Snopet

Jaa, inte blev det någon kurs i dag heller. Jag cyklade dit så när jag väl kom dit var jag typ genomsvett, vilket inte var särskilt fräscht men är man sent ute så är man bara att trampa i kapp. Jag stötte på några av kursdeltagarna i trappan upp till salen. De såg lika förvirrade ut som jag kände mig så det var bara att fråga om de också skulle gå samma kurs.

Efter lite springande fram och tillbaka i trapporna hittade vi alla varandra förutom läraren. Typ när lektionen skulle börjat fick en av de andra tjejerna ett mail från läraren där hon skrev att vi ses nästa vecka den 28 sept. Lagom skumt att skicka ut det då och inte tidigare för vi fick kallelsen igår där det stod att vi skulle börja idag. Lite lessa blev vi fast det var bara att styra cykeln hemåt igen.

Handlade på vägen hem och detta blev det. Varmrökt makrill med sugar snaps och ägg. Vi hade morötter och blomkål till också. Jag har liksom börjat gå ifrån det här med rena kolhydrater såsom ris, pasta och potatis. Mest för att min mage inte riktigt tycker om det. Självklart äter jag det men inte till varje måltid. Vi tar mer grönsaker istället.

Kommentarer
Postat av: Emma

Man blir alltid lika snopen när något är framflyttat/inställt!!

2011-09-22 @ 16:13:41
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0