Onormal?

Inte vet jag, men det är ett väldans liv kring de här "Twilight"-filmerna. Massa recensioner hitan och ditan om denna onaturligt baserade film. Tjejer som är helt sålda och de som inte får se den på bio pga av ålder. Redan här märker jag snabbt att den här filmen inte är något för mig; onaturligt och tjejer med för låg ålder. Har aldrig förstått mig på science fiction-filmer. Jag är den som älskar att läsa en bra deckare och se filmer som är något så när realistiska (förutom att folk kan bli skjutna femtielva ggr utan att dö). Deckare och action-drama är min stil. Jag har ingen åsikt om de som tycker om "Twilight", jag förstår mig bara inte på det. Men alla är vi väl suckers för något! :)

Jag är en sådan där konstig typ som aldrig har sett "Star Wars", inte mer än några korta sekvenser här och där. "Sagan om Ringen" somnade jag till, och det var bara den första filmen. De andra två har jag inte ens försökt att se. Det värsta är nog att folk i de här filmerna heter konstiga saker och alla platser låter som en rad med ord baklänges. De har egna språk, ser helknasiga ut och kan ordinära saker. Nej, tackar vet jag en hederlig gammal Bond-rulle.


Het eller het?


Kommentarer
Postat av: carolina

han är lika het där som han är 50 år senare typ! samma med richard gere, mumma!

2009-11-24 @ 20:55:18
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag håller med, sån hysteri över Twilight. Jag gillar verkligen inte fantasy, science fiction allt sånt overkligt!

2009-11-24 @ 21:07:38
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Leiden

Bond gillar jag inte, star wars har jag blivit tvingad nästan under pistolhot att se (yes david tvingade mig) och ja jag föll för twilight men mest för böckerna. Sedan förstår jag mig inte på hysterin kring Robert Pattinson visst han verkar lite slusk gosig kille men värsta hetingen? Nja i filmerna kanske.

2009-11-24 @ 22:37:20
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Leiden

nej jag är inte så elak men jag försöker tvinga honom att se män som hatar kvinnor men han vill verkligen inte. Måste öva på min övertalningsförmåga.

2009-11-25 @ 12:59:38
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack! nu måste jag "bara" försöka få VG på stora tentan också.. å de är ju lite värre med den saken..

2009-11-25 @ 21:07:22
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0