Soool!

Så himla skönt att vakna till fåglarnas kvitter (samt duvorna jag har i luftgenomsläppet i vardagsrummet) och se solstrålar tränga sin in genom gliporna i gardinen. Härlig morgon! Käkade lite frukost och begav mig sen ut på promenad. Finns en jättehärlig slinga att gå mitt inne i stan runt strömmen. Känns som om man är ute på landet och går. Man passerar även en liten trädgård med massor av rododendron, de blommade så det så himla vackert!

Gick ju på ensambio igår. Kändes inte så märkligt förrän jag kom in i biosalongen och hamnade bredvid ett tjejgäng på min högra sida som mest satte och glodde på mig och viskade. Sååå töntigt! Kan man inte få gå på bio själv och slippa blickar? Jaja, jag stod ut iaf. Ljudet på filmen var dock rätt lågt så jag hörde tjejernas ständiga dryga kommentarer hela filmen genom. Ska man sitta och snacka sådär kan man väl se filmen hemma?

Slut på klagandet :) Jag tyckte iaf att SATC 2 inte var någon kioskvältare men det var en skön film, en riktig må-bra film. Många sköna kommentarer och en hel del scener som fick iaf mig att fundera på vad jag vill med mitt liv egentligen, är allt så självklart? Faaast det allra bästa med filmen var alla kläder. Jag har en hel del indiska blusar/klänningar som jag nu har fått lite självförtroende att använda i sommar. Jag har alltid tyckt att det varit fint men det är ju lite speciellt, men nu så. Måste nog köpa mig några shorts och sen kör vi :)

Hehe, uppgiften i externredovisning som jag skulle göra sket sig totalt igår. Kom ingen vart och jag fattar nada. Så det har blivit lite tvättande, shoppande och städande istället. Inte så dumt ändå! Längtar till tisdag nu när killen kommer hit!!!

Kommentarer
Postat av: Leiden

äntligen hemma.. Ojoj jag har nog inte ett gott ord att säga om SATC2 tyvärr jag avskydde den var nära på att gå ut från biografen...



På lördag smäller det.. Nu hmm äta chips?

2010-05-31 @ 18:29:24
URL: http://leiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0