Nästan lite ljummet

Har inte varit utanför dörren sedan imorse när jag tog mig till jobbet så när jag nu gick ut till parkeringen för att åka hem så kände jag det. Vindarna var nästan lite ljumma! Solen skiner och måsarna skriker. Det var tom en på jobbet som hade spanat in en tussilago idag. Finns det fler vårtecken? Så himla härligt... jag längtar tills conversen kan komma fram och solbrillorna kommer till sin rätt!

Har tom orkat och hunnit ringa min fastighetsskötare som ska komma och plugga upp mitt avlopp i duschen som är helt igenkletat. Ringde även angående min parkett i vardagsrummet som har börjat spricka på mitten nu under vintern. Trä rör ju sig sägs det och det kan man ju säga att det har gjort. Får väl se vad de tänker göra åt det. Skulle ju helst gärna inte byta min fina riktiga parkett till nåt tarkettgolv eller laminat. Gammal fin, riktig parkett är absolut vackrast! Men jag kan ju inte ha ett trasigt golv som jag fastnar med strumporna i.

Nu måste jag sticka till träning, och vet ni vad? Jag ska premiäråka på cykeln tänkte jag. Har inte rört den sen i höstas så vi får väl se om den fortfarande fungerar :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vore kul att ses! Ta en fika eller nåt.. Lördag-söndag kommer lite släkt till oss, så då är det fullbokat, men kanske fre eller mån?



kram

2010-03-30 @ 18:51:53
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0