa kompis, låter kanske konstigt. Han förstod nog aldrig vad jag pratade med honom om men han var alltid där och tröstade mig. Kommer hädanefter vara väldigt tomt att inte ha någon att heja på när man kommer hem till föräldrarna. Jag tyckte det räckte med att Zara gick bort i julas. Det verkar helt klart inte vara vårt år i år. Skaffar man djur ska man vara beredd på när det här händer, MEN det är man ALDRIG!!!

Shit vad jag kommer att sakna honom - Älskade Pillan!


Uj uj uj... elakt!

Kom på att jag tog ett riktigt elakt kort i Rom, MEN jag kunde inte rå för det. Killen blev lite paff att jag faktiskt tog kortet eftersom han hävdade att sådana där saker gör bara killar för att visa varandra. Jag vet, jag kanske var på ett knashumör och tyckte det va kul. Har för mig att jag var riktigt trött och skrattade åt det mesta. Fast det allra värsta med kortet var att blixten gick av och jag tror att hon märkte att jag tog kort på henne. Pinsamt! Jaja, känner mig lite dum och jag hoppas innerligt att hon inte är svensk och kan på något vis hitta den här bilden. Vissa kommer nog tycka att jag är elak som lägger upp bilden, men jag tror att det jag vill säga med den är att det inte alltid man måste vara snygg under kläderna som syns på utsidan och det är inte alltid man har världens modellformer vilket gör att dessa verktyg blir ytterst användbara. Jag var nästan imponerad över att hon vågade sätta på sig utan att ens komma ihåg att hålla ihop benen. Visste inte om jag skulle gå och säga till tjejen att hålla ihop benen med dessa underbyxor... Looky!

Trodde faktiskt inte att det var någon som hade sådana här trosor, särskilt inte under en stor vid kjol. Men vad gör man inte för att se lite snygg ut?!


Imorgon bär det av till Vås igen. Har inte varit där på en månad, ska bli kul att träffa familjen lite igen. Känns som om det var ett bra tag sen sist. Plus att syrran ville umgås lite med mig. Imorgon blir det premiär för "Flickan som lekte med elden" och på lördag är det handbollsmatch i Norrtälje. Handbollsdomarfru är exakt vad jag har blivit, eller var det "bruuur"?


Blixtvisit

Har egentligen inte så mycket att berätta om dagen. Har mest sett ut som vilken dag som helst förutom ett snabbt möte i Stockholm på eftermiddagen. Var exakt två timmar i storstan. Var på brittiska turistrådet, Visit Brittain. riktigt skön kille träffade jag och min jobbarkompis som verkligen sprudlade av energi och idéer för vår framtid tillsammans, alltså jobbmässigt! Haha, lät nästan lite knas där.

Annars sitter jag mest och drömmer mig tillbaka till helgen som var. Orkar liksom inte riktigt se framåt än. Rom var alldeles för bra bara för att lämna sig bakom så snabbt. En resa att leva på länge med andra ord. Undrar vilken stad vi ska belägra nästa gång? Hmmm...
 
Jag & Alen fjantar oss vid några statyer! Mycket vackert!

Summerat

Oj, vad ska man säga. Dagen har verkligen varit S-K-I-T. Allt på jobbet har kört ihop sig och har bildat världens nystan med massa olika ändar att dra i och lösa upp. Hoppas det kan klarna lite bättre och mer imorgon.

OBS! Detta inlägg kommer att bli långt. Sluta läsa här om du mot förmodan inte orkar med att läsa typ ett A4. Tihii!

Fredag
Dagen började tidigt. Stack hemifrån vid fem för att köra till flyget som gick kl 7.00. Men skönt är väl det eftersom vi fick nästan hela dagen i Roma. Blir alltid lika skraj när jag flyger. Tycker inte alls om att inte kunna ha koll på situationen, utan vara flera tusen meter upp i luften. Usch o blä, tur att man har en kramvänlig pojkvän. Dagen kom igång vid halv ett när vi efter en lååång promenad ner på stan (eftersom hotellet låg mycket längre bort än vad vi hade tänkt oss) tog oss en lunch vid Piazza della Repubblica. Killen sa något om att det torget varit med i "Änglar och Demoner", vad vet jag, jag somnade efter 10 minuter in i filmen. Efter lite godisshoppande tog vi oss till Colosseo. Riktigt majestätiskt! Gick ett varv runt och inspekterade den enorma byggnaden. Sedan blev det en lång promenix till Pantheon, ännu en häftig byggnad. Förstås fylld av massa turister men men, vi var ju också där (och turister). Piazza Navona med alla målare på mitten av torget och mysiga restauranger längs husen var riktigt härligt, kändes verkligen som utomlands. Blev pizza-middag på en närliggande restaurang. Försökte kasta en slant i Fontana di Trevi, första kastet hamnande dock framåt vilket inte alls var åt meningen men på andra försöket gick det vägen.
 
Lördag
Lite ömma i fötterna och trötta i benen tog vi faktiskt bussen ner på stan. Kostade bara 1 euro, billigt (fast hädanefter sket vi i att betala, italienarna gjorde uppenbart det så varför skulle vi inte göra det?). Quirinale, Spanska Trappan, Fontana di Trevi, Piazza del Popolo och lite shopping var dagens agenda. Mycket gående och mycket sevärt, orden bara försvann, kunde knappt beskriva allt. Adjektiven var alla använda. Killen shoppade så det rykte om det, jag var mer skeptisk till saker. Hittade en superbra skoaffär men de skorna jag hittade fanns såklart inte i min storlek. Typiskt! Blev iaf en väska. Lunch på i en liten gränd på ett modernt fik. Hittade en riktigt mysig restaurang med gatumusikanter där vi åt middag.
 
Söndag
Hade hört att det fanns ett ställe där det var marknad varje söndag förmiddag.Kom dit rätt sent men marknade höll på fortfarande. Tror att vi båda två förväntade oss lite mer av en marknad med frukt, grönt, kläder, blommor och mat. Men ICKE. Här var det grejor av olika kvalitet och stil. Mycket krimkrams och trash. Påminde lite om Rocklunda-marknaden, men det fanns några guldkorn. Vissa sålda begagnade apparater och second hand kläder. Fanns massa fina klänningar och dräkter, men tyvärr inget bås för ombyte så det fick jag skippa. Tog ett bra tag att gå genom alla stånd av fejkväskor, sjalar, trosor, skor, CD-skivor, kretskort, TV-spel, gamla telefoner, delar till dockor, gardiner, stekpannor m.m.
 
Nu, just precis här började dygnet med knasigheter! Hamnade på en restaurang och beställde pasta med tomatsås och salami. Tog en halvtimme och två påminnelser för att få maten (efter att alla andra på restaurangen fått sin såklart, trots att de hade kommit efter oss). Som plåster på såren fick vi lite ricottaost och mer bröd. Fick tillslut maten (efter att ha väntat i tio minuter till). Såklart var det fel, så vi klagade igen men godkände det ändå. Servitören såg så himla vilsen ut plus att svetten riktigt droppade om honom och då var inte ens placet fullsatt. Kom därifrån 30min senare än tänkt men med lite käk i magen begav vi oss mot Vatikanen med några stopp för sevärdheter på vägen. Vädret började klarna upp efter lite regn på morgonen. Fick några väldigt fina utsiktsvyer över Rom. Hade "lite" problem att hitta till Vatikanen, tror nog inte att vi kom från rätt håll. Vi beslutade oss för att fråga några killar i orangea tröjor som gick förbi hur vi skulle ta oss dit. Visade sig att killarna var amerikanska studenter som var på väg till Vatikanen och de visade oss snällt vägen, vilken gick genom ett enormt parkeringshus. Vatikanen var riktigt mäktig!!! Ännu häftigare blev det nog när världens åskväder drog förbi med blixt och dunder.
 
Middagen åts på ett jätteromantiskt ställe med utsikt över en upplyst fontän. Åt lite ost, charkuterier och avslutade med en tiramisu. Världens bästa kväll! Har nog aldrig varit med om en mer romantisk kväll, åhhhh... Kunde inte bli bättre (eller sämre)! För sämre blev den. Kom hem, gick och lade oss. Pyschh sa det och vatten började droppa från air conditioningen (?). Fick lov att byta rum halv ett på natten. Kul jul! Svinkallt rum och upp tidigt. Tog bussen till tågstationen, blev på-skrikna av en kille vilket betydde att turen till flygplatsen var kirrad. Var rätt rädda för att komma försent men vi klarade det. Visade sig ändå att planet var försenat en halvtimme, vilket tillslut blev 1,5h. Tur att vi inte hade någon tid att passa i Nyköping. Kom hem tillslut hela och rena. Alltid skönt att komma hem men den här gången var det vemodigt, kändes som om vi kunde ha stannat en vecka till! Killen åkte hem sent igår kväll med väskan full av minnen och ting.

Summasumarum: HÄRLIGT, MÄKTIGT & HELT UNDERBART!

Ciao!

Back from Roma

Har precis varit och släppt av killen vid tåget så nu är det fokus på vardagen igen, men för tusan va härligt vi har haft det!!! Lite småtjaffs blir det ju alltid men allra mest glada miner och många skratt. Det har hänt så förfärligt mycket och jag orkar nog inte skriva allt idag, känner mig rätt mör efter dagens resande och helgens alla steg i benen. Vi har nog inte missat många sevärdheter iaf! Därför blir det en låååååång uppdatering imorgon istället för nu behöver jag packa upp och fixa inför morgondagen.

Rom är verkligen speciellt. Vi kom fram till en blandning av Paris och Barcelona. Åk dit är mitt råd, så mycket att se så tillslut har man inga ord kvar för att beskriva allt.

Nu ska jag slappa lite!


Nära

Ja, inte är det långt kvar heller till att vi sticker till Rom. Jag har försökt börja packa lite, men jag har så himla svårt att inte ta med mig för mycket. Måste tänka smart och det är svårt när det både ska vara bekvämt att gå i länge, inte vara för varmt och inte vara för kallt. Plus att man vill ju ha lite sol på sig. Vilken väska är bäst, vilka skor gör minst ont?

Måste gå upp halv fem imorgon bitti så det blir än väääldigt tidig kväll, fast eftersom killen kommer halv tio så tror jag nog inte riktigt på det men målet finns där.

Har inte så mycket att säg idag känner jag så varför fortsätta? Får skriva av mig sen när jag är hemma igen från äventyret. Mmm...


Buona sera!


Iakttagelser & konstateranden

 • Dagen startade segt med ett roligt slut.
 • Alltid lika kul att jobba tillsammans än var för sig.
 • Kaffet i maskinen på jobbet smakar inte tipp-topp direkt.
 • Outfitsen i SATC 2 är helt breath-taking! Mmmm, tänk om man hade lite mer pengar(?).
 • Vädret i Rom ser lovande ut för helgen, runt 28 grader och växlande molninghet. Vad tror ni om det?
 • 26 timmar tills killen kommer. 33,5 timmar till vi lyfter mot Rom.
 • Det börjar bli mörkt om kvällarna nu. Blir många ljus istället, mysigt!
 • Inte så mycket på TV ikväll.
 • Alla tjejer och killar i åldern 13-18 ser likadana ut här i stan.
 • Modet för hösten/vintern verkar ändå helt ok, brukar ju vara så tokigt ibland.
 • Det händer väldigt mycket de närmaste månaderna.
 • Det är inte snyggt (inte fräscht heller) med urtvättade gula strumpor.
 • Det är inte så kallt att man måste ha Canada Goose-jacka, termometern visar nämligen 20grader varmt och inte kallt.
 • Sverige spelar inge bra alls.
 • Väskan bör börja fyllas med kläder ikväll.
 • ITP-valet är äntligen gjort.
 • Hoppas min favoritparfym "Lolita Lempicka" finns i Rom till humant pris.
 • Pastan är färdig och magen kurrar!

Proppen är löst

Har haft möten hela lååånga dagen. Var helt utpumpad när klockan äntligen slog 15.00, fast då var jag så trött så att jag nästan somnade på skrivbordet. Har fullkomligt blivit matad idag och känner att jag verkligen har något att bita i nu under hösten. Ska bli kul men är på samma gång lite skräckslagen för hur jag ska klara av det.

Helt fantastiskt, min fastighetsskötare kan nästan få en puss på kinden för att han orkade ta sig tid och lösa upp min propp i mitt avlopp i duschen. Jag hade rensat så mycket som gick men han gick dit och mockade runt lite. Slurp sa det, så nu rinner det på som aldrig förr. Kan inte vara så trevligt att behöva hålla på med sådant där, särskilt inte när det är andras avlopp och man inte är utbildad rörmokare!

Ska sätta mig med pappa nu och kolla ITP-val. Verkar sådär kul men jag borde nog sätta mig in i sådant där, aktier och fonder.

Nu äntligen är maten äten och nu får jag smaska på min mörka choklad som jag köpte för att unna mig själv. Mums!


Störningsmoment

Jobbet gick bra idag trots att allt jag ville göra imorse var att somna om och försöka önska så hårt att killen var bredvid mig. Känns ensamt igen, men jag får stå ut. Jobbet är viktigt, så då får man offra lite.

Hade egentligen inte alls lust att träna idag men när jag väl stod nere i aerobicsalen så kändes det riktigt bra. Jobbigaste passet, konditionsmässigt, på hela veckan så som vanligt var jag mer eller mindre helt slut efteråt. Fast det finns en sak som gjorde passet till lite mindre bra än vanligt. Vet dock inte hur jag ska lösa det till nästa gång. Jo, jag förstår att alla är vi barn i början men rör sig alla åt ett håll kan inte personen som inte hänger med bara stå still och störa alla oss andra som försöker göra rutinen rätt. Hon får helt enkelt RÖRA på sig. Höll på att bli tokig på henne och det blev bara värre ju längre vi höll på! Tror nog att både hennes kropp och knopp var helt utpumpade, o vems var inte det? Men som jag sa, det är ju ett problem som knappt går att lösa. Och man ska inte bli irriterad över det, men jag kan inte hjälpa det eftersom jag vill köra på som en tok och ta ut mig.

Försökte hitta gamla anteckningar i Strategikursen jag gick förra hösten till Tessan idag. Pratade med henne tidigare och skröt om hur bra anteckningar jag hade tagit och att jag hade sparat allt. Tji fick jag, hade inte ett jota kvar. Bara tentan, individual paper och böckerna. Störigt värre! Lagom irriterad jag är på mig själv just nu. Men jag tyckte väl att skolan var över när jag flyttade från Linkan i mars, vilket den var. Jag som ville hjälpa, typiskt!

Bokade biobiljetter till "Flickan som lekte med elden" idag. Biopremiär 18sept!

MY NEW SHOES!


Stormsteg

Helgen har varit helt super! Det är den alltid när jag får vara med killen. Har egentligen inte gjort ett jota utan bara umgåtts, hur skönt som helst med lite kvalitetstid. Fotboll i fredags och som jag skrev även igår. Jag brukar oftast titta också men eftersom jag offrade mig och fixade mat så kan jag inte sätta mig in i matchen efter halva tiden har gått. Fotboll är kul i lagom mängd!

Tog en vända ner på stan idag, gick väldigt fort. Kände mig inte alltför fräsch så vi gluttade lite i några affärer och sen blev jag med mina fina skor (tror nog att foto kommer i veckan, orkar inte just nu). Känns inte lika illa i plånboken efter rabatt på 300kr!

Lämnade killen på stationen för typ 45min sen så nu är det ensamt igen, vilket betyder nagelmålning och skräpfilm. Tror att det blir den på trean med Jennifer Lopez, verkar hur dålig som helst men slapparfilm är det nog.

Inte långt till Rom nu. Tiden går verkligen hur fort som helst ibland. Åker ju på fredag redan. Checkade in idag på Ryanair så nu ska jag utforska kartan över var vi ska bo och var alla sevärdigheter och shoppingställen ligger! Känns just nu som att resan inte är för shopping utan för avslappning och njutning. Fast, "ramlar" jag över några affärer så gör det ju inte så mycket.. hihi!

Dags för nästa lager av lack!

Splittrad kväll

Middagen är intagen och fotbollen skränar från TV men den blir väldigt överröstad av en upprörd pojkvän. Låter inte som att det går åt det hållet killen vill, haha!

Har fått honom att ta av sig allt hår idag iaf. Klippning blev det så nu ser jag ansiktet på honom. Skönt att man kan påverka någon åt rätt håll ibland.

Har bestämt mig för att köpa de där skorna jag skrev om häromdagen. Har fått en rabattkupong på 15% av en jobbarkompis så nu borde jag verkligen slå till, och det ska jag imorgon! Yeees!

Betalade och hämtade ut biljetter till Lasse också. 10 december smäller det i Cloetta Center, nice nice!Näe ni, ska väl ta och trösta grabben snart. Känns inte som att det slutar så bra!

 


Snatterian snatteraaa!

Tog ett varv inne på Kicks idag. Letade efter mitt älskade nagellack Mavala "Mexico" och jag hittade det efter en stund. Medan jag stod där bland alla burkar och pyttor och funderade på om jag skulle slå till på ett blåsvart lack (?) också märker jag att jag är iakttagen. Det står tre större killar runtom mig. En kille bakom mig, en lite längre bort och en vid sidan om mig. Det högg till lite i maggropen när jag såg att det var tre väktare. Jag hade ju inte gjort något fel så jag tittade upp och log lite försiktigt mot den som stod närmast, han log tillbaka och tittade precis förbi mig. Då följde jag hans blick och fick se ett gäng med fyra-fem killar lite längre bort i samma gång som jag stod. De fingrade i princip på allt. Då gick det upp ett litet ljus och lättnade lägrade sig. Jag tog mitt lack och gick till kassan och då gick väktarna fram till dem och de åkte dit så det stänkte om det! Fruktansvärt klantigt grabbar, varför snatta?

Varför blir man alltid lika rädd när man ser en polis eller väktare som iakttar en? Usch!

Var inne en snabbis på Nilson också. Provade ett par skor för typ femte gången (gick inte att ladda upp bilden!). Jag vill ha dem så himla gärna, men jag fick ju inte full lön den här månaden så jag måste spara dem till nästa lön. Vi åker ju till Rom nästa helg också så det gäller att hålla i slantarna. Tänk om de inte finns kvar om en månad??? Vad gör jag då???


Full fart på tvättmaskinerna är det idag. Är inne på min femte maskin, så det var en del som väntade på att bli rent. Är lite trött på mitt Eldorado-tvättmedel nu. Enligt PLUS (programmet på svt1) är det ett bra tvättmedel som tvättar riktigt rent, men det luktar ju INGENTING! Jag älskar när kläderna luktar nytvättat, så nu blir det att köpa nytt imorgon. Svårt att veta vad man ska ha bara, hmm...

Mercredi

Har precis satt i mig den mest fantasilösa middagen på länge. Färsk tortellini med en macka och lite salt, känns ju bra. Tur att killen kommer i helgen så att jag kommer igång med matlagandet. Är inte särskilt hungrig om dagarna så det blir mest något som ska ner i magen för att jag vet att jag behöver det för mitt humör.

Funderade på en sak. Jag skriver typ om samma saker varje dag, gör jag inte? Jo, jag skulle nog säga det. Sen började jag tänka på att det måste ju vara sjukt tråkigt att läsa, för jag vet själv att en sådan blogg är görtrist. Efter en stunds funderande på hur jag ska förbättra mitt skrivande kom jag på att "varför funderar jag så här?". Jag skriver ju bloggen för min egen del och inte för att jag vill ha 1 000 läsare per dag. Det är ju kul att ha läsare men för mig handlar det mer om att jag får skriva av mig lite och berätta om mitt vardagliga och rutinfulla liv för de som kan tänkas vara intresserade. Det är ju alltid en sån hets på att ha så många läsare som möjligt och av någon konstig anledning är det alltid helt värdelösa bloggar som ligger överst på de där listorna (iaf vad jag har kunnat se). Alltså ingenting för mig, tjohej!

Nu måste jag ta och göra min Flash-läxa till imorgon. Undrar hur jag ska animera den? Hmmm...

Träning, en ensam själs bäste vän

Trodde jag höll på att bli sjuk igår. Många på jobbet börjar bli sjuka nu, och jag får absolut INTE bli sjuk. Det är ju Rom som gäller nästa helg, vore ytterst olämpligt med sjuka då, plus att det gör förbaskat ont i öronen när man flyger.

Hade ju utbildning i Flash idag. Kul kul, vill lära mig mer mer. Tänka att få jobba med sånt hela dagarna?! Skulle vara så himla roligt. Jag fixade iaf en liten animering. Hemläxa har det blivit också till på torsdag så jag får väl sätta mig med den imorgon tror jag. Ska göra en animation med något som roterar, med text, en bild och "fade-ningar". Ska bli kul att göra, men det är SYTYCD ikväll så då går det inte. Har missat det så många veckor i rad nu så nu ska jag verkligen titta och njuta av alla danser.

Helt slut efter dagens träning är jag också. Körde härliga afron idag och sedan ABS, sjukt jobbigt! Magen kändes som sten under sista övningarna, men efteråt var det skönt.

Såg att inspelningar av SATC 2 har börjat. Undrar om man ska längta till den eller inte?


Tänk om man hade de pengarna så att man kunde klä sig som de här tjejerna gör!


RSS 2.0