"Två små gummor skulle gå en gång..."

"...till marknaden uti Nora!"


Som synes av stämpeln på handen så har vi varit i Nora idag på Antik- och samlarmässa. Det var riktigt trevligt. Hur många saker som helst att kika på. Tillslut fick vi nästan nackspärr av att gå och titta på alla bord proppfulla med pryttlar. Mamma gjorde några fynd och även jag. Två helt släta smala silverringar (vilket jag har letat efter, så snyggt att ha ensamma på ett finger) och två klädborstar i nysilver. De ska få ligga framme i hallen i Norrpan.

På förmiddagen var det ganska mulet men det sprack upp på eftermiddagen och det gassade på ordentligt.


Lunchen intogs på en grekisk restaurang vid namn "Rhodos". Do not ever go there! Sämsta stället på länge. Servitören visste nog inte vad trevlig och service betydde och kocken kunde inget om matlagning. Så, då har jag fått det sagt!

Kolla liksom på den här salladen för 75kr!!! Kanske inte riktigt vad man har tänkt sig när man går till en GREKISK restaurang. Tre oliver och salladsost, alltså inte ens feta. Förskräckligt! Vi vägde iaf upp lunchen med en fika på "Strandgården" (eller nåt liknande hette det). Hur mysigt som helst och jättehärlig servering. Rekommenderas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0