Måndag

Känner att dagen började sisådär. Drömde en massa konstiga saker som stressade upp mig ordentligt men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var. Väldigt stressad och irriterad kände jag mig iaf imorse när jag vaknade. Men det släppte ganska snabbt ändå, kunde ju har varit värre.

Jag och killen stack till Carglass för att fixa mitt härliga stenskott jag fick på vindrutan i fredags när vi åkte till Vässan. Ska man kalla det dubbskott kanske, för det var ju helt garanterat ingen sten. Så hårt som det lät. Lät som någon sköt på bilen. Otäck känsla, men nu är hålet och sprickan fixad till en kostnad av 200kr. Helt överkomligt, det är tur att man har försäkring!

Fick idag reda på att jag ska få fast anställning - ÄNTLIGEN! Känns hur skönt som helst. Har ju bara haft "viss tids anställning" de senaste året, så det gjorde att en liten sten föll från axlarna. Då är det bara att köra all in på allt som är planerat i jobbkalendern.

Just nu längtar jag efter det här! Trots positivt besked har det varit en lite dålig dag på jobbet, så då känns det extra tungt. Sol och värme behövs!


Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis till fast antställning!!

2011-03-28 @ 17:40:14
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Leiden

GRATTIS FY FAN VAD HÄRLIGT

2011-03-28 @ 17:54:41
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fynda billiga kläder i min blogg!!!

2011-03-28 @ 18:25:28
URL: http://fyndaklader.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin du är!

2011-03-28 @ 18:41:02
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0