Så dåligt!


15kr exkl. pålägg.                                       36kr exkl. pålägg.
Jag som är en sconesälskare tycker ju att det här är helt galet. Det värsta är att i dagsläget har de SAMMA scones. För några månader sen eller något år sedan var Waynes scones lite större men nu är de identiska. Det är ju inte för inte som Espresso House börjar bli en favorit.

2 år!


Idag har jag och killen varit tillsammans i två år. Tjohooo för det! Ja det är tjohoo för inte sjutton trodde jag att han skulle stå ut med mig så länge. Haha! Fast egentligen så är den här dagen ganska krystad för vi båda två klassade oss som tillsammans innan den här dagen för två år sen. Vi kunde inte bestämma vilken dag så när vi väl diskuterade saken så var det den här dagen och då bestämde vi att om vi inte kunde hitta en bättre dag så tar vi den här. Så, så blev det.

Så ikväll ska vi äta på restaurang. Hoppas på att någon restaurang är öppen bara. Det är ju måndag så lite finare restauranger kan ju ha stängt (fast enligt min kille så är det aldrig så). Jaja, vi får väl se vem som har rätt!


Sjuk

För sjutton va ofrisk jag är. I fredags hade jag knappt någon röst, i lördags började jag låta som en man, i går hostade jag typ upp mina lungor och idag rinner näsan och halsen kliar. Isch och usch, jag vill inte vara sjuk!

Jag vill kunna träääna! Jag är hur sugen som helst på att ta ett riktigt hårt pass, men icke.

Jahapp, dags att få något gjort.

Vilken reklam


Sommaren

Tänk att man redan har börjat planera lite smått inför sommarsemestern, känns inte det gött så säg! Jag hoppas bara på att det går i lås nu för jag är sjukt taggad. Klaffar allt så kommer det att bli grymt!

La Croatie, on y vas!


Lundberg



Coolt nytt varumärke har kommit in till Nelly. Anna Lundberg, ett svensk skovarumärke. Tycker iofs att de liknar väldigt mycket Jeffrey Campbell skorna men kostar väl typ hälften.

Vet inte riktigt om jag skulle köpa ett par men häftiga är dem.


Slut ut

Nu är listan klar eller alla punkter är skrivna (tror jag om jag inte missade någon?!). Vad ska jag skriva om nu då? Det var rätt trevligt att ha lite förutbestämda punkter att skriva om. Så det här får väl bli ett vanligt tråkigt inlägg, dvs. uppdatering om läget, hänt nåt nytt och vad vi har ätit typ.... eller?

Fasen jag är sjuk eller på väg att bli sjuk. Förbannade kalla helg i Vässan, inte alls bra. Har två ping pong bollar i halsen. Det gör inte ont men det är liksom svullet och kliar. Får väl bara vänta på att det bryter ut antar jag. Men hellre nu än till skidsemestern.

Stack ut till Ingelsta för att titta på curlingkängor. Gick sådär. Hittade ett par på Scorett men då var min storlek för stor och paret i storleken mindre var inte jämnt färgade, en var brunsvart och en var svart. Borde man inte få mer rabatt på sådana??? Äh, jag köpte dem inte iaf. Ringde till mamma och önskade mig ett par i namnsdagspresent istället. Hoppas jag kan få ett litet bidrag för jag behöver verkligen ett par varma skor.

Jag kom som sagt var inte tillbaka med några skor men "råkade" hitta ett par snygga jeans på Carlings istället. Hur kan man motstå ett par våriga jeans som är nedsatta med 70%? Jag har inte en aning så de åkte med hem.

Det är väl lika bra att gå och lägga sig. Killen har bänkat sig framför fotboll och handboll... tråk!

30. Glöm inte att...

... vara egoistisk ibland! Inte så att det går till överdrift men det går inte att vara alla till lags hela tiden. Man måste kunna göra vad man själv vill också.


 

Usch, jag börjar känna mig sjuk också. Vill inte. Orkar inte vara sjuk just nu. Slår vad om att det kommer ifrån i fredags. Svinkallt ute och jag höll på att krampa bort. Jag trodde våren var på väg jag, men tji fick man. Måste kolla på varma skor så att jag har ett par. Skulle vilja ha ett par curlingkängor, gud så varmt och skönt!

Stan nästa kanske!

 


29. Detta tränar jag allra helst i

Färgglatt linne, svara tighta brallor men som ändå är lite utställda nedtill och ett par sköna skor.


28. Där tränar jag allra helst

På en fräsch träningsanläggning där det finns massor med roliga pass att välja på och där gymmet har många olika maskiner. Nautilus här i Norrpan är ju sisådär. Gymmet är väl helt ok. De har massor med olika maskiner men pass-schemat är förskräckligt dåligt. Det finns typ 3 dance/aerobicpass i veckan, 2 boxpass, en hel del dåliga ledare och självklart body pump passen som är grymt bra. Med tanke på vad det kostar att träna där och hur många som faktiskt går dit så borde de ha bättre utbud. Men men, vad gör man inte. Man måste ju träna :)

Körde förresten ett grymt bra body pump pass igår. Är så nöjd med mig själv. Nu börjar jag verkligen skymta min muskler i spegeln, coolt! Har nog aldrig lyckats med det förut. Nu gäller det bara att förbränna (alltså köra en del kondition) för att bli av med fettet mellan musklerna. Sen har jag nog en vikt jag skulle vara nöjd med.

Ikväll väntas träff med tjejerna. Så trevligt ska det bli!

27. Detta klarar jag mig inte utan

Hur ska man se på den här rubriken? Kortvarigt eller långvarigt? Praktiskt eller livsnödvändigt?

Äh, tar man bort allt livsnödvändigt och grundläggande sååå.... Hmm, jag måste nog fundera lite.

Nu har det gått 5min och jag har inte kommit på något annat än mitt kära läppglans/lypsyl. Den absolut bästa är Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Finns ingen bättre!

Köpte mina två i Split i somras för en billig penning. Synd bara att de är så förskräckligt dyra i Sverige.


Nyinköpt

Tog en sväng förbi Make Up Store igår på lunchen. Killen råkade paja mitt gamla sol/bronze-puder så jag blev "tvungen" att köpa nytt. Går ju inte att sprätta massa småbitar hur som helst.

Denna blev det. Make Up Stores Bronzingpuder Tan, 249 kr.


En cool blogg

Eftersom att jag inte har någon cool blogg så läser jag andra coola bloggar istället. En som jag började läsa mest för att jag tyckte att hon var världens bimbo och helt blåst, var Carolina Gynnings blogg. Hon verkade helt korkad och utseendefixerad MEN nu har jag börjat gilla den riktigt skarpt. Läser ni inte redan den så gör det. Häftig kvinna!


Syster-häng

Syrran är här för att käka middag, glo lite på TV, tjattra och inte minst prova på Kinect Dance Central. Jag ska få henne hooked, haha!

26. Så sover jag

Lätt svar: SOM EN KLUBBAD SÄL! (lite hemskt uttryck men va fasen)

Jag har då aldrig haft problem att sova. Jag har heller aldrig varit så konstanttrött att jag liksom kan somna på två sekunder när jag sätter mig ner. Jag tror nog att mitt sovande är rätt hälsosamt. Sover typ 7 timmar per natt i veckorna och i snitt 8-9 timmar per natt på helgerna. Däremot har jag mina egenheter när jag ska sova. Kudden måste vara kall, fötterna måste vara utanför täcket och inga dunkuddar eller täcken. Usch, jag tål inte dun. Det luktar ju urk och är alldeles för varmt, sen är det ju inte bra för djuren heller

No No!


25. Då vill jag dra täcket över huvudet

Oj, svår kategori/fråga.

Jag faktiskt väldigt sällan sjuk. Har inte några problem med något, typ migrän eller mensvärk. Men jag vill ju liksom dra täcket över huvudet varenda morgon för att jag bara inte orkar gå upp. Jag går ju alltid och lägger mig försent. Jag säger till mig själv att "ikväll ska jag gå och lägga mig i tid" vilket vill säga senast kl 23. Ähhh, går sisådär med det!

Fast det finns nog en situation som jag gärna vill dra täcket över mig mer än andra gånger, och det är när jag har en inplanerad aktivitet typ möte med någon eller något större som gör mig nervös. Har jag inte förberett mig då och känner att det kommer gå åt pipsvängen så vill jag hemskt gärna dra täcket över huvudet.

Härlig helg!


Solig promenad i Malmö med fyra underbara tjejer!


24. Favoritidrottare

Det här blir ju riktigt knixigt. Jag är nog lite spretig när det gäller olika sporter. Jag kan liksom aldrig hålla mig till en sak utan ska hela tiden byta och se om något annat är roligare, och det är nog därför som jag tycker en hel del sporter är kul att följa på TV. Fast det finns faktiskt en sport som jag tycker är fascinernade som jag skulle vilja kunna bättre, och det är simning.

Simning är en elegant sport. Att bara glida fram på vatten ytan, det är snyggt. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att härma simmarna jag har sett på TV i mina föräldrars relativt lilla pool. Vilket har resulterat i att jag har slagit i både armar och ben.

Jag får nog därför säga att min favoritidrottare är Therese Alshammar. Cool och duktig tjej med vinnarskalle som har haft en lång karriär som inte är över än, plus att hon har vunnit jag vet inte hur många medaljer. Det är imponerande!


Mums!


Ser riktigt goda ut! Nyheter från Malaco och finns i butik from v.6, vilket är den här veckan. Undrar om de ska ses som en nyare variant av Bridgeblandning eller om det här klassas som något nytt. Känns lite som att gammalt möter nytt. Spännande och smaka iaf!
 Så här lyder förklaringarna av innehållet i påsarna:

Malaco Choco Favourite
En variationsrik blandning av godis & choklad. Du hittar favoriter som fruktiga vingummi från Gott & Blandat, Salt Fisk, Skumkantarell och Skolkritan tillsammans med krispiga chokladbågar och chokladvetepuffar.

Malaco Choco Crunchy
En krispig och knaprig blandning med chokladbollar, chokladpuffar, färgglada jordnötter och lila chokladkulor.

Malaco Choco Candy
För dig som gillar spännande smakkombinationer! Fruktiga vingummi och saltlakrits har doppats i härlig mjölkchoklad. I påsen hittar du även snacksiga och krispiga chokladprodukter.


Rachel Zoe för Lindex


Coolt samarbete måste jag säga! Jag tycker Rachel Zoe har ett klockrent öga för styling så att hon ska samarbete med Lindex och deras vårkollektion kommer nog bli top notch! Tycker hennes program är asbra så det här ser jag verkligen fram emot.
Kollektionen kommer att finnas i butik from 18 april.


23. Detta skulle jag vilja utöva

Jag har provat på en hel del saker när det gäller träning och motion men något som jag aldrig riktigt har satsat på är kampsport. Det vore skitkul att få köra ordentlig kickboxning. Tufft och hårt är min melodi, och det är kanske därför jag avskyr att springa. Det känns ju inte som att man har tränat hela kroppen efter en runda i skogen.

Bästa passet jag har gått på som jag inte förstår kan vara så svårt att få till på andra träningsanläggningar är just kick-box eller box. Jag började gå på det på Friskis&Svettis i Västerås när jag gick på gymnasiet och jag har nog aldrig varit på ett sådant tufft och kul pass någon gång. Grabbarna som höll i det passet körde verkligen järnet. Boxpasset som finns på Nautilus här i Norrpan suger stenhårt, inte ens i närheten av vad det skulle kunna vara. Eftersom jag vet vad jag vill ha så kanske man ska gå någon utbildning för att själv bli ledare, fatta kul!!!


Efter en sådan här god frukost så är det dags att jobba på!

Tatuera mig, nu!

Nu har jag gått så länge och funderat på vad min nästa tatuering ska bli. Jag har ju en som jag gjorde hösten 2007, en fjäril som jag har ritat själv. Sen har jag haft hundra idéer om vad min nästa ska vara. Jag tycker det är så himla snyggt med små tatueringar med stora personliga budskap. Sleeves är också supersnyggt men det krävs kanske en mer utpräglad livs/klädstil för det, och jag skulle nog helt enkelt inte passa i det.

Fast den senaste tanken är att bygga vidare på min fjäril med lite text och snirklar. Jag gillar stället den sitter på (på högersida om ryggraden) så att fortsätta spinna vidare upp mot midjan vore coolt. Jag skulle nog behöva ett proffs som hjälper mig med lite idéer.

Körsbärsblommor är så vackra! Är riktigt sugen på att ha en svart tatuering med sådana...

Jag skulle ju gärna vilja ha det gjort innan sommaren. Hur ska det gå till???

Kinect all night long! Alltså Dance Centra...

2011-02-07_22_04 (MMS)

Kinect all night long! Alltså Dance Central är så förbaskat kul. Killen kör Souljaboy's crank that, syns det? Den som tycker om att dansa eller aerobics måste bara prova. Man blir riktigt svettig! Vi, läs jag, ballade ur på gymmet för passet jag ville gå på var fullt plus att gymmet var överbefolkat. Vi värmde upp och körde lite mage sen hem för Kinect istället, mycket roligare träning :-)


22. Min favoritfrukost

Jag är en riktig frukostmänniska. Jag har fruktansvärt svårt att klara av en morgon eller en dag utan frukost. Jag måste alltid se till att det finns något hemma att äta på morgonen, för att gå till affären på morgonen och handla fungerar inte. Magen skriker mat mat mat!

Det kanske är även därför som jag tycker att hotellfrukosten säger allt om vilken standard hotellet håller. Sen är jag även periodare. Kan äta samma pålägg i flera veckor i sträck för att sedan byta till nästa variant.

Jag äter helst följande till frukost:
- stort glas mjölk
- apelsin/ananas juice
- fruktsallad
- grovt bröd
- ost och skinka
- gurka
- nötter och torkad frukt

Men det är ju väldigt sällan en sådan här frukost blir av... tyvärr!

21. Därför tränar jag

För att jag vill:
- lägga en bra grundkondition för framtiden
- upprätthålla konditionen och musklerna jag har
- utveckla muskler och förbättra konditionen
- bränna bort mina extrakilon
- få en stund för mig själv
- kunna släppa allt jobbtänk och bara fokusera på mig själv


Har käkat middag med Kakan ikväll på "Saliga Munken" och det var hur trevligt som helst. Vi kom fram till att vi har väldigt mycket gemensamt och många minnen tillsammans. Vi har ända "bara" känt varandra i 6 år, men känner varandra utan och innan verkligen. Vi ät varsin plocktallrik som innehöll ostar, lufttorkad skinka, korvar, bröd och fyllda paprikor. Mycket mumsigt och självklart ett glas rött till. Det kan man ju inte vara utan!

Nej, nu måste jag ladda för leverantörsmötet imorgon. Kommer att bli en lååång dag imorgon. Får inte glömma att boka bord till imorgonkväll - KOM IHÅG LISA!!!

Not for me

Jag är ju hur förälskad som helst i långa klänningar. Jag kanske inte har mängder men fem stycken har jag fått ihop. Däremot är ju det här inget jag kan sätta på mig, men som jag tycker är grymt fint.

nelly.com, 299kr
Långkjol är skitsnyggt så grattis alla med storlek 34-38, typ. Inget för mig med andra ord, kommer ju se ut som en skurkärring om jag har en sån på mig, såååå tråkigt! Fräscht o snyggt till våren för de som kan bära upp den.


20. Det här åt jag idag

Äh, det får bli en nr 20 till. Jag har tydligen blandat ihop 19 och 20, men vad gör väl det.

Här har inte middagen blivit klar än så jag kan inte riktigt ta foto på nåt men jag kan ju redovisa vad jag har käkat.
Frukost
2 st mackor med korv och ett glas mjölk på stående fot

Mellanmål
En klementin och en liten bit semmeltårta

Lunch
Gårdagens goda paj med spenat, champinjoner och soltorkade tomater och till det en bit grillad kyckling

Mellanmål
En klementin

Middag
Det ska bli kebabspett med tzatziki, sugar snaps och bröd


Vi körde Box igår och det har gjort att jag knappt har kunnat styra datormusen eller skrivit för hand idag. Mina armar och händer har skakat av utmattning. Riktigt jobbigt men samtidigt hur skönt som helst - då har jag ju tagit i!!!

Imorgon kommer Kakan för snabbvisit, blir nog middag och ett glas på stan samt en massa snack. Och på torsdag är det leverantörsmöte med middag på kvällen. Får väl se hur mycket jag orkar och hinner blogga.

RSS 2.0