Fullträff

Har inte vidare värst mycket att säga idag. Knasig helg med jämn frågesport i fredags, handbollsmatch i Tyresö i lördags (herrar div 1, mycket att titta på ;), middag med "svär"-föräldrarna och sedan party all night long. Vissa bjöd lite extra på sig och i och med det hände det rätt knasiga saker. Ojoj, så kan det gå ibland. Börjar ju fundera på om BMB fortf är lika kul som det var för ett halvår sen?

Det har varit lugnt på jobbet men ändå lunkat på i rätt skön takt. 17.00 slog tidigare än vad jag trodde. Gick lite tidigare eftersom tvättning stod på schemat. Aldrig uppskattat att komma försent till bokad tid, förstår inte att folk verkligen går och kollar upp sådant. Har de inget annat att göra?

Blev ett sent box-pass med Catrin. Alltid lika kul att slå av sig lite funderingar och knasiga tankar. Inte den bästa ledare men ibland får man ge 110% för att passet ska bli bra, och det var precis vad vi fick. Luktar snusk om händer och darrar i benen. Men det är väl så det ska va?

Väntar på paket från Nelly, nya skor är inköpta som absolut inte är rätt för årstiden men jag kunde inte säga nej. Paket är alltid lika kul, känns lite som julafton varje gång det dimper ner en avi!


Kommentarer
Postat av: carolina

haha ja, jag älskar att beställa paket till mig själv :D

2009-09-28 @ 23:05:46
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Leiden

bilder från helgen kan återfinnas på bloggen men även på facebook. =)



David träffade en granne som inte hade varit hemma i lördags men han hade fått höra av en annan granne att det hade varit kaos. Oooops får nog festa lugnare ett tag fram över.

2009-09-29 @ 16:23:04
URL: http://leiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0