Någon som vill byta?

Alltså, jag blir sååååå less. Kolla på den här väderprognosen --->

och jämför med den här.....

...någon som är sugen att hänga på till Thessaloniki???
ARGH!!! Jag blir så förbaskat irriterad och trött. Ingen sol i Thessaloniki över huvudtaget. Kakan och jag får helt enkelt shoppa i stället känns det som. MEN vad sjutton ska man packa ner? Vi åker ju med bara handbagage!

Blääääää..... är riktigt sur och ledsen nu!


Nu sitter jag äntligen på tåget mot Sverig...

2011-05-30_19_01 (MMS)

Nu sitter jag äntligen på tåget mot Sverige igen. Har haft möte i Köpenhamn. Var uppe m tuppen imorse, klockan ringde kl 5 för att ta flyget. Man är ju inte särskilt morsk så där tidigt, tur att solen är på väg upp då iaf så att man piggnar till lite av ljuset. För övrigt ser vädret för helgen riktigt pissigt ut i Thessaloniki och jag är redan irriterad över det. Jag trodde Grekland skulle bjuda på sol när man äntligen ska åka dit. Så typiskt! :(


Haha! Jag ser helt vindögd (eller vad det ...

2011-05-29_12_39 (MMS)

Haha! Jag ser helt vindögd (eller vad det nu heter) ut. Köpte ett somrigt läppstift på The Body Shop igår. Har inte riktigt vågat använda färg förut för jag känner mig så röd i ansiktet så fort jag framhäver mina läppar i någon röd ton. Den här nyansen blev dock helt förträfflig. Tänk nästa helg när jag, förhoppningsvis, har fått lite grekisk sol på mig. Underbart snyggt blir det!


Ett härligt möte med ett mysigt föl. 1 mån...

imag0426 (MMS)

Ett härligt möte med ett mysigt föl. 1 månad gammal bara. Hon såg nästan ut som en lama med all teddybjörnspäls. Magnolia, sååå sött namn på en riktigt busig tjej. Nu blir det rosé och stekt fläskfile med syrran och killen. Sen fotboll! Härlig lördag :)


Ingen mil

Nej det blev som sagt var ingen mil sprungen igår men likväl ca 8,8 km. Tog en runda i 5,3km och en runda i (vad jag tror är) 3,5km. På jobbet så tror de att det sista varvet är 3,7km och visst, för då har jag ju joggat 9km och det är ju inte helt fel. Jag tog det dock väldigt lugnt. Det var riktigt behagligt att jogga runt i maklig takt igår. Däremot så ville inte min Runkeeper fungera så jag hade ett mindre vredesutbrott på mobilen innan jag startade. Så kan det gå!

Sista jobbardagen för den här veckan, gud så skönt. Jag känner mig faktiskt ganska orkeslös idag så det ska bli skönt med två dagars ledigt. Killen och jag ska stanna i Norrpan och planera vår ascoola fest vi ska ha om två veckor. Den kommer att bli så himla bra. Måste bara önska oss bra väder!


Non Stop

Har inte hunnit sitta framför datorn så mycket. Vi har haft konferens på jobbet och så kommer ju alla säljare hit och vi går genom förra säljperioden och den nya ska presenteras. Fullt upp helt enkelt.

Igår kväll var vi på restaurang och hade ölprovning och åt tjeckisk mat. Trevlig kväll men maten imponerade inte riktigt på mig. Skinschnitzel med potatis, köttgryta med ris eller någon kottletrad gratinerad med senap och salami. Mycket märkligt och knappt några grönsaker. Snacka om tung mat!

Hann faktiskt fixa naglarna idag. Jag har ju Nubar Gelicure vilket är kanon om man inte tycker att vanlig förstärkning är något vidare. Gelicure är typ som ett syntetlack som härdas under UV-lampa. Blir inte alls lika tjockt och kostar betydligt mindre :) Jag är riktigt nöjd för vanlig förlängning tycker jag känns konstigt, det här blir alldeles lagom.

Ikväll blir det att sticka ut och springa eller gå raskt. Tänkte försöka mig på milen men vettisjutton om jag kommer att orka. Kanske ska gå den raskt istället. Jag behöver ju förbränna fett och då är ju powerwalk bättre (om jag inte är felinformerad?).

Tips!

Jag tror inte ett smack på sådana där proteinshakes när man har tränat. Eller de funkar säkert men jag förstår inte varför man ska stoppa i sig en massa konstiga ämnen när det finns sådana enkla saker att äta efter ett träningspass som banan och dricka ett glas mjölk.

Jag brukar dricka ett glas mjölk när jag kommer hem och ta en matsked av det här:

Green Choice Jordnötssmör (ca 30kr) innehåller enbart jordnötter och lite salt. Jordnötter innehåller ju en massa bra fetter och proteiner, som man inte ska överkonsumera så en matsked efter ett styrkepass är helt lagom.

UPPDATERING!
Så komiskt. Läste det här i "Allt Om Mat" som kom idag. På tal om det ovan.

Mutter!

Om jag framstod som irriterad och sur igår så är det inget mot vad jag är idag. Vem hade trott att ett askmoln kunde förstöra humöret så pass mycket?! Jag vet man ska inte ta ut något i förskott men va sjutton, det ser ju inte så lovande ut. Ingen som har en kork att sätta i hålet?

Annars har det faktiskt inte hänt så mycket. Killen var fullt engagerad och upptagen i sin Rubiks kub igår. Han satt och vred och vände på den där i säkert 2 timmar, innan han faktiskt löste den (med hjälp av youtube).


Så kul kan vi ha det på våra kvällar. Jag tittar på en dålig film och killen löser Rubiks kub. Nöjd var han iaf när han var färdig!


Oh no!

Nej nej nej! Jag blir tokig, inte ett sånt där utbrott igen. Jag vill inte! Nästa torsdag ska jag och Kakan till Grekland ju. Nu när vi äntligen har hittat bra datum och en härlig plats att åka till så kommer det här. Jag vill verkligen till Grekland och jag behöver verkligen komma bort ett tag! Arghhhhh!

Helgen har iaf varit superskön. Stanhäng med Emma i lördags, helt galet vad hennes mage växer. Men riktigt mysigt att titta på (om man nu kan säga så). Självklart blev det shopping, vi kan ju tydligen inte låta bli när vi är på stan ihop :)

I lördags kväll var det tjejkväll och då menar jag nog egentligen moffar-kväll. Herregud vad vi åt! Jag hade typ inte käkat något på dagen så jag tryckte i mig ordentligt vilket resulterade i ont i magen som har hållt i sig till idag. Det ska bli träning ikväll så att mitt dåliga samvete försvinner!

Hjälpte mamma o pappa igår med att ta bort plåtarna från poolen. Men gissa vad som låg i poolen. Jo, två äckliga möss. Den ena såg helt ok ut, typ som den låg och sov men den andra var helt ljus och hade en äcklig hinna runt om sig..... såååå äckligt! Krävs en hel del klor och rengöring innan det blir bad i den där i sommar, kan jag ju säga!

Ligger ute i gräset och försöker att inte ...

2011-05-21_16_05 (MMS)

Ligger ute i gräset och försöker att inte blåsa bort. Det är så skönt i solen om det bara kunde sluta blåsa så dant. Har gått ett varv på stan och käkat lunch m Emma idag. Som vanligt blev det lite shoppat. Så nu är jag redo för sommaren! Det blir tjejkväll ikväll eftersom killarna har grabbkväll m tv-spel och öl. Kul kul!


Aldo, wihoo!

Nu kommer den kanadensiska skokedjan Aldo till Sverige. Tjoho va kul! Jag tycker att de har riktigt bra skor.


Vad är det här nu då?

På jobbet har vi helt plötsligt bytt internetleverantör till en norsk. Hoppsan så illa det blev.

Jag som alltid lyssnar på musik när jag jobbar och nu kan jag inte det eftersom den ser att jag har knappat in Sverige som hemland i min profil på Spotify och vår ip-adress säger Norge. Ändrar jag så kan jag inte lyssna på spotify hemma. Suck!

Jomen visst, sörru!

Jodå, det är fredag idag!

Fattar inte. När jag var hos doktorn och gjorde hälsokoll så frågade han om jag hade sömnproblem. Jag svarade att naej det kan jag ju inte påstå men hur definieras det? Han svarade:
- Ja, t ex att du har svårt att somna, du vaknar flera gånger om natten och inte riktigt kan somna om, du känner dig inte utvilad när du vaknar på morgon osv.
Jag svarade:
- Oj, kan man ha så många problem?! Jag somnar typ 10min efter jag lagt mig och sover till klockan ringer. Jag trodde typ att alla sov så, eller iaf majoriteten.
Han svarade:
- Ohnej, långt ifrån hälften av den vuxna befolkningen.
Jag svarade:
- Men herregud, vad gör folk för att inte kunna sova?

Sen fortsatte lite snack fram och tillbaka. Men det som slog mig var att jag måste noga ha riktigt bra sovrutiner, som tydligen är få förunnat.

Man kanske sover bättre när man äter sånt här? :)

Gottigott!

Nyhet

Har haft en riktigt produktiv dag. Vaknade och var ganska seg imorse men jag kom igång tillslut. Så skönt att känna att jag har fixat en hel del grejer.

Hann tom sticka till Scorett och fixa med ett par sandaler på lunchen. Mina favoriter håller nog inte en sommar till. De har spruckit i sulan och börjar nypa mig i lilltån, inte alltför skönt. Åh, mina fina sandaler. Men är de köpta för 5 år sen så är det ju dags att byta kanske. Så, nu blev det ett par sådana här:

299kr för ett par sandaler i skinn. Vilket klipp! De var på kampanj så de var nedsatta från 499kr, och sen kunde jag pruta ner de lite till så jag fick dem med ytterligare 10% rabatt. Riktigt nöjd över den, tadaaa!


Helt ok

Jodå, det känns helt ok idag. Hade en riktigt stor klump i magen imorse men efter lite diskussion fram och tillbaka blev det tillslut jättebra. Nu känner jag mig nöjd med nästintill allt. Lite diskussion om lön blir det imorrn och sen så hoppas jag på det är på banan.

Här sitter man med hörlurar på och tittar på TV. Jag ser ju måttligt road ut, haha! Killen pluggar i vardagsrummet och kan inte göra det om något låter så jag får sitta så här. Tur att jag har så sköna lurar!


Huvudbry

Har suttit i möten mest hela dagen idag. Ut från det ena in till det andra. Bara en massa interna möten för att checka hur läget ser ut och vad som ligger i pipen. Jag tror faktiskt att jag har det mesta under kontroll dessutom.

Däremot har jag fått lite huvudbry att sova på till imorgon. Känner mig inte helt bekväm i situationen men när beslutet inte ligger hos mig så är det väl bara att anpassa sig antar jag. Men det vore ju trevligt om jag kunde få något som jag känner att jag kan hantera på rätt sätt. Men som sagt, det är bara att invänta beslut imorgon och ta det därifrån.

Körde Zumba nu på kvällen för att få tänka på lite annat. Så skönt att komma ifrån, och svettigt blev det. Körde på ordentligt men det kändes i benen att jag tog ut mig igår på Vår Ruset. Imorrn får bli en vilodag.

24.44!

Jag behöver inte säga mer. OMG, 2min och 11s bättre än förra året. Jag kan verkligen inte vara nöjdare trots att jag blev lite stoppad av fyra bastanta damer i slutet av varvet. Varför går man fyra i bredd och blockerar hela vägen, sjukt irriterande. Sen att vissa damer bestämmer sig för att starta i "springa fort"-gruppen och sen orkar springa i typ 200m, så tröttsamt. Block block block!

Men slut på gnället. Jag är asnöjd det är huvudsaken! :)

Nu blir det avkoppling med "En unge i minuten" och sen sängen.

Då kör vi! Wish me luck!

2011-05-16_17_48 (MMS)

Då kör vi! Wish me luck!


Laddad, or not

Ikväll är det Vår Ruset och jag känner mig lite sisådär laddad. Det regnar och är soligt om vart annat och benen känns inte alltför lätta idag. Kommer nog gå segt att springa och det villl jag absolut inte! Jag som hade hoppats på att jag skulle klå min tid från förra året. Känns som att det kommer att bli knepigt.

Jag tänker iaf springa med "Runkeeper" och musik i öronen så att jag får lite pepp. Det kan nog verkligen behövas idag!


Har kört tillbaka till norrpan i eftermidd...

2011-05-07_10_28 (MMS)

Har kört tillbaka till norrpan i eftermiddags. Blev typ rally-körning för syrran skulle hinna med pendeln kl 19. Jag säger bara - tur att inte polisen var ute med sin kamera. Hängde hos mamma o pappa idag för killen är duktig och pluggar, så jag får inte vara hemma då. Så skönt att komma hem en stund och bli liten igen. Mamma fixar mat, pappa och jag spelar tv- spel. Kan knappt bli bättre! Nu tittar jag och killen på när tre kronor spelar bort sitt vm-guld. Så synd! Tror nämligen inte på att de kan göra 2 mål på 10 min.


Hemma hos mami och papi. Solen skiner gott...

2011-05-14_16_40 (MMS)

Hemma hos mami och papi. Solen skiner gott. Känner mig helslut efter springrundan imorse. Avverkade 5,11 km på 28min och känner mig riktigt nöjd men benen var sega. Undrar hur det ska gå på vår ruset på måndag. Lika bra att vila sig i form till dess. Ikväll är det Schlagermiddag a.k.a tacos, med trevligt sällskap Men först ska jag forts njuta av solen!


Café Opera

Eventet igår var riktigt lyckat, över förväntan faktiskt. Nu har ju jag inte varit på Café Opera förut men jag tyckte att KING hade ordnat det riktigt snyggt. Började mingla med lite champagne och smågluttande på kändisar. Slogs ganska ofta av tanken att "men gud han/hon är ju inte alls lika snygg i verkligheten som på TV" men oftast så var det så här istället "men gud han/hon är ju mycket snyggare i verkligheten än på TV".

Det var sjukt mycket folk som stod och trängdes i den varma lokalen. Eftersom vi inte kände en kotte så stod vi mest och kommenterade folk, men lika kul är det! Kändisspotting var det iaf. Riktigt många som hade kommit, trodde jag faktiskt inte att det skulle va.

Martin Björk snygg som vanligt, Eva Röse supervacker i lång röd klänning, Patrick Ekwall och Nicke Borg var kortare än jag trodde, Lili & Susie såg ganska slitna ut, Cimon (med C från paradise hotel) satt i ett hörn och lekte cool, Babsan kom i typ basketshorts, Swingfly har en supersöt son, Andreas Weise såg hur svensson ut som helst, David Tainton var sjukt slimmad och drack inte en droppe, Camilla Thulin var stilig som sig bör, Gabriel Fors såg tjejigare ut på riktigt, Ove Sandström såg precis likadan ut som han alltid har gjort (trodde faktiskt inte att han fanns fortf men det gjorde han tydligen)... ja, jag kan nog hålla på ett tag, men typ så här var det :)

Den tjusiga entréen som de snabbt visade oss bort ifrån och pekade på baren istället. Tror inte att de ville att vi skulle skymma kändisarnas glans.


Jag och Lotta inne på Café Opera. Jag ser ledsen ut för jag har precis slagit i huvudet, inte bara en gång utan två gånger i den ful gröna stolpen bakom mig. Det gjorde så fruktansvärt ont. Metallstolpar är inte att leka med!


KING


Ikväll är det KING Magazine som bjuder in till event på Café Opera och jag ska gå med en jobbarkompis. Det är ju inte så ofta vi har möjlighet att gå på sådana här event, så jag hoppas det blir bra (men det tror jag nog!). De ska kora de 100 mäktigaste inom herrmode - kul och inspirerande!


Aj aj aj

Jag har så fruuuktansvärt ont i min vänstra bröstmuskel, ahhhh! Jag tror aldrig jag har haft så ont. Det känns som någon har slagit mig hårt eller snarare att någon har mörbultat mig. Jag hade tom svårt att sova i natt för att det gjorde så ont.  - Förbaskade träning! Killens gympass och min envishet är ingen bra kombo!

Däremot såg jag något gott i en av tidningarna vi får på jobbet. Något som kanske inte så många har koll på. Det är faktiskt "Hallonlakritsskallens år" i år, den fyller 10år! Redan höll jag på att skriva, men tiden går tydligen så fort. De firar jubiléet med att lansera en mjuk skumskalle, får väl ta och prova den någon dag.


Somrig enkel efterrätt!

Här kommer ett supergott efterrättsrecept som är hur enkelt som helst att göra.


Sthlm

Jag hade med mig kameran till storstan men knäppte inte en enda bild. Jag har blivit riktigt urusel på att inte ta kort. Men sen så tycker jag ju även att det är roligare att ta kort på sommaren när man ser lite fräsch ut så jag får helt enkelt bli bättre framöver.

Jättehärliga dagar blev det iaf tillsammans med tjejerna. Har knappt spenderat några pengar alls. Strosade runt typ hela stan i lördags med ett glasstopp och i princip detsamma på agendan igår. Köpte bara ett par helt vanliga vita shorts som ska användas i Grekland om en månad. Helt underbart väder! Satte oss utanför Berns och bevittnade en massa ungar och ballonger. Var tydligen något event där.

Lena tvingade mig att prova en vit/beige långklänning från MQ och det var ju bra (eller inte) eftersom den satt som en smäck. Jag köpte den inte men nu sitter jag ju och funderar på om jag verkligen ska det. Tror nog att den kan vara användbar men den kräver en trevlig solbränna annars försvinner jag i den. Får se hur det blir, så här såg den ut iaf.


MQ, 599kr


Mot Stockholm!

2011-05-07_10_29 (MMS)

Mot Stockholm!


Stuck!

Jag tyckte inte att den här låten var så himla bra när jag hörde den första gången i en av deltävlingarna i Melodifestivalen.

Tyckte då att hennes framförande litegranna förstörde låtens potential. Framförandet blev för mycket så att låten drunknade, men att bara lyssna på den nu så växer den för varje gång! Grym!


Snart är det helg!

Den här veckan har verkligen känts lång men bra lång. Vet egentligen inte varför, men min tanke varje dag har varit "Vilken tur att det är 3 dagar kvar av den här veckan eftersom jag har så mycket att göra" och nästa dag "Vilken tur att det är 2 dagar kvar av den här veckan eftersom jag har så mycket att göra" osv. Många deadlines nu att hålla och se till att rätt info kommer till rätt person.

Men en sak är säker - utan bra kommunikation i affärslivet fungerar INGENTING! Så tänk på det, gå inte runt och sura över saker eller irriteras över något som inte fungerar. Prata om det, red ut saker och ting. Ta liksom tjuren vid hornen! Det är alldeles för många som hänger läpp över saker och ting som de tycker borde skötas på något annat sätt. Hur ska det kunna lösas om ingen säger till?! Va fasen, det är ju ett sätt att visa att man är uppmärksam och intresserad av att göra företagets bästa.

Nähe, om man skulle ta och fundera på hur kul jag kommer ha det i helgen! Stockholm imorgon till tjejkompisarna som jag lärde känna under våra härliga år i Linkan.

Jag, Lena (som jag ska sova hos imorgon) och Cookie. Grymma tjejer!


När man får ett brev med det här innehålle...

2011-05-05_18_22 (MMS)

När man får ett brev med det här innehållet i brevlådan är det ju bara att sätta på sig skorna och sticka ut i spåret! Nu kör vi, mot vrinneviskogen!


Wohoooo!


Alltså, vi kommer få det så fantastiskt härligt i Grekland Cookie!
Pratade lite med en jobbarkompis om att vi skulle åka dit och det var nog först då jag förstod att "gud så härligt det kommer att bli!". Det känns ju fortfarande som att det är aslångt kvar men det är ju idag bara 4 veckor.

Wohoo, jag ska till Grekland! Jag har aldrig varit där förut så det blir något nytt. Måste ju passa på att sticka iväg på sådana här resor medan man kan, innan man sitter med barn i knät. (med det sagt så ska jag absolut inte ha barn än på ett tag så en del resor kommer det nog hinnas med!)


Hänger i tvättstugan och väntar på att sis...

2011-05-04_21_00 (MMS)

Hänger i tvättstugan och väntar på att sista maskinen ska bli färdig. Så sämst att man inte kommer in i tvättstugan efter kl 21 när man har tvättid till då. Kunde ju va skönt att åtminstone ha möjligheten att hämta den torra tvätten senare under kvällen. Jag förstår ju om boende i samma hus störs av maskinerna. Jaja, här är jag iaf. Irriterad och uttråkad!


Ut och resa!

Igår bokade jag och Kakan en efterlängtad härlig semester! En långweekend i Thessaloniki, eller snarare strax utanför staden på Halkidiki-halvön. Hur fantastiskt nice som helst. Förhoppningsvis blir det fint väder (borde det väl vara, det är ju trots allt Grekland) och då betyder det att jag inte kommer vara vitast på midsommarafton!

Ser det ut så här dit vi ska så lär inte jag hänga läpp! Det här är en bild från halvön Halkidiki och vi ska ju dit så det är väl bara att hålla tummarna för varmt väder.


Basket

Jobbdagen är slut och jag känner mig faktiskt ganska slut också. En hel del kvar på "att göra listan" men va sjutton man kan inte jobba ihjäl sig heller. Måste ta det lite lugnt. Jobbet är ju inte allt i världen!

Tänkte att jag skulle träna idag men de planerna är nu skrotade. Gick förbi killens jobb på lunchen och fick reda på att vi har två biljetter till basketen ikväll. Norrköping Dolphins mot Sundsvall Dragons. Kommer nog bli en häftig match, det är tydligen final. Haha, är dålig på att följa basketen men får kanske börja nu. Dolphins har tydligen möjlighet att säkra det andra raka SM-guldet ikväll. Coolt!

Jag som har spelat basket en gång i tiden, för typ 16 år sen. Herregud, jag låter ju stenålders! Får se om jag kommer ihåg något.

Fräscht

Så där ja! Nu har jag fixat naglarna igen. Hur skönt som helst. Det hallonrosa som jag fixade förra gången hade jag typ hälften kvar av så det var dags att göra nytt. De hade tyvärr inte fått några nya färger. Jag vill ju ha något som är åt det aprikosa hållet, men inte den här gången. Kanske får bli till sommaren.

Den här gången blev det alltså ingen färg utan fransk manikyr istället. Snyggt och fräscht, men framför allt billigt. 350kr, ingenting ju! Nubar Gelicure säger jag bara!


Dags för uppgradering?

Så var det dagen som vi måste välja, alltså vi med Spotify Free, eftersom det typ dör idag (eller om det var igår?). Ska man skaffa Unlimited eller Premium? Hur mycket lyssnar jag egentligen på Spotify eller snarare hur mycket lyssnar killen via min inlogg? Kostar det för mycket med premium?


Det är ju grymt värt att ha det i mobilen och att slippa all reklam. Måste nog rådfråga regeringen hemma om hur vi ska göra. Kanske dela på kostnaden eftersom han ändå använder min.

Svåra beslut!


RSS 2.0