Vilket sug!

Eftersom jag fick nytt golv igår var ju inte direkt lägenheten den renaste efter två golvläggares framfart och min dammsugarpåse var helt proppfull. Dammsugaren kokade typ när jag försökte dammsuga innan tjejerna skulle komma. Jag har varit på jakt efter min sorts dammsugarpåse i typ 4 olika affärer men det är ingen som har haft den så igår hörde jag på radion att man kunde beställa via nätet. Som sagt, jag gick in på Mr Dustbag.se och beställde precis den varianten jag skulle ha. Hur smidigt som helst för idag låg påsarna i brevlådan! Beställer man innan kl 17 så får man dem i brevlådan dagen efter. Så himla bra affärsidé! Sådana borde premieras mer!

Illamåendet var borta när jag vaknade imorse. Lite Proviva och Actimel gjorde tydligen susen. Så nu ska jag nog planera in en träning på torsdag. Har inte tränat sen förra måndagen.

Jag har även bokat in "Big Comedy" kl 17 i Västerås Konserhus på lördag. Killen ska med så det kommer att bli skitkul. Fick ett erbjudande från sigurdsgatan25, toppen! Alldeles gratis var det. Var tvungen att ringa och dubbelkolla men jag hade förstått korrekt.

Sen kan man ju undra när systern min kan komma hem. Vill ju träffa henne nu ju!!! På ett sätt är det ju rätt coolt hur en vulkan kan påverka så mycket som den gör i dagsläget. Men den får gärna sluta spotta ut en massa aska nu för jag vill ha hem min syster!

Det är ju inte för inte som man känner sig lite ensam nu efter en helg som har gått i 110! Vill att killen ska ta sitt pick&pack och komma hit nu!

Vem köpte vad i helgen?

Kommentarer
Postat av: Leiden

Lisa har du köpt allt de där. Nej nu måste jag skicka dig på shopping rehab. Men bottle green var god.

2010-04-20 @ 20:39:58
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Madde

Hejhej! Kommentera gärna mitt inlägg om "tigerfadder" :) skulle vara jätte snällt, för skulle vilja veta vilka som tycker det är lika viktigt som jag eller som har andra åsikter:) Tack på förhand!

2010-04-20 @ 20:56:52
URL: http://madeleinebjornlund.blogg.se/
Postat av: J'licious & L'licious

hejsan, har du lust att följa varandra via bloglovin? ;) säg till när du följer oss, så följer vi dig sedan!

MISSA INTE; att vi tävlar ut en supersnygg trendig klocka!

2010-04-20 @ 21:12:15
URL: http://jllicious.blogg.se/
Postat av: Emma

Hihi, tack! :) styrketräningen har gett resultat! hade varit jättekul att gå på pass tillsammans..! men men, så är det när du ska envisas och bo på annan ort, hehe =)



Bishops blir skitbra! Patrik jobbar.. vet inte om det är kväll eller dag.. men räkna med mig iallfall! :)



kram kram!

2010-04-20 @ 21:20:00
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

finns det än sån sida! Måste jag berätta för min mamma, för hon är alltid på jakt efter påsar, påsar som ingen affär verkar ha!

Allt bra med dig annars?:D//Emma.

2010-04-20 @ 21:25:47
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/
Postat av: liindblaads

Hissa och dissa på bloggen :)

säg din åsikt :)

2010-04-20 @ 21:27:36
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

SV: Hur det kommer sig att två systrar delar samma blogg?:P Haha, det var såhär. jag skulle första göra en blogg där jag tipsade om olika sminkgrejer och jag skulle även lägga upp sminkvideos. Sen tänkte jag att jag också kan skriva om min syster och hennes karriär (sofia var med i talang 2008 och försöker nu slå sig fram i musikbranschen), sen kom jag på att "wow, vore det inte roligt om hon skrev om sina egna upplevelser inom musiken, dela blogg med mig!" Så på den vägen är det:P Vi är så TOTALT olika, så det blir en blandning i bloggen. Förstod du vad jag menade?, haha//Emma.

2010-04-20 @ 22:46:05
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/
Postat av: Suzette

Ja jag tycker också att sminket i.d. är dyrt, men nu märker jag att det är värt det! :)

2010-04-21 @ 15:30:43
URL: http://suzette.blogg.se/
Postat av: Leiden

låter som en bra plan. Men alltså fy fan 16 Maj det är en evighet... jobbigt läge.

2010-04-21 @ 20:45:44
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

SV: Har ett klipp på bloggen nu, den blonda tjejen som pratar precis i början, det är sofia haha. Vi har som "tur" att sofia är naturligt blond och jag naturlig brunett, så det är inte svårt att hålla isär oss! Brukar du titta på talang? Tycker det har blivit rätt tråkigt nu faktiskt....//Emma.

2010-04-21 @ 22:31:59
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/
Postat av: Emma

Oj va fint du gjort på bloggen!



Jag skriver om Alsace! Fasiken; skulle ha hört av mig till dig innan jag började skriva! :)

2010-04-22 @ 16:10:14
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Vi skriver liksom som en påhittade berättelse, och du är med i den, haha =) Nu är jag i Alsace och reser runt.. ska absolut skriva om viner och naturen!

2010-04-22 @ 18:43:16
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Leiden

Vad fint du gjort? Jag skulle berätta något för dig men nu när jag tar mig tid och skriver har jag glömt bort. Fy bubblan...



Jo nu fan - har fått mitt sommarschema inte så mycket att hurra för men vet du vad jag är ledig varannan helg, så vi SKA planera in en GBG resa i år tycker jag.. Vad tycker du?

2010-04-22 @ 20:50:06
URL: http://leiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0