heeelt stilla

För en gångs skull tänkte jag blogga lite på en söndag. Det var längesen sist. Blir ju inte av när jag kommer från Västerås vid elva halv tolv på kvällen, men nu har jag haft besök istället. Fint sådant.

Jag (vi) har haft en superhärlig helg. Tagit allt i slow motion och bara njutit, eller några snabba tempo har det nog blivit också. Kan nog inte undgås när man sitter i samma båt. Vi hyrde en kanadensare (fast jag vet inte vad skillnaden är från en kanot, men men) och paddlade ut på en sjö med vinden emot oss. Var rätt segt fast tur var det nog att det blåste lite för solen brände på bra. Vi paddlade nog någon timme, tog en paus på en klippa som A trodde han ägde. Dock märkte vi snart att på klippan (ön) hade två fågelmammor sina ägg så de bevakade oss väl medan vi låg där och solade lite. Bestämde oss senare för att paddla vidare. Tänkte följa kartan vi fått av uthyraren men det visade sig att ena passagen var igenvuxen av vass. Inte så kul att paddla genom så vi checkade in på närmsta ö och låg kvar där resten av eftermiddagen. Himla najs, en hel ö för oss själva. Såg kanske fyra motorbåtar långt långt borta passera. Bara vi två och naturen, mäktigt!


Yoga?                                               Inte behövde jag paddla hela tiden heller.

När vi kom hem sen tog vi middagen på stan, orkade inte laga något. Luften kändes som utomlands och stämningen var härligt avkopplad, precis som en riktig semester. Hittade en restaurang i en liten gränd med stora träd och färgglada möbler. Beställde härligt vininkokta blåmusslor. Hur gott som helst och vi kunde knappt tro att vi var i lilla Norrpan.

Blev en tur ut till ett hyffsat närbeläget badställe (hade fått tips från en jobbarkompis). Mysigt ställe var det, låg i en liten skogsglänta där det gick att välja på att bada antingen från klippor eller från en mindre strand. Vi valde klipporna, för mycket barn vid stranden. Låg och stekte där mest hela dagen blandat med några dopp.


Så nu är allt stilla. Killen har åkt och vinden vill inte ens pusta till lite. Känns helt instängt och tomt i min lilla lägenhet. Gäller väl bara att försöka somna nu. En vecka till välförtjänt semester, wihooo!

Kommentarer
Postat av: Mia

David har semster den här veckan sedan arbetar han två till. Jag arbetar två till sedan är jag ledig i 3. Håller tummarna för att vädret ska hålla i sig.

2009-06-29 @ 07:35:56
URL: http://www.cosmopolitan.se/blog/leiden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0