Kvällen igår

Jag hann inte riktigt skriva något mer igår kväll eftersom vi stack till Stockholm och Marriott Hotell efter lunch. Det var ett event som Allt Om Mat hade ordnat som hette "Sinnen & Smak". Vi var några varumärken som har en relation till mat som ställde ut och sedan var det även ett antal olika föreläsare, inte minst de här på bilden.

Riktigt lyckat var det. Vi var där med vårt varumärke Patak's, vilket är genuina indiska produkter såsom cookingsåser, currypastor och mango chutneys. Vi bjöd på en tikka masala marinerad kyckling med lite sallad och mango chutney som var väldigt omtyckt. Sådana här saker är så himla kul att vara på och få träffa sina konsumenter och prata om sina produkter!





Kul hade vi och trötta var vi när vi väl kom hem vid tolv igår kväll. Det var väldigt lyckat och välarrangerat. Ett mycket trevligt och uppskattat event så det gjorde Allt Om Mat (Bonnier) bra!

Fick tom en kortare pratstund med Niklas från Niklas Mat. Tyvärr så gav han inget bättre intryck, lite flummigt och nonschigt men han vet ju vad han gör. Paolo Roberto kom även förbi och smakade på vårt indiska och tyckte det var gott, men säkert inte lika gott som sitt eget italienska :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0