Nuvig

Känner mig rätt pigg och alert men ibland känns det som om näsan inte riktigt hänger med i svängarna utan fastnar på stället jag precis har rört mig från. Chefen skämtade med mig idag om min snuva. Eftersom hela förkylningen har fastnat i näsan tyckte han det var jättekul att säga att jag hade svininfluensan eftersom jag uttryckte det som om att näsan kändes intryckt och stor. Mycket lustig!

Rätt händelselös dag för övrigt. Har hjälpt Catrin slinga håret. Var ett bra tag sen sist som jag fick slinga någons hår. Har ju i princip slingat varenda blond tjejkompis jag har. Men efter att jag flyttade hit så trodde jag faktiskt inte att det skulle bli aktuellt igen tills jag fick mess av henne imorse med frågan om jag kunde hjälpa henne. Alltid lika kul att kunna hjälpa till. Att dra ut slingor ur hättan sitter i ryggmärgen.. undrar hur många gånger jag har gjort det egentligen?

Nu måste jag packa väskan för avfärd imorgon. Blir Västerås i helgen (vilket inte kommer att vara en ovanlighet den här hösten). Killens matcher gör att det blir svårt att spendera helgerna här. Imorgon blir det nog lugnt hemma, hoppas jag med tanke på min tilltäppta näsa. På lördag är det 25-årsfest. Sisten ut i bland Västerås-tjejerna fyller halvvägs-till-50. Ska bli kul!

Kommentarer
Postat av: carolina

roligt =) ses här !

2009-10-15 @ 23:17:01
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Emma

jo det är sant. men det är så jobbigt med släpande omtentor..



ska hem till mamma och pappa och äta vid 18-snåret, sen fixa lite ärenden på förmiddagen å så.. men jag är hemma mitt på dagen.. när har du tid?

2009-10-16 @ 19:46:23
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Kika förbi efter 14 nån gång! :)



kram!

2009-10-17 @ 10:59:25
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: carolina

hade ni trevligt? stjernhult skvallrade att hon träffat er på mcdonalds. jag hade preciiis blivit placerad i taxi hem då, tack gud ;)

2009-10-19 @ 11:58:48
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: carolina

nej jag vill bara hem, fick bli eskortad till taxin, vägrade gå till mcdonalds eller liknande, haha....jag såg ivan dock!! ;) haha.

2009-10-19 @ 14:12:47
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0