Tillbaka på hemmaplan

Nu är det tillbaka till Norrpan igen. Blev en lite kortare dag än vanligt men jag kände inte för att åka och sätta mig på kontoret i en timme bara för att göra något som jag egentligen kan göra imorgon.

Konferensen var lärorik och riktigt rolig. Stället vi bodde på var gammalt minst sagt. Jag hade ett rum som påminde om en sommarstuga med aprikost och ljusblått, mycket stiligt. MEN de hade nog kompenserat det genom att sätta in en platt-TV, dock lät det som om den stod inne på toaletten - en riktig burk-TV. Mysigt var hotellet i alla fall med fin utsikt över Bråviken och kockarna var duktiga. God somrig mat.

Här i stan var det vårruset idag. Varför kan inte folk sätta på sig lite vettiga kläder när de ska springa rakt egenom stan? Alltså, några skulle behövt en ordentlig sport-BH andra en lite längre t-shirt som inte visar magen. Och så fanns det de som borde ha dragit ner byxorna lite. Herregud, säger jag bara. Men starkt jobbat för det såg riktigt tufft ut. Skulle ha velat vara med om vi inte hade haft konferensen.

Tog en vända på stan innan gymmet kallade. Det var världens grej tydligen på stan, marknadsdagar. Folk myllrade överallt och slet och drog i kläder. Usch, kände på en gång att jag borde ha haft koll på det där så att jag hade tagit min shoppingtur en annan dag. Blev rätt kort tur men en sjukt snygg ögonskugga inhandlades på Make Up Store. Kommer att bli perfekt i sommar.
Snygg va?


en väntan borta, en annan har precis startat

Huvudet fungerar sådär för tillfället. Tänker väldigt mycket och funderar men när jag tänker tillbaka på vad jag har sänkt är det helt blankt, precis som om det inte hänt. Mår ändå förträffligt, var nog längesen jag mådde så bra. Därför blir det just nu mycket prat om vad som händer och inte så mycket klipska kommentarer eller funderare.

Imorgon bär det av till Getå (ligger utanför Norrpan) på konferens med hela marknadsavdelningen och säljarna. Ska bli kul och intressant. Hoppas på att lära sig ett och annat. Sist jag var med blev jag magsjuk andra dagen. Sådär bra för att vara andra dagen, men nu är jag "fit for fight!". Ska bli gott med hotellfrukost på torsdag också. Nästan det jag mest ser fram emot med att bo på hotell. Det är liksom där standarden på stället sätts. Bodde ju på fyrstjärnigt i helgen och med tanke på frukosten så kan den nog dras ner till en trea, finns bättre - har bott på bättre. Sååå, vi får väl se. Återkommer med omdöme på torsdag.

Tråkig och omvälvande dag, men vad gör väl det när jag hade något att se fram emot. Fick fint besök vid halv sju tiden nu ikväll. Riktigt trevligt sådant, nämligen grabben min. Har nog aldrig längtat så mycket, och nu har han åkt så nu längtar jag till fredag istället. Ska bli kanonväder i helgen, hörde något med uppåt 30 grader på vissa håll. Det blir helt enkelt sol och glass i helgen. Myyyyysigt!

måndag v. 22

Roligare har faktiskt inte dagen varit. Har inte hänt mycket idag. En del att komma ikapp på jobbet eftersom det har varit ledigt i fyra dagar. Några möten och butiksbesök, annars var det rätt lugnt. Vi, alltså tjejerna på jobbet, åt på Östgötakök idag. RIktigt gott! De serverar bara mat som är närproducerat och ekologiskt (säger de iaf). Det blev en massa bröd och tapenade, och till varmrätt blev det parmaskinka med gnocchi och tomatsås. Låter inte helt fel va?

Den lunchen har räckt enda fram tills nu. Har tom tagit ett träningspass på Nautilus. Glömde dock både handduk och vattenflaska så jag kände mig lagom fräsch i gymmet. Men men, inget som hindrar ett pass. Så nu kurrar magen härligt!

Har fixat morsdagspresent också. Har nog aldrig varit ute i så god tid. Blir alltid i sista sekund annars. Kan dock inte skriva vad för mamma kan nog få för sig att läsa här, och då vore ju det roliga slut.

Det är ju tur att det är sol ute ibland. Det förhöjer verkligen humöret, fast  nu är det bara 22 timmar kvar (hoppas jag!).

mycket på samma gång

Det är nog ledmotivet för helgen som har varit. Fullt upp hela tiden och saker som händer. Jag vet inte riktigt vad tanken var från början med den här långhelgen med familjen. Någon sa "ta det lugnt och njuta", någon annan sa "vi ska umgås och spela golf". Jag tror nog inte att dessa två kan gå hand i hand. Kul har vi haft det, riktigt skoj med många härliga och långa skratt med och åt varandra. Vi hade ju inte tagit en enda runda i år på banan vilket resulterade i väääldigt varierade resultat. Herregud, så fel det kan gå ibland. Det blev inte bara golfande. Vi tog en sightseeing i Västervik i fredags och upptäckte Lager 157, bra ställe med billiga märkeskläder. Så lite shopping blev det också, kan ju inte låta bli när det är typ halva priset! Men som sagt helgen bestod mest i att spela golf. Västerviks GK på fredagen och Åtvidabergs GK igår (lördag). Det är inte för inte man är trött i varenda golfmuskel och benen idag. Skönt att känna att man har rört på sig i alla fall. Tur med vädret hade vi också. Prognosen såg ju inte alltför bra ut men vi klarade de värsta regnskurarna. Vädret vägde helt klart upp spelnivån, för den var ganska låg emellanåt.

            

För att slippa köra hela vägen till Västerås igår hade jag sovgäster inatt. Mamma, pappa och syrran nattade över. Mycket mysigt. Blev lite inköp till lägenheten, så nu ser den mycket hemtrevligare ut.

Konstiga saker som hänt i helgen:
- Knasig gubbe som står i en korsning i Söderköping och skriker och skäller på varenda bil som körde förbi
- En äldre man som bestämmer sig för att lägga en riktig brakare precis när han passar Ulle som håller på att slå ut på ett hål
- Ett större flygplan som cirkulerade över Västerviks GK säkert i 20 min
- "Slottet" vi bodde på enbart sköttes av upp-till-25-åringar
- Mammas utslag på ett av hålen på Åtvidabergs GK som studsar på vattenytan och sedan flyger upp på fairway
- Kommentaren en gubbe gav till pappa när vi spelade in till sista hålet på Åtvidabergs GK; "vad tar du i pant för de där blondinerna? jag har kex och ost!"
- Golfbilen som två smågrabbar körde runt i, såg ut som en gammal T-ford
- Alla slag som har stuckit in i skogarna men som har kommit ut på fairway lika fort med hjälp av trädstammarna

Ja, det var nog det. Jag har för mig att det finns en hel del till som jag har glömt, fullspäckad och knasig helg har det varit.

Nu är det bara en sak kvar, och det är längtan efter killen min. Den är rätt enorm just nu. Känns sådär kul att vara ifrån varandra mer än en vecka.


i väntan på kortsemester

Sitter och väntar på att syrran och päronen ska komma. Har packat väskan och är beredd på att sticka iväg till Västervik för en välbehövlig weekend. Vi ska fira pappas och min födelsedag med lite golfspelande och umgänge. Längesen jag umgicks enbart med familjen, ska bli riktigt kul. Dessvärre ser inte väderprognosen så lovande ut. Fast jag tycker att regn är rätt mysigt att vara ute i ändå. Blir nog ett och annat besök i bastun kan tänkas. Och kungligt ska vi bo, som mamma sa. Gränsöslott är "the place to be" tydligen.
 


Flott värre skulle jag säga!

Så, so long för nu bär det av!

"kvitter kvitter"

Idag blev det två inlägg, men vad gör väl det? Tänkte berätta om en lite rolig grej som jag har lagt märke till. När det är intressant information kan man inte sprida nog så fort.

Jo, det är så att jag har ett fågelbo i mitt luftintag till badrummet. Detta hål där kvittret kommer ifrån sitter precis vid duschen, så när man duscher kvittrar det för fullt. Jag stör mig inte direkt så mycket. Lite trevligt nästan, lite sällskap. Känns som om jag står ute och duschar, känns lite lantligt. Hoppas bara att de inte sitter ivägen för luften så att deras fjädrar och dun täpper till ut- och inloppet. Kan ju bli rätt snuskigt då. Kanske får bli ett samtal till värden efter helgen, men då kan jag njuta till dess.


Första dagen på mitt nya liv!

Jepp, så är det. Jag vet inte hur många som någonsin kommer att läsa den här bloggen men jag skriver mest för min egen del. Som en liten dagbok för att komma ihåg allt som händer, man blir ju inte direkt yngre och jag har hört att minnet inte blir bättre heller. Så, tom jag skaffade mig en sådan här.

Som sagt var, första dagen på mitt nya liv. Den meningen har två innebörder. För det första är det första ordentliga inlägget på min alldeles nya blogg. Jag har aldrig varit för det här med bloggande och tyckt att det är lite fånigt. Men jag har fått bita i det sura äpplet och insett att det nog kan vara rätt kul att skriva av sig lite. Alltså en helt och hållet egoistisk tanke. Den andra innebörden är att jag skaffade mig träningskort igår, så nu har den delen av vardagen satt igång igen. Så himla skönt! Det var längesen jag var på ett gym senast och det kändes idag kan jag säga. Ont överallt, men det känns riktigt gött. Skönt att komma igång. Sen kan man nog även säga att min omtapetserade lägenhet är en del av mitt nya liv också. Det blev riktigt snyggt. Bättre med vit/beiga väggar än gula.

Bloggen är alltså inte färdig på långa vägar. Jag ska fixa och trixa allt eftersom.

Nu får det vara slut på första inlägget. Har tränat idag och magen skriker, maten är färdig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0