Man kan om man bara vill

Har haft en riktigt dunderkul helg. Två damer på besök kan verkligen liva upp stämningen trots att jag var lite snuvig. God middag och ett litet försenat firande på fredagen. Lång dag på stan med en massa shopping. Hittade faktiskt en hel del och i slutändan så blev det inte alls dyrt. Det gillar jag! Kvällen blev det självklart utgång och även den blev billig, eller snarare helt gratis! Dansade som tokar bland alla tråkiga tjejer. Det var verkligen inte stället där man klär upp sig modernt. Men vi hade askul i vilket fall som. Kom hem vid halvtre och satte igång och tjattrar som vanligt. Lite runda under fötterna och en del frön att käka, hahaha!

Kakan, Lena & jag.
Annars så mår jag faktiskt rätt dåligt för tillfället. Började må illa igår kväll, förstår inte riktigt var ifrån det kommer. Detta har blivit bättre idag men inte helt ok. Magen jobbar som en galning, inte alls skönt. Får mig att må illa! Så jag tycker faktiskt lite synd om mig själv, men på torsdag är det hälsokontroll på jobbet så jag kanske kan få något upplivande.

Fick nytt parkettgolv i vardagsrummet idag. Det förra både sviktade och hade spruckit på vissa ställen. Nu är det nytt och fräscht och fort gick det när gubbarna fixade det. Från att de började riva upp det gamla golvet, lägga nytt underlag och på med det nya tog det typ 2 timmar. Så nu har jag flyttat in ALLA supertunga möbler som jag och killen flyttade ut ur rummet igår. Bara min fina "platt-TV" väger typ 40-45kg :) Men nöjd är jag, att jag kunde göra det helt själv!
 
Före och efter!

Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Härligt med nytt golv. När vi flyttade in i vår lägenhet så fick vi vardagsrummet slipat och lackat. Det blev som ett helt annat rum när det var klart.

2010-04-19 @ 21:34:24
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Leiden

imponerad att du lyckades medans du pratade i telefon också...

2010-04-19 @ 21:45:45
URL: http://leiden.blogg.se/
Postat av: Emma

Wow!

2010-04-19 @ 21:54:51
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh fan, Ulle är ju utomlands! Bishop lät trevligt iallafall tycker jag!



kram

2010-04-20 @ 14:26:16
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Suzette

Härligt med lite nytt :)

2010-04-20 @ 21:27:48
URL: http://suzette.blogg.se/
Postat av: Two Steps forward

Lyx med nytt golv ;)

2010-04-24 @ 19:04:55
URL: http://twostepsforward.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0