Hängig

Har känt mig rätt hängig mest hela dagen idag. Och det blev ju inte bättre av att jag kom på att jag var tvungen att flytta sommardäcken till bilen från vinden (ja, jag har mitt förråd på vinden) till bagageluckan på bilen. Jag skulle ha gjort det igår när jag ändå inte tränade men jag glömde bort det helt. Hade antagligen för mycket tavlor och kakeldekor i huvudet.

Jag körde lite träning innan, eller lite och lite ett ordentligt body pump blev det. Alltid lika jobbigt så när jag väl skulle släpa däcken kändes armarna som spaghetti. Självklart var jag så lat att jag inte orkade springa upp för tre trappor fyra gånger så jag tog två däck i taget. Herregud, vad däck är tunga! Klarade mig precis. Kanske inte låter så tufft men det tog musten ur mig, men nu ligger de i bilen redo för att sättas på. Hoppas jag kan få lite hjälp med det i helgen.

Tjejigt, jotack! ;)
Naej, nu tog skrivlusten slut. Dags att packa och duscha av sig all skit. Sussa sött!

 

 


Kommentarer
Postat av: Leiden

Du kan alltid säga åt david och alen att fixa det, David har trotts allt haft en lång dags övning denna vecka på jobbet då han fick vara i däckbytarlaget. Jag frågade om han blivit lika snabb som F1 lagen och han sa snabbare. Så hmm tror du de kan komma under 10 sekunder?

2010-04-08 @ 23:26:24
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Leiden

tyvärr inte den är från förra våren. Önskar jag kunde springa på dessa snart...

2010-04-09 @ 13:40:38
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Leiden

Känslan av gammal kärring slår mig när jag ser på fingrarna. I mina ögon är det snyggt på ett sett och snyggt på ett annat, väldigt svårt att bestämma mig..

2010-04-10 @ 07:05:07
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Leiden

nej inge sånt hemma idag.

2010-04-12 @ 15:41:42
URL: http://leiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0