Påskledigt

Jag har varken orkat eller brytt mig om den här bloggen medan påsken gick förbi. Orka sitta inne och skriva en massa här när man kan göra annat kul.

Jag hade ju besök av Karin torsd-lörd förra veckan. Vi tog en sväng till Kolmården för att titta på lite djur. Vädret var hemskt dåligt (=snökaos) men vi trotsade det och stack dit ändå. Vi hade riktigt kul. Skönt att slippa stångas med tusen andra. Här är några av våra nyfunna vänner:

Här är Reidar (nr 2 från vänster) och Gudrun (nr 4 från vänster). Mycket mysiga djur som mest slemmade.

Det här är Bua och Sanoi (om jag inte missminner mig, de var ju inte så pratsamma) som tränar benlyft.

Dessa två visste inte ens själva vad de hette men söta var dem och lät som små gnälliga hamstrar. För den som inte ser är det två surikater.

Här sitter Maggan & Co. Fantastiskt trevliga var dem. Pratade på som sjutton och gestikulerade vilt. Någon sa något om att de ville ha äpplen.

Det här är delfinerna Pichi och Vicky. Sjukt duktiga var dem. Showen var inte helt inövad men grym ändå!

Och så har vi den farligaste av dem alla. Jisses vad stora de var. Vet dock inte om det här var den största men coola var dem!

Påskfirandet har varit jättemysigt med både killens och mina föräldrar/familjer. Lite mer sånt vore inte helt fel!

Så nu är det dags för jobb igen. Skulle ju vilja vara ledig resten av veckan också. Har inget speciellt inplanerat utan det är bara vardag vardag vardag... Vädret är urtråkigt också och ska vara så hela veckan, vad har man gjort för att förtjäna det?


Kommentarer
Postat av: Leiden

www.chicy.se hittar en del klänningar som skulle kunna passa till bröllopet, har hittat en cremefärgad med svart band som man kan göra båda långa och kort som är lite intressant och en grön =)

2012-04-10 @ 20:50:05
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: mamma

Hej gumman! Svenska språket igen. Texten under surikaterna, chimpanserna och delfinerna: söta var DEM, trevliga var DEM, sjukt duktiga var DEM.

"Dem" är den böjda formen av de. Dom i vardaglig svenska står för både de och dem. Om du osäker på hur du ska använda de/dem, ersätt med vi/oss så får du automatiskt rätt böjning! söta var vi = de osv.

Kram

mamma

2012-04-11 @ 09:04:04
Postat av: Emma

Haha nej de fanns ju ingen sittdel i liksom! :) är man smal som Lionel så var det inte så enkelt!

2012-04-11 @ 17:56:03
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0