Maria

Grattis alla som heter Maria, men speciellt systeryster min och mamma. Mamma har jag grattat men syrran missar man lätt när hon ligger tio timmar före. Grattis gumman!


Liiiten uppdatering

Det har hänt så mycket den här helgen så jag orkar inte berätta allt. Jag brukar ju skriva inlägg ibland som är rätt långa men just nu idag så orkar jag inte så det blir en lista och sedan en kommentar. Så här kommer den:
~ 50-årsfest för killens mamma - grymt rolig fest med MYCKET dans, trevligt sällskap och många många skratt
~ En del OS-tittande - guld i curling och brons i slalom, härligt jobbat!
~ From i fredags och en vecka framåt är jag kattvakt, men just nu bor Zigge med mig och Alen i hans lägenhet.
~ Skottning av mamma och pappas garagetak, längesen jag var så blöt både inifrån och utanpå. Sjukt tungt men vi klarade av det.
~ Middag med killen på restaurang. Vi firade ett år tillsammans, tiden går så himla fort och mycket har vi hunnit med och desto mer ska vi göra. En riktigt lyckad middag med god mat och trevlig betjäning.
~ Öl på Bishop tillsammans med killens gäng. Lite flängigt och en del grupperingar, men det blev lugnt och sansat tillslut.
~ Killen har match och då passar jag på att shoppa lite. Hade tänkt mig ny badrumsmatta i knallrosa men det fanns inte på IKEA, konstigt. Istället blev det impulsköp av pjäxor. Jag kunde inte låta bli. Perfekt storlek och satt grymt skönt till halva priset. Bara att vara nöjd och betala!

Nu blir det lite godis och TV-tittande innan killen kommer hem igen. Zigge får nog vara med på ett hörn också :)


Katastrof

Var precis det ordet killen på bilverksta'n svarade när jag frågade hur läget med bilen var. Visst känns det hoppfullt? Suck, vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon. Killen har panik och jag har magont för att jag inte kan ta mig hem till Västerås imorgon. Jag MÅSTE hem! Hur ska jag göra? Tågen går knappt, ett efter ett ställs in. Alltså inte speciellt säkert att försöka förlita sig på. Jag känner ingen som kan låna ut en bil till mig (som inte behöver den själv över helgen) och jag känner ingen som ska åka från Norrpan eller via Norrpan till Västerås imorgon. Hur i helskotta ska jag ta mig hem?

Jag har födelsedagspresent att fixa plus helst ett par nya strumpbyxor som sitter skönt, för jag tror nog att alla mina är trasiga eller fula. När ska jag kunna fixa det när jag inte ens vet hur och när jag kan åka. Usch, vad en bil kan förstöra allt (plus då vädret som inte är det bästa tydligen för SJ!).

BLÄ!

Spännande värre

Gud så spännande stafetten i OS är just nu. Kan knappt titta på för mitt psyke klarar det inte :) Hoppas det håller in i mål bara. Och GUUUUUULD blev det! Så häftigt, gud va starkt jobbat!

Annars har dagen varit seg och inte så händelserik. Hann shoppa lite på lunchen vilket inte alls var tanken egentligen men eftersom jag har tvättid och ska packa imorgon så hinner jag inte sticka ner på stan. Var ju tvungen att fixa något att ha över axlarna till festen på fredag. Känner mig inte riktigt hundra med den korta kavajen jag köpte men som sagt var, hinner inte med att shoppa någon annan dag.

Har sluppit krångla med bilen idag, skönt nog. För hoppningsvis blir den färdig till imorgon eller senast till fredag lunch. Jag MÅSTE ha den på fredag för tågen går knappt mellan Norrpan och Vås. Jag måste ju hem till festen och sedan måste jag ha med mig Zigge tillbaka. Mamma o pappa sticker till Bangalore (Indien) på fredag morgon och jag ska vara kattvakt till den rödpälsade lille herr'n. Det kommer att bli så mysigt med sällskap, trots att jag faktiskt är allergisk men jag får stå ut helt enkelt.


Same procedure as yesterday

Fick ta bussen till jobbet idag. Kunde iofs ha gått men vädret tillät inte det, snön vräkte ner och jag ville inte bli igensnöade i håret och allt eftersom jag hade leverantörsmöte i eftermiddags. Måste ju se någorlunda ok ut för att representera företaget.

Bilen är fortfarande på verksta'n. Allt verkar krångla med den nu. Jag har iaf lärt mig att en bil utan motorolja är inte en bil; låter som en traktor och förstår typ allt i bilen. Det verkar som att bensinpumpan har gett upp nu iaf, så det är undersökningsobjektet för morgondagen enligt bilkillen. Han är nog den trevligaste och snällaste mekaren jag har träffat. Gick förbi efter jobbet för att se hur det såg ut, och jag får typ en kurs i hur bilen fungerar och vad allt heter. Hur grymt som helst, ovärderligt för framtiden. Så på så vis är det ju rätt bra att bilarna krånglar, jag lär mig massor! Efter lite diskussion om vad allt krångel kan bero på och en del startförsök gav vi upp för dagen och jag fick skjuts hem. Hur snällt som helst. Vem tar hand om sina kunder så bra? Helt klart att jag ska lämna in min egna bil där sen när jag kör ner den nästa gång.

Min lilla assistans på verksta'n gjorde att jag missade Dance-passet jag tänkte gå på så det fick bli 40min på bandet och sedan lite styrka. Just nu är gymmet det mest omotiverade som finns. Måste verkligen gå på pass eller gå till gymmet med någon. Hur ska jag klara av det när Catrin flyttar (?). Blev ett uppiggande samtal med Cookie också, himla kul att prata med henne och höra hennes skånska :)

Nu är det skidskytte och sedan typ sängen. Måste försöka komma i säng tidigare om kvällarna. Glömde en sak; obligatoriska samtalet med killen min!

Tur i oturen!

Herregud, det är nog ingen som kan klura ut vad jag har gjort i kväll. Skulle helst inte vilja prata om det men det var två helt underbara människor inblandade. Jag är så himla tacksam och nästan lite rörd.

Jag åkte ju hem i helgen till killen för att mysa lite och umgås med kompisar. Helgen började dock på sämsta sätt. Tog bilen för att lämna den hos mamma o pappa och byta till pappas ena bil. Kortfattat så glömde jag gå på toa innan jag stack från jobbet, blev lite disraherad av en jobbarkompis som kom och frågade något. Detta resulterade i att jag vid Kungsör blev akut kissnödig. Valde att inte svänga in i Kungsör och gå på en toa utan att köra vidare mot Tumbo och stanna där på den öde vägen. Tji fick jag för det. Bilkrock och bilkö, satt stilla i 45min. Efter 20min hade jag panik och fick köra "nöden har ingen lag" i diket :) Pinsamt värre men rätt roligt så här i efterhand!

Händelserik helg för övrigt. Fika med Emma i lördags med tacos och melodifestival med Mia & David. Hjälpte mamma o pappa med skottning och det var inte nådigt, hur mycket snö som helst. Var nog ute i dryga timmen men bra med motion blev det.

OCH till dagens händelse. Körde som sagt var pappas bil hit till Norrpan igen. Så himla skön bil att köra. Audi A6 med sportchassi, snyggt vinröd. Kände mig som en drottning på vägen. Så skönt att äntligen köra en bil UTAN problem, eftersom min har krånglat så fruktansvärt mycket. Problem med batteriet eller startmotorn. MEN hur länge klarade jag mig utan problem tror ni?????? Hmmm, hela 12 timmar typ!!!

Hann svänga runt bilen utanför jobbet innan den började skrika efter motorolja, och då menar jag verkligen skrek. Innan jag kunde stanna på säkert ställe hade den skrikit en gång till och börjat uppföra sig ytterst märkligt. Stannade intill kanten och fyllde på med olja och försökte starta den. Lät som en traktor och hostade fram. Jag blev flyförbannad och ringde pappa. Samtidigt kom det en kille från andra sidan gatan och frågade om jag behövde hjälp och vad som hade hänt. Hade egentligen lust att skrika "Nej, jag behöver ingen hjälp, gå in igen!", men jag kom på bättre tankar. Han kom fram med ficklampa och konstaterade att oljefiltret hade lossnat och alla olja låg på marken under mig, mycket trevligt. Han försökte sätta dit det igen, fick dit det fyllde på olja, det lossnade och olja på marken igen. Vi åkte till Mekonomen för att köpa nytt. Fyllde på med olja igen. Provade starta bilen, lät fortf som en traktor. Åkte och köpte bensin, fyllde på, startade, lät som en traktor. Efter två timmars skruvande och inspekterande tvingade vi igång bilen så att vi kunde köra in den till hans bilverkstad (helt galet att jag kan ha sån tur att bilen pajar utanför en sådan!). Han pluggade in den i sin dator och konstaterade att två av cylindrarna inte gick som de ska. Kl var då 20 så jag orkade inte mer, ville bara hem och käka och värma upp hela min stelfrusna kropp som stått ute i kontorskläder i -18 grader. Så nu står bilen på verkstaden tills imorgon. Suck! Så länge fick jag ha en hel bil. Någon som kan slå det???

Vill i vilket fall som helst hylla Sergej och hans tjej från bilverkstaden "Allt inom Bil" som var superhjälpsamma. Utan dem hade jag inte kommit någon vart ikväll. Skulle vilja ge dem "DAGENS ROS". Tänk att det finns sådana snälla och trevliga personer. De är inte många och de få som världen har bör hyllas oftare. Tänkte plocka ihop en del produkter från jobbet imorgon och gå förbi när bilen är klar.  

Lagom rödmosig efter två timmar i kylan! (sorry Ullie, lånade din mössa hoppas det inte gör så mycket)


Konstigt

Den här dagen har varit väldigt konstig. Vaknade som vanligt helt död imorse men jag tyckte nog aldrig att jag kom igång med arbetet. Har liksom inte haft en stund att fundera på, saker som ska göras hit och dit. Äh, orkar inte riktigt skriva om den eftersom dagen var grymt oinspirerande. Det enda som gjorde den här dagen rolig var ju killens telefonsamtal, vilka var två stycken. Så mycket roligt har hänt...

Fick hjälp av Catrin att starta bilen eftersom jag ska försöka köra till Vås imorgon. Är så himla osugen att ta tåget. Det är ALLTID försenat, plus att jag måste åka söndag kväll istället för måndag morgon. Så nu håller jag alla tummar och tår jag har för att den startar imorgonbitti. Funderar starkt på att sno en av mamma o pappas bilar istället så att min kan få stå och ladda upp sig lite under veckan som kommer. Får se om pappa går med på det, han är alltid lika skeptisk till mina idéer :)

En dag kvar av denna arbetsvecka. Gud så skönt! "Jag vill vara ledig ledig ledig. Inte göra nånting nånting alls... bara göra nånting nånting nice"

Får se vad helgen har att bjuda. Lite fika, middag och skratt hoppas jag!

Intressant minsann!

Sitter och hoppar mellan OS på ettan och "Landet Brunsås" på tvåan. Inte lätt att välja. Båda programmen måste jag se. "Landet Brunsås" är grymt lärorikt och kul att titta på eftersom jag jobbar i en del av hela matindustrin i Sverige. Idag handlar det om alla butikskedjor och hur affärerna och sättet att handla är uppbyggt. Jag har ju kunskap om mycket av det de pratar om men en del är intressanta vinklingar. Om inte annat så borde ju alla andra konsumenter i det här landet bli mer informerade om hur svårt det är att jobba inom industrin med de stora företagen som bestämmer mycket. Konkurrensen är hård och priserna hårt pressade.

Var som sagt var i Sthlm igår. Mycket intressant dag med en hel del insikter. Kom hem vid tolv igår kväll, lagom segt att gå upp idag måste jag säga. Men lite "kändisspotting" blev det; Thomas Östros, Yvonne Ryding, Pontus Gårdinger och Markus Birro. Vet inte riktigt hur högt på listan dessa ligger men det är kända namn.

Har haft träningsfri dag idag. Var rätt peppad att träna imorse men när Catrin sen inte kunde träna tappade jag suget helt plus att jag ville glutta lite på OS. Man ska verkligen inte träna om man inte känner för det. Jag får ta igen det imorgon istället. Ska smaska på Keso med Ananas och passion istället, mums!

Redan torsdag imorgon. Tiden går hiskeligt fort måste jag säga. Gör mig iofs inte något eftersom det då snart är helg och jag får träffa killen min.


Mobbing på låååg nivå

Fick höra något som gjorde mig så otroligt arg. En kille kom gående på andra sidan gatan och bakom honom lite längre bort stod två killar och skrattade så att de höll på att ramla ihop. Jag funderade lite på vad de höll på med tills jag fick höra hur de gallskriker: "Fetto, din tjockis, fatto, tjocksmock!". Den ensamma killen såg rätt nedstämd ut och gick med huvudet ner i marken. Jag hade så stor lust att gå fram och skälla på killarna. Det påminde mig så himla mycket om hur det var när jag var liten. Jag vet inte vad det var, men jag gick aldrig fram till dem; kanske för att det egentligen inte berörde mig, kanske för att jag inte ville skämma ut mig för de andra som gick på trottoaren eller kanske för att det ändå inte skulle ge någon inverkan. Jag blev bara så ledsen och irriterad!
Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt, känner verkligen för att beklaga mig lite. Så här dåligt har jag inte sovit på år och dar. Nej, jag kommer nog inte ihåg när jag senast sov så dåligt. Förstår inte varför, kanske därför att killen skulle lämna mig imorse och det är aldrig roligt. Körde honom till stationen vid kvart över sex och sedan hem för att sova knappt en timme till, och självklart var jag dödstrött när jag vaknade halv åtta. Men det var ju bara att röra sig uppåt, segt och dant. Men dagen har varit ganska bra ändå!

Igår så fick jag faktiskt en liten present på Alla Hjärtans Dag. Vi hade nog lite tyst kommit överens om att vi inte skulle köpa något till varandra men tydligen så ville inte killen följa det. Jag fick iaf ett jättefint fotoalbum med bilder från året som gått, helt underbart! Litet, personligt och genomtänkt... precis vad jag gillar!

Imorgon bär det av till Stockholm, har möte med Blue Dragon. Kommer att bli intressant men en lååång dag. Tåget stannar i Norrpan halv tolv imorgon kväll (om det inte blir någon försening, hur stor är sannolikheten).

Nu kör snart Charlotte Kalla, typiskt nog ska jag träna box så jag kommer att missa loppet. Bara att inse, synd nog! 

Både kul och tragiskt

Har precis sett invigningen av OS, alltid lika häftigt och magnifikt. Brukar försöka se den varje gång eftersom det inte händer så ofta. Måste ju säga att vara inomhus kanske inte var det häftigaste. Dock gav det ju många coola effekter som kanske inte kunde ha genomförts om man hållt den ute. Frågan är ju nu bara om vädret kommer att hjälpa eller stjälpa de här spelen. De har ju tydligen inte haft de bästa förutsättningarna. Hörde även att det redan har hänt en olycka, en georigier som omkommit i rodel. Usch, fy säger jag bara. Värsta starten på ett OS tror jag.
Nu i två veckor framåt kommer det då bli en del OS-tittande. Det jobbiga är ju att antagligen så kommer man inte kunna se de mesta utan får först höra det på nyheterna och sedan se reprisen. Det värsta med att Kanada ligger 10 timmar efter.
Lycka till alla svenskar!!!


Våga vägra vågen!

Jag och Catrin kom fram till en sak idag efter träningen. Vi snackade om vikt och hur mycket man faktiskt väger och vad som väger på en kropp. Jag började ju träna ordentligt för knappt ett år sedan och jag tycker att jag känner förändring. Dock så visar inte vågen det och inte heller den förbaskade fettprocentmätaren. Jag har ju faktiskt fått några kommentarer här och var som tyder på att något har hänt i rätt riktning iaf. Sen att vissa läkare och barnmorskor går efter vikten när de räknar ut sina "livsnödvändiga" BMI:er, det är väl en sak. Känner man sig frisk, smidig, stark och har flåset uppe så borde inte vågen dra ner det humöret. Därför kom vi alltså fram till att vi tjejer borde "Våga vägra vågen!". Jag tycket det var så bra så jag var bara tvungen att skriva lite om det :)


Jag som sa att jag inte kände så mycket i låren igår när jag åkte bräda fick äta upp det lite idag. Jag hade inte träningsvärk och har inte kännt att de har varit stela idag men på träningen idag var det tufft. Redan efter första benomgången darrade benen, men det är ju ingen idé att ge upp heller! Kör på ba'!

Det har annars inte hänt något idag. Bilen startade iofs inte imorse men det var ju ingen chocker, det är ju trots allt -10 grader ute. Så jag förstår att den strejkar, burr!

Imorrn bär det av till Nyköping för att glo på handboll; killen dömer. I helgen är det inte så mycket planerat, snarare ingenting. Alla Hjärtans Dag på söndag, vet inte om jag tänker göra något. Tycker dagen är rätt töntig. Varför inte visa kärlek varje dag istället? Äh, vi får helt enkelt se vad vi gör. Kanske hinns med lite bloggande också.

Tjingeling!


Första åken

Jag är så lycklig! Årets första åk med brädan är gjorda och det gick bättre än förväntat. Har inte åkt på två år så det var lite nervigt det allra första åket, men jag styrde upp det ju mer jag åkte. Minnet av att jag ramlade rakt på svanskotan när jag var i alperna senast sitter dock i bakhuvudet så jag vågade inte riktigt köra på. Det som kändes riktigt bra var att mina träningspass det senaste året verkligen har gett resultat. Blev varken trött eller hade ont i benen. Så himla grymt och kul :)

Försökte använda mina nya goggles men det var ju inte värt. Körde med dem det första åket men sedan blev det för mörkt. Vågade inte köra med dem riktigt och hade inte lust att gå tillbaka till bilen för att byta till något av de andra paren, som kanske hade varit bättre. Fick köra utan men eftersom det varken snöade eller blåste så gick det bra. Backen var inte särskilt lång, dock mycket längre än Vallbybacken (ni som vet vilken jag menar) ;) Det fanns även en så kallad "familjebacke" den gick däremot under nämnet "mesbacken" efter ett åk. Den var riktigt flack och tråkig, plus att man var tvungen att ha riktigt hög fart i slutet för att kunna ta sig till liftkön.

Jag och Lotta tar en välbehövlig korv efter 3 timmar i backen!
Detta ska absolut göras om! Får se om jag får någon som vill hänga på (?). Jag är i vilket fall som uppvärmd inför Sälenveckan. Kvällen har varit GRYM! Nu är det en värmande dusch som gäller och sedan ett mysigt samtal med killen.


Sk-t osså

Missade Zumba-passet med en minut, så fruktansvärt irriterande. Detta bara därför att jag gick ner till tvättstugan för att se vilken dag jag hade bokat tid och då visade det sig vara idag. Hann precis stoppa in alla kläder och tvätta en omgång innan jag skulle gå till träningen, men det räckte inte. Jag kom försent en minut. De släppte då tre biljetter till och tjejerna var som gamar så jag hann inte ta någon. Tog mig in till gymmet för att ändå träna lite men mitt humör var inte på topp direkt så det blev lite springande på bandet och sedan gick jag hem efter bara 45min. Men äh, kommer ju typ röra på mig varje dag den här veckan. Imorgon är det ju Yxbacken som gäller! :)

Annars har jag varit lite irriterad idag. Hade ett samtal med en nära vän som gjorde mig lite upprörd. Förstår inte att vissa tjejer kan vara så egoistiska och verkligen skita i allt, bara tänka på sig själva. Att ljuga och vara otrevlig utan anledning fet-dissar jag verkligen. Det som är ännu värre är de som går bakom ryggen på sina kompisar och inte minst sina pojkvänner. Usch, sånt här kan verkligen jaga upp mig. Särskilt när det rör någon jag känner. Sådana tjejer borde veta hut!



Eftersom blogg.se håller på och krånglar kan jag fortfarande inte lägga upp några bilder från helgen. Det får helt enkelt bli en annan dag.

Sk-t osså

Missade Zumba-passet med en minut, så fruktansvärt irriterande. Detta bara därför att jag gick ner till tvättstugan för att se vilken dag jag hade bokat tid och då visade det sig vara idag. Hann precis stoppa in alla kläder och tvätta en omgång innan jag skulle gå till träningen, men det räckte inte. Jag kom försent en minut. De släppte då tre biljetter till och tjejerna var som gamar så jag hann inte ta någon. Tog mig in till gymmet för att ändå träna lite men mitt humör var inte på topp direkt så det blev lite springande på bandet och sedan gick jag hem efter bara 45min. Men äh, kommer ju typ röra på mig varje dag den här veckan. Imorgon är det ju Yxbacken som gäller! :)

Annars har jag varit lite irriterad idag. Hade ett samtal med en nära vän som gjorde mig lite upprörd. Förstår inte att vissa tjejer kan vara så egoistiska och verkligen skita i allt, bara tänka på sig själva. Att ljuga och vara otrevlig utan anledning fet-dissar jag verkligen. Det som är ännu värre är de som går bakom ryggen på sina kompisar och inte minst sina pojkvänner. Usch, sånt här kan verkligen jaga upp mig. Särskilt när det rör någon jag känner. Sådana tjejer borde veta hut!




Eftersom blogg.se håller på och krånglar kan jag fortfarande inte lägga upp några bilder från helgen. Får väl ta det någon annan dag.

Lycklig

Känner mig riktigt lycklig idag. Vet inte riktigt vad som har hänt men idag kände allt rätt bekymmersfritt. Orkade inte stressa upp mig över något idag. Vaknade fortfarande rätt trött men jag vände mig om och såg killen och liksom kände att: ”Hur ska jag kunna vara trött och irriterad idag när jag har världens grymmaste kille?”. Det har följt med mig hela dagen.

Det finns nog en hel del annat som har förstärkt känslan. Grymma kompisar; har träffat några av dem nu i helgen. Det var riktigt kul att träffa Emma o Emma (låter konstigt att säga, men men). Speciellt då (Nås)-Emma som jag inte har sett sedan studenten och hennes plutt hade blivit så stor, hela 8 månader och ett riktigt charmtroll. Hade faktiskt fått tummen ur och köpt en liten present. Skitcoola jeans, en ärtgrön ribbstickad tröja och matchade strumpor. Kände mig lite malplacé när jag skulle köpa allt inne i barnklädesaffären. Ett tecken på att jag har ett tag kvar till det är min tur kanske (?).

På lördagskvällen blev det bowling med Millan och Madde plus våra respektive, en riktig paraktivitet. Jag sög riktigt hårt. Jag var så himla dålig. Trodde faktiskt att jag skulle göra bättre ifrån mig än vad jag gjorde så det kändes lite pinsamt men kul hade vi det. Detta har ju gjort att min högra underarm gör svajnont idag, men det kanske bara bevisar att jag tog i :)
 
Skööön långpromenad medan killen dömde handboll igår. Det var så härligt fint väder, man måste ju njuta när solen väl visar sig. Sedan blev det hem till mor och far för fika. Mamma pratar om de senaste fynden hon har gjort och pappa diskuterar det omgjorda badrummet med killen. Ziggelito var självklart även med vid fikat. Han hade tom placerat sig i killens knä, och ni som känner honom vet att han är inte största djurälskaren precis. Men Zigge fick snällt lägga sig efter lite hyperventlilering och stöd från min sida. Det var kul att se att de kan komma överens. Mys!


Pas de temps

Nejdu, här är det ont om det. Har snittat en timmes övertid varje dag den här veckan. Börjar undra om jag har blivit oeffektiv eller om jag har mycket att göra. Jag hoppas innerligt på att det är mycket att göra annars rasar hela min värld samman. Jag oeffektiv, aldrig i livet!

Igår var det slingning av hår, dock inte mitt eftersom det fixade jag i söndags. Hjälpte Catrin lite. En glutt på stan och en hamburgare. Råkade synda lite också, solade faktiskt i 9min vilket nog blev 8min eftersom jag inte förstod mig på solariet. Nej, jag vet man ska inte sola men jag har typ fått nyansen vit-blå och då är det inte kul längre. Men jag lovar inget mer solande ska det bli!

Tog ett varv ut till Ingelsta idag på lunchen, så nu har jag blivit med skidglasögon och träningsskor. Var ju tvungen att spendera min överblivna bostadsbidragspengar från 2008. Inte lätt att hålla i dem när de kom sådär oväntat. Skorna var grymma. Mina gamla var helt utslitna. Hade haft dem i dryga två år och de säger ju att man ska byta varje år typ. Det var tom rea på den 400kr rabatt är inte så dumt, så de blev mina.

Eftersom jag har så lite tid till allt nuförtiden har jag inte ens hunnit tagit något roligt kort. Det var riktigt häftigt ljus ute i eftermiddags men jag hade ju inte kameran med mig till jobbet och inte en minut över så det fick jag hoppa. Får hoppas på att det blir fint väder i helgen. Har inte hunnit kolla än.

Imorrn bär det av till Västerås igen. Har faktiskt lite planerat. Ska träffa "mina" två emmor från gymnasietiden. En av dem har jag inte sett sen studenten, ska bli grymt kul. Sedan är det bowling på kvällen. Lite att se fram emot, samt att killen inte har några matcher alls. Skulle ju nästan försöka sig på en hjulning eller rita ett stort kors i taket!

Avgjort

Såg precis att det var Jackie och Patrik som vann PH. Inte helt oväntat och väldigt rättvist om ni frågar mig.

Var precis inne på Erikas blogg från Paradise Hotel. Har inte riktigt haft någon uppfattning om henne men det börjar luta åt att jag tycker hon är rätt falsk och bitchig. Hon verkar tro att hon är något, rätt ledsamt faktiskt. Jag kan mycket väl ha fel, men min uppfattning börjar luta åt det här hållet iaf. Det är faktiskt ganska otroligt att hon typ är lika gammal som jag och ändå får jag en uppfattning av att hon har ett barnsligt sätt. Man slutar aldrig att förundras!

ZUMBA, baby!

Fy sjutton var roligt träningspass det var idag. Jag var helt inställd på vanligt Dance-pass men när jag kom dit så visade det sig att det var Zumba. Har aldrig provat det förut men det var riktigt kul! Två små latinotjejer var det som höll i passet, en lite äldre och en lite yngre. De förklarade att Zumba gick ut på att skaka på höfterna och att hela tiden hålla dem igång. Jag höll på att sätta i halsen när jag hörde det. Jag kan ju tycka att jag kan shake ass på dansgolvet ute en lördag men nykter i en träningslokal kändes lite pinsamt. Men det var bara att sätta igång och shaka! Hela passet bestod av 5-6 olika danser, mestadels latinodanser samt lite line dance. Sjukt svettigt och avancerat var det, men jag kommer helt klart prova igen. Den som undrar vad det är kan söka på Zumba på youtube.

Fick ett härligt brev idag också, trots att jag inte hade skött mig vid första anblick eftersom det var från Försäkringskassan. Det visade sig tillslut att jag skulle få 1300kr för att jag inte hade fått ut hela mitt bostadsbidrag 2008. Najs, säger jag bara. Perfekt summa. Så nu ska jag köpa mig ett par nya träningsskor och ett par googles. Jag vet att det inte riktigt räcker till båda men ett bidrag blir det minst sagt. Alltid lika trevligt med oförutsedda intäkter. Klirr i kassan!

Nästa onsdag ska det bära av till Yxbacken ("skidbacken" här i Norrpan) också med några från jobbet. Jag som har tjatat på killen att jag vill åka någon dag innan vi ska till Sälen, men han har inte velat. Så nu fick jag min chans och jag tog den utan att blinka. Mina snowboard-ben ska nu mjukas upp inför Sälen :)

Så löjligt

Tillbaka i vardagen igen efter en grymt lugn och skön helg. Har bara haft det mysigt med killen hela tiden. Lite avbrott för handboll och födelsedagsfirande men annars var det bara vi. Det behövdes verkligen. Man blir ju liksom bara kärare och kärare av sånt. Grymt härlig känsla!

Efter ett hårt Box-pass tänkte jag göra iordning lite sallad, men jag måste säga att det finns konstiga saker. Fast först måste jag bara säga att avokado det är mitt nya hook-up, jag är helt såld. Kan typ inte äta en måltid utan avokado. Det är så himla gott plus att den innehåller många bra fetter. Det är så syng bara att jag måste bli så irriterad när jag öppnar en som inte är helt mogen eller är svart innuti. Gud så irriterad jag kan bli, knasigt jag vet. Hade iaf köpt Maché-sallad (som är en stooor favorit) och vad står på paketet (?): Jo, att den är nyckelhålsmärkt. Ehhhh?! Hur skulle den inte kunna vara det?

För att kontra Syrrans härliga bilder så visar jag på den rena motsatsen, fast båda alternativen har sin charm. Det skiljer nog bara en sisådär 50grader.




Väääldigt vacker och väääldigt kallt.

Nej, nu är det PH som gäller.

p.s sämsta vinnaren av Robinson var det också, fy tusan! d.s

RSS 2.0