Lite sisådär faktiskt

Nej, usch den här dagen har inte varit toppen direkt. Hade någon konstig tomhetskänsla i kroppen igår, förstod inte riktigt var den kom ifrån. Vet fortfarande inte varför jag känner mig helt black-out. Kanske är så att jag behöver lite semester. Det är tur att jag bara har 1,5 dag kvar! Dock så är det ju en hel del att fixa innan jag kan gå på semester, får se om jag hinner allt.

På fredag bär det av till Skåneland, ner till Kakan. Lena och Crosie kommer också, och vädret kommer att bli kanon. Kan man önska sig mer? Fy tusan va gött! Det behöver jag verkligen.

Jag och killen tog en powerwalk efter jobbet idag. Vi måttade upp på eniro en rund som skulle vara 5km och sen stack vi ut. Har haft så konstigt ont i magen nu på kvällen så det gick inte jättefort runt. Hoppas på att det släpper snart. Sånt här ont drar verkligen ner humöret, usch och fy!

Tar nog och lägger mig en stund på sängen så får vi se om det släpper.

Alla sätt är bra utom de dåliga

Hade några minuter över under arbetsdagen idag så jag kikade i, hör och häpna, ICA Kuriren. Ja, jag vet inte direkt min generations tidning men vi får den gratis på jobbet så jag bläddrade lite i den. Den har ju trots allt massor med läsare. Jag bläddrade rätt fort men på typ mittuppslaget fastnade jag till för en sekund. Det handlade om hur man håller ihop med sin käresta under många år. Det var tre par som var intervjuade som hade hållt ihop i minst 25-30 år. Herregud, det är ju hela min livstid tänkte jag! Men häftigt att det kan hålla så länge. Skribenten hade sedan gjort tre små listor för vardera paret på kärlekstips som de hade.

Tänkte att jag skulle dela med mig utav dem. Tyckte de var riktigt bra. Vissa är ganska självklara men lätt att man inte tänker på plus att det är bra att bli påmind :)

Det gäller verkligen att respektera varandra och visa varandra kärlek trots att man är irriterad. Man får inte heller vara för girig och långsynt. Känner att jag har en del att lära mig. Fast å andra sidan så är ju livet till för att lära sig och utvecklas, man kan ju inte vara perfekt från början!
----------------------
Med tanke på att värmen har varit enorm idag (kan man ens säga så? äh) så orkade jag inte sticka ut och springa idag. Jag och killen stack istället till Bolagret och shoppade lite. Kom hem med en lampa till sovrummet, vars glödlampa jag klumpigt nog hade sönder på en gång, och två skoställ till hallen. Mitt har jag överbelamrat så vi behövde utöka lite. Nu får en hel del fler par plats men det är fortf många som inte kan klämmas in.

Ska snart gå ner till bilen för att se om vi kan fixa bakluckan som har gått i baklås, tack vare killens fingrande. Hoppas på att kunna fixa det och slippa åka till verksta'n.

Mmmmm, sommar! 2,5 dag kvar till semester! Wiiiiihoooooooooooooo...............


Midsommar 2010

Är tillbaka i Norrpan för att jobba sista veckan innan semester. Märktes redan idag att det börjar droppa av folk. Vi var två på marknadsavdelningen vilken i vanliga fall brukar bestå av 8-9 pers. Tiden gick lika fort för det. Så skönt, snart är det fredag och trippen mot Helsingborg.

Midsommar och helgen har varit kanon. Har haft riktigt bra väder, dock så kunde ju inte vädergudarna låta oss ha helt torrt på midsommar så det blev några stänk ändå. Men men, man börjar ju bli van vid det här laget. Midsommar var iaf helt super! Resa upp till Öregrund i en röd stilig 9-sits van/buss, fylld med tre midsommarsugna par. Fyra av oss hade varit med förra året men i år hade vi lite tillskott, och inte blev det tråkigare för det heller :)

Hundräddning, sill o potatis, snaps, snapsvisor, bindning av blomsterkransar, lekar, grillning, (lite) alkohol, brottning, avgasrörshundar, blomkrig, solande, glassätande, promenad och en massa skratt. Helt enkelt superhärlig midsommar i glada vänners sällskap! Så här kommer lite bilder:

Lilla Ace var med på noterna.

Promenad i Öregrund.

Jag och killen vid vattnet i Öregrund.

Värdinnorna, Mia och hennes mamma.

David glassar.

Den enda stång vi såg, och det blev dagen efter.

Härliga Öregrund.

Jag och Madde på promenad i Öregrund.

Nu blir det väl ännu mer fotboll. Helt galet hur mycket fotboll som visas i den här lägenheten. Jag vet att jag tidigare sa att det var lugnt med mycket fotboll men jag börjar nog komma till en gräns nu. Jag är så fruktansvärt trött på det nu! I lagom mängder funkar allt, men nu är bägaren överfull.

Bättre sent än aldrig... kanske

Blir ett sent inlägg idag. Har haft eftermiddagen full med andra bestyr. Kom först hem sent från jobbet. Vi hade möte till tre vilket gjorde att det enbart var en timme kvar av arbetsdagen och det räckte inte helt till att klara av dagens to do's. Sedan hade vi tvättid kl 17 som jag precis hann till. Kom hem andades lite och började sortera det som skulle in i nästa omgång. Ner igen med nästa laddning och sen ut och springa. Gick helt ok att springa idag. Vi sprang bara 4,5km så det blev inte hela spåret. Går faktiskt bra att springa med killen. Har alltid avskytt att springa med någon förut men det går bättre och bättre. Hem o ner till tvättstugan, hänga tvätt och sedan hem för matlagning, äta, bädda rent och packa. Har inte hunnit med mer än så :)

En halv dag kvar innan långledigt. Ska bli så grymt skönt! Har en hel del som har deadline sista juni så jag kommer nog ha en del att grubbla på under helgen ändå tyvärr, ska försöka att inte låta det förstöra alla festligheter.
 
Imorgon bär det av till Kvicksund för lite grillning med killens familj och sedan vidare till Vässan för shopping inför Midsommarfirandet som ska ske i mycket trevligt sällskap i Öregrund. Ser verkligen fram emot det, kommer bli kanon! Såg att även vädret lovade sol, så det låter fabolous.

Nu ska jag röra mig mot sängenl. Är inte speciellt trött men om man inte sover så är man trött imorgon istället = not good!

"The sun is shining"

Ännu en dag har gått och jag kommer allt närmre helgen och ledighet. Går halvdag på torsdag och jag hoppas innerligt att jag kan hålla det eftersom vi kanske ska till Kvicksund och grilla på eftermiddagen. Meeen det finns ju en del att göra på jobbet också, hoppas hoppas!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Händer inga mäktiga saker här. Solen skiner och det är riktigt skönt ute men jag såg att typ hela Sverige hade det så, ingen nyhet med andra ord.

Killen och jag tog en sväng på stan när jag kom från jobbet. Slutade med ett par nya jeans till killen och ett par svarta shorts till mig. Köpte ett par svarta förra året men de sitter som säckar i år, så det fick bli nya modellen snyggare dessutom. Hade mer pengar kvar den här månaden än vad jag trott så jag kunde tom spara en summa till Kroatienresan. Kan behövas eftersom vi har planerat att göra några utflykter medan vi är där.

En ny mobil har landat i den här lägenheten nu så helt plötsligt har fotbollen blivit betydligt ointressantare. TVn är inte ens på, vilket den brukar vara så här dags. Killen har gått från stenåldersmobil till den senaste high tech mackapären, snacka om att det kommer att ta ett tag innan han lär sig hur den fungerar. Han kan t ex knappt ens ringa på min vanliga telefon. Får väl se hur mycket uppmärksamhet jag kommer att få de närmsta dagarna :)

Nu blir det firre och potatissallad med edamamebönor (så förbaskat goda)!

Souvenir

Börjar känna av semesterlängtan nu. Det ska bli så himla skönt med ledighet. 7 arbetsdagar kvar tills det bär av till Skåneland och Kakan, och sen är det semester i tre veckor varav en är en vecka i Kroatien. Tjoho va nice!

Arbetsdagen gick riktigt bra idag, eller vi får väl se imorgon när jag har fått svar på några mail som jag skickade innan jag gick för dagen idag. Spännande värre ;)

Hade besök av två gentlemen idag. Lär väl inte få skriva vilka de är men de är bra vänner med killen min. Det var bara ett över-dagen-besök. Här avlöser folk varandra :) Trevlig har vi och snart bär det av till Vässan för midsommarfirande.

På tal om besök har vi fått en fin souvenir från helgens bravader.

Mycket stilig... undrar vad den ska stå för?

Funny Bunny!

Hej o hå! Här har det varit en kuljul helg. Fick besök av David & Mia igår. De kom lagom till att kronprinsessbröllopet ägde rum. Vi firade med prinsessmazariner och prinsesstårta, och självklart kaffe. Trevligt var det! Många kommentarer och gråten var nog lite där i halsen. Så himla fint. Jag är helt klart imponerad av hela genomförandet av bröllopet med alla gäster och alla delmoment under ceremonin. Fint helt klart, och inte minst de olika talen som sas. Mäktigt!

Kom typ ihåg att jag skrivit något i bloggen igår kväll innan vi gick ut. Men jag kom inte riktigt ihåg vad så det var ju kul att höra det uppläst av Mia under lunchen. Inte så bra det där med att blogga när man har lite %-enheter i blodet :) Men jag bjuder på den.

Här kommer lite bilder från helgen.










Försöker titta på "This is It"-filmen men det går sådär. Lägger mig nog i sängen med "Elsas Mode" istället innan jag måste sova.

Hit em hard!

Det är nu det smäller! Kanske sista glaset innan utgång? Känns så i alla fall :)
Tjohooo, alla som inte dansar ungefär. Nejdå, så illa är det inte men nu ska ungdomen firas. Jag firar varje gång jag har kul, länge leve friheten! Haha! :D

Är inte direkt på monarkins sida men ett prinsessbröllop kan man inte undgå. Hur vackert som helst. Helt gudomligt vacker. Tänk om man kunde se ut så där på sitt bröllop. Ok, jag delar mitt andranamn med fröken i fråga så lite press känner man ju.... eller inte :) All lycka till dagens par, eller två par eftersom Malena och Jason gifter sig idag också.

Nu är det fullt ös! Tjollavippen guys!


Presenter


Så här ser lite av det jag fick på födelsedagen ut. Jag är riktigt glad och nöjd över allt. Jag fick lite underkläder också men jag tycker att det är något privat. Jag har inte lust att visa upp vad jag går runt med under kläderna, isf skulle jag ju gå utan kläder. Känns lite väl att visa dessa på dessutom. Nej, underkläder visar jag bara för speciellt utvalda.

Annars har dagen varit lugn ändå fram till typ de två sista timmarna på jobbet, då satte stressen in. Massa med telefonsamtal och spring hit och dit. Ska försöka lösa det imorgon så att inga frågetecken kvarstår.

Gick en sväng på stan efter jobbet eftersom jag visste att MQ hade startat sin rea. Råkade få hem en klänning som jag tror var nedsatt till halva priset (tittade inte så noga). En härlig vit kort klänning men knyte i midjan, perfekt för semestern i Kroatien. Längtar asmycket nu!

Kanske ska joina killen i soffan framför fotboll nu. Sooooo loooong!

Croatie, on vient bientôt!

Jajamen, nu är sista summan betalad för sommarens resa. Wihoooo! Det kommer bli så fruktansvärt bra. Sommar, sol och killen vid min sida. Det kan inte bli bättre! Jag längtar som en idiot. Har ju aldrig varit där, inte ens i närheten. Vi åkte aldrig på några charterresor när jag var liten. Vi hade ju sommarstuga i Halmstad, vilket för övrigt är Sveriges bästa sommarstad! Jag har iofs varit två gånger i Turkiet men det kan nog inte riktigt mäta sig med det här. Sen har jag ju en personal guide med mig som kan språket. Lucky me!

Snodde en bild från nätet men snart så kommer mina egna. Det här ser ju inte alltför dumt ut :)

Här rullar fotboll för fullt. Fotboll både morgon och kväll. Varenda match ska ses. Fick höra att för några år sedan såg killen alla 64 matcher (eller hur många det nu är) i VM-slutspelet. Han ska vara riktigt glad och nöjd att han FÅR se alla. Jag skulle ju lätt kunna sätta emot men jag orkar faktiskt inte. Jag har alltid gillat sport och tittat på sportspegeln och sporten typ varje dag. Har sett en hel del matcher i mitt liv, så det funkar helt enkelt. Kan tänka mig att det är många andra tjejer som tycker att det är rätt segt att killarna tittar på fotbollen.

Vi tog ett varv i 5,5km-spåret efter jobbet. Jag körde body pump igår så mina ben är som stenar idag så det fick bli gång 3km och springning 2,5km. Känner mig riktigt nöjd ändå. Är helt slut i kroppen. Sov tom några minuter innan vi stack ut idag. Måste försöka komma i säng i ordentlig tid idag, punkt slut!

3 veckor

Nu har en ny vardag börjat ta form och jag är verkligen lycklig över hur den har artat sig. Killen är här hela dagarna. Vi ses varje dag. Sover tillsammans. Vaknar tillsammans. Äter alla middagar tillsammans. Kollar på TV tillsammans. Storhandlar tillsammans (vilket för övrigt var den allra första gången idag). Helt underbart! Drygt ett år på distans är över, FINITO!

Vetikatten vad han gör om dagarna men han är hemma här när jag kommer hem. Glad att se mig när jag kommer in genom dörren efter att ha vridit om nyckeln. Jag njuuuter!

På jobbet har tempot gått ner en aning, iaf för mig. Kunde faktiskt gå hem i normal tid idag och har tänkt att göra det resten av veckan också.

Imorgon ska vi betala resan till Hvar, Kroatien. Den är ju bokad och handpenningen är inbetalad så nu återstår resten. Vi åker om en månad och 3 dagar. Kommer att bli superduper!

Ulle kommer hit ikväll efter hennes tripp till England. Får se om jag kan få en dragning om hur läget har varit där borta eller om jag måste muta henne på något vis. Killen köpte choklad idag så det kanske kommer att funka? Hon sticker till Vässan imorgon och sen har jag nog ingen aning om vad resten av veckan har att erbjuda. Besök till helgen kanske, om det blir av kommer det att bli skitkul. Får la' se :)

Fikade med Emma igår. Alltid skitkul att ses. Hinner knappt se varandra förren snacket är igång och sen går det knappt att sluta. Fick ett mycket uppskattat presentkort på Lagerhaus av henne och hennes kille. Passar perfekt för vi har ju en del att komplettera i lägenheten. Tack Emma!

Nu ska jag umgås med killen!

Jag på min födelsedag. Fick mina favoritblommor av mor o far, ljust ljusrosa liljor!

Grymt

Tack för igår all ni glada som grattade mig! :)

Mysig middag hos mina föräldrar med presentutdelning och grattande. Fick en massa fina presenter, precis vad jag hade önskat mig. Gör man en önskelista som är kort och som har bilder blir det väldigt lätt för de som ska köpa något till en att hitta rätt :) Gjorde en sådan lista för att slippa förklara vad jag önskat mig för då vet jag att mamma t ex har tänker köpa den saken. Kanske kommer lite bilder på det i veckan. Sitter vid killens dator så då kan jag inte fixa bilder.

Trevligt sällskap på kvällen och sedan en lång godnatt sömn för att ta en lunch på stan med killens familj idag. Mycket trevligt! Fick ett jättefint armband och halsbank, perfekt för sommaren :)

Nu blir det kladdkaka och fotboll!

GRATTIS!!!


En dag kvar...

Jahapp om exakt 24,5h så får jag inte längre åka på ungdomsbiljett på tåget, känns ju sisådär bra. Undrar hur många resor jag har gjort i mina dagar??? Hmm, inte så många innan trean på gymnasiet men sen har det bara eskalerat. Då kan man även förstå hur mycket pengar jag verkligen har tjänat på att kunna åka som ungdom, men nu är det alltså slut med det. Måste börja betala för mig alltså, suck!

Det har varit en lugn dag idag. Självklart finns det ju fortfarande massor att göra på jobbet men jag har bestämt mig för att ta det lilla lugna. Inte sagt att jag inte får något gjort!

Tog en kortis på stan innan vi skulle handla mat. Rea på Monki, me likie! Blev två nya t-shirts och ett bälte, super!

Imorgon är det fredag och jag ska faktiskt smita en hel timme tidigare från jobbet. Ska köra hem mot Västerås (som vanligt). Killen kom ju hit igår så han följer självklart med norrut imorgon. Studentmottagning och sedan är kvällen tillägnad mig :D

Lite SATC och sen är det sängen bums!

English

Har haft möte hela långa dagen. Våra gäster kom tom 40min tidigare än tänkt så jag hade varken hunnit att ta fram fika, städat undan sedan igår, bytt till pumps eller installerat datorn till bildskärmen. Blev lite konstigt när jag inte hade träffat en av dem, men de var så trevliga så tillslut så ordnade allt sig. Har snackat engelska hela dagen. Har saknat det. Alltid kul att få använda sina språkkunskaper, sen är det rätt härligt att lyssna på brittisk engelska. Jag vet att många kanske inte håller med. Det gjorde inte jag heller för några år sedan men nu är det så mysigt.

Det har varit två långa dagar med koncentrationen på maximum. Hämtade killen vid stationen efter affärsmiddagen idag. Vi gick till Bishops' arms och tog en öl och då slog tröttheten till. Sitter här nu och känner mig totalt seg med ögonen på halvstång. Längtar även till en större säng för nu ska vi trängas i en 105cm bred säng, inte mycket att röra sig på. Får se hur pigg jag är imorgon.

Nu ska det stängas ner och hoppas i säng! Gonatt!

Sent

Har inte direkt orkat blogga idag förrän nu. Kände att jag kanske skulle skriva en liiten uppdatering om dagen. Syrran är fortfarande här, hon sticker till England imorgon. Har känts grymt roligt att ha någon att komma hem till efter jobbet. Har verkligen saknat det märker jag nu. När jag hela tiden varit själv förut har jag liksom inte reflekterat över det.

Dagens möte gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. Var inte hundra förberedd (tyckte jag) men det gick galant ändå. Att vara förberedd för en presentation när man pluggade jämfört med nu är en helt annan sak. Den här känslan över att jag inte kan ha gjort det bättre och att man är påläst infinner sig liksom inte helt hundra nu när man jobbar. Presentationerna i jobbet går ju mer ut på att dra lite siffror, diskutera och sedan visa lite mer info och sedan diskutera. Med det sagt, känner jag mig inte alls förberedd inför morgondagens leverantörsmöte heller men det ordnar sig nog. Jag har iaf strykt blusen! :)

Imorgon är tanken att killen kommer också! Wiihoooo, jag är inte ensam längre!

Bloooooooooooood

...pudding! Mumsfilibabba! O nu kräks typ hälften och hälften håller med. Syrran är på besök och killen kommer inte förrän onsdag så då tog vi beslutet och käkade blodpudding med rivna morötter till middag. Har inte käkat det på länge länge. Killen tål varken smaken eller lukten så jag får passa på när jag inte är med honom.

Helgen har varit HELT KANON! Fredagen började som sagt var riktigt seg men jag sov gott natten till lördag så jag skulle vara redo för tillställning heeela dagen. Hämtade syrran och en av killens kompisar och sedan stack vi ut till stugan. Städa upp lite och började duka innan de första gästerna började droppa in. Tillslut blev vid 18 pers. Frågesport, grillning, lekar, tårta och lite till spel. Såå himla kul! Jag orkade inte ens ta fram kameran (sorry Emma). Riktigt lyckad dag och jag tror nog födelsedagsbarnet var riktigt nöjd :)

Var hemma hos mamma o pappa igår för att fira killens födelsedag och pappas namnsdag. Det har helt enkelt varit tårta i tre dagar i rad, inte alls bra för figuren men gud så gott. Åkte tillbaka med syrran i släptåg igår. Hon är på lite mellanstopp innan flyget går.

Usch, hade världens magknip när jag vaknade imorse. Magen liksom vände sig ut och inne och jag trodde att jag skulle spy. Kände inte alls för att gå till jobbet. Den här veckan är verkligen fullspäckad med möten och saker att göra. Bara att ta tjuren vid hornen men jag är nervös!

Lite nagellacksfixande och sedan lite TV-gluttande väntar nu.


TACK alla som kom i lördags! Jag hade riktigt skoj och jag hoppas ni hade det också! :D

26,52

Wiho, vad trött jag var igår när jag nådde mållinjen i Vår Ruset! Fast när jag väl kommit i mål kände jag att jag nog kanske kunde ta mig an någon kilometer till. Men jag är ASNÖJD med min tid faktiskt. Med tanke på att jag alltid har hatat att springa och att jag typ annars knappt har haft motivation att ta mig runt 2,5km så är mitt varv i går riktigt kanonbra! Jag tog mig runt de 5km på 26 min och 52 sekunder. Jag kan inte annat än säga att jag är sååå stolt över mig själv.

"Råkade" även klicka hem en klänning häromdagen. Har letat efter en maxiklänning länge nu. Började nog förra året men hittade ingen som passar min kroppsform. Låter kanske konstigt men sanningens ord. Livet måste sitta snyggt. Har man lite större byst är det inte särskilt smickrande med smock över bysten t ex, vilket många maxiklänningar har. Men nu så tror jag att jag har hittat en. Köpte den från nelly.se. Hade tom 100kr rabatt så det blev billigt och bra. Ska bli intressant och se hur den sitter när jag får hem den.

299kr, pangpris! Sjukt snygg med höga heals till :)

Nu är det tennis på TV, Söderling mot Berdych. Minst sagt intressant! MEN jag tror att jag ska röra mig utåt till solen. Känner att det vore skönt att få lite färg och njuta lite när jag ändå sitter inne om dagarna annars.

Imorgon är det B-Day party för killen min! Kommer att bli så j-kla kalas! :D

GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖDELSEDAGEN!


Besök

Har nu fått dubbelt besök. Killen kom som sagt var igår vid halv åtta så vi drog ner på stan för lite middag. Vi hamnade på "Bishops arms", alltid lika trevligt. Undrar om man kan skaffa stammiskort där som gäller i fler städer?:) Jag tog deras hamburgare och killen maträtten med det äckliga namnet "friterad korg". Såg inte ut att vara något för mig, men han gillade det. Tog varsina två öl och njöt av sommarkänslan plus att vi kanske firade lite att det är vi två dag ut och dag in from nu.

Angie kom idag under eftermiddagen när jag jobbade. Var så trevligt att komma hem till en lägenhet som var full med underbara människor. För en gångs skull längtade jag hem. Var ändå tvungen att typ jobba över 1,5h idag igen, suck!

Jag och Angie gick en kortis på stan för att sedan gå och handla. Lagade (inte för att skryta) supergod kyckling i sataysås och ris. Mums! Nu snart blir det glass med chokladsås. Angie och killen sitter och klinkar på gitarren och försöker lära varandra låtar. Mysigt, jag njuter av sällskapet.

Slutskrivet för idag! Tjollavippen!


il vient!

Tisdagen är över och för en gångs skull så önskar jag faktiskt att veckan har fler arbetsdagar än fyra (vi är lediga på fredag som kompensation för att Nationaldagen är på en söndag). Jag har två grymt viktiga leverantörsmöten nästa vecka som jag måste fixa så himla mycket till så jag vet knappt var jag ska börja. Det är månadsskifte och det betyder rapportering för två av mina varumärken samt fakturering av marknadspengar, lagom mycket att göra sådär. Plus att jag har massor med möten inplanerade under dagarna, hur ska jag få detta att gå ihop???

Jag tog iaf beslutet att sticka från jobbet med bara 1,5 timmes övertid. Eftersom det är första juni har våra sommartider börjat gälla, börjar 8:00 slutar 16:00. Det var en hel del som ansåg sig kunna gå hem vid 16 men vi var även en del som har alldeles för mycket att göra för att kunna lösa det. Ser ljuset i tunneln om typ 3 veckor tror jag, lagom till semestern!

Ska inte beklaga mig mer men det behövs ibland. Idag kommer iaf killen hit. Har inte setts sedan förra helgen så jag har längtat riktigt rejält. Det var längesen vi hade så många dagar ifrån varandra. Men from idag så kommer vi nog se varandra varje dag framöver, guld värt!

Funderar på att gå på restaurang idag. Tapas kanske? Får se vad han säger när han kommer hit!


RSS 2.0