SEMESTER!!!!


NU går jag på välförtjänt semester!!!


Till vem då?


Hmmm, undrar vad det är?


OMG

Shit shit shit, bara 8 timmar kvar. Förstå att jag längtar. Det ska blir så fruktansvärt skönt. Jag tror nog inte riktigt att jag har förstått det än, men det kommer nog när vi väl sitter i bilen till GBG i eftermiddag. Imorrn är det Iron Maiden på Ullevi, lördag Liseberg och sen hemåkning för att fira syrran som fyller år. Förstå vilken bra helg att börja semestern med! Kan inte bli bättre.

Jag är sååååååå glad!

 


"Tur med vädret?"

Det här med att ha tur med vädret. Kan jag aldrig få vara med om det? När jag är ledig är det dåligt väder, när jag väl köper en resa söder över blir det bättre väder hemma än där, när jag ska vara utomhus en hel dag så är det dåligt väder, dock så är det ju fint väder när jag måste jobba. Får man bli tröttare eller?! Suck!
Kolla på det här liksom, det här är prognosen för helgen i GBG:

Iron Maiden på fredag är nog inga problem men herregud, på lördag hade vi tänkt att gå på Liseberg. Känns som om att det kommer att bli en repris av besöket för två år sen som såg ut så här....

...och det vill jag inte, för vi var blöta från topp till tå då!


Dåligt bloggande

Jag har inte alls varit duktig på att blogga nu på några dagar. Jag har liksom inte haft något att skriva riktigt och inte heller haft tiden att skriva. Men nu så, så skriver jag!

På väg till jobbet imorse. Bara tre dagar kvar innan semester.... Yeeeees! Körde lite wild and crazy och tog på mig shorts som slutar ovanför knät. Vet inte riktigt vad våra regler på jobbet säger men än så länge har jag inte fått någon kommentar. Kanske får världens mail sen, haha!

Ikväll ska vi hem till en gammal jobbarkompis, alltså hon är inte gammal utan hon slutade sista maj så vi är inte jobbarkompisar längre. Det blir middag och badande i tunna, trevligt trevligt. Nu är det jobb som gäller!


En sen sval promenad efter midsommarens br...

2011-06-25_21_49 (MMS)

En sen sval promenad efter midsommarens bravader är störtskönt! Har haft riktigt kul m sill o potatis, lekar, grillning, bastubadande och många många skratt. Jättehärligt!


Glad Midsommar!

2011-06-24_13_58 (MMS)

Glad Midsommar!


Premiärrunda på G. Men det blir bara en ra...

2011-06-23_14_46 (MMS)

Premiärrunda på G. Men det blir bara en rask promenad. Efter en lång diskussion kom jag fram till att bränna fett är det jag behöver så då är ju power Walk bättre. Here we go!


Sommarpresent


Vi fick en finfin sommarpresent på jobbet idag. Grymt, midsommarskumpan är fixad! Vilka är med mig???
Den här skumpan är supergod. Raoul Collet 299kr, perfa!

Idag är det halvdag och jag hoppas på att få jobba de få timmar som står på schemat men det ser inte så ut för tillfället. Jag vill hem och sova. Kom ju hem två timmar senare än vad det stod på biljetten igår. Så jag somnade väl någon gång efter kl 01 inatt o sen upp vid sju imorse.

Nu måste det planeras kläder och mat till imorgon. Öregrund står på schemat. Börjar bli en tradition att åka dit upp nu. Förresten så lär väl även myggspray och stift hänga med.


Urless

Jag har varit på möte i Köpenhamn idag vilket har nog varit den värsta dagen på länge. Igår hade vi jobbfest. Det blev en del drickande men jag avslutade sista två timmarna med cola så så farligt var det inte. Jag la mig utan att det snurrade och utan att känna mig full. DOCK så hade min mage egna kärnvapensprängningar hela förmiddagen, och vad gjorde jag under förmiddagen idag??? Jo satt på ett X2000 på väg ner till Köpenhamn, vilket resulterade i att jag mådde så illa att jag inte visste var jag skulle ta vägen.

Träffade upp alla inför mötet på lite lunch. Jag åt en brödskiva. Sen hade vi möte mellan 12.30-18. Jag åt nada. Drack lite vatten noch kaffe. Min mage är helt urholkad. Har inte kunnat äta nåt förrän nu på kvällen för typ en timme sen. Så nu har jag magknip istället.

SJ ska man förövrigt inte åka med. Jag har bytt tåg tre gånger och sprungit upp och ner för peronger och trappor jag vet inte hur många gånger. Nu sitter jag iaf på rätt tåg men är 1h och 40min försenad. Gud så glad jag är! ARGHH!!!!

Är hemma om en timme - pigg och gla, eller inte!

Grillfest

Tisdag, hmm inget nytt under solen iaf. Killen och jag fortsätter leta solbrillor med styrka till honom. Tror nog att han har bestämt sig för ett par Ray Ban New Wayferer. De kommer att bli riktigt snygga men herregud vad dyra sådana är! Jag tror att han totalt kommer att betala runt 2 600kr. Men är man halvblind (ja, eller så illa är det ju inte) kanske det behövs? ;)

New Wayfarer Black / G-15 XLT
Annars så är det grillfest på jobbet ikväll. Känns ju inte så somrigt ute men trevligt ska det bli att dricka och äta gott med kollegorna. Folk börjar ju droppa av för semester nu också. Det är ju midsommarafton på fredag helt sjukt nog.


Versace for H&M



Vilket coolt samarbete!
Ska bli intressant att se alla nya skapelser som kommer fram från det här samarbetet!


Näst sista måndagen

Semestern börjar närma sig med stormsteg. Bara 7,5 arbetsdagar kvar sen är det ledigt i 4 veckor. Jihaa! Det ska bli så otroligt skönt.

Imorse när jag vaknade visste jag knappt var jag var och inte heller vad klockan var. Helt borta var jag. Tycker inte om sådana morgnar, vill hellre vakna och ha allt under kontroll och känna mig utvilad. Men men, sova får man göra någon annan gång.

Förresten så köpte jag mig äntligen ett par springskor för mina födelsedagspengar. Ett par knallrosa Asics blev det. Helt sjukt, men jag fyndade dem riktigt ordentligt. Ord pris var 1 900kr och jag fick dem för 900kr. De hade bara två par kvar så då hade de satt ner priset för att bli av med dem. Väldigt passande!


Regn, regn, regn

Herregud, det har verkligen regnat heeela dagen. Hur kan det göra det? Var kommer allt ifrån och vem har beställt det?

Egentligen ganska skönt att det regnade idag för då blir det inget tvång att man måste vara ute. Vi röjde upp i lägenheten och städade lite. 

Vi tog oss även en sväng till Ingelsta. Mediamarkt stod på besökslistan så efter en timme där inne (bara för att killen skulle titta på typ ALLT) kom vi ut med andra säsongen av "Mad Men". Kvällen är alltså räddad, grymt! 


Lööördag

Vi kom så himla sent i säng igår att vi inte gick upp förrän strax efter elva. Hur skönt som helst att sova ut. Jag var ju sjukt trött igår så nu har jag sovit ikapp lite (om man nu kan göra det?).

Vi har tagit en sväng på staden. Jag råkade köpa en ny bikini (ooops!), ett par knallblå shorts och ett ärtgrönt träningslinne. Riktigt nöjd är jag. Bikinin kommer från Åhléns Wera och var riktigt snygg.


149kr för överdel och 129kr för underdelen. Kommer bli såååå snygg i Kroatien!

Ikväll är vi bjudna på middag hos Lotta och Jocke, men innan det kom killen på att han skulle sticka ut och springa. Jag var inte alls sugen så jag skippade det, men han lär väl komma hem snart flåsandes. Tänkte träna ordentligt imorgon istället. Är man inte sugen på att träna så ska man inte tvinga sig heller. Kroppen talar ju för sig själv, det gäller bara att lyssna.

Måste hämta det sista av tvätten nu innan det är dags att göra sig i ordning. Ha en trevlig kväll!


ZZZzzzzzz

Alltså jag är så fruktansvärt trött idag. Förstår inte vad som har tagit åt mig. Iofs så blev det en del vin hemma hos min jobbarkompis igår men inte särskilt sent ändå. Kom hem strax innan elva. Kanske är vädret som strular till det? Regnet stod som spön i backen imorse och gör det än.

Jag har inte lust att göra någonting idag. Killen undrade om vi skulle träna och jag bara skakade på huvudet. Vi tränade måndag, tisdag och onsdag så då kan man väl få vara lite ledig två dagar? Det tycker iaf jag :)

Det blev inget tittande på Stadium i går så jag tänkte ta det efter jobbet idag istället. Det är typ det enda jag kommer att orka med, ha!


Mina fina blommor jag fick av mamma o pappa på min födelsedag!


Lösning

Nu har jag iaf äntligen fått reda på vem jag fick klockan av. O yes, jag hade så rätt så rätt! Kakan min lilla knasboll var det som hade skickat den. Hur fin som helst! Undrar om hon visste att lila är en av mina favoritfärger (?). Grymt stort tack för den iaf! Snacka om att vara påhittig, det uppskattas :)

Ikväll ska jag hem till en arbetskollega på middag. Har inte varit hos henne tidigare så det ska bli trevligt att se hur hon bor. Tänkte försöka hinna förbi Stadium innan, såg något om någon rea och jag behöver ju springskor. Lika bra att ta en titt. Det gäller väl bara att inte köpa sig ett par från förra året eftersom många snackar om att gummit är sämre då. Har tittat på dem här, men de lär nog inte vara på rea fast jag kan nog slå till ändå. Har ju fått lite födelsedagspengar nu!
Skor - Nike: Wmns Nike Lunarglide+ 2 | Yttersidan av skon
Nike Lunarglide+ 2, 1 199kr


Överraskning


Fick ett meddelande om att jag hade ett paket att hämta ut från Sportamore. Blev väldans fundersam på vad det var. Eller först blev jag rädd att jag hade råkat beställa hem något och sen trodde jag att det var en gammal beställning som kom fram nu. Förstod när jag öppnade paketet att det nog var en födelsedagspresent. Det var den här klockan här ovan. Har faktiskt titta på den ett antal gånger men inte kommit mig för att beställa den. Sjukt snygg till sommaren, MEN jag vet fortfarande inte vem det är ifrån MEN jag har mina aningar...

För övrigt så har jag fixat naglarna igen. Hur skönt är det inte att sätta sig i typ 45min och bli omhändertagen? Superskönt! Den här gången blev det knallrosa naglar. Tröttnade lite på min franska manikyr plus att jag hade slagit av så många naglar och då är det snyggare med färgat lack. Fast nästa gång blir det nog fransk igen, när naglarna har växt ut lite. Somrigt blev det iaf!


Nya favoriter


Kolla min nya snygga golfbag! Snacka om att jag nu är sugen på att sticka ut och spela. Har redan planerat in spel på söndag med killen. Måste bara få för mig att betala medlemsavgift för året för det har jag inte gjort än.

Min nya favvis nr 2 är den här boken jag fick av mina föräldrar. Jag har ju gått och blivit förtjust i serien "Mad Men" så den här boken är ju klockren. Hur många bra tips och trix som helst. Love it!


"Vild i Västern"

Här kommer lite bilder från festen i lördags.






SÅ J-KLA GRYM FEST!


Ego


Jag på stranden i Perea, Thessaloniki.


Måndag, blodiga måndag

Jesus, va trött jag är! Jag är så himla seg i huvudet och kroppen ska vi inte tala om. Det var ingen röjar fest i lördags men jag sov så himla dåligt natten till söndag och sen har vi bara åkt fram och tillbaka. Ingen lugn stund. Skulle kanske behöva en dags ledigt, haha! Usch, va gammal man låter.

Festen i lördags var iaf hur GRYM som helst. Jag är så glad att så många kom och att vädret ändå höll i sig så bra som det gjorde. Självklart var vi inte utan regn men det varade nog bara i typ 10-15min. Nej, allt blev så bra och jag tror nog att alla hade det ganska bra också :)

Jag lägger upp lite bilder när jag har fått in från de som tog lite kort. Finns en hel del roliga bilder!

"We are elding!", citat killen min. Som riktiga coxboys drog vi till stranden innan midnatt och grillade korv och marshmallows. Det åskade och blixtrade ut över vattnet så det var ett riktigt häftigt skådespel. Hur mysigt som helst!
Sjukt bra avslut på en fantastisk födelsedag!

Grattis till mig själv! Yihaa :)

2011-06-11_15_38 (MMS)

Grattis till mig själv! Yihaa :)


In love!

2011-06-10_23_11 (MMS)

In love!


Seg

Usch, jag tappade helt och hållet energin när jag kom hem. Har träningsvärk i både armar och rumpa efter att ha kört killens träningspass två dagar i rad så idag orkar jag verkligen inte träna. Det blir en lugn hemmakväll med god middag istället.

Vi satte den sista planeringen till Födelsedagsfesten på lördag igår så nu är nog allt på sin plats och ska bara genomföras. Kommer bli grymt kul! Dock så ser inte väderprognosen så rolig ut, men va sjutton gör lite regn egentligen (?) Det överlever man väl? Jag är inte kinkig iaf. Jag börjar bli van vid att vädret är dåligt så fort jag ska göra nåt kul. Fast, jag har då aldrig haft tur med vädret på min födelsedag så varför ska det här året vara annorlunda?

För övrigt så tycker jag att googles första sida idag är riktigt cool. Har spenderat några minuter med att spela på strängarna!

Nu ska det lagas middag!

To die for!


Helt kär är jag i den här klänningen. Så himla snygg. Jag som älskar gult också! Jag vill ha!
Dry lake Asta Long Dress 499kr, nelly.se


Mercredi

Onsdag, fast det känns som tisdag men det känns närmare till helgen än en onsdag. Hmm, låter lite flummigt det där men jag känner mig väldigt bomullsaktig i huvudet idag. Skulle nog kunna flamsa runt ordentligt bara jag kunde, men nu så ska jag sträcka på mig, rak i ryggen och jobba framför den här datorn.

Den här helgen har verkligen satt sina spår i mitt minne, alltså på ett negativt sätt. Jag kommer typ inte ihåg någonting som jag gjorde på jobbet förra veckan. Jag kommer inte heller ihåg om det var något mer än det som står på "to-do-lappen" som ska göras. Jag har liksom kopplat av totalt och släppt allt. Vilket är ju asbra, men ganska jobbigt att ta upp igen nu så här efter helgen...

Den här goda middagen ska jag få äta till lunch idag (alltså, det blev över sen igår). Mums!


Födelsedagstårta

(blogg.se verkar ha riktiga problem med mobilbloggningen, typiskt för jag har mobilbloggat ganska mycket den senaste tiden)

Jag ville iaf visa min fina tårta som jag gjorde till killen igår kväll. Han fyllde år i lördags men då var både han och jag iväg på annat galej så vi firade igår. Marängtårta med glass, grädde och en massa jordgubbar. Han fick ett litet paket också som verkar ha gått hem. Snygg är han iaf i den nya badshortsen. Nu är det bara resten av presenten som ska inhandlas, en putter.

Nu har jag också firat min kille (i efters...

2011-06-06_20_32 (MMS)

Nu har jag också firat min kille (i efterskott alltså). Både han och jag var upptagna i lördags när han egentligen fyller år. Fin tårta jag gjorde va?! God var den också, så nu sitter vi i soffan o mår lite halvt om halvt illa.


Recension

Här kommer några + och - om Perea (Thessaloniki) för den som är intresserad :)

SUMMASUMARUM

+ Jättemysigt ställe att bo och vara på när vädret är på topp.
+ Inte så turistigt (kan ha berott på att det bara är juni).
+ Kanonbra restauranger som låg på stranden.
+ Gudomlig mat till bra priser.
+ Nära till en härlig lång strand.
+ Fräscht hotell, Hotel Perea.
+ Grekerna vill gärna hjälpa till och är inte blyga med att fråga när det är något de undrar.
+ Perfekt för en kortare vistelse men kan nog lätt bli segt att tillbringa en hel vecka.
+ Grekiska fastlandet är minst lika fint som öarna.
+ Kanonbra partyställe. Vi var inte ute på det viset men det fanns ett antal ställen där musiken dunkade på riktigt bra.
+ Thessaloniki är en väldigt trevlig storstad men med en liten stadskärna. Påminner om ett lite rörigare Barcelona men känslan finns där.
+ "The Body Shop" var riktigt billigt. Ska man ha något därifrån så köp det i Thessaloniki.
+ 15min från flygplatsen och den störs man inte av när man ligger på stranden.
- Ganska tråkigt när det inte är strandväder.
- Greker är väldigt hjälpsamma men har svårt med engelskan.
- Tog drygt en timme in till Thessaloniki med buss och byte av buss en gång. Men det kostade dock bara 1 euro.
- Ganska smutsig strand. Alltför mycket skräp på stranden i mitt tycke.
- Den grekiska ekonomin har verkligen påverkat landet. Många butiker och hus som står övergivna och är på väg att förfalla.
- Priserna på kläder, skor och accessoarer är inte lägre än hemma.


Perea Beach


Perea - Thessaloniki - Grekland

Nu har internet kommit igång igen och jag likaså. Skit också, imorrn är det jobb igen. Men semestern närmare sig runt hörnet. Bara 4 ynka veckor kvar, eller 16,5 arbetsdagar kvar. Jag har verkligen behövt vara lite ledig.

Helgen i Thessaloniki eller snarare i förorten/semesterorten Perea har varit helt kanon. Det var riktigt kul att äntligen komma iväg på tumanhand med Kakan. Vi har haft så hilma kul trots att vädret inte har varit det bästa direkt. Det åskade, blixtrade och regnade måttligt i typ 2-3 timmar varje dag men sen klarnade det upp och blev fuktigt.

Lunch på stranden första dagen. Mmm, grillad halloumi-sallad!

Öl senare på eftermiddagen.

Ett X antal sådan här öl har det blivit. 3,5 euro för 500ml, prisvärt!

Det regnade som sagt och inte var det jättevarmt heller i vinden.

Andra dagen med regn men vi hängde inte läpp för det.

Lite sightseeing i Thessaloniki. Två rosa tjejer framför "Det Vita Tornet" i hamnen.

Strandhäng innan molnen kom.

Superhärlig middag på stranden. Massa grillad halloumi, fetasallad, bröd, olivolja och tzatziki. Yummie!

Haha, o till sist. En riktig "apollo-bild" men den är tagen med min kamera på stranden i Perea igår morse. Vi var ju tvungna att njuta de allra sista timmarna i solen innan flyget gick tillbaka vid 12.

Åhhh, jag längtar tillbaka!

Ligger i sängen o funderar på vad dagen sk...

2011-06-06_09_52 (MMS)

Ligger i sängen o funderar på vad dagen ska ha att erbjuda. Solen skiner från er klarblå himmel men det är ju inte lika varmt som Grekland direkt, men vad gör väl det. Det blir nog solkräm på och sticka ut till nåt trevligt ställe. Killen kommer inte hit förrän ikväll så jag får underhålla mig själv ett tag. Nu blir det frukost!


Efcharisto Ellas! Vi har haft det superhär...

2011-06-03_10_44 (MMS)

Efcharisto Ellas! Vi har haft det superhärligt i Grekland under helgen trots att vädret inte alltid var på topp. Motto var att göra minsta möjliga och det har vi verkligen. Inte stressat någonstans utan bara varit. Mycket välbehövlig och skönt! Jag lägger upp några fler bilder så fort jag har fått igång Internet på datorn. Det funkar inte alls just nu. Lika bra det för då kan jag titta på slumdog. Kalispera!


Nu drar vi!


Nu drar vi!!! Thessaloniki, here we come!
Mao, ett litet blogguppehåll.


Glädje


Lite glädje i den dystra prognosen. Vi landar vid tolv imorgon och har typ 15min till hotellet från flygplatsen så skojar inte att vi ska sola imorgon. Fasen va glad jag blev att det ser ut som att det kan bli lite sol iaf :)


Lugnt

Det här med dåligt väder i Thessaloniki i helgen har börjat lägga sig. Nu försöker jag bara komma på andra roliga saker man kan hitta på att göra istället för att ligga på en strand och glassa. Sightseeing, shopping, äta god mat, strosa runt och bara snacka en massa skit med världens bästa Kaka.

Det är även svårt att veta vad man ska ha med sig. Om det regnar och är typ 25 grader så är det rätt jobbigt att gå runt i jeans. Hmm, undrar om långklänning och shorts är bättre alternativ?

Guuud, det är första juni idag. Vad hände med första halvåret av det här året? Det har ju gått sjukt fort. 1 juni innebär även att vi slutar kl 16 istället för kl 17 (om man nu hinner med det). Mer fritid att spendera!

Schemat för dagen är spikat och fullt. Jobba till typ 17, sätta igång några tvättmaskiner, träna, packa, raka benen, hämta Kakan vid tio och sen hinna med någon sorts middag däremellan. Wish me luck!


Det vore ju inte allför fel om vädret faktiskt kunde vara så här i helgen! Suck!


RSS 2.0